29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    ez hülyeség. amig védve voltak a szárnyak, tudtam okozni meglepetéseket, hogy előbukkantam egyszer itt, egyszer ott. vársz öt percet a csőben, és vagy elfelejtik, hogy ottvagy, vagy azt hiszik, hogy már kimásztál.
  • Punker
    aszem pestszentimrén volt ilyen fegyvert bedugok az ablakon mint rambó, belülről megrántották a csövet tár kitört hopup kamra sérült, a srác a parkolóban gondolkozhatott utána.....
  • Punker
    kimászik gyereket hazazavar MASZ nem viccből van......
  • Bexter
    Mindne ujjonc nálunk bemászik oda és kap egy fél sorozatot :D Igy érted mi mért nem hazsnáljuk :D
  • Mike at home
    mondjuk a Galaxy?
  • Mike at home
    én öcsémet szedtem le így, tanyálás közben megeresztett sorozattal
    szerencsére csak a bakancsát találtam el (el tudom képzelni, hogy simán előfordulhatott ilyesmi a valóságban is)
    mert ugye elvileg nem tartjuk az ujjunkat az elsütőbillntyűn, sajnos nekem mégis sikerült :(
  • degenerator
    eddigi legkellemetlenebb élményem: lemásztam a söptei pályán abba az alagútszerűségbe. észrevettek, elkezdtek lőni rám, visszahúzodtam úgy 5 métert a csőben. várok várok, egyszercsak ledug valaki egy kalast, és egy fél tárat kilő rám. hát azt nem kívánom senkinek:)
  • Bexter
    lenyeltem egy részét amit meg nemtudtam azt kiköhögtem.
  • Punker
    MP5k
  • Mike at home
    uh, és mi lett? :o
  • Mike at home
    akkor kiegészítem a felsorolást:

vagy venni vagy 5 30-as tárat
    aztán bázison meg töltögetni
    játék végén a tárakat a földön keresgélni

:)

mi nálad a tücsök?
  • Bexter
    nahja őt kinozza más... Majd rájönnek hogy maszkot kell huzni, főleg terepharcnél és főleg ha a dombon fekszenek.
    Nekem ott decemberben fekve belelöttek a torkomba :D
  • degenerator
    a pisztollyal eddig egy embert szedtem le, azt is bakancson lőttem.
  • Punker
    az a gáz a ropi tárral könnyen elhagyod annyira pici, meg hát 5 tár az vagy 15 ezer pénz, akkor már egy tücsök 200-as tárral.
  • Mike at home
    vagy venni vagy 5 30-as tárat
    aztán bázison meg töltögetni :)))))
  • degenerator
    andrás a szemüveges, őt egyszer arcon lőttem 410 fps-el pár méterről, akkor láttam, miylen szép sebe lett, azóta inkább mellkasra, combra célzok. a másik meg bandi, őt valahogy nem akarom kínozni ilyesmivel.
  • Punker
    lehet venni 100-as tárat hozzá ha nem tudsz takarékosan lőni, amúgy baszhatja a 410 FPS-ét ha nem használhatja.....
  • Bexter
    Én ilyenkor hátréb megyek és megsorozom őket (herbi meg andrás volt ugye? :)
  • Punker
    kérdés mivel és milyen messziről? alapból nem szokásunk fejre lőni, de ha csak az látszik ki akkor inkább ő mint én, persze csak ha megfelelő védelme van. maszkra, kobakra kap 1-et legközelebb nem dugja ki a fejét :)
  • Mike at home
    szerintem nem
  • Mike at home
    akkor aep
    csak kell még tár, cyma glock 2,5 sec alatt kiürtit a 30-as tárat (igaz degi?) aztán elaődhatom azt, mint az elültöltős pisztolyokkal régen
    no meg ugye vicces lesz, hogy én monduk 200 fps, kollága meg jön rám 410-zel :(
  • degenerator
    ne is mondd...2 srácott csak úgy tudtam volna leszedni, hogy egyiket arcon, másikot meg fejen lövöm, oldalt. elsőn csak szemüveg volt, másodikon egy kendő. hagytam őket elmenni

erre mondták, hogy hüyle vagyok.
  • Mike at home
    azt mondták hétvégén csillebércen is, hogy ha belombosodnak a fák megnő az aljnövényzet, soxor csak méterekre látsz el
    ellenben airsoftozni ott sajnos max biolőszerrel lehet, mivel természetvédelmi terület, legalábbis ezt mondták
  • Punker
    350-nel se lehet sorozni, CQB-re AEP vagy alap (nem kínai) AEG 280-300 FPS nagy tűzgyorsasággal az kell oda.
  • Bexter
    Volt ré példa, utána demonstráltam neki milyen is az. Azóta távolabról lő :)
  • Mike at home
    és a 350? vagy legyek rendes, és csak pisztollyal nyomuljak? (180-200 fps)
  • Punker
    Kartellre olyan labort építettünk tankbeállóból hogy mire meglátod az erdőben már rég lőtávon belül vagy :)
  • Punker
    tereptől függő
    CQB-n 5 méter átlag, erdőben közel, bár láttam olyan bozótot hogy 2 méterre se láttni benne.
  • Mike at home
    akkor mi a közel? fél méter?
  • Punker
    qrva sok.
  • degenerator
    jó fej...ahogy mindenki az airsoftos közösségben, úgy vettem észre. idegesítő alakok 16 év körül fordultak eddig elő, azok se szhelyen.
  • Bexter
    Még mindigj jobb mintha közelről lőne. :D
  • Punker
    hát nem tom, legjobb játékaimon alig lőttem (de akkor nagyon)

WL outpost 1-en kicsit nagyobbat kerültünk mint kellett volna nem értünk oda időben a ponthoz ahova kellett volna, félúton voltunk 2 hangár között a pingyomi gerincen. tudtuk hogy az utolsó hangárt már végkiállóval védik majd úgyhogy végig feküdt az egész raj a töltésen és vártunk elkezdtek szállingózni az ellenek (több mint 35 ember) kajáltak cigiztek szuszani akartak 1-et a végső harc elött, mi meg csak vártunk. aztán olyan 5 perc kuss után megkapták az áldást az első sortűzzel min 2 rajt levágtunk, és mire kiszedtek minket több mint 20 embert lekaszáltunk gyakorlatilag mikorra mi elértük a respawn pontot apont el is esett, qrvanagyot kerültünk, vagy 1órát a10 perces tűzharcért, de az a 10 perc megérte azok a döbbent fejek amikor elkezdtünk lőni rájuk.
  • Mike at home
    nist nézem, hogy valaki CQB-zni akar 410 fps-sel
    nem sok az egy kicsit?
  • Mike at home
    5 méterről 400 fölött? milyen rendes :)
  • degenerator
    egy szombathelyi játékos
  • degenerator
    engem meggyőzött az ereje.
  • Mike at home
    Bandi az ki?
  • Mike at home
    seggbe csak a saját csapattárs lőhet, nem szokásom menekülni
    inkább a hősi halál :D
  • Bexter
    Nah igen ő Bandi :) Kiv vagyok tényleg igaz e hogy a hk olyan erős.
    Elötte ugyanezt csinálta az ak-javal, de hazamegyek kirugdalom a campelésből.