29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12490 Szvsz kezdőként 1-2 3000-es csomag megfelelő kezdés :) :) -
#12489 800 bb-vel elindulni sincs értelme, hacsak nem ilyen 10-20 fős tingli kezdőknek és halál nyugodt vagy. -
#12488 Bényére mikor mentek? -
#12487 800 nagyjából elég lesz, de érdemesebb venni inkább, az abiztos :)
helyes
rákötsz egy 12V-os vmilyen izzót, mondjuk autó, de ne merítsd le csurig (gondolom NiMH-d van) vagy veszel cseppmerítést is tudó töltőt -
the1gabor #12486 800... de akkor veszek.
Igen vagyok, és olvastam a masz-t is.:D
még egy kérdés. hogy lehet lemeriteni az aksit ha nem akarok a fegyoval üresen lövödözni? rákötök 1 karácsonyfaizzót? -
#12485 mennyid van?
és vagy már 16 éves? -
#12484 jáztékfüggő,volt,hogy llőtem 2000-t,mostanin meg nem lőttem 900-at,kb 700-at -
the1gabor #12483 mennyi bb lö el az ember 1 nap alatt? (Érdi mecsre megyek és tudni akarom kell e vennem bb-t...) -
#12482 Nemtudja vki DannyL-nek megvan még a PASGT sisak?
Amugymeg ha látod ezt az üzit DannyL akkor PRIVI MENT! -
#12481 cyma glockhoz adtak egy imbuszt, ami kb egy tű vastagságára hajaz. -
#12480 Tudom, köszi :) csak mindig keverem őket (Ugye Torx-al tudok imbuszt állítni, de fordítva nem ...)
MEgoldottam közben hála istennek ... ma megyek belőni, majd kiderül mennyire sakkoztam el a dolgokat :) -
praksi #12479 ez sztem imbusz, mert hasonlít a motormagasság-állító csavarra, az meg biztosan imbusz (ez a csavar ment tönkre az MP5-ben, vehetek új markolatfenéket...)
a létező legkisebb imbuszt vedd meg :D -
#12478 Sörétesre távcső? Nooormális? -
#12477 Van természetesen, szerszámkészlet nélkül nem álltam volna neki a szerelésnek ... de a legkisebb is túl nagy sajna ... :( -
#12476 apró gránátok -
#12475 -
#12474 -
#12473 vegyél egy készletet, amiben a legkisebbtől a legnagyobbig minden van. én ilyet vettem tescoban 4e HUF -
#12472 Torx ... imbusz ... valamelyik, de valszeg inkább imbusz :) -
#12471 Naszóval, kivágsz egy akkora plexikarikát, amekkora a red-dot eleje sé fekete szigetelőszalaggal ráragasztod ... tarararááááááá ... nem is láccik, és nekem sosem párásodott ...
@SG rock: Arra kell csak figyelni, hogy az az AK stuff csak a Kalash cuccokhoz jó ...
Apropó Kalash ... megműtöttem Irinkát, érdemes volt ... szétkaptam, tisztítás, csapágycsere ... persze nem ment bele a fém csapágyazás, tűreszelő páva, hézagolás, ellenőrzés és összerakás, működés, sitty-sutty rendberaktam ...
Mondjuk Tsitty-sutty >= 6 óra :)
Kérdés a szakikhoz ... találtam a GB-ben egy elkallódott miniatűr belül torx csavart, ami később kiderül hogy a Pinion Gear-t a motor tengelyéhez rögzítő csavar ... nnna ez mekkora imbusz? Mert holnap vennem kell, mert ezt sajna nem sikerült visszaraknom ... -
#12470 aha erre én is gondoltam
kellene vmit bütykölni a szereléksinre akár plexiből is -
#12469 ne a dotra rakd hanem elé 1 centivel. mondjuk attól is függ milyen dot. -
#12468 figy. ilyet még nem csináltam, még optikám sincs :D csak 1tipp volt, hogy majd valszeg én így fogom csinálni. a kólásüveget tudtam a többinek már csak a kreativitásod és a képzeleted szab határt. -
#12467 végülis plexit is ki tudok vágni, de
hogy aplikálom bele, rá?
hogy oldom meg hogy ne párásodjon? -
#12466 np -
#12465 sry 2van van :D -
#12464 hátt elvileg a cimke alatt van egyenes része van. -
the1gabor #12463 Gyere ki a hora helyett gyere ki az erdőbe.... átalakitjuk a Szolás és közmondádtárat AS-es re?:D -
#12462 egyenes? nálatok dobozos kóla van? :))
ok, kivágom
hogy aplikálom rá? -
#12461 *kólásüveg -
#12460 vágj ki egy karikát egy fél literes kólsüveg egyenes oldalából és kész is :):D -
#12459 tudnátok fotókkal illusztrálni ki hogy oldotta meg az optika védelmet, már ha van neki?
köszi mindenkinek -
#12458 Jóajánlat AK tulajok számára. -
#12457 most is lehetne, ugyanis amcsiknál is elég sok ak van. a szökevényeket visszapakolni a vörös hadsereg kebelébe, a kapitalisták meg menjenek haza az amcsikhoz!:) -
#12456 majd ha annyi GDP-nk lesz majd mint mondjuk a finneknek, lehet figyelni ilyenekre is -
#12455 jójó, vagy érted, tör előre a névleges 2. ukrán AS front, elnézek jobbra és mit látok? "vaszilij" osztja az áldást a g36osából. -
#12454 majdcsak lesz azis az évek során :) -
#12453 tessék venni mellé egy ak-t is :))) -
#12452 nagyon kényelmes fegyver,fogtam egyet hétvégén,nehezebb mint az ak-m,de mégis könyebnek éreztem,amikor céloztam vele
mike:valami konkrétabb?:D -
#12451 mi meg most indiai meg pakisztáni zászló helyett német meg angol zászkót használtunk,mert az van,mégsem dőlt ösze a világ