29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    ja mert hamarabb meghaltak mint hogy tovább menjenek, ernyősök akik mindent visznek magukkal mert nincs jármű nincs utánpótlás szerinted mennyi cuccot vittek magukkal?
  • Punker
    hát nem tom én alapvetően kib@szott lusta ember vagyok, de kimenni az erdőbe bármikor

de akkor te menj CQB-zni 3 szintes épületekbe vagy hasonló, oda nem árt a sisak szal izzadni akkor is fogsz :)
  • Bexter
    Ott is annyit baktattak mint a hobitok a LOTR-ben
  • Mike at home
    én úgy tudom igykeztek hitelesen megcsinálni a filmet
    a II. vháborúban sem cipekedtek örökké
  • Mike at home
    nem nyomok, mert felszerelés nélkül sem nyomok le 10 km-t gyalog :)
    ha túrázási hiányom lenne, akkor tűráznék
    de nem volt sosem
    egyszer talán majd megérted :)
  • Punker
    de voltak csak nem olyan aki a 2. vh-ban szolgált hanem vietnámban (ugyanaz a manusz aki a Ryan-ben is volt és aszem az ősz bajszú ezredest is ő játszotta)

igazából majd megérted akkor ha végig nyomsz nyáron 10 km-ert 10-20 kiló felszereléssel 30 fokban, hogy milyen a testtartásod reggel és milyen délutánra, hidd el nem ismernél magadra
  • Mike at home
    nyugi, van Spectrum/Discovery is

szerinted az elit alakulatban nem törekedtek hitelességre, nem voltak szakértők, stb?
  • Punker
    megint beállított koreografált jelenetek, mondom eredetit nézz!
  • Mike at home
    játékot? filmet
    ja Band of Brothers, mindig összekutyulom a címét, sry
  • Mike at home
    ha, hát nem tom, red-dot jobb, precizebben lősz a fa mellé
  • Punker
    nem éri meg.
  • Punker
    mit? játékot veszel alapul? spektrumon nézzél háború szinesbent eredeti felvételeket kiképzésekről, ne idióta játékokat vegyél alapul.
  • bardocz
    hát a célzót
  • fujicu
    elterelődött a szó, szal nem éri meg 15 ért mer nincs rajta a tus ? :)
  • Mike at home
    mit?
  • Mike at home
    előttem inkább az a kép van, ahogy maga előtt tartja kissé felfelé, és úgy lopakodnak az erdőben
    de majd újra megnézem mondjuk a Brother in Arms-ot ilyen szemmel is
  • bardocz
    pedig g36c-n szerintem nagyon el van találva:) ellenben ak-n szoknom kell még
  • Mike at home
    no a csitről csak annyit, hogy hétvégén voltam infrapityuzni, ahol gyakorlatilag nem tudsz csalni, csak ha letakarod az érzéklőket, ehhez képest mégis volt dünnyögés, hogy egyeseket biztos a Jóisten védte (de senki nem csalt egyébként, max jól helyezkedett a fa mögött) ellenben mindenképpen vennem kell a puskámra red-dot-ot
  • Punker
    mire gondolsz? éles őrjáraton nem a hátukra vetett fegyverrel mászkáltak az biztos, tudod ezek a dolgok elég jól le vannak szabályozva mikor mit hogy kell csinálni.
  • Mike at home
    no igen, de nem célra tartva mászkáltak begörnyedve
    legalábbis a korablei felvételeken + filmeken ilyet én nem láttam
  • Punker
    külső szemlélő szemszögéből próbáld már nézzni.
  • Punker
    a nagy lőszer szórás az automata fegyverek elterjedésével következett be.
  • VRSDM
    paintball-oztam régen versenyszerűen, azthiszed hogy ott számít bármit is a találat? hány ember törölte le magáról? :] kétkéz+lábaimon nem tudnám megszámolni... ottis csalnak ittis. tudom én hogy totál más a kettő, az poénos ugrabugra, ez meg komolyabb, de attól még semelyik sem tartalmaz több sem kevesebb "félkatonai" szervezetet.
  • Punker
    attól függetlenül nem csípőből lőttek, főleg hogy legtöbb katonánál puska volt Kar98-cal vagy Garanddal, Lee-Enfield-del lőj már csípőből, ők is mindig célra tartottak csak az nem jelenti azt hogy talál is. ha mondjuk 200 méterre biztos volt néha már 500-ról elkezdtek puffogtatni.
  • Bexter
    Ott a bb-t a kormány állta :D
  • Mike at home
    arra mindenképpen mennék

multkor láttam II. vháborós csatát, nagyon furcsa volt, hogy mindenki célratartva mászkál, ráfeküdve a fegyverére, mint a mai katonák, amikor ha jól tudom, a II. vháborúban talán ha a 10% volt célzott lövés, ott inkább a mennyiségre mentek minden téren
  • Punker
    de tervezzük majd egyszer poénból :)
  • Punker
    nem ment el mert mindig is az volt, sokkal inkább verseny sport mint extrém, AS-ból sose lesz verseny hiszen ez maximálisan becsület játék stratégiai alapon.
  • Mike at home
    1700-1800-as éveket nem szoktatok játszani? mondjuk Waterloo-t
    feláll a két 40 fős csapat aztán menetelnek doobszóra, sortűz, akit eltalálnak elfexik, király lenne :D
  • Sith
    Nem véletlen mondjuk hogy a paintball elment sport irányba
  • Mike at home
    hát ezentúl tessék kimenni kék mackóban játszani :)
  • Punker
    mert az annyira más, az extrém sport festékkel és csövekkel, mit látsz tv-ben? felfújt speedball pályán rohangálnak, AS-nál meg full felszereléssel kúsznak az erdőben persze hogy az átlag ember teljesen másnak látja mert az is.
  • Mike at home
    na ja, de amikor 20-ból 10 gárdista akkor már baj van
  • Punker
    tudod mikor egy városban van összesen 20 vagy még annyi játékos se, akkor nem válogatunk politikai nézet szerint, ahogy most se mert nincs az ég világon semmi köze a játékhoz.
  • Mike at home
    mi parázunk, te nem, örülj ennek :D
  • VRSDM
    paintball?! ha valaki akarja azzal is oktat -_- mégsem került még sosem szóba hogy betiltanák...
  • Mike at home
    így van
    nagyon kell vigyázni kiket engedtek játszani, főleg a félkatonai szervezeteknek tartott egyesületek tagjaival kell vigyázni, bár gondolom elvannak ők maguk
  • fujicu
    maga a tus tört el annál a résznál ahol rögzítve van tehát elméletileg egy új tust rá lehetne operálni
  • Punker
    kevesebbért kapsz olyat ami nem törött, ha a szár tört el akkor kuka mert spiáter, ha a rögztő pöcök azt kb 1000 pénzért szoktak kínálni.
  • bardocz
    attól függ milyen márka,amúghy mi tört el,a test?