Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Nem az Finnországban Lahtiban a siugro sánc melöl 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

degenerator
iwiwes képed a hali pálya melletti 10emeletes tetején készült?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Scottt
Jó az oldal

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Mersant
igy van. a masikrol amit Praksi emlit meg ne mis hallottam...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bexter
Jah jo 😊 Lehet rola szo.

degenerator
söptei pályára, a te klánoddal/ba/mittomén

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
ugyan így mûködnek profibb felszerelések is,csak ott kér fotocellás kapun megy át,mi fizkán használtunk ilyet egy kisérletnél
DummyBoy
Mondjuk annak én sem sok értelmét látom ... de valahol olvastam ilyesmit is ... kell 2 papírlap mondjuk x méter távolságra, közéjük egy miki, fel kell venni ahogy a BB átmegy a lapokon, és utánna ki lehet számítani a hang közötti idõbõl a sebességet ... ehhez még talán speckó számolgatós proggi sem kell, csak valami jobb hangfeldolgozó 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

ööö..végülis lehet, én speciel egy olyat kaptam, ami a fegyver hangjából akarta megállapítani az erejét...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bexter
HOva ide? 😄

degenerator
jé😊
ide szeretnék majd menni kipróbálni az ak-m, amint megvettem wd-tõl (elvileg holnap)

DummyBoy
Ööööö .... Ha jól tudom, ezek a proggik nem a fegyver hangját mérik, hanem mondjuk kiraksz 2 papírlapot vagy valamit és az azokon áthaladó BB hangjaiból lehet kiszámítani a sebességet ... nem?

ja, tegnap fasza volt játszani, reggel fagyoskodás, utána kisütött a nap, aztán meg jött egy hóvihar, a végén megint napsütés...
és elvileg fent leszünk a BAON.hu -n :-)

hát nem tudom, a fegyver hangját a csõ hosszúsága is meghatározza; egy hosszú csövû fegyver hangja mély lesz, pl. az AK74 hangja egészen puffogó; egy rövid csövû fegyveré pedig magas lesz, pl az AK Betának egészen magas kelepelõ hangja lesz. ha veszünk két egyforma erejû, de más hangú fegyvert, akkor mit fog mérni a program?

Bexter
Köszi 😊

Mersant
idojaras elorejelzes meg a terkep jo 5let, asszem utobbihoz majd kuldom az adatokat 😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
nem egesszen ertettem a kerdest. probald ez alapjan.
lassan annyiba lesz a fegyvered mintha vettel volna 1 CA-t...😉

Bexter
Tudom annyira nem vág ide de emgújult csapatom oldala 😊
(link)

Adi
mivel fém testet vettem ezér kell, hozzá vennem egy fém hop up kamrát. És azt kérdezném, h azt miként kell kicserélni?
Vagy nagyon bonyulult leírni?
(fém testet feltettem már😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mersant
ööööö, mondjuk veszel 1 ugyanolyan tipusu hopupkamrat csak femet?!

PC-vel a microfonnal mérve a lovés /mp nagyon pontos lehet csak kell legalább 5mp és átlagolni kell.én lemértem chronoval is meg PC-vel is és a PC +-1lovés/sec volt FPS-t csak chronoval az a biztos,de az is csak akkor ha azonos értékeket mér mondjuk 10lovésbol...
Adi
Vki nem tudja véletlenül, h hogy kell, le cserélni a mûanyag hop up-mat fém hop up ra?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mersant
nem olyan szarok azok, csak macerasak. ha jol be van allitva minden akkor egesz epkezlab ertekeket mernek ...

ha a számítógép alatt azokat a hang alapján számoló progikat érted, akkor azok még szarabbak, mint a sörösdoboz :-)

Mersant
inkabb merd le a szamitogeppel, a sorosdoboz szart sem er.

Punker
hát kérdezd az okosakat 😊
én nem értek hozzá, mikor tuning kellett beadtam a nowar-ba megcsinálták azóta is használom és kész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dronkZero
CA M15A2 alaprugó ette meg. Olyan M90. Maximum. 312FPS volt nyáron kronózáson. Mindjárt csinálok vele szegényember kronózását sörösdobozon... Nemtom az mennyire lesz hiteles, pláne, hogy csak .23-as BB-m van.

Most belekerült egy 110-es rugó, meg acél henger, acél hengerfej, csapágyas dugattyúfej, meg egy másik dugattyú. Ja, meg hop-upgumi. Fogalmam sincs, mikor tudnám valahol megkronóztatni. Remélem úgy 380-400 közé sikerült. Hézagolva lett még, meg átzsírozva.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
milyen fegyver milyen rugó stb?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

dronkZero
Nna, belekerült a tuning.

Szerintetek az miért van, hogy a dugattyû elejéról ledarálódott a fogasléc? A végén ugye van egy fém fog, ott kapja a legnagyobb erõt. Na, pont az átellenes oldala halt meg. Ott a rugó még nem feszül igazán... Jó lenne tudni miért történt, mert ugyanúgy az új dugattyút is megeheti a fogaskerék...

VRSDM
sg-n tilos reklámozni -.-

u dont have to listen anybody else but me

DummyBoy
Valszeg a "Nekem is kell valamit nyerni rajta😄" rész zavarta Punkert ...

Én nem vagyok ennyire érzékeny, de ez nem így mûködik ... szóval csatlakoznék az elõttem szólókhoz ...

Nnnna húzzál innen!

DannyL
Kell kell, nem kell nem kell, minek túlspirázni. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Bexter
Szhelyen kicsit felmentek árak de még igy is a lentebbi ár alatt van 😄

degenerator
gázálarcot 200ért, rohamsisakot 500ért...németet 1000 forintért tudtam szerezni, míg szhelyen laktam.

SG rock
na most mivan? mi ez a harag? nem csináltam semmi rosszat<#nemtudom>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
na húzzál innen.....

SG rock
Hát figy énis olcsóbban vettem paintballhoz, maszkal együtt használhatatlan. Nekem is kell valamit nyerni rajta 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
lol 2500-ért? haditalálkozókon 1000-1500 az eredeti 30-40 éves zsírpapírban csak 70 ezer darabot selejteztek le nincs is sok belõle 😊

SG rock
HellO!
Airsofthoz tökéletes, magyar acél rohamsisak eladó ! Akinek kell írjon privibe. Ár: 2500Ft

Bp.

Punker
boyi-hoz gondolom boyi fém kell, de ne engem kérdezz nem foglalkoztam soha ilyenekkel, de pl a vadkan fórumon ki van elég jól tárgyalva, vagy softair-en.

Adi
ahh király.. és melyik jó hozzá?
És olyat hol vegyek?

Punker
JG hopup kamra nem jó hozzá.

Adi
haliho!
Kérdezném: sr 16 m4 hez veszek fém testet(boyi/dboy). Hop up kamra az ugyan úgy illeszkedni fog a fém testnél?
mert hallottam vmi olyasmit, h fém hop up kamrát kell hozzá venni?!
ti errõl mit tudtok?

rádiót pedig célszerû használni, nem egy nagy kiadás, és sok kényelmetlenségtõl megkímél.

dronkZero
A rendszeres használattól majd megszokjuk... 😛 Engem már annyira nem is zavar. 😊

Mersant
majd kitisztul, en is ezzel szenvedek most, de eloszor a kulacsnak is muanyag ize volt, a rendszeres hasznalattol mrgszunik...remelem ...😊

dronkZero
Na én a fél literes üvegezéstõl majdnem megõrültem.

Ellenben tényleg szar gumiíze van víznek a csõbõl...

Az én camelbackem egy fél literes Voda Voda palack a BW-s naci oldalzsebében. Meglepõ módon, ugyanúgy lehet belõle inni mint gumicsõbõl. 😛

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

dronkZero
Leginkább vizet nem tudtam magammal vinni. És akkor már nem camelback, hanem mellény.
Kaját is szoktam elrakni, bár még eddig mindig hazavittem... 😊
Na meg a zubbonyt mosógépben mosom, ezt csak törölgetem/lemosom, nem kell belõle kipakolni, így nem fenyeget a veszély, hogy legközelebb otthonhagyok valami fontosat... 😊 Röhögtek is haverok, hogy tél közepén minek kullancsriasztó... 😊

Mersant
egyebkent jatekfuggo hogy mire van szukseg. ha medikes, sokatmaszkalos jatek van, akkor jo ha minnel tobb cuccot el tudsz vinni, mert ki tudja mikor keveredsz megint a bazisra, ha sima egyesevel visszaallos jatek van, akkor eleg 1 kulacs, meg 1-2 pottar...