Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja-Ja találtam már naon cool fegyókat ott.
Mondom azért küldtem be a linket ,mert elég fura😄
Punker
talán mert nem is szokás igazából arra tenni? 😊

lapozgatni kell van néhány tényleg extra egyedi festéses cucc.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Köszi itt tényleg jó fegyverek vannak nemigazán ismerek/tem ilyen oldalakat és találtam azt a P90-es és még nemigazán láttam p90esen gránátvetõt.
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akkor bocsánat érdekességnek szántam!<#rolleyes><#nemtudom>
Punker
kéne a halálnak, karácsonyfa effektus, a fegyvernek a lényege veszik el a kicsi könnyû kényelmes volta ami CQB-nél a legfontosabb.....

Hopp a link lemaradt😄 bocsesz

http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/ProductDetail?prodID=11961
Nézegettem ma a neten és ezt a szépséget találtam😛Nemhiszem hogy van olyan aki ne fogadná el.(ingyen,hiszen $1,888.00(337,800.96 HUF)vétel ár melett😄😄)de már megvette valaki<#nyes><#nyes><#nyes>
Mersant
hat sry de most nem, meg naluk amugy is erdekes a rendeles. amig friss hus vagy csak 3db. termeket rendelhetsz, tokmindeggy hogy az 1 komplett fegyo vagy 1 hop-up gumi. es minden rendelesre/darabra kulon rajon a postakoltseg, tehat az is mindegy hogy 50-et vagy 1et rendelsz valamibol. de nagyon korrekt ceg 7-10 nap alatt eddigg mindent megkaptunk, es ha felveszed veluk a kapcsolatot torlik a 3db-os limitet.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Adi
szerintetek mennyire gáz, ha a Laza félem módszerel épp kisütöttem az aksit és az a mûanyag csatinak a házát kiégette egy kicsit. EGy lukat csinált az egyik szál a halogén izzonak a csatinak a mûanyag burkánál!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
tökölön még nem voltam, csak pingyom, nyíregy, kunmadaras volt többé kevésbé vegyes pálya.

Laza
Nekem pl jobban bejon a vegyes palya az erdonel, mint amilyen pl a Tokoli R.A.P. ter.
A romos, bozotos, epuletes szinteren nagyobb meglepetesek erhetnek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bexter
huhuhuuuuu Oda egyszer hivjatok meg 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
hát nálunk még az is lehetséges, a lövészárkok bombatölcsérek tankbeállók között 😊

Bexter
Erdõben ritkán találkozol meglepett arcu játékossal a sarkon aki elkezd lõni mint a gép 😊

Punker
2x lõttek szét épületben tudom milyen 😞

mondjuk mi kb 3 havonta megyünk épületes pályára erdõt szeretjük, persze ott is lehetnek csúnya dolgok.

DummyBoy
Ok, nem is az AEP-ekkel van gondom 😊 ... hanem a prolémákkal amik elõfordulhatnak ... a "neménvoltam" tipussal ésatöbbi ...

A Csapat ahol elõször játszottam, egy igazi komoly brigád volt ... talán egy fegyó sem volt 400 alatt ... és figyeltek is erre ...

Utánna játszottunk másokkal ... és inkább kapjak 1-2 méterrõl 1 400-as lövést az arcomba , mint egy 330-as sorozatot ...

Valahogy osztom azt a nézetet még játék estén is hogy kicsit túlspirázva bár, de "Nem a fegyver gyilkol, hanem aki fogja ..."

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Bexter
Nálunk kezdetektõl szabály volt épületen belül az egyes lövés. És nagyon megkedveltem ezt 😄

DummyBoy
OFF: jaja 😊 Hála istennek nekünk volt kapusunk 😊 Nekem csak széttörték a nagylábamujját, 1,5 év kellett hogy végre úgy nézzen ki mint egy egészséges alkatrész 😊 De ettõl függetlenül én is imádtam 😊

Punker
300 FPS-es alap fegyverrel nem gáz, vagy alap TM annyi sincsen, tény engemis lebaszott 1 ember egyszer mert az AEP automatán volt, mondom neki ember ez 220 FPS <#nyes>

DummyBoy
Hmm ... régen nállunk FPS-tõl függetlenül kötelezõ volt az egyeslövés épületen belül ... és bár igaz, rég nem játszottam, de ettõl függetlenül csak azt preferálom, MASZ-tól függetlenül, hogy épületen belül egyeslövés és kész ...

Punker
floorball az jó régen középsuliban voltak ilyen 24 órás kupák, bár egyszer kapus voltam és úgy ellõtték a fülem, hogy azt mondom az AS biztonságosabb 😊

Punker
épületharcról volt szó, ott azért jól jön 1-2 sorozat, vagy nyár közepén mikor iszonyat sûrû a dzsindsza.

DummyBoy
Riszpekt ...

Én sem focizom és floorballozom mióta tönkretették a lábamujját, de az semmiség a tiédhez képest ...

Külföldön, fõleg UK-ben jó biznisz AS site-ot üzemeltetni, de a magyarok sosem tudják meg miért ... ott ugyanis muszály minõségi szolgáltatást nyújtani ... ott nem az megy, hogy lenyúlom a lóvét a puskáskölköktõl oszt jóvan ...

Minden tiszteletem azoké az embereké, és csapatoké, akik itthon ezt több mint önköltségbõl végzik, és csak azért, hogy lehessen hol élvezni ezt a nagyszerû sportot/hobbit/játékot ...

Szóval érdemes megbescsülni az erdõket és a hasonló helyeket amelyeket ingyen "bérbevehet" az ember ...

degenerator
én egyeslövésre játszok.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Bexter
Tereõet jobban preferálom jobban alakitható és változatosabb fõleg évszakonként 😛

Mike
több szintes, konténerekkel 😊

azért utánanézek ennek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Scottt
Jah😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Punker
pécelt nem tom, de pl az érdi, miskolci, vagy nekünk a verpeléti erdõ ingyen van, mi összeszedjük a szemetet amit a bunkó emberek hordanak ki + amíg ott vagyunk se lopják a fát a C-k ez a fõ erdész reakciója volt mikor elmagyaráztuk mirõl is van szó, ezen felül mondjuk az 500 pénzes beugró akkor kellett mikor pálya kiépítést csináltunk lásd zászlók medic szalagok víz stb biztosítása a játékhoz, nem a szervezésekbõl akarunk meggazdagodni, ha kijön az egész év nullára akkor jók voltunk (eddig -1600 HUF-nál tartunk) <#nyes>

VRSDM
ingyen, de közben sok ember mégis elkéri az 1000-t csak azért is ha akarsz menni, (nem egyszer mentünk úgy pécelre hogy xy " bocsi de kibéreltük 1000ft/fõvel a pályát) erre kérdeztük kitõl? 😄 mert hogy ez bizony ez nem az övé az biztos. -_- persze vannak rendes emberek is

u dont have to listen anybody else but me

Punker
akkor még nem volt airsoft magyarországon szerintem 😊

Bexter
csarnokok nagyon drágák nagyon sok nullásak 😞

Scottt
Hu bmeg<#wow1> Inkább mentél volna egybõl ASezni 😊)))

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bexter
Jobb az erdõs pálya 😊

Punker
10 év alatt se termeli ki az árát

Punker
én hülye beálltam focizni (sose voltam jó benne) kiugrott a térdkalácsom kb 2-3 centire kiállt a helyérõl, egy hülye barom izomból visszaütötte, a szalagjaim nem elszakadtak hanem kinyúltak így nem tartják meg rendesen 😞

Scottt
Ha nem vagyok túl indiszkrét ,hogy történt a térdes baleset?

Mike
én vmi kimustrált üzemcsarnokra gondoltam

Punker
tudod a legjobb pályák ingyen vannak, de ha nyertél a lottón és tudsz venni 100-200 hektár erdõt szólj egyszer megnézzük 😊

Punker
az tuti, mielött szétverték a térdem rengeteget jártam túrázni, természet járó kör stb, aztán hogy lesérültem jöttek az FPS-ek stb, most meg újra kint vagyok szinte minden hétvégén a természetben talpalok 4-5 órát és közben hihetetlen játék élmény is van, és persze csak jobb így társaságban lenni úgymond "kötetlenül"

Scottt
És sokkal drágább😄

Mike
én inkább pályát üzemeltetnék 😊)

Punker

DummyBoy
Hmm ... P90 az egyik top fegyó CQB/C-re ... és ha minden jól megy, nemsokára kijön a CA Sportline és Proline P90-ese is ... szóval addig érdemes gyûjtögetni 😊

Én mikor elkezdtem játszani pont Pc upgrade elõtt álltam, és megvolt az összekuporgatott lóvé rá ... kimentem egy játékra ... az itteniek a kezembe nyomtak egy fegyót, hogy próbáljam ki ... 2 menetet játszottam le, nem is PC upgrade lett hanem fegyvervásárlás ... amire vigyázni kell, az AS erõsen addiktív, és ez sajna megállíthatatlan .. rosszabb mint a bagó 😊

Punker
én is 7500-as olcsó kínaival kezdtem okosan kell gyüjtögetni 😊 mióta AS-ozok nincs heti 3x kocsmázás stb + nem upgrade-elem a pc-t félévente.

Mike
eh

Punker
múlthét vasárnap voltunk érden, hétvégén kerül majd ki a beszámoló.

Mike
pénzem meg úgyse lesz erre soha

Mike
jó, legyen akkor úgy!

vmikor nem jártok Bp-n? úgy kipróbálnék pár fegyót

iagz itt Bp-n is találok szerintem, de ismerõs arcok azért az más

Punker
nem játszik be? itt i srohadt gyors a tûzgyorsaság, ráadásul precíz pontos a hopup-ja ergó a legjobb kisméretû géppisztoly