Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Erre 😊 (Nemtuttam milyen az a kadét zsák 😊 )

Köszi 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
mire vagy kiváncsi? 33 literes, 1 nagy rész, 2 oldalsó zseb (azok kulacs méretnél nagyobbak) tetején közepes zseb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Jaja .. Brit DPMK kadét zsák, web-tex ... ezt írtad még az elõzõ oldalon 😊

Most találtam elég jó DPM cuccokat, de sajna a flecktarn-on, ami nem az olcsóságáról híres 😞

Punker
hát három játék után még nem tudok igazán nyilatkozni.

milyen DPM-re gondolsz a zsákra?

Hát sokat nem tudsz rajta nézni, próbáld hogy lõ-e, meg kicsit a csövét hogy egyenes-e. Nemtom mit érdemes a józan paraszti észen túl, vannak itt emberkék nálam sokkal több tapasztalattal, v. nézz körül a softair.hu topicokban..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Jászai Mari tér - Szeráj között és SZ-oldalon, egy flecktarnos-gázmaszkos katona áll a kapuban, majd õ útbaigazít! 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Adi
Én hétfõn tervezek m4-et venni JG-t. Mit nézzek pontosan? A csövét nem e ferde??😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

degenerator
ez a turkáló érdekelne. van honlapja a boltnak? mi a pontos címe?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DannyL
A WGC-n már egy új típust árulnak kb. 2 hónapja. Nekünk még a régebbi van. Gondolom javították a gyermekbetegségeket.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

A guarder crono nagyon jo, egyetlen hibaja, hogy az aksija szeret tonkremenni. Tobb csapatnal is lattam mar, hogy kulso aksi van raragasztva, mert a belso tonkrement. Mondjuk spec a mienk ket eve tokeletesen mukodik, asszem mert kb 1 eve nem lattam, de csapattagok kozott kering, szal biztos jo 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Öööö ... nem így értettem 😊 De köszi 😊

DPM-em már van, meg valami gagyi Woodland is ... a DPM fényévekkel kényelmesebb cucc 😊 Ráadásul a szinét is szeretem 😊 Sajnos rosszul fogalmaztam ... ruhám már akad, mellény és ilyesmire gondoltam 😊

Sajna BP nekem felejtõs, messze van, Komárno-ban van egy jó military shop, ha azt nem nézzük hogy elég érdekes az eladók hozzáállása, az áraik és a készletük az jó ... (Hivatalosan nagyker, de néha kiszolgálnak mezei embereket is csak elõtte leüvöltik õket 😊 )

Eredeti katonai gyakorlót sokkal inkább érdemes venni... bemész a Jászai Mari téri military turkálóba, és 2-3 ezerért MINÕSÉGI, használt cuccot kapsz, fõleg német, magyar, és amcsi van, + horvát taktikai mellény dögivel. Nagyon jó kis bolt.

Angol terepmintát, ami *szerintem* a német mellett a másik minõségi, jó ár/érték arányú praktikus alternatíva, a 44-es bázisban lehet kapni, egész pofás és modern, az anyaga pedig meglepõen puha, Coccolino macis. 😊 Illetve van még ez Rothbarth Military Nagyáruház (=panelgettó alatt éjjelnappali mératû helység az Árpád hídnál), ahol szintén akadnak használható cuccok.

MutliCAMet (másolat) itt lehet venni : http://ebaybanned.com/

Ezzel szemben elmész az utángyártott military boltba, és 2-3x annyiért kapsz új gagyit.. amit láttam ezekbõl az alapján NAGYON nem ajánlanám. Gyagyi, szar, fos, szakad, lötyög, tehénenagatya szabás stb...

DummyBoy
Helló All!

@Punker: Mennyire jó rejõszín a Multicam itthon? Használtad már? Nem túl világos? War and Peace-en pár angol AS alakulat felvonult, teljes menetfelszerelésben, volt köztük Multicam-os is ... qrva jól nézett ki, de nem úgy tûnt mintha itthon jól használható lenne 😊

DPM cuccról meg dobj fel egy fotót légyszives .. lehet érdekel 😊 )

Úgy tervezem, hogy ha végre sikerül, véget vetek a sokéves agy-airsoftnak, és lehetõleg valamilyen szinten authentikus felszerelést szerzek be ha tudok ... amilyen lókoszt csak tudok 😊 (Ergo, nem akarok eredeti ruhákat, arra a pár játékra mire ki tudnék menni, tökéletes az utángyártott is, csak legalább legyen valami rendszer benne 😊 )

Ez a vám dolog meg tényleg érdekes ... haverom rékérdezett a Vámosoknál, akik szerint nincs vám, másik haver DHL-nél melózik, vámügyintézõ, szerinte sincs vám ... mégis van vám ... szóval ... kiértiezt 😊

DannyL
Nekünk is ilyen kronónk van, hibátlan, vegyetek ilyet nyugodtan.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Köszönöm szépen a kimerítõ választ! 😉

A tömeggel nem lehet gond elvégre is az Ak -m is 3,75 kg tele tárral 4,1 ahhoz már hozzászokam alapkiképzésen! <#vigyor4>

A fém testre én is gondoltam szerintem azt majd idõvel lecserélem ahogy tanácsoltad!
A hosszával szintén nem lesz gondom minnél hosszabb annál jobb alapon! <#hehe>

Köszönöm még egyszer! <#worship>
a vámosok érdekesen dolgoznak, az egyik srác rendelt kínából valamilyen fegyvert (most nem jut eszembe milyet); és a fináncok visszaküldték... úgyhogy mérgében vett egy GBB-s Desert Eagle-t :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

*lehetõ

pontosítok: az AEG-ek közül 410 volt a legnagyobb; de az egyik srác most vett egy Tanaka gázos snipert, azt az üzletben 530 fps-re mérték (a bánatos ****-ért kell olyan erõsnek lennie...), de most a hideg miatt "csak" 420 volt.

szerintem egy nagyon jó és hasznos kis eszköz, a tartóssága majd egy év múlva kiderül :-)

Punker
mi WGC-rõl néztük onnan ha nincs vám olcsóbb lenne, kösz az infót.

30 ezer pénz volt (mi összedobtuk rá a pénzt), jár hozzá hálózati adapter, de megy elemrõl is (ha jól emlékszem ha akksi van benne, akkor tudja tölteni is, de ez nem 100%); a lövést azonnal érzékeli és rögtön ki is jelzi; állvány nincs hozzá, de olyan kialakítása van, hogy bármilyen fényképezõgép-állványhoz rögzíthetõ. van rajta egy MODE kapcsoló, azon lehet állítani, h fps vagy m/s értéket akarsz-e mérni.

arra kell figyelni, h a fegyver minél vízszintesebb legyen a méréskor, különben pontatlan lehet + a fegyver csövét a lehet legjobban be kell nyomni a csõbe (komolyan; valaki 5 centivel távolabbról mért, már 5-10 fps-el kisebb lett az érték)

a srácok a szegedi Nowarban vették; de szerintem meg tudjátok venni online is

ja, a "gyõztes" egy tuningolt Cyma AK74 lett, 410 fps-el; rajta kívül más nem volt 400 felett. amúgy azon az AK47-en meg az M16-on mindenki meglepõdött, mert mindkettõnek nagy a lõtávja, mi legalább 360 környékére vártuk volna.

Punker
mi is hasonló crono-t tervezünk beszerezni, mik a tapasztalatok?

most vett a csapat nálunk egy Guarder kronót, mai kronózáskor derült ki, hogy a JG-nál baromi nagy szórások vannak. az én MP5-öm stabil 340 fps-t produkált, egy M16 és egy AK47 pedig épp elérte a 300 fps-t...
(0.20-as BB-vel, letekert hopuppal)

Gondolom ua. mint a többi JG M-16 széria. Ez a front railes ugye? Nem rossz fegyók, alapból erõsek, pontosak - a célzóka kivitelezése például kifejezetten tetszett - és súlyra relatíve könnyû is.

Ami nem szimpi bennük :

- mûanyag test, pusztán esztétikai szempontból : RANDA szürke MÛANYAG
- kicsit lötyögõs elülsõ borítás, a railes nemtom milyen
- nagyon hosszú, susnyásban, épületben szenvedés egy ekkora puska, viszont jobban is néz ki mint a kicsi karabély

Ami necces lehet ezeknél a fegyóknál és amire jó figyelni, ha itton veszed, hogy a csõ nagyon hosszú és láttam már olyat ami gyárilag kicsit görbe volt, oldalra vitt, és az irányzék állítgatásával sem lehetett kompenzálni. Nem tudom mennyire jellemzõ, mert 1 JG M-16 és 3 M-4 lett véve eddig ismerõsi körbe, abból az egyik M-4 ilyen volt.

Nem tudom az ilyennel mit lehet csinálni, azonkívûl hogy vásárlás elõtt megnézed alaposan.

Egyébként ha nem fogsz ki pont egy rossz darabot, és egyébként is tetszik a fegyó, a JG M-16 szériát csak ajánlani tudom, jó, erõs, pontos darabok, a mûanyag testet (amit ha akarsz késõbb cserélhetsz fémtestre, nem is olyan drágán, mi pl. lefújtuk Tamiya Gunmetal modellfestékkel) és elülsõ borítás mozgását-ropogását leszámítva. Viszont ha Red Dotot akarsz rá rakni, kell majd egy magasító is mert egyébként belelóg az elülsõ irányzék.

Szépjónapot!

Kinéztem magamnak a Jing Gong M16 A4 SPR -t... Esetleg van valakinek tapasztalata vagy bármi amit jó ha tudok ezzel a fegyverrel kapcsolatban? A kínai sajátosságokat leszámítva. 😊
Na jó, most nem, de nyáron tiszta por volt a belseje is :/ Akkor kellett. Az AK-t könnyû szétszedni, néhány csavar és kész... Nem kell pattintgatni semmit hogy szétkopjon, a csavar menet meg nem kopik el olyan gyorsan. Önmetszõ csavar meg talán csak 1 van, a tokfedél alatt. A GB-t nem szedem szét azért minden meccs után, de nem árt ellenõrizni a kopásokat.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
megnéztem most hogy pakolok, nem kína hanem dominikai köztársoság 😊

Mersant
tok felesleges, foleg hogy nem ugy lettek kitalalva hogy az ember folyton buheralja. minden szetszedesnel kapnak az illesztesek es a menetek, elobb-utobb majd jol kikopnak. boven eleg a fegyver kulsejet es a csovet megtisztitani. szerintem...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
szerintem ha egyszer jól ki van hézagolva stabil fps-t tol nem kell piszkálni hónapokig.

dronkZero
Hm, és ez tutira jót tesz neki? Oké, hogy idõnként kell, de állandó jelleggel buherálni?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
mindenkinek kell 1 hobbi 😊

Én az AK-t és a JG Dragunov-ot minden játék után szétszedem, átnézem, kitisztítom 😊 Elõször fél óra volt mire szét tudtam szedni, most fél perc 😄

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
ha ott veszed akkor elméletielg át van kenve õk megcsinálják általában eladás elött, h apiacon akkor meg mindenképp kezd azzal, láttunk már érdekes dolgokat kínai cuccok belsejében, összevissza hézagolva, a gyári "átkenés" valami fekete trutyi volt, hopup gumi felcsavarodva stb, ne sajnáld azt az 1-2 ezret rá és akkor biztos hogy normális lesz.

Adi
uff.. inkább szakember!😄
mondjuk X-box 360-at is elsönek féltem szétszedni. mára már modingoltam!😄
bár ez egy kicsit bonyolultnak tünik. Persze amit nem csinált az ember minden annak tünik elsõre, de sztem inkább a keleti frontosokra hagyom. csak azt nem tom, h átkennesem e elsõnek vagy majd csak egy fél év után?
jing gong m4 sr16

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mersant
kene 1 FAQ-ot csinalni hasznos linkekkel stb. 😊

egy kis segitseg a szereleshez:
http://www.mechbox.com/site/
http://www.airguns.co.kr/mag/anal_list.htm
itt talalsz videokat, kepeket a szetszerelesrol. en is ezek alapjan csinaltam meg magamnak a cuccokat, nem vittem sehova, es meg mukodik minden 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
bennem még nem volt kullancs, de én fel is vagyok öltözve nyakig,

ha nem marui az új fegyver akkor minden képpen átnézetés az elsõ, kínainál meg 100%, és akkor egyben már hopup gumi csere is, mivel soha az életben meg nem fordult a fejemben hogy én kísérletezzek a fegyveremen így nem szedtem szét nem tom mi mennyire nehéz, aki minden nap ezzel foglalkozik annak biztos könnyû 😊

Adi
sok kullancsot szoktál összegyüjteni?😞(brrr)

Adi
Punker: hop - up gumi csere nehéz??
Mit mondasz? Bízzam szakemberekre a keleti front ba v. az egyszerû mint az egyszer egy és én is kitudom cserélni?
Illetve új fegyvert átkell kenetni? vagy elég csak egy fél év után?

Punker
hát augusztusban komoly játékon 3-4 litert kiizzad az ember, de ruha kell mert 1 lõnek rád, 2 akác stb kellemetlen növényzet még a zubbonyon is átüt 3 kullancs stb se hiányzik (ugye az oltás se véd minden ellen) annyi az egész hogy inni kell közben ne száradjál ki.

nekem legdurvább miskolci nagyjátékon volt megittam majd 3 liter vizet, 2 szendvics 3 csoki és így is 1,5 kilóval könnyebben mentem haza jó kis izzasztós fogyókúra volt 😊

degenerator
végignéztem a többi videód, egész jók.
de nem rohadtok bele néha azokba a ruhákba?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Scottt
Hmm ismerõs vagy Steamrõl majd 1x RO-zhatnánk 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mersant
miota airsoftozom nincs penzem gepet fejleszteni 😊 meg szarok a jatekok, kiveve Red Orchestra, azzal nyomom meg, amugy inkabb a termeszet...😉

bardocz
úristen😄DD tiszta szánalom😄D
Scottt
gz-8 elintézte 😊 Utódod lesz?😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Punker
nem kell vele foglalkozni és kész....

dronkZero
Nem értem ezeket az idiótákat. Miért jó az nekik, hogy miután az orrukra koppintottak, még tovább erõsítsék azt a meggyõzõdést (ráadásul mások elõtt is), hogy buták, mint a föld, és hogy ekkora seggfejek? Tényleg nem értem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Scottt
5-t neki <#mf2><#eplus2>

privát üzenetért mióta lehet kapni bünti pontot 😮 , saját kérésre? nem is vagy modi nekem te nem pattogj
Punker
de igen, bár ilyen esetekben a saját kérésre kategória megy:

"Feladó: arankamama
Elküldve: 2008. 01. 17. 20:16
Tárgy: szia
nem szopsz le? hogy kibéküljünk?

egy unisex buzi

puszo"

bardocz
amúgy multiregért nem jár ban?<#vigyor3>szegény gyerek szívbajt kapna😄
Punker
gondolom nem megfelelõ hangnemben értékelted a futamot.