Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
es feher kendo helyett fekete zsakot kene vinni magaddal

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

annyi elõnye lenne, h nem lehet a találatot eltitkolni :-D
viszont a részvételi díjat mindenképp a jááték elõtt kell beszedni <#idiota>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Azt sokkal olcsóbban megúsznátok... 😊 Bár a játék neccesebb lenne...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Most olvastam egy hírdetést softair.hu-n, hogy egy srác azért adja el a Jing Gong fegyverét, mert túl erõs (414 fps-re kronózták). lassan tényleg elszabadul a pokol a kínaiaknál, még a végén igazi fegyvereket fognak küldeni :-)

DannyL
Akihez érdemes lenne elvinned a fegyvered. 😊 Nekem mind õ szerelte, nagyon érti a dolgát, régi motoros.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Adi
jameg.. softair.hu-n egyik szervezõ

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
WD az ki?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

öregharcsa
vigyétek el WD-hez...

http://pspfilez.extra.hu/

a jó szervízelés relítav, attól függ mit; 2 gázos pisztolytárat csak a Cybergun vállalt el (ill. a nowar akkor még ki se nyitott). elvileg bármelyik boltban lehet szerelõ, vagy tudnak kontaktot adni

Adi
Amúgy tudtok a keleti fronton kivül jó szervízest?

Punker
TM szerintem azért kezd ilyeneken agyalni hátha a kínaiak nehezebben másolják le, lásd 3-as sorozat visszarúgás blowback a Type89-cel kezdõdött.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Campona körüli pincérõl van szó? Én mindig ott vagyok és semmi bajom, sõt a többi 30-40 játékosnak sem. Mondjuk egy srác legutóbb beverte a fejét, de ennyi 😊
Ja milsimre lehet hoyg jó, viszont plusz egy hibaforrás. Nekem nem kéne, csak ha az összes új fegyver ilyen lesz már.
bardocz
cak mert a levegõnek visza kell nyomnia a cucost,és mire az újra benyomja a levegõt a helyére,addigra a golyó jóval elõrébb van,ha lehet érteni amit mondok,igaz eléggé kevés levegõ kell hozzá
Punker
ha jó akkor semmivel

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
ez menyivel foghatja visza a golyót?
Punker

Abba a pincerendszerbe voltam. Full vizes (kanikulaba voltam ott) es olyan dohos szag van, hogy majdnem elhanytam magam. Ja es sikerult egy jofajta gombas leguti fertozest bekapnom ott. Oda se megyek tobbet! (pedig a hely nagyon asz lenne! Legjobb cyber cqb palya!)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

komoly hobbi :-)

Punker
hát mi ha nem sport?

valamilyen pincerendszert emlegettek a szervezõk, szal a nagy lõtávval nem is foglalkoztunk... mind1, a lényeg, hogy az airsoft nem sport.

"léteznek gyári kisütõ áramkörök"

tehát lehet venni :-) Nowarban érdemes megnézni, most nyílt meg a Gyarmat utcai üzletük (ami nekem külön jó, mert itt lakom tõle pár sarokra :-) )
meg ahogy néztem, nekik vannak a legjobb áraik.

dronkZero
Heh, múltkor játszottunk lufisat. Mindenki fölfújt magának egy lufit, a hátára ragasztotta, aztán lufi kidurran=halál, találat=5sec hangos számolás+nemlövés. Amilyen láma vagyok nagyjából elsõként jöttem ki, szal az én lufim mûködött, de volt egy srác, már azért jött ki, mert szarrálõtték, a lufijáról is csak úgy pattogtak a golyók, de nem durrant ki... 😛 Nem beszélve arról, hogy pl a pisztolyommal egyáltalán nem lehetett szétlõni...

Nem volt egy nagy élvezet.

Volt valami terminátoros játék, szintén lufikkal, azon volt valaki? Ott hogy mûködtek a lufik?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Adi
viszont venni nem lehet vhol?
Mert nem vagyok egy nagy áramkörös.
Meg vihetem a fegyot a keleti frontba, mert SEMI-be is sorozatott lõ.

Zöld, barna és fekete lufikba kell öltözni, az már majdnem terepszinû 😄
Mersant
<#vigyor>baromsag. ha 50m-rol meglonek, milyen nyomot hagy a kartonon?! semmilyet...meg abban aztan kenyelmes lehet mozogni, es jo a rejtokepessege is ...<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

degenerator
addig meg simogassa a puskáját.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

mi kaptunk egy emailt valami versenyrõl, hogy a delikvenseken valami kartondobozok lennének, és az jelzi a találatot. mi visszakérdeztük, h mi lesz a pattanó lövedékekkel, a választ azóta is kapjuk :-)

Punker
ne hangoztasd nyílt fórumon hogy megsértetted a jelenlegi hatályos fegyvertörvényt! olvasgasd a MASZ-t és 2 év múlva 16 évesen írásos szülõi engedéllyel megjelenhetsz játékon, amúgy airsoft-ban nincsenek versenyek......

DannyL
Ez nem verseny sport, a korhatár meg 18 év.

Sziasztok 14éves vagyok de vettem egy m83-ast és szeretnék játszani elindulhatok valami versenyen vagy valamin?Segítsetek.Kössz
DannyL
A nagyobb gyártók mint TM, CA... a japán fegyver törvényeknek megfelelõen gyártják 300-330 FPS körülire a mûszereket. A kínaiak nem a japán piacra készülnek.

Punker
a standard nagy gyártók 90-essel szerelnek lásd TM, vagy régebbi CA-k új CA-ról nem tudok nyilatkozni.

de a Classic Army nem hongkongi? :-)
amúgy fura, h a kínai MP5-ömbe 100-110-es rugó van, a nagyobb fegyvereket meg rendre 110-essel szerelik (bár múltkor írtam, h a csapatban az egyik M16-osban valszeg 90-es lehet, mert alig verte a 300-at)

Punker
dehogy 90-es 100-as az alap rugó, 300 körül tol, japánban nem mehet 1 J fölé a törvény szerint, meg még jópár másik országban.

Dehogynem, akkor ugrott be amikor már kész volt a cucc 😄
Az a legegyszerûbb persze.
nem lehet egy trimmert sorbakötve megoldani?

Mi már így is köszörûsszemüvegben játszunk 😄

Veszprémiek oldalán a kisütõ védelmével meg csak annyit, hogy azért a Zener diódáknak is van tûrésük, egész sokat kellett méricskélni-hekkelni, mire jó értéket sikerült sima diódasorral kihozni belõle. Csak hozzáértõvel csináltassátok.
a CA alapja mekkora, 110-es?

Punker
van 1 eladó CA alaprugóm 😊

az a beteges hogy azért ezek a cuccok nem bírják ki ezt az erõt hosszú távon nagy valószínûséggel, tehát ha nem butítod le pár hónap alatt szét üti magát a cucc.

én inkább azon filóznék, h lassan vívómaszkot kell viselni minden játékon 😊

460? jézus, azzal már komolyan ciki bemenni a boltba, h "Csókolom, fegyvert butítanak?". Nem komplettek a kínaiak sem...
(Még jó hogy én is most akarok kínai fegyót venni 😄)

bardocz
még idejében kéne fegyvert vennem,hogy ne akarjon mindenki megölni,ha véltlen arcon találom😄
Punker
"JG HK416D
És most jön a chrono! bontatlan gearbox-al, dobozból kivéve 140m/s, azaz 460fps-t mértünk!!! Twisted Evil
Elõször aszittük rosszúl látunk vagy 0,12-es BB került a tárba, de a 5-6. lövés után is 137-140m/s-t mutatott a chrono..."

mai hír Vadkanoktól, ez már tényleg beteges.

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mersant
😄 fasza, meg a karomkodast megneztem volna a vegen 😉

Egyik csapattársam egy videó kedvéért nagyon kemény akart lenni. Igy sült el: link

E.Gy.B.E. Airsoft Team

léteznek gyári kisütõ áramkörök, a veszprémiek honlapján van egy csomó kapcsolásu rajz, gyári Maruitól kezdve a saját tervezésig; az utóbbinál már az akkumulátor védelmét is megoldották.
a Ni-MH akksira nyugodtan rá lehet tölteni, de célszerû néha azt is hagyni lemerülni. (megjegyzem, a gyári 1100-as Ni-MH akksim valami hihetetlen, a csapatban játék közben rendre merülnek le az ilyen 1700-es NiCd-s akksik, az enyém egy töltésre 2-3 játékot simán kibír)

és ma kaptam fizut, úgyhogy veszem az új puffkát, juhhé :-)

DannyL
A NiCD akksit is csak közvetlenül töltés ekõtt kell, lemeríteni. Ha 2-3 hétig áll, akkor jobb ha nem üresen álldogál, mert az akkumulátorok hajlamosak az önkisülésre, azaz állás közben is lassan merülnek. Hazajössz játékból rakd el úgy ahogy van, majd következõ játék elõtt lemeríted és egybõl töltöd. Namost a NiCD akksi nagyon nem komázza ha túlmerül egy bizonyos ponton. Ha autóizzóval meríted, akkor figyelj oda arra, hogy ne várd meg míg teljesen kialszik a fénye. Addig kell meríteni míg sárgán, de már nem vakítóan izzik a wolfram szál. 1,5 éve így merítem a NiCd SANYO-mat és meghálálja a törõdést és odafigyelést, máig tökéletes.

Mersant
a Ni-Cd akksikat kell "uresen" tarolni, ratolteni nem szabad, ezert kell mindig meriteni-tolteni. ha rendszeresen jatszol minden heten, akkor ne mkell lemeriteni az akksit, en 3-4 jatek utan meritem le. a Ni-MH-t pedig toltve kell tarolni, erre ra lehet tolteni, de ha ne mautomata toltod van, akkor ezt is le kell meriteni, nehogy utana tultoltsd. amugy valami autos izzoval lemeritheted...softairen keress ra a temara, most nem talalok hirtelen semmi linket, de szerintem veszpremi oldalon is fennt van