Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Köszi 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Most találtam elég jó DPM cuccokat, de sajna a flecktarn-on, ami nem az olcsóságáról híres 😞
milyen DPM-re gondolsz a zsákra?
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
DPM-em már van, meg valami gagyi Woodland is ... a DPM fényévekkel kényelmesebb cucc 😊 Ráadásul a szinét is szeretem 😊 Sajnos rosszul fogalmaztam ... ruhám már akad, mellény és ilyesmire gondoltam 😊
Sajna BP nekem felejtõs, messze van, Komárno-ban van egy jó military shop, ha azt nem nézzük hogy elég érdekes az eladók hozzáállása, az áraik és a készletük az jó ... (Hivatalosan nagyker, de néha kiszolgálnak mezei embereket is csak elõtte leüvöltik õket 😊 )
Angol terepmintát, ami *szerintem* a német mellett a másik minõségi, jó ár/érték arányú praktikus alternatíva, a 44-es bázisban lehet kapni, egész pofás és modern, az anyaga pedig meglepõen puha, Coccolino macis. 😊 Illetve van még ez Rothbarth Military Nagyáruház (=panelgettó alatt éjjelnappali mératû helység az Árpád hídnál), ahol szintén akadnak használható cuccok.
MutliCAMet (másolat) itt lehet venni : http://ebaybanned.com/
Ezzel szemben elmész az utángyártott military boltba, és 2-3x annyiért kapsz új gagyit.. amit láttam ezekbõl az alapján NAGYON nem ajánlanám. Gyagyi, szar, fos, szakad, lötyög, tehénenagatya szabás stb...
@Punker: Mennyire jó rejõszín a Multicam itthon? Használtad már? Nem túl világos? War and Peace-en pár angol AS alakulat felvonult, teljes menetfelszerelésben, volt köztük Multicam-os is ... qrva jól nézett ki, de nem úgy tûnt mintha itthon jól használható lenne 😊
DPM cuccról meg dobj fel egy fotót légyszives .. lehet érdekel 😊 )
Úgy tervezem, hogy ha végre sikerül, véget vetek a sokéves agy-airsoftnak, és lehetõleg valamilyen szinten authentikus felszerelést szerzek be ha tudok ... amilyen lókoszt csak tudok 😊 (Ergo, nem akarok eredeti ruhákat, arra a pár játékra mire ki tudnék menni, tökéletes az utángyártott is, csak legalább legyen valami rendszer benne 😊 )
Ez a vám dolog meg tényleg érdekes ... haverom rékérdezett a Vámosoknál, akik szerint nincs vám, másik haver DHL-nél melózik, vámügyintézõ, szerinte sincs vám ... mégis van vám ... szóval ... kiértiezt 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A tömeggel nem lehet gond elvégre is az Ak -m is 3,75 kg tele tárral 4,1 ahhoz már hozzászokam alapkiképzésen! <#vigyor4>#vigyor4>
A fém testre én is gondoltam szerintem azt majd idõvel lecserélem ahogy tanácsoltad!
A hosszával szintén nem lesz gondom minnél hosszabb annál jobb alapon! <#hehe>#hehe>
Köszönöm még egyszer! <#worship>#worship>
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
pontosítok: az AEG-ek közül 410 volt a legnagyobb; de az egyik srác most vett egy Tanaka gázos snipert, azt az üzletben 530 fps-re mérték (a bánatos ****-ért kell olyan erõsnek lennie...), de most a hideg miatt "csak" 420 volt.
szerintem egy nagyon jó és hasznos kis eszköz, a tartóssága majd egy év múlva kiderül :-)
arra kell figyelni, h a fegyver minél vízszintesebb legyen a méréskor, különben pontatlan lehet + a fegyver csövét a lehet legjobban be kell nyomni a csõbe (komolyan; valaki 5 centivel távolabbról mért, már 5-10 fps-el kisebb lett az érték)
a srácok a szegedi Nowarban vették; de szerintem meg tudjátok venni online is
ja, a "gyõztes" egy tuningolt Cyma AK74 lett, 410 fps-el; rajta kívül más nem volt 400 felett. amúgy azon az AK47-en meg az M16-on mindenki meglepõdött, mert mindkettõnek nagy a lõtávja, mi legalább 360 környékére vártuk volna.
(0.20-as BB-vel, letekert hopuppal)
Ami nem szimpi bennük :
- mûanyag test, pusztán esztétikai szempontból : RANDA szürke MÛANYAG
- kicsit lötyögõs elülsõ borítás, a railes nemtom milyen
- nagyon hosszú, susnyásban, épületben szenvedés egy ekkora puska, viszont jobban is néz ki mint a kicsi karabély
Ami necces lehet ezeknél a fegyóknál és amire jó figyelni, ha itton veszed, hogy a csõ nagyon hosszú és láttam már olyat ami gyárilag kicsit görbe volt, oldalra vitt, és az irányzék állítgatásával sem lehetett kompenzálni. Nem tudom mennyire jellemzõ, mert 1 JG M-16 és 3 M-4 lett véve eddig ismerõsi körbe, abból az egyik M-4 ilyen volt.
Nem tudom az ilyennel mit lehet csinálni, azonkívûl hogy vásárlás elõtt megnézed alaposan.
Egyébként ha nem fogsz ki pont egy rossz darabot, és egyébként is tetszik a fegyó, a JG M-16 szériát csak ajánlani tudom, jó, erõs, pontos darabok, a mûanyag testet (amit ha akarsz késõbb cserélhetsz fémtestre, nem is olyan drágán, mi pl. lefújtuk Tamiya Gunmetal modellfestékkel) és elülsõ borítás mozgását-ropogását leszámítva. Viszont ha Red Dotot akarsz rá rakni, kell majd egy magasító is mert egyébként belelóg az elülsõ irányzék.
Kinéztem magamnak a Jing Gong M16 A4 SPR -t... Esetleg van valakinek tapasztalata vagy bármi amit jó ha tudok ezzel a fegyverrel kapcsolatban? A kínai sajátosságokat leszámítva. 😊
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
mondjuk X-box 360-at is elsönek féltem szétszedni. mára már modingoltam!😄
bár ez egy kicsit bonyolultnak tünik. Persze amit nem csinált az ember minden annak tünik elsõre, de sztem inkább a keleti frontosokra hagyom. csak azt nem tom, h átkennesem e elsõnek vagy majd csak egy fél év után?
jing gong m4 sr16
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
egy kis segitseg a szereleshez:
http://www.mechbox.com/site/
http://www.airguns.co.kr/mag/anal_list.htm
itt talalsz videokat, kepeket a szetszerelesrol. en is ezek alapjan csinaltam meg magamnak a cuccokat, nem vittem sehova, es meg mukodik minden 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ha nem marui az új fegyver akkor minden képpen átnézetés az elsõ, kínainál meg 100%, és akkor egyben már hopup gumi csere is, mivel soha az életben meg nem fordult a fejemben hogy én kísérletezzek a fegyveremen így nem szedtem szét nem tom mi mennyire nehéz, aki minden nap ezzel foglalkozik annak biztos könnyû 😊
Mit mondasz? Bízzam szakemberekre a keleti front ba v. az egyszerû mint az egyszer egy és én is kitudom cserélni?
Illetve új fegyvert átkell kenetni? vagy elég csak egy fél év után?
nekem legdurvább miskolci nagyjátékon volt megittam majd 3 liter vizet, 2 szendvics 3 csoki és így is 1,5 kilóval könnyebben mentem haza jó kis izzasztós fogyókúra volt 😊
de nem rohadtok bele néha azokba a ruhákba?
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Feladó: arankamama
Elküldve: 2008. 01. 17. 20:16
Tárgy: szia
nem szopsz le? hogy kibéküljünk?
egy unisex buzi
puszo"