29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    igen, az a fegyver nekem is tetszett, de akkor mar meg volt ez. mondjuk a type-ot eddig csak kepen lattam :)
  • Punker
    na de CQB tök mindegy ott 15-20 méteres távokról beszélünk azt egy aep is tudja...
  • Punker
    az alap márkás fegyver pontosabb de gyengébb, a kínai viszont erős így ő egy sorozattal kilocsol a bozóton keresztül, de ez csak addi gelőny amíg nem találkozik egy pontos és erős AEG-gel, lásd a type a burst-tel hihetetlen mit tud az a fegyver.
  • Mersant
    csak ott szeretek :) CQB nem az en vilagom, eleget vagyok a 4 fal kozott...
  • Mersant
    M15A4-em van, szal ebbe tehetek barmit :)) bar az enyemre nem panaszkodhatok, mert nem allitodik el a hopup es relative pontos is, csak ugye vannak jobb konstrukciok.
  • Mike
    nem csak erdőben kell játszani :)
  • Mersant
    en 1,5 eve alap fegyoval nyomom, es hiaba tudsz kuzdeni ha -10m a lotavod az ellenhez kepest. vannak olyan szituk mikor nem tudod becserkeszni, vagy nem tudsz meglapulni es varni hogy kozelebb jojjon. vagy hogy csak a keso oszi-teli idoszakot vegyuk, mikor nincs lomb es nem lehet bujkalni, akkor kell a + lotav hogy ne eselytelenul induljal 1 csataba.
  • Mike
    és ha ebbe teszel TM alkatrészeket?
  • praksi
    nem tuningolni kell, meg kell tanulni küzdeni ;-)
  • Mike
    na ja, de így van aztán olyan, hogy meghirdeti a cqb 430 fps-ig, 400-ig sorozatlövéssel (softair) de mára ezt levették
  • Mersant
    persze, nagyreszben a hopuptol fugg, de a + fps ad + lotavot. ezert mondom hogy a silanyabb fegyvereknel fps novelessel kivanjak ezt a pluszt elerni.
    dilemma, nekem is jobban tetszett a CA fem fegyver, viszont lotavban es pontossagban a haverom muanyag TM MP5ose jobb. na ja, egyszer talan en is veszek valami TMet :)
  • Punker
    a jó hopup-tól függ az egész, hiába vannak 350 fölött a kínaiak nem tudnak annyit mint 1 alap TM 280-nal, és mivel ugye nagy százalékban a TM-et másolták le csak erősebb rugót tesznek bele ezért egyre több a törött gear, egyszerűen a 2-es gear-t (M4-ek stb) nem 400+ FPS-re tervezték.
  • Mersant
    persze, mivel kevesbe jo konstrukcional csak azzal lehet a lotavot novelni. nem azert novelik az emberek az fps-t mert rojtosra akarjak loni a masikat, hanem hogy minnel nagyobb legyen a lotav ;)
  • Mike
    egyesek mégis az fps bűvöletében élnek
  • Punker
    TM M14, Type 89 egyik sincs gyárilag 300 FPS mégis a legprecízebb legpontosabb AEG-ek!
  • Mike
    van olyan TM fegyó ami 300 fps-sel is ellő 50-60 méterre, és a szórásképe is jobb mint sok erősebbnek
  • Punker
    arról nem beszélve hogy az országos átlag a nagyjátékokon még mindig 380 körül van, a fő probléma a kínaiaknál az iszonyatos szórás egyik nap 350-es rugó másnap 430-450-es, de a többi alkatrész nem változik persze hogy törnek szét.
  • Mersant
    ja persze, 460-rol, de maradjuk az atlagfegyvereknel 280-350. a kinai sniperkategorias, gearbox szetrepedos mas teszta :)
  • Punker
    nem minusz tuning hanem fegyver kímélő értelmes hozzáállás.
  • Bexter
    Én hallotam most olyanrol hogy kinai stukikat butitották le :D minusz tuning vagy mi :D
  • Mersant
    nem tudok angolul, csak annyit sikerult leszurnom hogy koze van az fpshez...:)
    viszont ha valaki kiprobalja varom a beszamolot ;):)
  • Punker
    kihagyjátok a lényeget, hogy stabilabb lesz az FPS tőle!!!
  • Mersant
    pl. mert ezzel elvileg kimelo uzemmodban tudod novelni az fps-t. szinte mindenki noveli, es ugye van aki ezt brutal rugoval teszi, vagy aki kisebb rugo + csapagyas ez+az, van aki tuning csovel. szal nem baj ha van 1 ujabb, olcsobb alternativa ... bar azert ketsegeim vannak :) mennyit novelhet vajon, 5 fps-t? :)
  • Mike at home
    megnövelt fps, mivel kevesebb levegő szökik el lövés közben a csőből, FPS növelés, az összes AEG-gel működik (használható)

kérdés, minek kéne fps-t növelni
    az fps nem minden
  • fujicu
    Srácok van itt aki Váci vagy Vác környéki, esetleg arrafelé Airsoftozik ?
  • DannyL
    Én arra gondoltam, hogy valami miatt ezt használják a hop-up gumi nyomogatására a vezeték darab helyett.
  • bardocz
    akkor ez valami tömítés szerü,mert nem engedi,hogy kiszökjön a levegő,és így plusz fps-t tud a fegyver
  • Mersant
    Increases FPS by allowing less air to escape the barrel while firing, increasing FPS, works with almost ALL AEGS

a pontos forditasra nem valalkozom :)
  • bardocz
    hop-up távtartó ai elnyeli a rezgéseket?
  • DannyL
    Ezt tudja valaki hogy mire jó? Tippem van, de nem vagyok benne biztos.

ELEMENT Airsoft AEG Upgrade Part Series "Hop Up Cushion For All Marui Gearbox Version"
  • Mike
    csakhogy ott nincs Blaster
  • MuldR
    44-esbe is van kedvezmeny ha egesz kartonnal veszel.
  • Punker
    kínai, elég sok helyen bevált már, néha kínai fegyverekhez jobb mint a nagy gyártók cuccai.
  • Tiger22
    Üdv!
    Külföldi shopokban sokat találkozok "Element" márkájú cuccokkal. Milyen minőségre lehet számítani ezeknél, valakinek van vele tapasztalata?
    Köszi!
  • Punker
    keletiben nagy tételre van kedvezmény.
  • Bexter
    Sjana boltokban én ugy látom semmivel se olcsobb ha többet veszel :(
  • Mike
    kéne venni mondjuk 10 kilónyi Blastert ha úgy olcsóbb aztán eloszthatnánk
    már ha ennek van értelme
  • BaLeeX
    Köszi.
  • Punker
    lol
  • MuldR
    Igen, de ez nem, csapat BB volt, hanem sajat. Az mas kerdes, hogy trogerebb csapattarsaim elcsakliztak szep lassan, mert mind lusta volt boltig elmenni, es "hozzama egy zacsival maj kifizetem" volt minden jatek elott :)
    Vettunk mutragyat telekre, es fele megmaradt.
    2 het mulva mentem ki, szerszamosba pakolaszok, es talaltam egy fel zacsi feher golyot. Fel masodpercre megorultem, mikor rajottem, hogy az nem BB hanem a maradek mutragya :( Freud irhatott volna rolam egy tanulmanyt :)