29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12090 ez hülyeség. amig védve voltak a szárnyak, tudtam okozni meglepetéseket, hogy előbukkantam egyszer itt, egyszer ott. vársz öt percet a csőben, és vagy elfelejtik, hogy ottvagy, vagy azt hiszik, hogy már kimásztál. -
#12089 aszem pestszentimrén volt ilyen fegyvert bedugok az ablakon mint rambó, belülről megrántották a csövet tár kitört hopup kamra sérült, a srác a parkolóban gondolkozhatott utána..... -
#12088 kimászik gyereket hazazavar MASZ nem viccből van...... -
#12087 Mindne ujjonc nálunk bemászik oda és kap egy fél sorozatot :D Igy érted mi mért nem hazsnáljuk :D -
#12086 mondjuk a Galaxy? -
#12085 én öcsémet szedtem le így, tanyálás közben megeresztett sorozattal
szerencsére csak a bakancsát találtam el (el tudom képzelni, hogy simán előfordulhatott ilyesmi a valóságban is)
mert ugye elvileg nem tartjuk az ujjunkat az elsütőbillntyűn, sajnos nekem mégis sikerült :( -
#12084 eddigi legkellemetlenebb élményem: lemásztam a söptei pályán abba az alagútszerűségbe. észrevettek, elkezdtek lőni rám, visszahúzodtam úgy 5 métert a csőben. várok várok, egyszercsak ledug valaki egy kalast, és egy fél tárat kilő rám. hát azt nem kívánom senkinek:) -
#12083 lenyeltem egy részét amit meg nemtudtam azt kiköhögtem. -
#12082 MP5k -
#12081 uh, és mi lett? :o -
#12080 akkor kiegészítem a felsorolást:
vagy venni vagy 5 30-as tárat
aztán bázison meg töltögetni
játék végén a tárakat a földön keresgélni
:)
mi nálad a tücsök? -
#12079 nahja őt kinozza más... Majd rájönnek hogy maszkot kell huzni, főleg terepharcnél és főleg ha a dombon fekszenek.
Nekem ott decemberben fekve belelöttek a torkomba :D -
#12078 a pisztollyal eddig egy embert szedtem le, azt is bakancson lőttem. -
#12077 az a gáz a ropi tárral könnyen elhagyod annyira pici, meg hát 5 tár az vagy 15 ezer pénz, akkor már egy tücsök 200-as tárral. -
#12076 vagy venni vagy 5 30-as tárat
aztán bázison meg töltögetni :))))) -
#12075 andrás a szemüveges, őt egyszer arcon lőttem 410 fps-el pár méterről, akkor láttam, miylen szép sebe lett, azóta inkább mellkasra, combra célzok. a másik meg bandi, őt valahogy nem akarom kínozni ilyesmivel. -
#12074 lehet venni 100-as tárat hozzá ha nem tudsz takarékosan lőni, amúgy baszhatja a 410 FPS-ét ha nem használhatja..... -
#12073 Én ilyenkor hátréb megyek és megsorozom őket (herbi meg andrás volt ugye? :) -
#12072 kérdés mivel és milyen messziről? alapból nem szokásunk fejre lőni, de ha csak az látszik ki akkor inkább ő mint én, persze csak ha megfelelő védelme van. maszkra, kobakra kap 1-et legközelebb nem dugja ki a fejét :) -
#12071 szerintem nem -
#12070 akkor aep
csak kell még tár, cyma glock 2,5 sec alatt kiürtit a 30-as tárat (igaz degi?) aztán elaődhatom azt, mint az elültöltős pisztolyokkal régen
no meg ugye vicces lesz, hogy én monduk 200 fps, kollága meg jön rám 410-zel :( -
#12069 ne is mondd...2 srácott csak úgy tudtam volna leszedni, hogy egyiket arcon, másikot meg fejen lövöm, oldalt. elsőn csak szemüveg volt, másodikon egy kendő. hagytam őket elmenni
erre mondták, hogy hüyle vagyok. -
#12068 azt mondták hétvégén csillebércen is, hogy ha belombosodnak a fák megnő az aljnövényzet, soxor csak méterekre látsz el
ellenben airsoftozni ott sajnos max biolőszerrel lehet, mivel természetvédelmi terület, legalábbis ezt mondták -
#12067 350-nel se lehet sorozni, CQB-re AEP vagy alap (nem kínai) AEG 280-300 FPS nagy tűzgyorsasággal az kell oda. -
#12066 Volt ré példa, utána demonstráltam neki milyen is az. Azóta távolabról lő :) -
#12065 és a 350? vagy legyek rendes, és csak pisztollyal nyomuljak? (180-200 fps) -
#12064 Kartellre olyan labort építettünk tankbeállóból hogy mire meglátod az erdőben már rég lőtávon belül vagy :) -
#12063 tereptől függő
CQB-n 5 méter átlag, erdőben közel, bár láttam olyan bozótot hogy 2 méterre se láttni benne. -
#12062 akkor mi a közel? fél méter? -
#12061 qrva sok. -
#12060 jó fej...ahogy mindenki az airsoftos közösségben, úgy vettem észre. idegesítő alakok 16 év körül fordultak eddig elő, azok se szhelyen. -
#12059 Még mindigj jobb mintha közelről lőne. :D -
#12058 hát nem tom, legjobb játékaimon alig lőttem (de akkor nagyon)
WL outpost 1-en kicsit nagyobbat kerültünk mint kellett volna nem értünk oda időben a ponthoz ahova kellett volna, félúton voltunk 2 hangár között a pingyomi gerincen. tudtuk hogy az utolsó hangárt már végkiállóval védik majd úgyhogy végig feküdt az egész raj a töltésen és vártunk elkezdtek szállingózni az ellenek (több mint 35 ember) kajáltak cigiztek szuszani akartak 1-et a végső harc elött, mi meg csak vártunk. aztán olyan 5 perc kuss után megkapták az áldást az első sortűzzel min 2 rajt levágtunk, és mire kiszedtek minket több mint 20 embert lekaszáltunk gyakorlatilag mikorra mi elértük a respawn pontot apont el is esett, qrvanagyot kerültünk, vagy 1órát a10 perces tűzharcért, de az a 10 perc megérte azok a döbbent fejek amikor elkezdtünk lőni rájuk. -
#12057 nist nézem, hogy valaki CQB-zni akar 410 fps-sel
nem sok az egy kicsit? -
#12056 5 méterről 400 fölött? milyen rendes :) -
#12055 egy szombathelyi játékos -
#12054 engem meggyőzött az ereje. -
#12053 Bandi az ki? -
#12052 seggbe csak a saját csapattárs lőhet, nem szokásom menekülni
inkább a hősi halál :D -
#12051 Nah igen ő Bandi :) Kiv vagyok tényleg igaz e hogy a hk olyan erős.
Elötte ugyanezt csinálta az ak-javal, de hazamegyek kirugdalom a campelésből.