Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
szemüveget már vettem, de...valahol lehet venni olyan cuccot, ami neked van?

és a fegyverem teljesítménéyrõl mi a véleményed?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
FOGVÉDELEM!!! acélsisak a feeling miatt kell? mert értelme sok nincsen, viszont a párásodást nagyban elõsegíti!

mondtam multkor a 3 mm-es reddot lencsét jó 20 méterrõl lõtték be, ha azt fogra kapod ha nem is az egész de 1 jó darab valószínûleg törhet belõle, a kendõ nem védi meg a fogadat!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
nem sok meg az csak erdõbe kell,de oda se olyan fontos,akkor inkább már egy motoros táras támogató
degenerator
nem sok

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SG rock
Amugy kezdõként sniperrel van valami esélye az embernek?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

uHs Gerzson
Amikor 44-s mondták hogy jobb lenne kontaklencsét szerezni én inkább maradtam a szemüvegnél, mert a kontak engem nagyon zavart, ezért kérdeztem kinek milyen tapasztalata van, de gondolom nyáron nehéz a szellõzést megoldani ha felveszek mellé egy rohamsisakot.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

degenerator
120as rugóval és marui 1000s motorral a fegyverem kb 400-410et lõ. ennyit még el szoktak nézni játékokon?

VRSDM
nekem ilyenem van. link
sima hagyományos szemüveg alatt erre értettem
link
na de visszatérve, bármelyik szemüvegféle alá elfértem eddig én (kivéve a fejresimulós lövésszemüvegek, értelemszerûen, de hát fel kell próbálni egyet, és az alapján venni.

másrészt, elv. az enyém is antipára meg amit kívánsz, közbe mégis szenvedek vele, lehet köze van hozzá hogy a sisak is felfogja a párásodási utak felét

u dont have to listen anybody else but me

uHs Gerzson
Oks thx <#eljen> mondjuk ahogy néztem az oldalon csak májusban lehet kapni, addig meg megprobálom a többi dolgomat beszerezi.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

degenerator
alapból olívzöld néphadsereges gyakorlóm van....

VRSDM
sisakra álcaháló, és akkor okés, egyébként nagyon "világít" a gömbformája, (saját tapasztalat)

degenerator
játékon még aktívan nem vettem részt, most szerzem be a cuccokat de a: uvex szemüveg+szovjet sisak+sál megfelelõ nyílt terepre?

Punker
asmc.de, vagy van pesten egy ESS viszonteladó tõle aszem most rendeltek a srácok, nem tom pontosan.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ESS-t mostanság hol lehet venni? Tesóm anno a 47esbõl szerezte be, de most nem látok ott... se máshol. Külföld?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Scottt
Jól nézki!Szépen lezúzta a festéket a BB...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Punker
ESS-t vegyél kényelmesen elfér alatta és nem fogsz párásodni, nálunk is van 2 szemüveges a csapatban.

uHs Gerzson
Tudsz adni nekem linket ezekre mert akkor holnap utánajárok 😊

VRSDM
szemüveges vagyok, és mind a AS hagyományos plexi szemüvegek, mind a nagyobb swat-os, mind a tengerészgyalogos szemcsik alatt bõven elférek, nem nyom.

uHs Gerzson
Ahogy látom kontaklencsét kell beszereznem mert én a maszkokban gondolkodtam, de ha van valakinek valami jó ötlete azt szívesen várom 😊

bardocz
amíg kmodnod,hogy mevolt,és az isten b. meg de fáj addigra elmúlik😄
SG rock
Jah, a kép alatti szöveget már nem néztem meg<#idiota><#szomoru1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
:CCC most írta hogy otthon csinálta... :C
amúgy tényleg ügyes 😉

Punker
olvasni nehéz? hány éves is vagy te???

SG rock
Kurva jól néz ki!
Mennyi egy ilyen? Hol lehet kapni? 44-es bázisbban voltam de akkor nem volt semiféle arcvédõjük :S

Punker

3 mm-es stirol (aszem ez a neve) lapból csinálta ismerõs, orrvédõrész alatt látszik hogy 1 BB lekapta a festéket.

SG rock
SZtem hanyagoljuk most ezt a paintball maszkos témát<#felkialtas>

SG rock
Õsszel, és nyáron! 2játékot játszottam végig 😄 , amugymeg nem tanácsoltam semmit!<#pardon1> Kérdezték, hogy mennyi volt a maszkom én leírtam és aztis ha netán venne akkor hogy tudna kijönni olcsón! Nem mondtam, hogy vegyen olyat!<#pardon1>

Punker
csinálok pill.

Punker
vérzik pár percig, meg 1-1,5 hétig kráter marad az arcodon ha közelrõl jött, ha a fogadat kilövik az a drága mulattság

Punker
pontosan hány airsoft játékot játszottál végig? milyen idõjárási viszonyok mellett? abban játszol amiben akarsz te dolgod, de hülyeségeket ne tanácsolj másoknak ha egymód van rá.

Bexter
Homemade arcmaszkrol képet dobnál?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SG rock
Engem arcon még nem lõttek, látok csomó videót, ahol csak szemüvegben tolják, nem fáj az kurvára?

Punker
+ rohadtul nem fogja fel a BB-t fogad kilövik még attól.

Punker
ezek a nagy maszkok teljesen alkalmatlanok komoly játékra, augusztusban 4-5 órás játékot lenyomsz benne, lehet úgy kell majd fellocsolni, amúgy nekem is JT van a kicsi és néha párásodik... az elmúlt 2 játékot UVEX I-vo napszemüvegben + homemade szájvédõben nyomtam végig, és qrva kényelmes volt.

Bexter
Én a védõszemüveg meg valami arcvédõ párti vagyok. Simaszkban is megsül a fejed.

SG rock
Mert mondjuk engem nemzavar a paintball maszk sem...

SG rock
Akkor elég csak egy szemvédõ meg mondjuk egy símaszk?

Bexter
Hm jó ötlet 😄 thx

uHs Gerzson
Hülye 😄

dronkZero
Nem hívjátok azóta Kenny-nek? 😛 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bexter
Maszkos dologhoz hozzászolnék 😊
Nálunk csak egy ember hasznék ilyen ehhez hasonlo maszkot. A többiek nem akarnak ilyet tanulva a hátrányábol.
Szegény srác nyáron majd belesül, amint lelövik alig várja h biztonságos helyen levehesse. A másik hogy amikor megy a lödözés és õt eltalálják az esetek 99% ban nem haljuk mikor üvölti h elég megvolt. Nehezen megy ki a maszkbol a hang igy pár sorozattal mindig többet kap.

SG rock

SG rock

Én ezzel a maszkal nagyon könnyen tudok célozni, mert az alja (fekete rész) rugalmas anyag talán valami gumi, és engem egyáltalán nem tud zavarni.

Mersant
mielott ilyen hulye sisakokat vasaroltok probaljatok ki elesben, mert hogy ezekkel nem lehet rendesen celozni az fix.
1 srac jar ilyennel hozzank jatszani, kb. 5 percig volt rajta, azota szerintem csak azert hozza magaval hogy az otthoniak megnyugodjanak 😄

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
Ok, csak még most tanulom a dolgokat eddíg még csak 2x játszottam.

SG rock
ÕÕ...15e Ft most asszem... De van ezolcsóért, asszem ezis thermolencsés ha jóltudom de még az lehet, hogyha ez nem thermolencsés akkor veszel bele egy thermolencsét 4-5e Ft-ért és megúszod kb 10e Ft-ból.

persze ez hõmérséklettõl is függ; télen baromi gyorsan lemerül, nyáron 40+ fokban sokkal tovább bírja

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

a "fegyver" részét úgy értettem, hogy mennyire van tuningolva.

tuning és BB locsolás nélkül, rendesen kisütve/feltöltve szerintem olyan 6-8 órát ki kellene bírnia

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

degenerator
aha és az mennyibe fájt?

Mersant
ezt nem oraban merik, hanem a kiloheto BB-k szamaban, es 1000 dologtol fugg. elsosorban az akksi minosegetol, allapotatol hogy mennyire volt karbantartva, fugg a fegyver erossegetol, hogy mennyire precizen van osszerakva stb. de hacsak nem hulla az akksi egy 3-4 oras jatekot siman ki kell birnia meg 1 ilyen kinainak is.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.