Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Amúgy azt javasolják, h Az aksikat feltöltés elõtt le kell teljesen meríteni. NA de, h merítsem le teljesen?😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mi a pontos tipus?
Link? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Hmmm ... ettõl féltem én is ... flecktarn-t szoktam nézegetni, az a gáz, hogy rákeresgettem, és a web-tex-en kívül én sem találtam DPM cuccot, egyedül a dél afrikai mellényt (Régen olyanom volt, csak woodland, szerettem is, de most inkább modulárist szeretnék majd, csak a web-tex elég drága 😞 )

Köszi azért!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jacek
SD kartya

DannyL
Nem is volt rajtam mellény. <#ravasz1> US Woodland zubbony volt rajtam, meg Camelbak. Annak a pántját nézhetted mellénynek. De a zubbonyon valóban ott a nevem. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

VRSDM
mire rögzít?

u dont have to listen anybody else but me

Jacek
amit vagy elirtak😊vagy nem ertem emrt most 38e penz😞

Jacek
Nem mondanam hogy draga! 24990-ert vettunk egyet a Decathlonban, egesz jo a kepe es a hirtelen mozgast is jol birja.

Adi
mhh.. ezért volt ismerõs a mellényeden a neved😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
DPM-bõl nagyon kicsi a választék sajna, boltban láttam a dél afriakit, de mást nem nagyon, kintrõl tudsz hozzatni: http://www.flecktarn.co.uk/productsdpm.html

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
éne 😊

DummyBoy
Hmmm ... látott valaki valamerre a Web-Tex cuccokon kívül DPM mintás taktikai mellényt és/vagy kiegészítõket? (SAAV-t vagy mit azt tudok, de inkább valami moduláris dologra gondoltam ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Adi
Érden ki volt ma?😊

VRSDM
szavaztam rá 100szor, de ha már itt tartunk és lehet többször szavazni, kérj meg valami okos programozót írjon egy szavazót alá. nem nagy cucc annak aki jártas a témában.

#OFFTOPIC
Nem tudom, értesültetek-e róla, de az idén a magyar 50 Ft-os bekerült a világ legszebb 15 pénzérméje közé. Az alábbi linkre kattintva szavazni lehet, hogy a miénk legyen az elsõ hely! A magyar érme a 12.-ik a listán, és azt is szeretém hozzátenni, hogy többször is lehet rá szavazni mert a "program" engedi !!!
Kérlek titeket, szavazzatok az 1956-os magyar 50 forintos érmére!
Szavazás
#ON
Elnézést kérek mindenkitõl az offolásért, ez nem hirdetés és nem kamu.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

VRSDM
nem üvegszál, fröccsöntve van, (de téényleg, nagyon erõs, nem kell félni hogy törik, hajlékony és erõs) mindenesetre a felülete icipicit reckés, mint a kevlár-é. de még ha választhatnék se játszanék abba, elég volt 1nap épületharc benne. nyakam leszakadt a végére a sok szeleteléstõl a sarkokon ... 😄

lényeg hogy ennyiért, röhejes az ára 1000ft 😮 3000szállítás (kb.)

DannyL
Így van, hibátlan darabok. Nekem üvegszálas mûanyagnak tûntek.

degenerator
miért lennék mazohista?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Köszi az infót, én kérdeztem alább. 😊

@degenerator,

PEPESKA 41 - the mazoista lehetsz ha azzal a böszmeséggel akarsz nyomulni... de Mao-n tuti nincs, egyébként sem nagyon látni a legtöbb gyártónál, persze lehet hogy méregdrágán van belõle. Ami amúgy kár, a PPS 43 egész pofás darab lenne..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Nemcsak magyarorszagon, sehol sincs olyan 😞

a softair.hu-ról alien-nek nek van valamilyen sisakkamerája, ha jól tudom a Conrad-ról vette

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
a kis flash-esek csak közelire jók, 640*480 semmi zoom stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
jó dolog ez, csak vagy a hátadon van valami amire rögzít, vagy valaki fut utánad a rádiós adás stb miatt, ami meg flash-re megy azmeg orbitális drága...

degenerator
pps 41 vagy 43 van airsoftba magyarországon?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker

VRSDM
kérdezték visszább milyen az ehobby-s PASGT...
anyag szempontból erõs. nemtudom milyen mûanyag de nagyon erõs, esett már le vonatsínmelletti "apró" kövekre, 4méterrõl véletlen és semmi baja sem lett, meg sem látszik, szóval jól bírja a strapát, sújra nemtudom szerintem nem több 3-4 dekánál, nincs benne szivacsos betét, pókháló formában vannak szövetcsíkok kifeszítve, és annak a feszességét/belógási tényezézõjét lehe állítani egy a szövetszálakon keresztülbujtatott madzaggal, az állrész állítható, kényelmes, sima szövet.

hozzátenném még a térd- és könyökvédõt. piszkosul tud fájni, ha az ember egy kavicsba térdel, vagy épületben beveri a könyökét

hehe, Humorosaranyosból:

a Légiósmilitary az tényleg jó hely, ott vettem a ruhámat, takmellényemet meg a kesztyûmet. (meg talán egy taklámpát is)
bakancsból nekem acélbetétes van, télen kicsit hideg, más baja nincs.

bardocz
hát azt elhiszem😄
Punker
na ja az AK tár b@szott nagy.

Punker
jó hát ezt te tudod, én tudom milyen a 8 kilós csúzlit végig húzni az erdõn 5 órán át, mindig 1 karácsony mikor 5 percre letámaszhatom a bipodra 😊

Úgy-úgy! 😄 Mindamellett hogy alacsonyabb mint a szekrénytár és jól felfekszik az alkaron.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Egyetértek, hogy jobb az eredeti mint a "hasonló" de terepre a civil hegymászó/túra motyók sokkal jobbak mint bármelyik hadsereg ruhája...
Persze kinek a pap, kinek a papné. 😉

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

bardocz
nem hiszem én azt😊 valamit valamiért,hogy egy elõttem szólót idézzek😛 még a 4kg-t is meg kell szokni sztem😄 azért 6-8 órán át esetleg kézben tartani,ha azt kivánja áték,végére megerõltetõ,ez olyan mint 2kg-al tárogatni,2kg lófasz,csak a 150.😄
Punker
ja hát valamit valamiért.....

amúgy ne hidd ha rádobsz az AK-ra egy jó 1,5 kilós (vagy több) tárat az olyan rohadt kényelmes lesz assaultkodni 😊

bardocz
nade azzal nem lehet közelharcolni😊
Punker
hát én se találok tekergetõst, vegyél RPK-t és akkor mehetsz a motorossal 😊

Punker
az életben nem fog az neked 100-at feltekerni, ellenben mondjuk ha 2000-esbõl ellövöldözöl 500-at olyan leszel mint a cirkuszban a csörgõs bohóc, ami assault-ként kicsit zavaróbb mint támogatóként.

bardocz
ak47 jól néz ki vele😄
bardocz
hát pl ak-47-hez szép nagy dobtár ami életben 100 töltény fér,vagy menyi,és akkor a dobtárat mg lehet pakolni x töltényel,és egyszerre felad 100 töltényt felhúzás nélkül,motorost mûár találtam dögivel,de azt nem lehet használni nem?
Punker
ja értem magyarul neked a qrvanagy highcap kell, MP5-höz láttam már tekergetõs csigatárat, lehet máshoz is van, de hogy mi értelme azt nem tom.

Punker
pontosan mire gondolsz?

bardocz
feltekerõs dobtárak vannak,amikor lehet használni játékon?mert motoros tárat csak támogató használhat
Punker

Hmm és olvasni lehet róla valahol vagy esetleg te tudsz véleményt mondani? Megköszönném 😊
Boyi/Dboys SPRA-t is meggondolnam a helyedbe. Szenzacios, es harmadaron van. Csapatban van ketto, nagyon zsir!

Köszi!
Punker
Adi én Egerbõl nem fogom megmondnai neked hol mit vegyél Pesten ez biztos!

GP SPR/A teszt!

Ehobbyhoz bankkartya/paypal kell.

Ruha: Javaslom meg a legiost. Jo cuccok vannak es normalis aron. Nekem spec onnan van a bakancsom, anno 3 eve 17 000 volt, es jol birja.
http://legiosmilitary.hu/

Terepruha: Meg lehet probalni a SIK-SIK-et is. Blaha-astoria kozott van, a blahahoz kozelebbi reszen. Az 5ik emeleten vannak a katonai cuccok. kilora adjak, megvan, melyik napon mennyibe kerul. Erdemes megnezni, mert valami 500 ft/kg a kulonbseg.
Van ott hasznalt angol DPM terep also, folso, pulcsi, acel rohamsisak, malhazsak minden.