Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Én meg abban kezdtem és rájöttem, hogy felesleges. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

dronkZero
Egyébként kezdésnek nem feltétlen kell. Én is lenyomtam néhány játékot, mire elkezdtem érezni a hiányát...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mersant
jah, mar ertem mit mondasz. szerintem ott fel van cserelve a zsebek sorrendje....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

degenerator
zubbony, na. az egyik zsebe pisztoly formájúra van kialakítva😊
de majd meggondolom a mellényt, bár rádiót nem hiszem, hogy vennék.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

dronkZero
Nem az... Kb úgy néz ki nekem, mint azon a képen, amit én linkeltem, be van állítva kényelmesre.
Azon a másikon a két szélsõ zseb vagy másfél méterre van egymástól, az az, amit nem értek. Valami ott nem kerek.

dronkZero
Na meg ha tényleg kabát és nem zubbony, akkor hordjad már nyáron a 35 fokban!

Mersant
engedd lazabra a szijat es akkor nem ernek hozza 😊itt azert is latszanak ilyennek a taskak mert ki vannak tomve, hogy jol kiveheto legyen a kepen. de ha hazamegyek megnezem az enyem hogy van beallitva...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Nekem is ilyen, csak zõ'd.

Viszont a kép valahogy nekem furcsa. Úgy elrendezésileg. Hogyan ilyen széles? Nekem azok az oldalsó nagy zsebek majdnem hozzáérnek a középsõ ivótasakos részhez, itt emg azok vannak tõle a legtávolabb... Na meg a középsõ részt hátulról látjuk, a többi zsebet meg elõrõl...

Ezen a képen talán jobban látszik:

Punker
majd rájössz milyen a kabát zsebekben keresgélni, én is azt mondom most is nincs anyni cucc om hogy ne férjen el az M65-ös kabát zsebeiben, csak amíg a rádiót elõhalásztam a zsebbõl simán tarkón lõttek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
van egy szovjet katonai kabátom, abba bõven belefér ez.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mersant
nekem ilyen van, minden belefer, kenyelmes, stb.

bardocz
nah,ez eléggé jól néz ki,biciklihez nem kéne más bele,mint 3-4 liter folyadék,szendvicsek,szerszámok meg pótalkatrészek(meg ahova menni fogunk lehet gipszet is kéne vinnem 😄)
DummyBoy
Ha nem pár nagy dolgot kell belepakolni, hanem sok kicsit, akkor sokkal jobb mint mondjuk egy hátizsák ... Mármint a SAAV ... és akkor még nem beszéltünk a moduláris cuccokról ...

Szerintem mint egy kicsit komolyabban kezd az ember foglalkozni az AS-el, érdemes valamilyen mellényt beszerezni!

Ebbe lehet pakolni, és nem csak a hátad húzza 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant
semmit nem mozog ha be van allitva, eszre sem veszed hogy rajtad van, csak mikor levetted esik nehany fokot a homerseklet...😊

Punker
rendesen kell beállítani és akkor gondolom semmi, rajtam sose volt ilyen mellény.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
a fel le mozgása a mellénynek mekkora?mert biciklihez is lehet tökéletes lenne,fõleg túrákhoz,ha ugrálásnál nem zavar a táska,meg nem esik a nyakamba,esetleg ver mellbe egy 1.5l-es ásványvíz,meg még x kiló cuccos
Punker
legalapabb mellény nincs 10k és millió dolog elfér benne.

bardocz
ilyen mellény nekem is kell😄
VRSDM
mint már írták - rádió - víz - élelem - térkép - szerszámok - tárak - pirotechnikai eszközök - töltény - lámpák egyéb szerszmáok stb. sorolhatnám még.

u dont have to listen anybody else but me

DummyBoy
Nehogyaszidd!!!! 😊 Mondjuk engem sosem érdekelt ki mit gondol, de poénból (Mielõtt el nem adtam ...) elvittem a SAAV mellyényemet (South African Assault Vest) egy melós csapatérpítõ túrára ... persze mindenki kiröhögött ... aztán beraktam a 3 literes víztartót hátulra, a 2 oldalsó zsebbe kaját, a tárzsebekbe több mint egy fél tálca dobozossört 😊 (pont belemegy egy fél literes sörösdoboz a zsebekbe) és nem szenvedtem vele annyit mint a többiek a hiperszuper túrazsákokkal ... a túra végére csak nekem maradt vizem meg söröm 😊 Akkor persze már senki sem röhögött ... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
Ja, mellény az nagyon hasznos. Még ki sem nagyon használom (lowcapek hiányában). A hátán van egy olyan zseb, mint ezek a kistáskák, ugyan nem járt hozzá ivótasak, de túraboltban kaptam belevalót.

De elfér benne némi kaja, kullancsriasztó, karszalagok, kendõ, telefon(ha magammal akarom vinni), BB-s zacsi/flakon, cigi, és távlatilag lowcapek, rádió...

Szoktunk járni haverokkal túrázni, és annyira hasznos, hogy már nagyon nehezen mondok le róla. Csak mindig meggyõzöm magam, hogy azért mégis hülyének fognak nézni, ha azzal megyek kirándulni... 😊

Na meg, ha a hátába(az a legnagyobb zseb) vizet rakok, akkor a borosüveg nem nagyon helyezhetõ el, az meg a kirándulás egyik legfontosabb kelléke... 😛

Mersant
leginkabb vizre. nyaron mast nem is tartok magamnal, csak vizet, pottarakat, es a feher kendot. ennyi.

degenerator
a táron kívül játék közben mire lehet még szükség?

VRSDM
pontosan. beszereztem én is, egy frankó kis kenyérzsákot, aztán nem túl gyors belõle a ki/be vétel. ha csak kis dolgokat akarsz eltenni, akkor vegyél takmellényt. legjobb 😉

u dont have to listen anybody else but me

Mersant
hallod ha rajtad csattan. eloszor gondold at, hogy miket szeretnel magadnal tartani, minek kell kezre esnie stb. es ugy valassz felszerelest.

Adi
Szoktam látni airsofton, h embereknek ilyen nagyon kicsi kis vékony táskájuk van.
Kb. akkora mint a viztartályos táska.
kép
Azok mind ilyen víztartályosak, vagy lehet venni olyat ami nem víztartályos?
Én úgy láttam, h van olyan akinek nem víztartályos!
Azért szeretnék ilyen vékonyabat, mert a nagy vastagba ha hátba lõnek nem érzem!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Mersant
valoban volt, kulfoldrol tudsz rendelni hozza, de szerintem ez a legutolso dolog amire kolteni erdemes. sokkal fontosabb a pottar, jo melleny stb.

degenerator
ak-74es is volt fém/fa kivitelben, tudtommal. ha szted nem, keresek róla képet.

Mersant
az AK74-es, minek arra fa szett?!

degenerator
mert megveszek wd-tõl egy full fém ak-t, ami tunnungolt. és arra kéne.

Punker
nem, minek mikor eleve gyárt olyat?

degenerator
srácok, tudnátok linkelni olyan fa-szettet, ami tuti hogy rámegy a ca full fém ak-jára?

Adi
na végre betölt!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

DannyL
+

En meg aze, mert 3x annyiba kerul itthon 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Speciel az ilyen élmények miatt hozok mindent be magamnak.

talán mert veszik mint a cukrot :-)
ma pölö nem kaptam 50-es hopupgumit, mert kb. fél órával elõttem vitték el az utolsót. de cilindert legalább kaptam :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
<#nyes>

DannyL
húzzáááeeeeeee <#mf1>

Még tegyük hozzá, hogy cserébe ma már az alkatrészeket is vámolják
rendesen... És a boltokban persze semmi alkatrész nincs itthon.
Hat, talan nem 150 000 ert kellett volna maruit arulni, es akkor vettek volna. Viszont a balhe ota 50 papirral kell mennem a vamra, igazolni mindent. Ez viszont nem tetszik. Regen siman kihozta a posta minden nelkul. Ha kiszamolom az idomet, meg az uzemanyagot, akkor nagyon sokba kerult nekem az, hogy ok 150 000 ert nem tudtak a maruikat eladni. Utalok mas kapzsisaga miatt szivni.

én is úgy tudom, hogy feljelentettek pár üzletet, a cybergun-t biztosan.

Viszont: el kell ismerni, hogy a Nowar az kényesen ügyel arra, hogy nála minden szabályszerû legyen, pl. ezért is húzódott el a pesti bolt megnyitása. Külön írják is a honlapjukon, hogy az összes fegyvert bevizsgáltatják, mielõtt eladják,a honlapjukon meg az összes vonatkozó törvény elérhetõ, és magyarázzák is. Mindezek felemésztenek valamekkora összeget; míg mások ezekkel nem foglalkoznak, a törvényeket megkerülve mégis árulnak fegyvereket.

szerintem teljesen ésszerû és jogos, amit csináltak, engem speciel nem zavar

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Kit érdekel? Engem az érdekel velem hogy bánnak bro. 😉

bardocz
napelemes éjjellátó😄 ez olyan mit a falon átlátó szemüveg,csak legyen ablak😄
Punker
valaki túrja már elõ a napelemes éjjellátót, egyszer volt valahol linkelve 😊

bardocz
ha süt a nap😊)
Punker
nowar bevételének 99%-ka rendõrségtõl jött, fõleg akkor, inkább a többi bolt bullets 44 stb szívott, szal nem tom nem hiszem

Bexter
Ezt találtam ma Vajon müködik is?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

ja persze. 😊

Punker
ez nekem új, tudtommal a vámon a sok trükközést figyelték ki.