Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Jaj bocs nem az a fegyver! EZ az

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Ilyen fegyverrõl lenne szó, ha majd megveszem. Nem nagyon lövök össze vissza inkább csak ha már be van célozva...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

az a fegyvertõl és a játékostól függ.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
Hány óra játékot bír egy ilyen aksi? 1500mAh/Hi-Cd/8.4v/

SG rock
Nekem egyáltalán nem párásodik egy thermal lencsés JT Flex 7 maszkom van.

ez fájt :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
ez kicsit fájt így reggel:

"Commander Ali, we captured an infidel wearing multicam clothing.

- Our enemy is desperate! They are already sending Airsofters to the frontline. Victory is ours! Inshallah!"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
én eddig olyan kb 500 BB-ig mertem elmenni a motorostárból

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Hát az attól függ. Alapból egyik sem szereti ha a 300BB-s tárat egy húzásra akarod kiüríteni, mert túlmelegszik a motor és a GB konstrukció sem olyan ami ezt tûrné. Rövid sorozatokra vannak kitalálva. Ez halmozottan érvényes a GB ver.2-es fegyverekre mint M16 és M4.

Aztán vannak az M249-esek és támogató társaik, amik elvileg arra vannak kitalálva szerkezetileg is hogy fossák a BB-t. Bár én ott sem vagyok arról meggyõzõdve, hogy ezt büntetlenül tehetjük, de sokkal jobban bírják ezt a dolgot.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

degenerator
az airsoft géppuskák/golyószórók kibírják a hosszabb sorozatokat?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
én azért nem vettem paintballmaszkot, mert gyorsan bepárásodnak...

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

VRSDM
M4A1-el játszom, az irányzéka dettó ua. (meg a két fegyver is szinte), és ....mód sem tudtam elõször játszani mikor AS maszkban voltam, de ízlések és pofonok (lehet mert betolt tussal játszottam volna :$)

u dont have to listen anybody else but me

torque12
Azért nem lehet benne célozni mert nem tudsz a tusra ráhajolni teljesen. De ha van olyan magas a M16 irányzéka akkor jó...

DannyL
Akkor használd azt, jó játékot. 😊

SG rock
Itt van airsoft védõmaszk a paintball maszkom kisebb, nemértem, hogy akkor abban miért lenne lehetetlen célozni :S, különben is ma fogtam M16A4-et a kezemben és maszkot felvettem, tök normálisan bele lehet nézni az irányékba.

degenerator
oda megyek ma vagy holnap.

Srácok látom nagyon megy az aksitéma...Én kb 15évig modelleztem és ajánlom hogy a 10-15-ezres aksikhoz nesajnáljátok a drágább toltot..keressetek toltot modellboltba...higgyétek el olyan aksit nemlehet osszehasonlitani egy jobb és egy gagyi toltovel toltve ég és fold!!!ha valakit bovebben érdekel én nemadok el de elmagyarázom a lényeget levé[email protected]
Adi
keletibe nem voltál?😊
múlthéten volt még nekik vagy 6

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

degenerator
a 12 voltos töltõ jó a 8.4 voltos akksihoz?

degenerator
ma voltam a nowarban is, 44ben is, egyik helyen se volt automata töltõ. nowarban akartak rámsózni egy 14ezreset, de az meg....

SG rock
Ilyet már fogtam, nekem ez kézreálló!

Punker
szerintem meg menj be 1 boltba fogj meg minél több fegyvert és azt vedd meg amelyik a legkényelemsebb számodra.

SG rock
Na eldöntöttem ! 😄 Sztem ezt fogom majd megvenni : Jing Gong M16 A4 SPR

Punker
elmegy kategória, kezdésnek jó.

SG rock
Vélemény?
Cyma AEG; AK-47 ( CM-028 )

Punker
500 FPS-t elméletileg kibíró Nvader maszk lencséjét már lõtték be jó 20 méterrõl nekünk sajna 😞 de az valszeg anyag fáradás volt mert a lövés helyén kb 5 centi hosszú repedés lett.

VRSDM
99.9 hogy nem, a maradék meg mindig ott kell hogy legyen a káoszelmélet alapján :]

SG rock
De ugye a paintball maszkom thermolencséjét nem repeszti be az airsoft vagy ilyesmi?

bardocz
így már érthetõ,de az elõzõ számomra nem volt az
SG rock
Kiveszem a paintball maszkomból a lencsét ! Azt a lencsét amit kivettem a maszkból felveszem airsofthoz ! És veszek még hozzá egy arcvédõt!
Ebben mi nem érthetõ?

bardocz
najó,én ezt nem értem😊
SG rock
De! Azért veszem ki a lencsét amit felveszek! És veszek hozzá egy arcvédõt!

bardocz
hogy mi? szemedet nem akarod védeni,vagy mi?
SG rock
Nem zavaró az a rácsos izééé? Még azt lehet, hogy kiveszem a lencse részét a maszkból és egy arcvédõt még hozzá

dronkZero
Paintballban célozni? 😛 Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ott sem tudtál. Na annyira airsoftban is menne. Csak azzal nem mész túl sokra.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Punker
paintball-ban 1 vascsõvel lövöldözöl össze vissza, itt meg 1 fegyver replika célzó rendszerét kell használnod, nem tudsz paintball maszkban vállhoz tartani.

Hat itt nem fogsz 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
de amugy nem menne tönkre tõle ha eltalálnák ? sztem lehet benne célozni... paintballnál is tudtam célozni.

Punker
nem tudsz célozni benne.

SG rock
Mert én paintballozok, csak airsftra szeretnék átváltani.

SG rock
Paintball maszk nemjó airsofthoz?

Nekem 2 1100-as stick akku bír ki egy játékot, de én nem lövök pontos célzás nélkül. Egy nagyobb akksit csak a pofadék helyére lehetne rakni.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Punker
120-as rugó és a stick aksi nem teljesen reális.

Laza
Nekem Classic Army M15A4 Sportline-om van, es szemely szerint meg vagyok elegedve vele 😊
Ez a CA belepo szintu fegyvereinek egyike:
http://www.youtube.com/watch?v=B5IaWxLyqfw

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

bardocz
xd
DannyL
Köszönjük a részletes és exakt elemzést.

Srácok fegyobol csak a GP-t ajánlom...alapbol csapágyak.csapágyas rugovezeto,eros box,és alapbol 360FPS..
Talán egy 120-as rugóval már lehet valamit kezdeni vele. Én szeretem, de meg is bántam hogy megvettem. Inkább vettem volna egy MP5-öt vagy egy AKS-74U-t.

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

VRSDM
távcsöves kinézet, gyakorlatilag a céljára totálisan alkalmatlan!

SG rock
Amúgy ezzel mi a baj? Hogy érted, hogy kamu csúzli?