29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #12570 a Wehrmacht nem volt náci; pontosabban nem a náci eszmék miatt háborúskodtak, egyszerűen ők voltak Németország hadserege.
a náci hadsereg az SS volt -
MuldR #12569 Ki beszelt BWrol???? Nacirol volt szo, az meg wehrmacht. Bar ez sem fedi a valosagot, mert nem minden wehrmacht katona volt naci. -
MuldR #12568 Nem, a huvelyeket nyomod a puskaba, mint az igazinal. Keress ra youtuben. -
#12567 BW nadrág+zubbony együtt kb. 5000Ft a mellény meg ilyenek a drága. -
fujicu #12566 Na hazaértem Airsoftból,mek leborulok aludni -
#12565 :O
úgyérzem az a ruha egy ideig kimarad az életemből :)
maúgy úgy működik a átár,hogy egy müanyag valamibe rakod bee a töltényeket,amit belenyomsz a fegyverbe? -
MuldR #12564 Nem taras, hanem 5 db huvelyt raksz bele, amiben a BB van. Es azokat ki is dobalja. Lehet a fuben keresni :)
Naci ruha 16 000 a 44esbe. Sapka 2500 legiosba. -
#12563 miért,nincsen bele nagyobb tár?vagy 400+fps?én csak fíling miatt egy 350-380 fps-es kar98-al lövöldöznék,amiben nagy tár van,mégha lenne mellé valami náci ruhám meg sisakom is tiszta jó lenne:D biztos nem néznének meg az emberek villamoson :D -
#12562 nix
nincs semmise :(
lehetne mennyi éjjel a pinyóba, de hogy jövök haza, no meg kell a francnak 400+ fps 3 méterről a nyakamba
vasárnapi Tököl meg betelt
:(
-
MuldR #12561 Mennyibe kerul?
Es az MP40?
Es az EBR?
Meg ugy altalaban minden :) -
Kurfürst #12560 Asszem fatusás Kar 98-uk van. Szobadísznek, kertben puffogtatni jó, játékra elég alkalmatlan mert csak 5 lövést tudsz leadni.. -
praksi #12559 ma feljött egy csapattársam pestre, megjött az M14 EBR-je :-)
(az én táraim bezzeg sehol se vannak, pedig márc 20-án rendeltem...) -
#12558 láttam már, de még nem néztem be :) ottvan majdnem a sulim mellett. ha flecktarn ruha kell akkor a 44-ben is viszonylag olcsó. -
#12557 holnap oskolába,utána időmérő,aztán lehet kocsma,aztán vasárnap verseny,és esetleg elmegyek biciklizni -
praksi #12556 a Lónyay utcában találtam egy használt német katonai és munkaruházati boltot, a kiraktaban volt flecktarn ruha kirakva, asszem a nadrág 1800, a zubbony meg 3 ezer körül volt -
#12555 és holnap délelőtt lesz vmi Érden?
(mondjuk mindjárt megnézem)
-
#12554 a blaha lujza téri skálában most vannak olcsón terep cuccok, boonie hat, bdu, mellények stb... valszeg vasárnap veszek egy pár dolgot :) -
#12553 bardocz hova mész hétvégén? -
#12552 egy kar98-at elfogadnék:) -
#12551 zárt térben nem használnám amúgysem. -
#12550 a másik műtrágya verziós, töményen zárt térben. -
#12549 Nagyon pesszmistának látszol. A tojásfesték-porcukor-szódabikarbóna-pétisó(műtrágya) nemértem miért lenne olyan veszélyes. Persze valaki beszív belőle 1-2 léélegzettel és már tüdőrákos is leszel nem?
-
#12548 hosszú ujjút
3,5k-ért van nekik egész jó, csak az a abj, hogy xl-es, és az öcsémre jó, nekem meg L-es kéne
na meg van náluk levásárolható 3,5k-m
-
#12547 -
#12546 milyet akarsz? -
#12545 bezzeg kesztyüjük, amire hetek óra várok, továbbra sincs -
Kurfürst #12544
44 bázisba érkezett most rengeteg kínai cucc. De tényleg rengeteg, hegyekben állnak a dobozok..Cyma 31, 35 változatok, JG AUG Miltary, MP-5K, Boyi Kar 98, valami M 50 sniper, több FAMAS, M-4 RIS-ek, amire hirtelenjében emlékszek. Van választék, az árak a magyar bolti árakhoz hasonlóak, új drágább cuccok esetében 40 körül.
Érdemes benézni, hálistennek már a 44-es is "kínaizik". :) -
#12543 nameg az élesítő szerkezet se lehet túl megbízható, legalábbis néha nem sikerül elsőre meggyújtanom egy gyufát:) lehet, én vagyok a béna. -
#12542 felfogtam :) -
#12541 hogy mi bajod? :) -
#12540 kültéren is inkább célmegjelölésre használják. beltér és károsodások már más kérdés :] -
#12539 hát láttam a katonai verziót, a magyart....lehet egy harckocsira meneküléséhez hatásos, vagy egy század elé kiszórják HATALMAS mennyiségben előrenyomulás előtt, de asban....max épületben. de mint punker írta, nem túl egészséges. -
#12538 ez igaz:-)
én most nem megyek sehova,1 vasárnap,azt nem hagyom ki senki kedvéért sem -
#12537 sosenemleszilyenem -
fujicu #12536 Egy pár órás játék belefér :) -
#12535 már holnap játék?dehát még csak péntek van,és szombat is munkanap nem?:D -
fujicu #12534 úgy megyek holnap játszani, hogy kaptam öngyilkos kommandós kiképzést
négy órán át húzogattam egy drótot :) -
#12533 ez az a narancssárga trutyis verzió ami kibaszott egészségtelen zárt térben tüdővizenyőt okoz? sok sikert hozzá..... -
fujicu #12532 nah, holnap Airsoft :) -
#12531 ha elguritod, akkor takarhat