Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
most rádugtam az eredeti töltöjére!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Laza
Nem tartozom meg csapathoz ... ket sraccal a pormaszk vedo rajokat segitettuk, majd kesobb a 41s-esek csapataval jaroroztem :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Punker
melyik raj?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Laza
Kekek

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
1500-ast 1000-el toltotted???

Az 1500-ast mondjuk szerintem vagy 200mAh-val toltenem helyedben 10 oran keresztul, vagy 300mAh-val 7 oran keresztul.
Egyebkent van olyan aksi, amire ra van irva a javasolt toltesi ido es aram.

A toltesi ido keplete egyszeru: (teljes kapacitas / kapacitas 15-20%-a)*1,4

Ha meg nem tetted volna tonkre az aksidat, javaslom, susd ki (en egy 12V-os 50W-os halogen izzot hasznalok e celra, az erintkezo szarai pont belepasszolnak az aksi csatlakozojaba, Tescoban 180Ft volt... addig kell vele meriteni, mig az izzo szal halvany narancssargan nem vilagit, ne aludjon ki teljesen ... eleg gyorsan leszipkazza az aksit, 15 perc kb, majd megvarni toltes elott hogy visszahuljon szobahomersekleture), es toltsd fel ... es ezt jatszd el 2x3x, mielott terheled.

Talan ezzel a formazassal vissza tudod hozni bele az eletet.

Punker
én se vettem le a maszkot csak cigi szünetben :)

melyik oldalon voltál?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Laza
Pf, szep :)
Vasarnap Erden alig lattam arcvedelmet hadznalo jatekost ... szerencsere en abban toltam vegig :)

Adi
ahh kivagyok..
vettem ügye tegnap ezt a omni kisütö és egyben töltö-t. Rádugtam este elkezdte a kisütést és reggel mire felkelltem zölden világítot. Hurráá..
Du-én beteszem az aksit a fegyoba és lövök 3-4-et erre megállt az egész fegyver.. se kép se hang. Most rádugtam a régi töltöre az akut hátha nem "kompatibilis" az akku a töltövel és nem töltöte fel az est folyamán. Szerintetek még mi lehet a hiba jelenség oka? lehet a GB lesz a szar? Vagy a motor halt meg?:D

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ezt olvastam, hogy a hazai Dragunovokat akarják leváltani
(apám még lõtt is azzal a puffkával, tetszett neki :-) )

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
nem lett sikeres egy gagyi sz@r a KGP9-es, amúgy a FÉG megszûnt, ennek a csúzlinak pl a csöve dél-afrikából jön.

kár érte, már kezdtem reménykedni, hogy a magyar fegyvergyártás kicsit komolyabb szintre jut. bár, hallottam valamit, hogy a FÉG-nek (?) volt valami kis géppisztolya, ami nagyon sikeres lett

Punker
a vicc hogy kint érden mondtam már hogy ott a betadin a táskámban az állára de az se kellett neki.

DannyL
Amúgy tudom ajánlani a "Betadine" nevû jódos kenyõcsöt. Vény nélküli és az ilyen gennyes sebekre lett kitalálva. Csak ne nyald le, mert nem finom. Kicsit csíphet is fõleg a szádon, de elmúlik 1-2 perc alatt. :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Mert nem szakadt fel gondolom a bõr, csak megütötte. De attól még bevérezhetett, aztán meg begennyesedett. Szerencsére ilyet még nem kaptam be, illetve nem ilyen közelrõl. Nekem körmös volt a le rosszabb eddig, az jól befeketedett. Majd beszartam úgy fájt. :)

Punker
az a csúnya hogy kint nem vérzett meg semmi ilyen külsõ jele nem volt nála.

DannyL
jobbulást

Punker
haditech topic-ban kicsit visszaolvastok most megy a SZÉP féle mesterlövész fegyver csapat próbája a honvédségnél, hát az aki kint volt vele lövészeten nem sok jót mondott, gyakorlatilag sikerült egy a külföldieknél drágább de rosszabb fegyvert csinálniuk, szal hiába az itthoni fejlesztés :(

Te ezt a fegyvert soha nem szeretnéd airsoftban... :( Lehet hogy szép (szvsz nem) de egy konstrukciós zsákutca! :S

Pontatlan (nincs hozzá belövési táblázat sem), nagyon gyorsan meghibásodik, és még sorolhatnám...
Jah hogy jah ezeket nem kitaláltam hanem egy mesterlövész srácal beszélgettem és kérdeztem milyen is ez az új csoda cucc (SZÉP a becsületes neve) hátt lehangoló volt.
Bexter
hm jol hangzik :)
Egy maszk rendel!

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
kis tanulság az arcvédelemrõl! miért is ajánlott erdõben is a maszk!

"Az ajkam kapott egy nem gyenge 6 méteres lövést amikor a fehér csávóra rohantunk,és estére begennyesedett feldagadt, ma felszurtam és még nagyobbra dagadt , alig kapok levegõt enni beszélni csak nehezen"

dronkZero
Hoppá...
...
Tényleg, most, hogy mondod, tényleg a famas... Nem baj, idõnként hülyeségeket beszélek, biztos megszoktátok már.. :)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
4-es spec gear van benne (csak 1-es lövés), az 1-es gear a famas-ban volt.

dronkZero
Ráadásul -legalábbis én úgy tudom- a PSG-1 az elsõ széria, ver1-es gearboxszal, gyakorlatilag AEG "prototípus", rengeteg gyerekbetegséggel...

Punker
PSG1-esbõl 300k környékén se lesz használható SNIPER!

jelenleg egyedül a TM M14 hopup rendszere az ami közel van precizitásban egy sniperhez, ezért is van az hogy pl GP SPR 300k után se közelíti meg a 170k-s TM M14-et mert az M16-os széria hopup rendszere alkalmatlan erre, ahogy a PSG rendszere se alkalmas precíz lövésre, onnantól kezdve meg mit ér 1 sniper?

SG rock
WoooW<#ijedt>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

gyakorlatilag a bolti ár másfélszeresét kell rákölteni, hogy érjen is valamit, ne csak falidísz legyen

de csak hogy legyen egy full H&K szettem :-)

amit linkeltem, azért lenne érdekes, mert az magyar mesterlövész-puska ;-)

DummyBoy
Nem maga a fegyver a drága ... hanem az hogy sznájpert csinálj belõlle :)

Amúgy a WGC-n 375 dodó ... 44-esben meg 128(118)k ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
Vegyél egy normális automata töltõt, azt' nem kell többet ilyennel faszkodnod. (Én ebbõl kifolyólag segíteni sem tudok, rögtön az elején, még a fegyver elõtt vettem egyet)

Adi
arra vagyok kiváncsi, h 1000mAH-ra van állítva és úgy töltöttem fel. Akkor az feltölti teljesen? vagy hogy van ez?:D

SG rock
Mennyiér adnak egy ilyet?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

degenerator
miért, az egész jó. igaz, nem a célzás a lényeg, hanem a gyors tüzelés:p

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Adi
Vki használ shuangbao 1500-as akku-t omniMW6169 töltövel?!

Mike at home
nézd már, még egy 8 csillagos!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
nekem is kedvenc sniperem, de sose vennék mert gyenge teljesítményû pénznyelõ, szép de rossz és nagyon drága, softair-en akad 1-2 elrettentõ példa rá.

Laza
Beered egy TM H&K PSG-1 csodaval? :)

bardocz
vagy a paint ball<#vigyor1><#eplus2>
Mike at home
gyerekeknek ott a lasertag

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fûûû, ha ez kijönne airsoft változatban... <#szeret>

Bexter
SZülök mindenr eképesek ha gyerekekrül van szó és ha tudják h a gyerek hazudik akkor is az õ pártját fogják. Szoval nem érdemes kockáztatni. Amig a 16 éven aluliak egymást lödözik addig nekünk nem eshet semmi bajunk.

bardocz
de ha esetleg erre hivatkoznának szülõk,akkor el lehet mondani,hogy ti szóltatok,bár anyámból kiindulva ez nem mûködne:D
Bexter
hiába hivod fell szó elszál te is tudod.

Bexter
Nálunk alakult a közelben csapat akik 16 éven aluliak és álitolaf játszanak is. Lentebb leirtak miatt velünk nem.

bardocz
fel kell hívni szülõket,hogy tisztába vannak-e a következményekkel,és hogy ti nem vállaltok felelõsséget semmiért,ugyanis balesetek történhetnek,aztán ha így nem vállalják akkor nincs játék,ha anyuk fogát húzva beleegyezik,akkor jöjjön,de moderálja magát mint mindenki más
:) akkor másfél év múlva akkor meek is:D remélem akkor találkozunk :Dnah most lépek hello és mint mondtam jó játékot
VRSDM
legalálisan nem játszhatsz 16éven alul ha ez volt a kérdés.
az meg hogy mo-n mi mennyire legaláis már más kérdés.

u dont have to listen anybody else but me

De addíg is nektek jó játékot és balesetmentes játékot!!!!!
Jójó én nem így értettem hanem...de haggyuk :Dmajd 1év múlva jelentkezek:Dvagy 2 de lehet h addígra már elcsap az autó:D:D:D
VRSDM
került már megrendezésre "játék" egymásra lövöldözéstõl eltekintve.

szóval bemutatás - célbalövés szinten lehet, ilyet már láttam az igazságügyi és rendészeti minisztérium megbízásából készült táboron.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
vasárnap kb 25-30 méterrõl kilõtték a reddot-omban a 3 mm-es üveget, ha az üveget szétcsapta a bb ilyen távolságból akkor mondjuk 20 méteren úgy ütheti ki a fogad hogy csak pislogsz utána (az emberek 90%-án nem volt maszk az erdõben) mivel fiatalkorú vagy ha megsérülsz még ha a saját hibádból is mi vagyunk azok akiket felelõsségre vonnak ha a szüleid elkezdenek balhézni, most õszintén te bevállalnád?