29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    a Wehrmacht nem volt náci; pontosabban nem a náci eszmék miatt háborúskodtak, egyszerűen ők voltak Németország hadserege.

a náci hadsereg az SS volt
  • MuldR
    Ki beszelt BWrol???? Nacirol volt szo, az meg wehrmacht. Bar ez sem fedi a valosagot, mert nem minden wehrmacht katona volt naci.
  • MuldR
    Nem, a huvelyeket nyomod a puskaba, mint az igazinal. Keress ra youtuben.
  • SG rock
    BW nadrág+zubbony együtt kb. 5000Ft a mellény meg ilyenek a drága.
  • fujicu
    Na hazaértem Airsoftból,mek leborulok aludni
  • bardocz
    :O
    úgyérzem az a ruha egy ideig kimarad az életemből :)
    maúgy úgy működik a átár,hogy egy müanyag valamibe rakod bee a töltényeket,amit belenyomsz a fegyverbe?
  • MuldR
    Nem taras, hanem 5 db huvelyt raksz bele, amiben a BB van. Es azokat ki is dobalja. Lehet a fuben keresni :)
    Naci ruha 16 000 a 44esbe. Sapka 2500 legiosba.
  • bardocz
    miért,nincsen bele nagyobb tár?vagy 400+fps?én csak fíling miatt egy 350-380 fps-es kar98-al lövöldöznék,amiben nagy tár van,mégha lenne mellé valami náci ruhám meg sisakom is tiszta jó lenne:D biztos nem néznének meg az emberek villamoson :D
  • Mike at home
    nix
    nincs semmise :(

lehetne mennyi éjjel a pinyóba, de hogy jövök haza, no meg kell a francnak 400+ fps 3 méterről a nyakamba

vasárnapi Tököl meg betelt

:(

• MuldR
    Mennyibe kerul?
    Es az MP40?
    Es az EBR?
    Meg ugy altalaban minden :)
  • Kurfürst
    Asszem fatusás Kar 98-uk van. Szobadísznek, kertben puffogtatni jó, játékra elég alkalmatlan mert csak 5 lövést tudsz leadni..
  • praksi
    ma feljött egy csapattársam pestre, megjött az M14 EBR-je :-)
    (az én táraim bezzeg sehol se vannak, pedig márc 20-án rendeltem...)
  • SG rock
    láttam már, de még nem néztem be :) ottvan majdnem a sulim mellett. ha flecktarn ruha kell akkor a 44-ben is viszonylag olcsó.
  • bardocz
    holnap oskolába,utána időmérő,aztán lehet kocsma,aztán vasárnap verseny,és esetleg elmegyek biciklizni
  • praksi
    a Lónyay utcában találtam egy használt német katonai és munkaruházati boltot, a kiraktaban volt flecktarn ruha kirakva, asszem a nadrág 1800, a zubbony meg 3 ezer körül volt
  • Mike at home
    és holnap délelőtt lesz vmi Érden?

(mondjuk mindjárt megnézem)

• SG rock
    a blaha lujza téri skálában most vannak olcsón terep cuccok, boonie hat, bdu, mellények stb... valszeg vasárnap veszek egy pár dolgot :)
  • Mike at home
    bardocz hova mész hétvégén?
  • bardocz
    egy kar98-at elfogadnék:)
  • SG rock
    zárt térben nem használnám amúgysem.
  • Punker
    a másik műtrágya verziós, töményen zárt térben.
  • SG rock
    Nagyon pesszmistának látszol. A tojásfesték-porcukor-szódabikarbóna-pétisó(műtrágya) nemértem miért lenne olyan veszélyes. Persze valaki beszív belőle 1-2 léélegzettel és már tüdőrákos is leszel nem?
  • Mike
    hosszú ujjút
    3,5k-ért van nekik egész jó, csak az a abj, hogy xl-es, és az öcsémre jó, nekem meg L-es kéne
    na meg van náluk levásárolható 3,5k-m
  • degenerator
  • degenerator
    milyet akarsz?
  • Mike at home
    bezzeg kesztyüjük, amire hetek óra várok, továbbra sincs
  • Kurfürst

44 bázisba érkezett most rengeteg kínai cucc. De tényleg rengeteg, hegyekben állnak a dobozok..Cyma 31, 35 változatok, JG AUG Miltary, MP-5K, Boyi Kar 98, valami M 50 sniper, több FAMAS, M-4 RIS-ek, amire hirtelenjében emlékszek. Van választék, az árak a magyar bolti árakhoz hasonlóak, új drágább cuccok esetében 40 körül.

Érdemes benézni, hálistennek már a 44-es is "kínaizik". :)
  • degenerator
    nameg az élesítő szerkezet se lehet túl megbízható, legalábbis néha nem sikerül elsőre meggyújtanom egy gyufát:) lehet, én vagyok a béna.
  • Mike at home
    felfogtam :)
  • Mike at home
    hogy mi bajod? :)
  • VRSDM
    kültéren is inkább célmegjelölésre használják. beltér és károsodások már más kérdés :]
  • degenerator
    hát láttam a katonai verziót, a magyart....lehet egy harckocsira meneküléséhez hatásos, vagy egy század elé kiszórják HATALMAS mennyiségben előrenyomulás előtt, de asban....max épületben. de mint punker írta, nem túl egészséges.
  • bardocz
    ez igaz:-)
    én most nem megyek sehova,1 vasárnap,azt nem hagyom ki senki kedvéért sem
  • VRSDM
    sosenemleszilyenem
  • fujicu
    Egy pár órás játék belefér :)
  • bardocz
    már holnap játék?dehát még csak péntek van,és szombat is munkanap nem?:D
  • fujicu
    úgy megyek holnap játszani, hogy kaptam öngyilkos kommandós kiképzést
    négy órán át húzogattam egy drótot :)
  • Punker
    ez az a narancssárga trutyis verzió ami kibaszott egészségtelen zárt térben tüdővizenyőt okoz? sok sikert hozzá.....
  • fujicu
    nah, holnap Airsoft :)
  • Mike at home
    ha elguritod, akkor takarhat