29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mersant
    nekem ACOG tipusu van, es csak siman bepattintottam elore, teljesen stabil, nem esik ki.
  • Mike at home
    de végülis mindegy a vastagság
    hogy rögzítetted? a sinre, vagy magára a scope-ra?
  • Mike at home
    hát nemtom, szerintem annyira nem
    van itthon ilyen plexi ugyanis
  • Mersant
    tok felesleges. nalam ugy van, hogy az uveg elott van meg 1-2mm hely es 1 perem, tehat ugy tudom odailleszteni a plexit, hogy nem fexik fel az uvegen, igy az uveg nem tud eltorni. vastagabb plexi azert mar jelentossen korlatozza a latast.
  • Mike at home
    én arra gondoltam, vágatok, úgy 6-7 mm-esből :)
    ha megtudom mennyibe kerülne, majd beirom ide is

6-7mm-es plexi taktikai pajzsnak sem lenne utolsó
  • SG rock
    nagyonszép :)
  • the1gabor
    obiba lehet kapni... 1000ft/m*m
    (teccik a nyézetméterem?)
  • Mersant
    koszorupajzsbol vagy mi az, 1mm vastag plexi, torzitani nem tud, hisz a feny odaig mar el sem jut. amre figyelni kell, hogy nehogy osszekarcold a feluletet amig alakitgatod...
  • Kurfürst
    @ Mersant,

Plexit miből vágtad ki elé, hogy ne torzítson? Én AUG optika elé akarok, az gondolom nehezen pótolható..
  • bardocz
    jó,azrét mindennek van határa:D
    hegedűtokos,terepruhás gyerek a buszon,így is érdekesen néznek az emberek,főleg ha átvillan a hullazsák,de az még komolyabb lenne:D
  • Mike
    akkor cselló
  • SG rock
    ja mondjuk behajtható tusos van neki, akkor igen.
  • SG rock
    nemhiszem, hogy hegedűtokba beleférne :)
  • Mike
    hangszertokra nem gondoltál még?
    mondjuk hegedűtok :)
  • SG rock
  • Mike
    nekem az a szerencsém, hogy az enyémet össze lehet hajtani és kompakt kivitel (C ugye, és nem mondjuk K) így éppen elfér egy sportszatyorban
  • bardocz
    ha jól emlékszem az is terepmintás,nagyon jó kis táska,és pont bele fér ak-47s meg másik féle ak aminek nem tudom a tipusát
    8x cm hoszu
  • Mike
    gondolom a tatyó is rószaszín, azért ilyen olcsó :D
  • bardocz
    hát minimum rózsaszínt:D
  • SG rock
    lol de hülye vagy :D 3500ért nemdrága de azt az 500at le lehet alkudni
  • Mike
    gondolom hellokittys cipőcskét :)
  • bardocz
    3500HUF,simán megéri,ha ügyes vagyok akár bele is tudom pakolni öszes cuccomat,és akkor egy kis táskával megoldom az egészet,sőt,ha varrok rá egy hellokittyt,akkor elmehetek vele a plázába venni új cipőcskét
  • SG rock
    árat mondtak?
  • Mike
    maradjatok már, kifli és egy pohár kefir :)

elleneben vettem vaterán egy tasco 42 milist, talán jó lesz
  • bardocz
    fegyvertáskát nem láttál?hétvégébn mutattak nekem nagyon faszát,ak-m pont bele is fér,ráadásul kettő is,nem kéne hullazsákban hordanom a fegyvert
  • bardocz
    simával is lehet két szemel célozni,csak meg kell szokni
  • uHs Gerzson
    Szárazkenyér és hidegvíz :D Én is csak nézem, hogy red dot vagy scope legyen a G36-n :)
  • DummyBoy
    Jaaaaj, ne is mondd ... most 2-3 hónapig nem ehetek, mert ha minden igaz, kapok egy-két csecsebecsét amik nem lesznek olcsók ... de a GP-30 után a PSO a projekt :)

Az a gáz, hogy a Kobra red-dot qrva drága, ráadásul az orosz seregben abszolut nem divat a karácsonyfadíszítés ... a drága optikák miatt a Spotterek és Sniperek használják őket csak ... De lehet hogy összecsalok egy PK-01-est mert eléggé Aimpoint szaga van a dolognak :)

Bár ha tényleg megkapom amit terveztem, akkor lehet hogy Spotternek még öltözhetek, ugyanis ők használnak átalakított AK-kat is ...

Ugyanitt fél vese eladó!

Jut eszembe ... épp örülök Irinkának, mikoris elküldött Kedvesem a boltba ... lépek ki az ajtón, ott áll egy postás, kezében egy nagy csomag ... Megjött az ebaybannedes cuccom is :) Igaz, hogy az főleg a haveroké, de közte volt Stock Rubber PAD-em is :)
  • Bexter
    Akko rmár inkább a scope :)
  • uHs Gerzson
    Akkor a tiéden egy PSO-1 nem is nézne ki olyan rosszul :)
  • DummyBoy
    Meg Dizájnelem is :)
  • Punker
    az én ACOG-om 2x lőtték ki, egyszer a gyári lencsét, egyszer a 3 mm-es új üveget, amíg a led nem sérül nincs gond ha cserélhető az üveg benne.
  • Mike
    másrészről nem kell pontosan középről belenézned, a pont akkor is oda mutat ahová célzol
  • Mersant
    igen szetloheto, en 1 plexi lapot vagtam az uveg ele, az megvedi ;)

es azert jo, mert sokkal gyorsabban lehet vele celozni mint az ironsightal, valamint mind a 2 szemed nyitva van es igy latod a kornyezeted es celozni is tudsz.
  • Bexter
    sose láttam értelmét a red dot használatnálatnak. Valaki kifejti mért jo?
  • Mike
    bár azért vannak előnyei a winfosnak
  • Mike
    elvtársak! a red-dotok mennyire birják a kiképzést? ergo: szétlőhetők?

más: voltam szombaton a jószefvárosin, hát káérem az egy rakás szar
    volt pár cyma puska aztán szevasz
  • degenerator
    május 3. érd? red alert? hmhmhm?
  • dronkZero
    Hehe, az jó móka volt. Nekem asszem 620k szabad alapmemória volt egy idő után a standard. Meg a config.sys-ben írt boot menü, választható XMS/EMS memória, kell-e egér, kell-e hangkártya...

Jahj... Szép is volt. Ma meg néznek rám bután egy szimpla tree>>xy.txt parancs után, hogy "ezt meg hogy csináltad, honnan tudsz ilyeneket?!"...

Ehh, Windows egy szar... :P (Bár azt is szépen ki lehet herélni)
  • DummyBoy
    Nem tudom, oda megyek ahova a barátaim :) Igazság szerint 3 éve nem játszottam, szóval elsőre valami kis játékra mennék, nem akarok rambózni :) :) De úgyis az lezs :) Bár ki tudja :) MEgérdeklődöm a törpieket ...