Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Sry hogy megint én kérdezõsködöm...

A kérdés a következõ: Van e valakinek tapasztalata CA25 (Sr-25) -vel vagy netán esetleg GP SPR-A -val? Ha van teszt az is jó lenne.

Köszi
Figyu, ha elmész a 44-es bázisba, vagy a többi military boltban, úgyis az lesz hogy van egy csomó ruha a polcon, megnézed õket, és reménykedsz hogy ami tetszik az lesz méretedben.. ezt pólusos cuccot láttam már és *kmmm* nem ajánlom. Ami a 44-esben, többi helyen van, az használt, levetett, eredeti US Army, Bundeswehr stb. cucc. Jól meg vannak csinálva, és bírják a gyûrõdést, csak egy Coccolino maci kell nekik használat elõtt. Uccsó általános tánácsom, ne vegyél utángyártott "militaris" ruhát, mert 1, Szar minõségû 2, 2-3x drágább.

Na, mek alunni. :)

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Adi
Azt mondod, h ami a pólusba van gatya az nem jó?
Azt hittem 44 bázis nadrág
Meg a pólusos nadrág egy és ugyanaz?
Ezek szerint nem?:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01



Kabát, Naci. Utángyártott, mocskos drága terepszarokat FELEJTSÜK EL. SZAROK. DRÁGÁK. Nem nagyon látok játékon embert aki használná, vajon miért? Mondom, Jászai Mari térnél túrkálós military bolt, 44 bázis, ill. úgy látom Nowarban is van és lehet a Rothbartban is próbálkozni. Én elsõre a Jászai Mari téri gázmaszkosflekctarn boltot ajánlom.

Bakancs ízlés dolga. Én amondó vagyok, hogy inkább várj vele amíg megtalálod az igazit, vagy vegyél egy rendes, magyar zsír új katonai (honvédségi) bakancsot, gondolom vannak ellátó boltok ahol lehet. Állítólag elég jók. Ugyanaz mint a ruha esetében, a piacon sok gagyi termék megél, a katonai cuccok azért minõségben vannak megcsinálva. Ti. azt nem csak belvárosban divatpunkoskoskodásra fogják használni, hanem élesben. Én személy szerint ledöbbentem hogy a Rothbartban lévõ, 6000-es használt Bundeswehres bakancs hogy meg van csinálva és milyen minõségi anyagokból.. Sajnos kicsi volt a lábamra.. :/

Acélbetétes bakancsot ne vegyél mert nem terepre való. Az veszélyes munkahelyre/környékre lett kitalálva, ha ráesik a lábadra valami láda vagy etnikum. <#eplus2>

Szemüvegnél csekkold a jelöléseket hogy fog-e védeni becsapódás ellen. A Veszprémi airsoft oldalon vannak infók errõl. Perspecta FL-250 egy nagyon jó darab, nekem is az van, a tesztek és saját tapasztalat szerint mindent kibír, nem karcolódik, mégfontosabb, NEM TORZÍT, ja és azon az oldalon ahonnan a hubluxot belinkelted 250 Ft és nem 1250 mint a Keleti Frontban, tökua. a szemcsi.. http://www.depiend.hu/progress.php?php_session=find&php_state=details&immovable_id=1368

Sál kb. 2-3000 Ft, nem rossz és melegen tart, védi a nyakad. Opcionális.

Széles Sensei maszk nagyon szép, csak a rácstól meg fog kergülni a szemed, és olyan széles az alja hogy nem fogsz tudni ráhajolni a fegyverre célozni. Inkább vegyél egy keskenypofájú Sensei maszkot, szedd le a rácsot, használj egy védszemüveet és a maszk alsó részét a pofid elé. Nagyszerûen bevált ismerõsöknek, véd, kényelmes és rá lehet hajolni a fegyverre. Apropos ha kell van egy eladó JG AUGom. :D

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Adi
kb. 42-50ezer lesz ez a mutatvány!:D Plusz benya:D aahhhh

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Na akkor vennék egy ilyen nadrágot: Nadrág
Ahoz egy ilyen kabátot: Kabát vagy vegyek inkább zubonyt?? Az alá is tudok öltözködni?
Aztán jönne vmi bakancs.: Ez
vagy ez
Ezek után fejvédelem: Maszk
szemüveg: errõl jókat hallottam: hublux
de lehet veszek idéglenesen Perfectaszemüveget.
És a fejem bubjára és fülemre meg egy PASGT sisakot.
megkénne vennem a nyakamra ilyen sál szerüséget? Necc vagy mi az??

Adi
Mutass egyet pls Punker ami budapesten van és oda lehet menni megvenni.
Mert én nem igazán találok. Pólusba van, meg az Erzsébet krt 21 -nél az OBSIT

Punker
gyerekek miért nem ruházati boltban kerestek bakancsot?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bardocz
és ez milyen?
olyasmi, mint a swat-os bakancs, nagyon kényelmes, de erdõs terepre nem való.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Könnyû, puha, de max fél év alatt szétrúgod... Terepre nem való, szvsz. A Hi-Tech Magnum néven forgalmazott változatból 3 párat tapostam szét...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Adi

Az ehobbys változat milyen, használható..?

Adi
ehobby-ra bank kártya kell nem?

VRSDM
44esbe asszem 6000
nekem ehobby-ból 4300-ért jött meg. (szállítással mindennel)

u dont have to listen anybody else but me

PASGTbol ABS replikat kell venni (az eredeti draga es nehez)
www.ehobbyasia.com
de asszem a 44es bazisba is van.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

degenerator
jó, nem vitatkozom, én eddig csak paintballoztam, airsoftról tapasztalataim nincsenek.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

VRSDM
fõleg ha csapatban mész, és aztmondják fogj egy szöget, és CSAK azt nézheted semmi mást, különben veszélyben van mindenki "élete" akkor nincs mese, csak azt nézeg, és úgy kell kénytelen mozogni, énsem hülye vagyok, ja a vakon hátrafelé lépcsõzést is mire folttul betanultam :P

dronkZero
Ja, mert amikor csak szaladgálsz, akkor más dolgod sincs, mint a környezetedre figyelni. Ellenben amikor célzol és mozogsz, vagy lõnek rád, akkor kurvára nem ezt figyeled.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

degenerator
jó, nem értem akkor. rengetegszer szaladgáltam fiatalabb koromban szovjet laktanyákba, és ott minden van (leszakadt lépcsõházak, dimbesdombos gyakorlópályák, beszakadt aknák, stb) és soha nem történt semmi bajom. tapasztalat?:P

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ha adott átvételi elismervényt, blokkot, stb. a fuvardíjról, akkor a nowarék cseszték el

VRSDM
maszk-al az lesz a bajod, hogy mivel nagyon eláll az orcádtól, nem fogsz tudni célozni, egyszerûen kilóg a célgömb a szemed elõl :/ megoldás nincs. vagyis van... ne használj ilyen painball-szerû maszkokat.

7765 - épületben?! többször bicsaklok ki ott mint erdõben, erdõben valamennyire számítható hogy milyen a talaj, néha gödör stb. de mikor épületnél gyorsan kell átrongyolni szobáról szobára, és 25centi tégla törmelék borítja a talajt, néha féltéglás darabokkal. nah érted ;)

degenerator
najó, de épületbe akkor sem kell bakancs. erdõben el tudom képzelni.

Nem hívtam fel õket azóta, nem is fogom. A futár azt mondta, hogy nem lett átadva a fuvardíj. Valszín hogy inkább a futár baszott át :D Mind1, nem csinálok belõle nagy ügyet. Még így is olcsóbban jöttem ki, mint ha felutaztam volna Budapestre.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Mersant
azota nem hivtad fel oket?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
csörögj rájuk! engem 1x ugyanígy akart átb@szni 1 futár, hogy adjak + 6k-t mert 40 kilós a cucc, mmondtam hogy hívja fel a központot mert én nem adok és végül nem is kellett.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Elõre utaltam a futár költséget, ahogy megbeszéltük Skype-on... Erre a futárnak fizetnem kellett. Még jó hogy a közelben volt ATM, mert nem tudtam volna átvenni a TM Berettát :S

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Punker
fertõtleníteni tudod de hogy az nem a te lábadra lesz betörve az biztos...

Mersant
meselj...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A NOWAR most húzott le 1800 magyar forinttal :/

dronkZero
Én acélbetétes magasszárúban voltam az ismerkedõs-kipróbálós-kölcsönfegyveres legelsõ játékomon sztimrén, sikerült rálépnem egy betontömb szélére teljes súllyal, futva. Kissé keresztbefordult a bokám. Részleges szalagszakadás, két hétig alig tudtam járni. "Kezdõk szerencséje"... :P Najó, én vagyok egy lúzer.

De az tuti, hogy ha a bakancs nincs, akkor az a szakadás nem csak részleges, és nem úszom meg a 2 hét fekvõ+4 hét járógipszet...

Használtan én nem vennék bakancsot. Bármit, csak bakancsot nem. Ki tudja milyen lábon volt, meg hogy milyen szag ette bele magát... :P

nekem a natúr bõrbakancsom kibírta a térdig érõ havat...

bardocz
nekem a 17ezres decathlonos vízálló bakancsom úgy szarrá ázott a hóban,pedig már léptem vele mély pocsolyába meddig bírja,és akkor nm ázott be:D hoszú távon szerintem semmi se vízálló
arról nem is beszélve, hogy egy adidas cipõ 10 perc alatt beázik; télen semmit nem melegít a lábadon, és fél év alatt szarrá megy a ragasztása, és lehet kidobni

Használt katonai bakancs ~ 6000
Használt katonai zubbony, nadrág 3/2000.

Össsz 11-12 ezer és készen is vagy, csak fel kell próbálni.

Punker
erdõben gödörben fordult már ki a bokád? én láttam már ahogy viszik ki a játékost.....

Mersant
addig amig ki nem bicsaklik a bokad es visznek a mentohoz. en leptem ra rohanas kozben ugy 1 fatuskora, ami nem latszott ki az avar alol, hogy ha nincs bakancs, akkor torik a bokam...igy csak santikaltam nehany napot.

degenerator
hát nem tudom, azér sportcipõbe kényelmesebb rohangálni, és a csecsenföldön bejött az oroszoknak az adidas cipõ, akkor mo-n is jó lehet.

Mersant
bakancsbol olyat erdemes venni, ami azert birja a gyurodest es kenyelmes, mert ugye eleg sokat lesz rajtad :) nem erdemes tul olcsot venni, 10-20 kozott mar lehet ertelmeset kapni, alatta szerintem felejtos. inkabb a ruhan sporolj, piacon olcsobban kapsz utangyartott terepcuccokat.

Adi
akkor veszek egy maszkot, egy szemüveget, egy PASGT sityakot ha nincs pasgt akkor ilyen kalapot mint a bannerba. Veszek vmi woodland-os nacit. Viszont felülre vmi zubonyt kéne vennem gondolom.
Amivel nagy gondba vagyok, az a bakancs. Bakancs még 10-20 ezer. Arra idéglenesen kikénne találnom vmit mert pézenm is véges. Esetleg ilyen munka védelmi bakancs?:)
szerk: ahol nézztem a pasgt sisakot ott az online bolt. :( vki nem tud üzletet ahol tudok venni pas gt sisakot?

Mersant
mind a ketto igen :) en meg nem lattam embert aki rendszeresen hasonlo maszkot hasznalna. altalaban meccs kozben lecserelik sima szemuvegre, mert kenyelmetlen, parasodik, es nyarom oszlasnak indul benne a fejed :D
tarakra vonatkozo dolgokat Punker leirta

Adi
igen-> a szemüveg szar? vagy, h fell kell húzzni a tárat?:D melyikre válaszoltál?:D vagy mind a 2 igen?::D

Punker
a highcap tárak átlag 30-40 lõszert tekernek fel, természetesen után kell tekerned hogy adagoljon rendesen, és mint már sokszor mondtuk airsoftgun/cybergun/stb kitudja még milyen néven nevezik magukat boltot felejtsd el, vanank rendes airsoft boltok dögivel, ahol nem vernek át és nem húznak le!

Mersant
igen

Adi
de ez a V-FORCE lencsés maszk airsoftgun-on 14598-as termék is szar?
amúgy lenne fegyverel kapcsolatos kérdésem: lövök-lövök-lövök, aztán egyszer csak nem lõ. Illetve hangja van csak golyó nem jön. Halom, h van benne golyo ha megnézzem ott van az alján kb.. 50 db.. na már most újra felkell tekernem ott alul a tárat és akkor megint ossza a golyokat!
Ez természetes, h mondjuk 2x 3x felkell tekernem a tárat?

Adi
itthon lövetem meg magam!:) hát, meg comb!:D azzér ütöt:D
Viszont a muteromat meglöttem és teljsen vér aláfutásos lett a segge és teljesen feldagadt! úgy mint a képeken.. ehhh

dronkZero
Egyébként a sisak+hálós maszk+nyakba kendõ kombinációt javaslom, az nem párásodik, és mindentõl megvéd.

Mondjuk a CA mûanyag sisak(nem nehéz, meg szabhatsz/vehetsz rá terepmintás huzatot), SANSEI hálós maszk (airsoftgunon a 14226 jelû, 6990,-ért, de ne ott vedd, ugyanez a Keleti Frontban 4150,- ), meg van ilyen izzadtságfogó hálós terepmintás kendõ, ami 3-4szer körbeéri a nyakat.

Egyébként lõttek már meg BB-vel, vagy látatlanban félsz tõle ennyire?

Punker
az a kép nem itthonról van, itthon 1,5 év alatt egyetlen füllövést láttam azt is épületben ami vérzett, de az se épült be :)

Mersant
En 1 szal szemuvegben nyomom, esetleg kalap. Szerintem erdoben ez eleg, epuletet meg utalom. De aki aggodik szerintem a leg egyszerubb 1 olcso kinai maszkot szetszedni, es csak az aljat hasznalni. Arcot, orrot vedi, melle szemuveg + kalap vagy sisak, igy a ful is vedve van es csokolom…