29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12690 2. ker tetejéről. -
#12689 honnét jössz? -
#12688 igen, jelentkeztünk, CCCP oldalra, mert bardocz is oda ment -
#12687 jelentkeztél már? fél órája néztem, 143an voltak. 150 a max. -
#12686 inkább válasz akkor egy megállót az 56os vonalán, ne kelljen buszoznom. -
#12685 meg öcsém is, igen
addig meg kell oldjam a plexis optika védelmet -
#12684 nocsak, akor te is jössz?:D -
#12683 május 4-én infrapityu lesz Csillebércen vagy Tökölön, ha esetleg vkit érdekel - tudom senkit :) ez 5k koponyánként (azért bardocz eljöhetnél :)
május 11-én Omaha beach lesz Monorom (softair-en nem láttam meghirdetve), öcsém kollégája szervezi, ár - nemtom, de szeritnem max pályabérlés, ide bezzeg jöjjön akit tud/érdekel -
#12682 no akkor, ha nem jön közbe semmi, akkor ez a következő képpen néz ki számodra:
leszállsz a kelenföldi pályaudvaron
elbattyogsz a BKV buszvégállomás szélére (azért oda, mert autóval a BKV területére nem lehet behajtani)
vársz
megjön bardocz
illetve egy kékeszöld berlingo
kedvesen mosolygás, kézfogás
ha meg éppen pesten vagy, akkor lehet más a helyszín is -
#12681 szombaton megyünk bardoczcal. red alert 2őre. -
#12680 4-én vasárnap. -
#12679 ja most 3-án? -
#12678 fuvar függő vagyok amúgy :(
RAT-os játékra már tavaly november óta menni akarunk csak télen a jég miatt nem lehetett, az ajtótól a kapuig se jutottam el, nem hogy elinduljunk érdre :) -
#12677 Hát akkor tárgytalan :) -
#12676 nem
ha a többieknek nem zavar be a meló akkor Érdre megyünk vasárnap. -
#12675 Az edelényi pályán voltál már? -
#12674 hát most már nagyon kéne 1 játék nekem is, márciusban Pingyomon és Falludzsán videóztam, április elment a szervezésre, most hétvégén remélem tudok menni valahova játszani mert utána kezdődnek a vizsgáim és nem lesz szabad hétvégém :( -
#12673 Tudom. Nem beszólás volt :) -
#12672 láttam ott a pályától nem messze vmi buszmegállót
mikor akarsz érdre menni? -
#12671 nem csak oda vissza rohangáltam a pontok között, reggeltől a kajálásig én 1 percre meg nem álltam akkor ültem le elöször. -
#12670 Mi mennyit sétáltunk a csomagokkal... -
#12669 Nem is játszottál :p -
#12668 egyáltlaán, hogy szálljunk le a vonatról? érd alsó/felső? érdliget? -
#12667 nem tudja valaki, hogy töemgközlekedésel hogy lehet leggyorsabban eljutni az érdi vasúttól a pályáig? -
#12666 Nem me' a spanyolországi papok olyanba mászkálnak.[/megnézte a da vinci kódot és megjegyezte belőle] -
#12665 és hogy van jól beállítva? -
#12664 ez csodálatos! :P:D -
#12663 kész meg haltam 2 év alatt most elöször nőtt vízhólyag a talpamra :) -
#12662 egyébként, 25 óra kellett hozzá. hogy az akku tlejesen lemerüljön+feltöltsön. az utóbbi 3 óra volt csak:) -
#12661 1.re= arra jó, hogy te tudod beállítani, hogy a fogaskerekek mennyire érintkezzenek egymással. ha rosszul van beállítva, gyorsan ledarálják egymást, vagy elkopnak a fogak. -
#12660 Basszus ... voltam ma játszani ... szavakkal le nem írható, milyen 3 év agyerszoft után megint játszani :)
De elkiabáltam ... az uccsó körben elvágódtam, és sikeresen törtem én is a tártartó pöcköt ...
Tudnál az ALU cuccról képet dobni? Van egy hetem hogy meghekkeljem, mert ha addig nem jönnek meg a tárjaim akkor leshetek :)
-
#12659 2kérdésem lenne!
1.Mire jó, hogy tudom állítani a motor magasságát amarkolatban azzal a kis hernyócsavarral?
2.Mi lehet az oka annak, hogyha semi-re van rakva a fegyver és nem húzom ütközésig az "elsütő billentyűt" akkor rövid sorozatot lő? Hogy tudom orvosolni?
A válaszokat előre is köszi:) -
#12658 -
fujicu #12657 Erik ez most miért jó neked ? -
#12656 -
#12655 és ennek most mi köze az airsofthoz?
-
Erik1993 #12654 ipolyszogise.atw.hu nézzétek meg -
#12653 ... nem akarok punker lenni -
#12652 alias punker? :D hogy majd betiltják miattam az airsoftot? de a lovaglást azt nem tiltanák be mi? hogyha eltörte volna néhány csontom (nem ismeritek ti azt a lovat) :D -
#12651 ilyeneket ne írj, mert jönnek az állatvédők :D