29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    jössz Érdre akkor?
  • DummyBoy
    Irinka dlágaszágom dönörűűűű ... csak érjenek ide hozzá a cuccok május 4-ére, ugyanis az lesz az első szabad hétvégém :)

• uHs Gerzson
    Drágaszág

Szép
  • DummyBoy
  • DummyBoy
    Jaaa, 640k war ... de szép is volt ... csak sajna haverok nem tudtak versenyezni velem ... (nem nagyképűség, 1-2 közülük világ életében jobban kente a Pc-t mint én ...) én ugyanis Novell DOS-t használtam, aminek a memkezelése (Főleg a felső ...) sokkal jobb volt mint a MS ... :) Persze mikor kiderült volt is hiszti, hogy ADDIDE!!! :)
  • bardocz
    a hazaértem bényéről,nagyon jó játék volt,csak rohadt meleg volt:)
    az akksim meg 600- lövéstől lemerült,azt hittem beszarok,aztán kínaival el sem akart indulni,de addig nyúztam,amíg működött rendesen:-)
    épült egy új bázis,2-en védtük kb 15 percen keresztül 8-10 ember ellen:D aztán játék végén négyen befészkeltünk zászlót védeni,fél órán át tartottuk kb,vagy tovább,mert lejárt az idő :-)
    nagyon jó játék volt
  • Mike at home
    én anno a áj debiholder mentéseit, meg a civ.sve fájlokat hekkeltem :)
    mi meg haverral azon versenyeztünk, hogy tudnánk minél nagyobb üres területet hagyni a 640k-ból
    szép idők voltak :)
  • DannyL
    Én sem vártam így soha vám értesítőt mint most. :)))
  • DummyBoy
    Ehh ... én kocka vagyok és voltam világ életemben :)

Haverral nekiálltunk még anno szakközépben feltörni az UFO játékállását ... számgép körül kb. 5 köbméter papír az adatokkal ... sikerült mindent megtalálni (Ez amolyan verseny volt köztünk , ki csinálja meg hamarabb ... megvolt az összes Eye of the Beholder, ISHAR és társaik is ...)

Aztán jött a nyaralás ... 1 hét ... hazaérek, sehol semmi ... hol vannak a cuccaim a gép körül? Főleg a papírok? Anyukám összeszedte, és elpakolta nekem ... szépen sorbarakta ...

Ja, ha már nyaralás ... hazaértem a nyaralásból ma délelőtt, 87456347563 reklámújség között egy koszlott, gyűrött értesítő ... külföldi csomagom érkezett :)
  • degenerator
    én megmondtam a barátnőmnek, hogy ne piszkálja, hát nem is ér hozzá a cuccokhoz.
  • Scottt
    Nálunk szintúgy.Takarítás után,megnézem a maketteket.Hopp mi-24es rotor 3darabban,b-17es összes géppuskája letörve.Mondván úgyis megragasztod:O:(
  • Bexter
    Nálunk van létra :(
  • praksi
    én fúrtam pár csavart az egyik szekrény oldalára meg a falra, azon lógnak a puskák; minden más cucc az ágyneműtartóban :-)
  • MuldR
    Mi megegyeztunk, hogy a gardrobban a felso 2 polc az enyem. Azt asszony ugyse eri el. Szoval sajat AS kiralysagom van. :)
  • praksi
    tegnap kicsit megviccelt minket az időjárás; szakadt az eső, pár kör után átmentünk egy másik pályára CQB-zni, mire odaértünk, elállt az eső..

ja, vettem egy új pisztolyt
    az MP5 meg dögrováson
  • Bexter
    Nálam nagyobb a gáz.
    Én amiko rköjöttem februárban vagy januárban finnbe "rendet" raktam. Anyám ugyanez az eset mint lejjeb, hogy rendrakás ürügyel elpakol mindnet és soha nem kerül elő. Namármost 2 hét mulva megyek haza és volt neki bő 3 hónapja hogy minden as cuccom eltegye hogy legközelebb csak összel tudjak kimenni mire megtalálom :D
  • Punker
    hehe, pedig egyszerű az ember tartsa külön a cuccait ahova nő nem léphet be pakolási szándékkal, ezt kb 12 évesen tanultam meg mikor anyám leamortizált jópár ezer forintnyi makettet rendrakás címszóval... :(
  • DannyL
    Háháááá! Várjál, mondom a következő fokozatot. Anyáméktól elköltöztünk már több mint egy éve élünk külön, és most a barátnőm csinálja ugyanezt. És innen nincs menekvés.
  • bardocz
    anyám szereti eldugdosni a cuccaimat,de persze csak az enyémet,majd azt mondja,hogy én raktam el
    x-box játékokat kb 2 hónapig kerestük hugommal,szerinted hol van nekik a leg egyértelmübb hely?hát persze hogy a karácsonyfadíszek között...mind1 megtaláltam asztal alatt eldugva,ahova kutya ne nz be,egy nem átlátszó zacskóban,most hogy így megnézem,látom milyen zavaró a többi cipő mellett...
  • Punker
    és ezt hogy sikerült elérni? :)
  • bardocz
    vááá,nem hiszem el,nem találom a kurva bakancsom,és holnap játék :S
  • DannyL
    Úgy számolgattam, hogy vámmal együtt 80e-ben megáll. Max. 85e, de akkor nagyon rászámoltak.
  • Punker
    és olcsóbb lesz mint itthon sokkal?
  • DannyL
    Megrendeltem a TM M14 Socom-omat CheckSix-ről. :) Ott volt legolcsóbb. Remélem nem tart majd 2 hónapig az útja.
  • Punker
    nem az nem, amúgy mivel homok a pálya még sose volt sár illetve ha sár van akkor már az utat is elmosta a víz :)
  • MuldR
    A karteles resz is tiszta sar?
  • Punker
    hát a friss írtáson lehetne , kiégett gödrök a letarolt erdőben :(
    bár 1,5 hete minden nap esik szal lehet a hamu már nincs úgy meg, de a terület adott ha ilyen mókára vágytok :)

a csempészős balhé a sűrű erdőben meg a lövészárkos területen lesz főleg.
  • DannyL
    Nem dolgozom az tuti, csak még nem tudom asszonypajti haza megy -e anyuhoz. De mivel most is együtt hétvégézünk, van esély. :)
  • dronkZero
    Mondtam nekik, hogy majd jelentkezem, ha lesz időm lődözni...

Most lenne a Napóleon fíling is? :P
  • DannyL
    Na én meg 8.4-es 2400-assal hajtom az M14-et. :) Vígan és délcegen. :D
  • Punker
    tényleg DannyL tudod már hogy dolgozol e jövőhét vasárnap?
  • Punker
    ez igaz, 140-es DMR-t a 8,4-es 3000-es GP NiMH meg se nyekkenti a hidegben még a 3300-as is kevés volt.
  • DannyL
    Én a NiCd mellett tettem le a voksomat. Nekem 2400 mAh-s SubC NiCd-m van és az M140-es DMR-emet elhajtja egész nap. Utána meg még vagy fél órát sütöm ki töltés előtt. Egy NiMh erre csak 3000 mAh felett képes és akkor sem tud akkora A-t leadni. Emellett kedvelem benne azt is, hogy "túl lehet tölteni", nem kell figyelni mikor húzod le, ergó nem kell drága automata töltő. Csak a lemerítésre kell figyelni, mert a túlmerítést nem szereti. Én nem cserélném le másra, annyira bejött.
  • DannyL
    Veszprémiek oldalán infó!
  • DannyL
    NiCd:
    Nagy áram leadására alkalmas
    Memória effektussal rendelkezik ezért minden töltés elött ki kell sütni különben csökken a teljesítménye
    Gyorstoltést nem bírja, max. töltés a névleges teljesítmény 10%-a
    Túltöltésre érzéketlen (ha véletlenül a töltőn marad nem gáz.)
    Töltési idő: a névleges teljesítmény és az idő hányadosának 1,5X-ese.
    Pl: aksi:2000mAh - töltöáram:200mA - idő:15 óra
    Cella névleges feszültsége: 1,2V

Ni-Mh:
    Korszerübb technológia
    Bírja a gyorstöltést
    Túltöltésre érzékeny(cellakárosodást okozhat), ezért automata vagy időkapcsolós töltö szükséges
    Töltési idő mint a Ni-Cd
    van memóriaeffektus, de kevésbé jellemző mint a Ni-Cd-nál (3-4 év kisütésmentes töltés eredménye éppen használható szint: gyengébb teljesítmény és gyorsabb lemerülés, míg a Ni-Cd-nál totál használhatatlan)
    jellemzőiben a Ni-Cd-hez hasonló, de minden tekintetben jobb
    Cella névleges feszültsége: 1,2V
  • bardocz
    köszi!
  • Punker
    NiMH-re rá lehet tölteni, de jobb ha egyszerre töltöd fullra.
  • bardocz
    NiMH

tehát akkor nem lehet azt,hoyg töltöm mondjuk öt órát,aztán valamivel később még egyet?
  • DannyL
    Naná, főleg ha NiCd, mert akkor gyakorlatilag kinyírod.
  • bardocz
    attól az aksinak lehet valami baja,hogy 2 részletben töltöm?