29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12250 Dani, egy fölös tasco 1x40-es red-dot-od nincs véletlenül? :)
mondjuk 4500-5000 HUF-ért -
#12249 Szerintem a karima olyan átmérőjű, mint a kis gumiizé a hopupban... -
#12248 lehet hogy tenyleg a leszorito kis gumi helyere, mert ha belegondolsz ez mashogy nyomja le a hopup gumit, es az igy nagyobb feluleten fexik ra a BBre. persze fingom nincs, csak tipp... :)) bar, nem tudom a karima miatt beferne e a helyere...
-
#12247 Hübazz ez tényleg ennyire kuriózum cuccos, hogy senki sem tudja hova kell tenni meg mit csinál? Jól beletenyereltem. :) Számomra még mindig rejtély hova is jön ez az alkatrész. -
praksi #12246 hmm, jó tipp!
majd 3-4 év múlva esetleg :-) -
#12245 vegyél kocsit :) -
#12244 ki beszét itt pb golyókról? ez mégiscsak airsoft topik -
praksi #12243 az kihagytam, hogy viszem haza az egyik fegyverem; meg egy sporttáskában a cuccaimat (ami igen sok lesz, mert 3 hete nem voltam otthon) -
praksi #12242 van az majdnem 8 is :-)
27K volt kereken -
#12241 kb egy karton paintballgolyó(2000db) 7kg -
#12240 és mibe fájt? -
#12239 nem olyan sok az, csak 7 kg -
praksi #12238 banyek, 31.000 BB piheg a hátizsákomban. szép lesz ezt mind hazavinni :S -
#12237 akkor ezt megbeszéltük :))) -
#12236 csak nagyon keserű amugy semmi bajom nem lenne. -
#12235 akkor majd előttünk megeszel párat, oké? :) -
#12234 ugytudom, hogy valami étkezési zselatin amit bekeményítenek de mégis rugalmas. -
#12233 hát?diszkóverín amikor mutatták hogyan készül nekem az nagyon nműanyagnak tünt -
#12232 nem műanyagban van... -
#12231 a Camponás nem ázik, de a falak elég nyálkásak a sok ételfestékől -
#12230 nem ez Factory pince volt. -
the1gabor #12229 ez a campona? most már értem mért darálás...:D -
#12228 jah és a falakon kenődik ez a szar -
#12227 na most ezt képzeld el föld alatti pincében beázott vizes környezetben, a bakancsban csúszkáltunk, a falak meg mintha alien takony folyna rajtuk..... -
#12226 inkább csúszós -
the1gabor #12225 jah igen ezt kihagytam... müanagydarabok a falakon, a földön, meg igazábol ragad is eléggé. ellégé horrorisztikus. (hippi-horror a maga rozsaszin sárga piros meg mittomén még mijen szinü lövedékekkel.:D) -
#12224 belül festék van, de a műanyag amiben van az nem + olyan dzsuvát csinál hogy az valami hihetetlen :( -
#12223 no mindegy nekem azt mondták, airsoft csak bio bb-vel
nem én találtam ki (mossa kezeit) -
the1gabor #12222 De az ételfesték meg gátolja a növények anagycseréjét. -
#12221 és az lebomlik. ellenben a hagyományos bb-nek kell pár száz év. -
#12220 igen az van benne. -
#12219 a paintballgolyókban tudtommal ételfesték van. -
the1gabor #12218 Lehet ha már ott vagy egyszer bicajozni beugrok megnézni meg kérdezősködni... -
the1gabor #12217 Vágom...
Ez a medence és a bungallók mögött van... -
#12216 akkor ez fix nem az volt, ez a focipálya mögött volt -
the1gabor #12215 CSB PB MAP UPD
nah ez mükxik is:P -
the1gabor #12214 De te melyik részén voltált csillebércnek... mert szerintem te másrol beszélsz... Hátul láttad már a paintball pályát? Viszonylag nagy pálya kajakra tele festékkel... annak már mindegy... ott lazán mehetne az AS...
Vann kissebb épulet (3 v. 2) 6 szoba/épulet pár szobafal át van robbantva...
Tele Paintballos fedezékkel a nyilt terep,+ még a mellete lévő erdő is befoghato sztem...
Csak meg kéne keresni az illetékeseket...
Csillebérci PB pálya képe google őrsz -
#12213 ezért csináld azt, amit én. vegyél egy classic army fegyvert, aminek a belseje marui:) -
#12212 hétvégén voltam Csillebércen (amin max biolőszerrel lehetne játszani, nekem legalábbis azt mondták) az erdős
ott is vannak a pályának jó részei, meg szar részei, ami semmire sem hazsnálható, max öngyilkos küldetéseket vállalsz be -
#12211 naja, de ott van pl. Tököl
nem erdő, és mégsem cqb (illetve nem csak)
ellenben nem 1-2 kar vastagságú fa a fedezék, meg enm arról szól, mint Bénye, ahol az ellenfél elfexik az árokparton, a pálya szélén, aztán szedd ki onnan úgy, hogy te meg nyilt terepen támadsz