Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
alacsony fps-sel 😊

véletlenül 1-2 beakadásnál kis sorozatért nem szednek szét, persze az hogy beakadt nem azt jelenti hogy fél tárat ki kell engedni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adi
jing gong. de akkor minek cserélik ki?
vagy vmelyik jó lesz vmelyik szar?
Meg a másik,így, h menjek épületbe?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
kínai? alap betegség sajna

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adi
Ötlet?
Elvittem a keleti front ba a fegyvert, h SEMI-BE IS sorozatot lõ. Megjött szervízbõl. Itthon próba és ugyanúgy lõ sorozatott csak mondjuk most vmennyivel ritkábban. De ugyan úgy elkezdi. Kész..
Erre mit tudtok mondani?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
a jó öreg 0,23-as cyma 😊

DannyL
Mi 2005 nyarán Balatonon nyaraltunk a spanokkal és kimentünk a piacra, ahol megláttam az AS pisztolyokat. Ultra gagyi cuccok voltak persze, a legdrágább darab egy CM0.23 volt. Voltunk vagy hatan, mindenki vett magának egy pityut, szigorúan sorjás 0.12-es BB-vel és egy héten keresztül minden este szarrálõttük egymást a nyaralóban. 😄 Utána én és Andor komám nem is hagytuk abba és csatlakoztunk az akkor kb. 3 fõt számláló, alakulóban lévõ RAT-hoz. És ez kérem nem megunható hobby azóta sem. 😊 Én sem sokat játszom PC-n, engem sem köt le sokáig, bár ezt nem csak ennek, hanem a fejem lágya megkeményedésének is betudom. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Hmm..én anno America's Armyval játszottam sokat, aztán elment tõle a kedvem a sok csíter miatt, meg a végén a gépem is kevés volt.
WWIIOnline is megvolt, jópár free accountot kértem a Hunyadisoktól, jó volt, tetszett is,de kellett volna egy jó joy meg egy jó gép hogy jó pilóta lehessek 😊
Aztán jött az airsoft 😊 Azóta egyik se érdekel annyira.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Nnnna az erdõbe kijutás az nállunk érdekes sztori volt ... Barátaimmal paintballozgattunk néha, és kitaláltuk, hogy kellene saját felszerelés ... elkezdtünk gyûjtögetni, meg keresgetni a neten ... és valahogy a gugli kidobott valamit, amin volt egy link a softair.hu-ra ...

Elkezdtük olvasgatni és rájöttünk, hogy az AS az jobban érdekel bennünket mint a PB ... szóval elindult az informálódás ... erre az is kiderült hogy nállunk is vannak páran akik AS-ezenek ... ráadásul az egyik munkatársam is ... Õ adott egy telefonszámot, hogy kinél érdeklõdjek ...

Kimentem egy játékra nézõnek, kedvesen fogadtak, majd a kezembe nyomtak egy AK beta-t, hogy menjek velük ... játszottam 2 menetet, majd a következõ szabadnapomon elmentem és megvettem az elsõ fegyómat ...

Icipicit addiktív dolog ez sajna 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
nekem is ET volt az elsõ komoly online balhé CB war-ok stb, aztán mikor áttértem wwiionline más már nem is érdekelt, 2,5 évig voltam elõfizetõ, majd kitévedtem az erdõbe és...<#violent>

DummyBoy
Hehe ... lassal az onlány lövöldözõ kommjunitik felnõnek, és AS kommjunitik lesznek ...

Én pl: kezdtem online RPG-kkel, mudokkal (kiváncsi vagyok ki tudja mi az 😊 gugli nem ér 😊) majd amikor az Enemy Territory és a BF1942 kijött akkor azokkal, utánna toltam az összes BF-et ... 1942, Vietnam, BF2 és egy kis Americas Army ... CS csak lanpartykon, annyira nem szeretem 😊

Ûrcuccok közül az ûrBF nem jött be nekem, de a ET:QW nem volt rossz ... csak elköltöztem és meég nincs otthon netem ... szóval jóideje nincs online játék ... el Silent Hunter-ezgetek offline és az elég 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
én voltam úgy hogy bombázó tisztként ültem bent, felszálltunk, elmentem vacsorát csinálni, aztán megkajáltam, utána fürdõ, aztán még jó fél óra várakozás dumálás TS-en, aztán vagy sikerült pontosan bombáznom vagy nem, hazaút megint ennyi, bár legtöbbször nem éltük túl 😊

dronkZero
Hm, ja. WW2O-t nem próbáltam.

Mondjuk nem biztos, hogy egyáltalán kedvem lenne hozzá. Repülõszimulátorokkal is (pedig azokon van idõgyorsítás) kb annyit bírok játszani, hogy felszállok, teszek egy kört, leszállok. Ez általában az elsõ gyakorlópálya, a leszállás miatt nekikezdek 25ször(kb másfél hét átfutással), mire sikerül, megunom az egészet.

Hát még ha órákat kellene eseménytelenül röpködnöm... Ennyire nekem ne legyen ríl, mert akkor inkább a munka(de inkább másik játék/elfoglaltság). 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
na most akkor én mit mondjak ahol repülõvel német bázisról angliai gyárbombázás kb 3 órás út volt csak oda? 😊

picit nagy volt a "pálya"

dronkZero
Hááát, BF2 után a játékmenettel voltak gondjaim...

Mindenkitõl azt hallottam, hogy így realisztikus meg úgy kúl. A domb mögül a fejemet pixelenként felfelé emelés, majd egy hasonlóan, másik domb mögül kitolt 3pixeltõl heccsát nekem nem a kúl meg a realisztikus kategória. Nem elég, hogy ritka hülyén néz ki ez így, de valami rettentõen unalmas is. Nem beszélve az egy homokozónyi pályákról, meg hogy hiába van valami célja a pályának, úgyis TDM az egész.

Punker
egyszer 10 percet, aztán töröltem is olyan gagyi volt a wwiionline után.

America's Army -t nem játszott senki? <#vigyor2>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Siluro
Akkor mostmár tudom, hogy honnan volt ismerõs a neved. 😊

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Punker
twilek ts-en voltunk / vagyunk

DannyL
Én játszottam HBA, tRs, FB, U42, FRX klánokban a 4 év alatt, mindben Danny néven. Csak BF42 és DC. Ma már nem lenne rá idõm, de egyetem alatt rohadtul ráértem. Nem bántam meg, sok jó fej embert ismertem meg. Sok személyes találkozó és program is volt. Pl. sosem jetski-ztem volna ha nincs az FRX. A BF scene nagyon összetartó csapat volt, csak eljárt felette az idõ. De máig összejárunk játszani, még van 1 magyar szerver, csak már legtöbben szólóban játszanak. 😊

Siluro
Várjunkscak! Nem aza klán, amelyik az 1.TG TeamSpeak szerveren volt?

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Mersant
WWIIO-t en is kiprobaltam, de nem volt turelmem ahhoz, hogy 1,5h-t gyalogoljak mig akcio kozelebe jutok. meg alltalaban kevesen voltak online.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
egyedül nincs esélyed FPS-nek tûnik pedig masszívan szimulátor 😊

Mersant
hat en nagyjabol minden lovoldozos jatekkal nyomtam, de klanszinten csak BFV, es BF2 (naaaagy sikereket ertunk el 😊 )
meg most benne vagyok 1 RO communityben, de csak hebe-hoba jatszom, inkabb airsoft. a kornyeken en hulyitettem be mindenkit...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

WWIIO-t kiprobaltam, de eleg lehangolo volt nekem. Gyalogoltam 1 orat, vegre megtalaltam hol a harc, lehasaltam, es lelottek. Utana elment a kedvem 😞

Most epp EVE onlinera hergelem magam. Atkoltoztunk kiprobalom.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
WWIIOnline Hunyadi páncélos ezred, ott a debreceni tagoktól hallottam elöször az airsoft-ról, majd itt láttam eladó fegyvert úgyhogy kipróbáltam, aztán szintén hunyadiból ismert 2 embert átcsábítottam, majd még 1 jött, aztán tavaly nyáron még 2, gyakorlatilag a 9 fõs csapatból 6 ember Hunyadi tag vagy volt tag 😊

Quake 1: MuldR-CAT
Age of Empires/Kings: MuldR_LK
CS: huuu, itt havonta mas nevem volt. 😊
COD1/2: PanzerKampfWagen
BF1942: KampfPanzer
BF2/Freelancer: MuldR

Mersant
hehehe, na uljunk szepen korbe es mindenki meselje el a sotet multjat 😊)

DannyL
Akkor bemutatkoznék én is. CS-hez semmi közöm, de BattleField 1942 és Desert Combat klánokban is játszottam egyetem alatt. 😊 Csak mielõtt lebukom. 😄 Kb. 4 évig toltam és máig is szívesen játszom velük.

dronkZero
Fontosnak nem fontos, de érdekel(t).

Vicces régi ismerõsökkel összefutni ASben.
Pl Q-val is. Nem voltunk elegen a rajban, jött két arc, nekik meg nem volt rajuk:
-Helló, csatlakozhatunk?
-Aha, persze.
Körbekézfogás, bemutatkozás
-Quebec
-Zero...Quebec!?
-Zero?!

Rephyxet is kiszúrtam már, csak vele még nem találkoztam játékon.

Punker
csak hogy legyen téma 😊

DannyL
Egyébként fontos ez? 😊

dronkZero
Hehe, na mindegy akkor. Nekem is azt írta a Hotel nick említésére, hogy "Az egy köcsög". A stílus pedig stimmel... 😊

CSézett, nem CSézik. Múlt idõben. Annyira nem lenne meglepõ, igazából az volt az elsõ ríl fegyveres multis lövölde, begyûjtötte az összes fegyvermániást a netrõl. Egy csomó olyan embert ismerek, akik elõtte sem, utána sem játszottak soha semmivel számítógépen, de a CSét tolták pár évig...

Na mindegy, ha nem õ az, az se baj. 😊

Akkor viszont a MASZ linkje rejtélyes...

Megkerdeztem, nem o az. Nem tudtam volna ense elkepzelni rola, hogy CSzik. Tul gyakorlatias ember ahoz. 😊

DannyL
Nem divat vérpistikének lenni az airsoft-osok között. 😊)) Egyébként nem hiszem hogy õ lenne az, nem tudom elképzelni róla. 😊

Mersant
Trashernek vannak eles fegyverei 😉

dronkZero
Nademármér'? 😊

dronkZero
Ja, én most megkérdeztem tõle. Tegnap nem tudtam, mert softair.hu törölte a regisztrációm inaktivitás miatt, újra kellett reggelnem... 😛

Ja, ha tényleg õ H, akkor nem kell ám olyan véresen komolyan venni, ha valami nem tetszik neki, elküld ugyan megb*szni az anyádat a ravatalon, de attól még nincs harag... 😊

dronkZero
Hát az tuti, hogy szléjer=Hotel, és hogy akkoriban matávnetnél dolgozott.

Na meg Hotelról köztudott volt, hogy az átlagosnál sokkal durvábban fegyverbuzi, de anno éles fegyverekkel (is?) nyomult. Újságokba írogatott rivjúkat fegyverekrõl. Meg ilyesmi.

Ja, és elég keményen osztotta az embereket a fórumokon.

DannyL
Na az lenne 2008 botránya. 😄

Punker
én pl nowar-ban vettem anno.

Mersant
nem biztos hogy nem CS-zett, mert Quebec haverom is ismeri azokbol az idokbol...

Adi
Ilyet hol tudok venni?

talán M4 fegyverhez való takszíjat?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker

Adi
Mhh.. Fegyverszíjat milyet érdemes vennem? Sr16 M4-hez?

Punker
na majd egyszer már én is feljutok kipróbálni, olyan játéktervünk lesz áprilisra hogy behaltok 😊

DannyL
Szerintem sem. Ki meri megkérdezni tõle? <#hehe>

Szerintem Trasher nem CSzett 😊

dronkZero
Hehe 😊

Voltam ma Nowarban, láttam a szimulátort... Tök jópofa. Számítógép, projektor, meg egy kb egyhúsz szor három-négy méteres "vászon", ami érzi a BBt. Kicsit van benne olyan retrós játékterem fíling, de nagyon fasza. Progi tud egy csomó cuccot, pl egy rakat féle céltáblás lövölde, meg baltával szabott számítógépes grafikával ûrhajós-robotos, mezõs-vaddisznós, vadnyugatos cucc, meg van néhány ZS-kategóriás akciófilm minõségû videóra lövöldözés.

Punker
tedd azt, én lassan megyek, szivatós játék tervet csinálni ne unatkozzatok ha jöttök megint 😊