29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• VRSDM
    lovak meg sem érzik ;) bényén rontott be egyszer a kucu a pályára :P kapott egy kettőt fenékre, hogy ne közelítsen tovább ilyen vadul, fújtatva . őszintén be voltam szarva ... :$

de meg sem érezte, pedig szórtam a seggét, 5méterről, 330fps-el...
  • fujicu
    Nekem terepmintás gatyám vastagabb,tehát jobban véd.
    Lovak meg nem nagyon élveznék sem a szemüveget sem a lövedékek csípését ami eltalálja őket :)
  • Mike at home
    tegnap megtapasztaltam, hogy a farmer mennyire jól véd a bb-től, ellenben a terepmintás gatyámmal
    lovakra nem készült még védőszemüveg? lehetne játszani vadnyugatosat is, indiánok csak a rambok lehetnek, mert ott bírni kell a fájdalmat :DD
  • fujicu
    Egyetértek.
  • VRSDM
    EBR-ről mindent amit megtudsz pls írdbe ide is. örökhála ;)
  • Punker
    semmit kényelmesen van benne a 3000-es 8,4-es.
  • praksi
    Punker, a G3-asod eredeti tusán kellett valamit alakítani? nekem a gyári 1500 mAh-ás akksit is feszegetni kell, hogy belemenjen; arról nem is beszélve, hogy a biztosíték saruja folyton elcsúszik :S
  • praksi
    elvileg nem volna szabad, mert nem záródik az áramkör; a természetes merülés az független attól, hogy benne van-e vagy sem. mindenesetre célszerű kivenni, már csak biztonsági okok miatt.
  • Punker
    mint én a tücsköt :)
  • MuldR
    WGC Custom M16A2. nem fer ki/be a kis ajton, az egesz tusatalpot le kell csavarozni. Tehat bennehagyom, es puskastol toltom :)
  • Punker
    melyiket?
  • MuldR
    Nekem ahhoz szet kell csavarozni. Picit tulmeretes az aksi :)
  • Mike at home
    aha, hát eddig mindig otthon beletettem az akksit
    a tárak ellenben külön vannak, a golyók is
  • Punker
    a fegyvert és az aksit és kíméli + a rendőr is kevésbé kötekedhet ellenőrzésnél.
  • Mike at home
    miért? ne lehessen véletlenül lőni vele?
  • Punker
    mindig húzd ki az aksit játék után (és vedd ki a fegyverből) !!!
  • degenerator
    naponta 1%ot.
  • Mike at home
    bocs ha nagy ostobaság:
    merül attól az akksi ha benne hagyom a fegyóban?
  • Punker
    miért ne mennél reggelre kész lesz.
  • degenerator
    hát mindegy, max nem megyek holnap söptére.

tudtok valami tippet adni, hogy az ak-n, a táraasztó tartó pöckét hogy tudnám odarögzíteni, hogy ne csúkszáljon ki a helyéről?
  • Punker
    na de ezért mondom ha nekem nem merült le akkor a merítés neked jó sokáig fog tartani.
  • degenerator
    nem is azt mondtam, hogy lemerült. csak le akarom meríteni, ugyanis már vagy 5-6szor rátöltöttem.
  • Punker
    én a 3000-es aksival 7500-8000 BB-t lőttem el de nem merült le az aksi 120-as rugóval!!!
  • degenerator
    jó kérdés. szerintem max 1500ázat.
  • Punker
    nem sok, kb mennyi lövést adtál le az aksival?
  • bardocz
    én nem felhúzva mértem,lehet ezért volt akkor
  • bardocz
    szerintem kezd el lövöldözni szomszéd macskát 100 méterről,mire eltalálod,addigra úgyis lemerül:D
  • degenerator
    nekem belemegyúgy 500, hogy ha fel van húzva, és utántöltöm. egyébként az a hetven golyó nem oszt, nem szoroz.
  • bardocz
    mérd le,soha nem lesz az 500:-) én lemértem a 600-as CA tárat,430 volt benne aszem tökig töltve:-)
  • degenerator
    srácok, az omni töltőn már 11 órája van kisütésen az akksi. nem hosszú ez egy kicsit egy 3300mah-snak?
  • degenerator
    én csak azt hittem, venni akarsz:) mindegy
  • DummyBoy
    Szerintem amíg nem a karlengetős hülyegyerekek beszélgetnek az SS-ről, vagy bármiről, ami a II-ik VH-val kapcsolatos, addig nincs gond ...

Orosz tökfedőből e legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a zöld barett ...
    De mindjárt keresek valamit ...

• SG rock
    nem te veszel drágán! én veszek túl olcsón :D
  • Mike at home
    aha
    úgy érzem még mindig túl drágán veszek mindent :)
  • SG rock
    tulajdonképpen úgy volt, hogy 4000ért vettem egy double eagle m83 fegyvert, és red dot nélkül továbbadtam 3500Ft ért. de tényleg nagyon jó a red dot :) megérte!
  • Mike at home
    az szép ár
  • SG rock
    énis ma vettem egy zárt rendszerű red dot-ot 500Ft-ért xD no name, de nayon jó erős fénye van !:D belenézek a napba látszik de aztán már engem vakít el a nap.
  • Mike at home
    no akkor meg is van a kérdésre a válasz
  • Mike at home
    szerinted miért kérdezgettem, hogy mit tegyek elé :)
  • Punker
    max SWAT kézikönyv, a többinek köz enincs AS-hoz hiszen itt az átlag harc 40-50 méterről történik, míg a valódi akciók 200+ méter.....