29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12370 nekem ACOG tipusu van, es csak siman bepattintottam elore, teljesen stabil, nem esik ki. -
#12369 de végülis mindegy a vastagság
hogy rögzítetted? a sinre, vagy magára a scope-ra? -
#12368 hát nemtom, szerintem annyira nem
van itthon ilyen plexi ugyanis -
#12367 tok felesleges. nalam ugy van, hogy az uveg elott van meg 1-2mm hely es 1 perem, tehat ugy tudom odailleszteni a plexit, hogy nem fexik fel az uvegen, igy az uveg nem tud eltorni. vastagabb plexi azert mar jelentossen korlatozza a latast. -
#12366 én arra gondoltam, vágatok, úgy 6-7 mm-esből :)
ha megtudom mennyibe kerülne, majd beirom ide is
6-7mm-es plexi taktikai pajzsnak sem lenne utolsó -
#12365 nagyonszép :) -
the1gabor #12364 obiba lehet kapni... 1000ft/m*m
(teccik a nyézetméterem?) -
#12363 koszorupajzsbol vagy mi az, 1mm vastag plexi, torzitani nem tud, hisz a feny odaig mar el sem jut. amre figyelni kell, hogy nehogy osszekarcold a feluletet amig alakitgatod... -
Kurfürst #12362 @ Mersant,
Plexit miből vágtad ki elé, hogy ne torzítson? Én AUG optika elé akarok, az gondolom nehezen pótolható.. -
#12361 jó,azrét mindennek van határa:D
hegedűtokos,terepruhás gyerek a buszon,így is érdekesen néznek az emberek,főleg ha átvillan a hullazsák,de az még komolyabb lenne:D -
#12360 akkor cselló -
#12359 ja mondjuk behajtható tusos van neki, akkor igen. -
#12358 nemhiszem, hogy hegedűtokba beleférne :) -
#12357 hangszertokra nem gondoltál még?
mondjuk hegedűtok :) -
#12356 -
#12355 nekem az a szerencsém, hogy az enyémet össze lehet hajtani és kompakt kivitel (C ugye, és nem mondjuk K) így éppen elfér egy sportszatyorban -
#12354 ha jól emlékszem az is terepmintás,nagyon jó kis táska,és pont bele fér ak-47s meg másik féle ak aminek nem tudom a tipusát
8x cm hoszu -
#12353 gondolom a tatyó is rószaszín, azért ilyen olcsó :D -
#12352 hát minimum rózsaszínt:D -
#12351 lol de hülye vagy :D 3500ért nemdrága de azt az 500at le lehet alkudni -
#12350 gondolom hellokittys cipőcskét :) -
#12349 3500HUF,simán megéri,ha ügyes vagyok akár bele is tudom pakolni öszes cuccomat,és akkor egy kis táskával megoldom az egészet,sőt,ha varrok rá egy hellokittyt,akkor elmehetek vele a plázába venni új cipőcskét -
#12348 árat mondtak? -
#12347 maradjatok már, kifli és egy pohár kefir :)
elleneben vettem vaterán egy tasco 42 milist, talán jó lesz -
#12346 fegyvertáskát nem láttál?hétvégébn mutattak nekem nagyon faszát,ak-m pont bele is fér,ráadásul kettő is,nem kéne hullazsákban hordanom a fegyvert -
#12345 simával is lehet két szemel célozni,csak meg kell szokni -
#12344 Szárazkenyér és hidegvíz :D Én is csak nézem, hogy red dot vagy scope legyen a G36-n :) -
#12343 Jaaaaj, ne is mondd ... most 2-3 hónapig nem ehetek, mert ha minden igaz, kapok egy-két csecsebecsét amik nem lesznek olcsók ... de a GP-30 után a PSO a projekt :)
Az a gáz, hogy a Kobra red-dot qrva drága, ráadásul az orosz seregben abszolut nem divat a karácsonyfadíszítés ... a drága optikák miatt a Spotterek és Sniperek használják őket csak ... De lehet hogy összecsalok egy PK-01-est mert eléggé Aimpoint szaga van a dolognak :)
Bár ha tényleg megkapom amit terveztem, akkor lehet hogy Spotternek még öltözhetek, ugyanis ők használnak átalakított AK-kat is ...
Ugyanitt fél vese eladó!
Jut eszembe ... épp örülök Irinkának, mikoris elküldött Kedvesem a boltba ... lépek ki az ajtón, ott áll egy postás, kezében egy nagy csomag ... Megjött az ebaybannedes cuccom is :) Igaz, hogy az főleg a haveroké, de közte volt Stock Rubber PAD-em is :) -
#12342 Akko rmár inkább a scope :) -
#12341 Akkor a tiéden egy PSO-1 nem is nézne ki olyan rosszul :) -
#12340 Meg Dizájnelem is :) -
#12339 az én ACOG-om 2x lőtték ki, egyszer a gyári lencsét, egyszer a 3 mm-es új üveget, amíg a led nem sérül nincs gond ha cserélhető az üveg benne. -
#12338 másrészről nem kell pontosan középről belenézned, a pont akkor is oda mutat ahová célzol -
#12337 igen szetloheto, en 1 plexi lapot vagtam az uveg ele, az megvedi ;)
es azert jo, mert sokkal gyorsabban lehet vele celozni mint az ironsightal, valamint mind a 2 szemed nyitva van es igy latod a kornyezeted es celozni is tudsz. -
#12336 sose láttam értelmét a red dot használatnálatnak. Valaki kifejti mért jo? -
#12335 bár azért vannak előnyei a winfosnak -
#12334 elvtársak! a red-dotok mennyire birják a kiképzést? ergo: szétlőhetők?
más: voltam szombaton a jószefvárosin, hát káérem az egy rakás szar
volt pár cyma puska aztán szevasz -
#12333 május 3. érd? red alert? hmhmhm? -
#12332 Hehe, az jó móka volt. Nekem asszem 620k szabad alapmemória volt egy idő után a standard. Meg a config.sys-ben írt boot menü, választható XMS/EMS memória, kell-e egér, kell-e hangkártya...
Jahj... Szép is volt. Ma meg néznek rám bután egy szimpla tree>>xy.txt parancs után, hogy "ezt meg hogy csináltad, honnan tudsz ilyeneket?!"...
Ehh, Windows egy szar... :P (Bár azt is szépen ki lehet herélni) -
#12331 Nem tudom, oda megyek ahova a barátaim :) Igazság szerint 3 éve nem játszottam, szóval elsőre valami kis játékra mennék, nem akarok rambózni :) :) De úgyis az lezs :) Bár ki tudja :) MEgérdeklődöm a törpieket ...