Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Neeemmondod? 😊

Na, mindjárt rákérdezek... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
trasher rakosgatja szerintem az övé.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dronkZero
Hehe, most nézem a címet, ahonnan a MASZ jön, hogyaszongya: "szlejer2". Ha minden igaz, akkor õ az ex-klántársam, Hotel... Kicsi a világ! 😄 Elég sok régi CSés haverral összefutottam már airsoft témában is... Hotel meg az átlagosnál is jobban fegyverbuzi, nem vagyok meglepve, hogy köze lehet a MASZhoz...

olvasd el, megtudod ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

dronkZero
Aha, köszi.
És most akkor mi változott? 😊

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
dronkZero
Hol lehet olvasgatni?

Punker
na mától hivatalos a MASZ08 lehet olvasgatni.

Meg fogsz dobbenni, itthon is. Ha ott a szulo, az osszes felelosseg az ove, ergo a gyerek airsoftozhat.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

az amerikaiaknál úgy van a korhatár, hogy 16 év alatt szülõ felügyeletével lehet játszani, 16 fölött elég az írásos engedély

Adi
kééész😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

A redtubeon meg mindenki mindenkit seggbedug, megse ez az altalanos. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Laza
Ha nem is lehet, megis jutubon ezer videoban kis piskota gyerekek lovoldoznek nagymama kertjeben vedoszemuveg nelkul akkora fegyverekkel, mint ok maguk 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bardocz
akkor nemsokára már játszhatok legálisan😊 23 nap már csak😄
Punker
legálisan nulla gyerek hiszen 16 év a min életkor, az értelmi színvonalba inkább ne menjünk bele 😊

bardocz
megbézem hány "gyerek" airsoftozik,és hány "felnõtt" 😊
Punker
ez komoly? 😊

Mersant
egy idezet a vizipipa topikbol 😊

"S szelepbõl a golyót le kne rozsdamentesíteni, vagy kicserélni olyan mûanyagra, amivel a hülyegyerekek lövöldözik egymás szemét. Az itt hasznosabb, és akkor fújhatod is;-)))" <#mf2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
nem akartam mondani neki 😊

dronkZero
Ezek azok a bizonyos "csak a cibergányék vállalták a javítását"-tárak?

Gondolom a többi bolt látta, hogy nem lehet megcsinálni azt már. Cibergány is biztos rájött, csak õk még lefejtek rólad némi pénzt.

Ilyenek ezek. Mondtuk neked, hogy gecik.

az oké, de egyszer leadtam, elmondtam mi a baja, visszaadták, kifizettem; itthon derült ki, hogy a szerelõ gyakorlatilag semmit nem csinált vele, visszarakta a hibás alktarészt; emiatt meg pipa vagyok...

Punker
hát a stukker tárakkal ha gond van az mindig nehezen megoldható

valamikor még decemberben leadtam náluk javításra egy pisztolytárat, persze nem azt csináltak vele, amit kértem, ugyanúgy rossz volt, ezért visszavittem pár nap után (ez még mindig december); azóta se szóltak, hogy mi van vele.

Punker
mert?

jó, kabergányék nem számítanak 😊
(holnap valszeg bemegyek rájuk dönteni a pultot...)

Punker
vagy nem...

azt azért tegyük hozzá, hogy a boltban igaz drágább, viszont ott eladás elõtt átnézik.

nincs, mert kinai.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Ki mondta, hogy én használton akarok garit?
A bolti aep re kérdeztem, hogy nincs?<#buck>

Bexter
Ismerõs.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Messze van? 😊 És aki mittudomén Gyõrbõl vagy Szegedrõl,Miskolcról utazik a Jozsóra fegyverért?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
/ejj nemhiszem hogy nincs már VIP-em, és nemtudok visszavonni :@

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
használtra gari? n_n

mi akartunk jót, nem gyõzködünk, vedd ahol kényelmesebb.

Punker
kínai fegyverre nincs garancia sehol.....

Hát, nemtoom...Én azért jobban bízok a boltiban.😄
Meg kínai messze van innen..44 es bázis boltja közelebb.
Monnyuk úgy is haver jár arra, mert muterja a környéken dolgozik.

Hogy-hogy nincs gari?

VRSDM
boltban lévõ cyma ugyan az mint a kínain lévõ cyma.

ja, csak hogy ott olcsóbb? bocsánat, tényleg UGYAZ AZ! (csak gari nincs rá)

de lehet rosszul lennél ha tudnád hány játékosnak van piacról a fegyvere, és remekül muzsikálnak 😉

Punker
20 méter a rálövési távolság, a saját (és a mi) biztonságotok miatt nem ártana elolvasnotok a MASZ-t!!!

te tudod hol veszed meg pénzt spóroltál volna, hiszen garancia sehol nincs rá úgy se, a kínain újat kapsz ennyi a különbség.

Hát, azért én nem kínain akarom megvenni.

Dikk! Az már felülmúlja a légpityumat is..-.-
De sniperrel nincs valami 30 méteres lõvéshatár?

DannyL
Sniperel 430-tól 600 FPS-ig játszanak. Na az az amivel nem érdemes kézen lõni magad. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
9-ért kínai piacon újat kapsz nem használtat!

Igen arra..

Bocsi elírtam nem 17 es hanem 18 as.

DannyL
Ha a CM0.30-ra gondolsz, akkor 9-ért mindenképpen jó vétel. Nagyon jó kis AEP.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
nyáron se nagyon érezni meg a 400-at úgy hogy fájjon, max kis csípés zubbony mellény megfogja, max akkor fáj ha épp meg vagy feszítve combod vagy valami.

Pont azt néztem.Egy cyma glock 17c ..9 k ért...Igaz, használt...
Megéri az ilyen?

VRSDM
újat is kapsz annyiért, cyma glock pl. egy remekmû (jobb mint a TM) 😛

Msot nézem a siftair on, hogy használta aep eket már 10 ér lehet kapni..<#wow2>

VRSDM
géppisztolyok-karabélyok-támogatók 😉 0.20 0.25-el 😊

400 as?<#wow2>Sniperek?