Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
na,holnap megyek piacra,ha megtalálom a nõt,akkor lesz végre saját fegyver,aztán majd nowarba elviszem,hogy nézzék át,meg lehet ott veszek szemüveget is,aztán már csak ruha kell😊
Punker
én azt se tudom hol a piac, miért nem olyat kérdeztek aki pesti és járt már arra? softair-en x+1 ember van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

4 Tigrises "JGs csaj"-hoz lehetne kapni valami útvonaltervet? Rohadt nagy az a piac, néhányszor már voltam ott de nem hiszem hogy ráakadtam volna..

Elõre is kösz! 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Scottt
Tiszta kommandós feeling😄Megérdemled amit a csapatodtól kaptál.Azért jobbulást,máskor vegyél hosszabb kesztyût😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
😄
köszi :-)
persze a saját csapatom nagy együttérzést tanúsított a "hintsuk be sóval"/"szórjuk meg puskaporral"/"vágjuk le tõbõl"/"lõjük agyon ne szenvedjen", és hasonló ötleteikkel. utána meg lecsesztek, hogy folyton rám kell várni.. :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
minden roszban van valami jó😊)) jobbulást
azt nem, mert az csak a 3. ujjpercemig ér fel, én meg az elsõt vágtam el..
viszont olyan csini ápolónõk voltak a kórházban.... :-))

Punker
kesztyût szétvágta?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a bal gyûrûsujjamat kb 2 centi hosszan, fél centi szélesen; hogy milyen mélyen azt nem tudom, de látszik a hús... az volt a szerencsém, hogy az egyik lánynak volt ápolónõi végzettsége, és gyorsan ellátott. (utána olyan pisztolyharcot lenyomtam, csak megérte póttárat venni a glock-hoz :-))

az apropója az volt a dolognak, hogy az egyik srácon keresztül másztam fel az ablakhoz (letérdelt, én ráléptem a térdére, onnan meg a vállán át az ablakba). csak arra figyeltem, hogy ne essek le; amikor már bent voltam, akkor éreztem, hogy valami folyik a kezemen...

Punker
mid vágta el? 😞

cqb-s jótanács, nézzétek meg az ablakoknál, hogy van-e üvegszilánk, és most jöttem haza az ügyeletrõl...

Laza
Egy du...ra a raklapok mogott 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

SG rock
A piacon JG-s csajnál egy boltban 30e Ft-os fegyot mennyire lehet lealkudni kb?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
"civil" 😊

amúy a katonait néztem,de akkor olyan nem lesz,jó lenne megszokni a két szemmel célzást,de ez zoomal nem hiszem hogy menne,civilre meg akkor alapból nincsen semmi:S kár
Punker
cyma fegyver 280 és 400 FPS között bármennyit teljesíthet attól függõen melyik csónakon rakták össze 😊)))

milyen AUG-ra gondolsz? az A1-esen fix az optika, az A2-n meg sín van azt raksz rá ami szimpatikus.

ez a civil verzió

ez meg a katonai

bardocz
aug-ra lehet valahogy rakni rendes irányzékot?ha kényelmes akár az is lehetne a fegyver😊 csak nekem zoomal nemkéne

másik kérdés:cyme 0.28 és 0.31 máe lõ 350 fps-t,vagy még mindig 280?(ez van írva legötbb helyre)
SG rock
"goondolom ott szemüveget is csak a leendõ vakok vesznek"
LoL<#nevetes1>ez jóó

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
ezért kérdeztem 😊
akkor viszont bb-s tanécsot megfogadom,sorjás kell a halálnak,placspisztolyba max😊 goondolom ott szemüveget is csak a leendõ vakok vesznek :-D
Punker
nem tom hogy néz ki minden kínai ugyanolyan nem? 😊

BB-t ne kérj a kínai az úgyis használhatatlan sorjás szar!!!

bardocz
16😛
mostmár legálisan,bujdosás nélkül játszhatok😄

jg-s csak hogy néz ki? XD
amúgy több helyen is árulnak ott fegyvert?jó lenne ha lehetne sokat alkudni,meg lehet megpróbálok kisírni pár ezer bb-t is😄 amikor már tovább nem alkudik,akkor hogy háát nem is tudom,esetleg egy csomag bb-vel...volta már piacon régen,biztos siker😄
Punker
ha megtalálod a JG-s csajt ALKUDJ! pofátlanul sírd le az árat 😊

amúgy hanyadik? 😊

bardocz
nekem meg szülinap holnap(ma mundták,amúgy elfelejtettem 😄),aztán kapok pénzt,és megveszem😊
SG rock
Én csak március végén tudok venni 😞, akkkor lesz pénzem...Addíg várnm kell 😞

bardocz
köszi!akkor majd oda megyek😊 nézek valami boyi,vagy esetleg JG fegyvert,akkor lehet JG-bõl még ak is,boyi meg m4a1
SG rock
Én a Józsefvárosi kínai piacon láttam, az a Kõbányai úton van asszem.

bardocz
melyik kínai piacon,és ott hol árulnak fegyvert?leet holnap megyek,aztán jó lenne tudni,meg majd elviszem átnézetni,és utána végre mehet a játék😊
Mersant
kulonosebben nem gond, mert annyira nem erdekel, csak vegigneztem az adatokat es ez az ertek nem stimmelt, ezert gondoltam hogy vagy be kene allitani valahol a BB tomeget, vagy valami gyarilag el van barkacsolva, vagy en gyarilag most nem vagyok kepben...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Hm. Miért is baj ez igazából? Légpuskákhoz fasza. Feltuningolsz egyet 15J-ra, és csak 7.5-et fog rá írni. Rendõrátbaszó kronó. Jóez. 😛 😄

(Nem értek ám magához a szerkezethez, egyetlen kronót láttam közelrõl, 3 lövés erejéig.)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
De most beírogattam a képleteket mathcadbe, úgyhogy ha elárulod az FPS értéket, megmondom én neked seperc.

Mersant
ok, de 360 FPS 0,2 BBvel elvileg 1,2 J, a krono viszont 0,6x J ad ki. na ez a "problemam"

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Ja, hát ha az FPS mérve van, akkor számold ki.

FPS értéket szorzod 0.3048-cal, négyzetre emeled, megszorzod a tömeg felével.

Mersant
* mareknyi, de a lenyeget ugyis ertitek 😊

Mersant
1 fel marekom meg pont volt 😊, csak azert kerdezem mert FPS jo, viszont csak 0,6 Joule erot ir ki, ebbol gondoltam hogy esetleg valahol at lehet allitani.

dronkZero
Hát..ööö...kiveszed a tárat, kiszórod belõle a BB-t, és beletöltesz más tömegût?

😛

Csak tudsz kérni valakitõl egy félmarék .20-ast...

Mersant
van itt valakinek guarder speeder 2000 kronoja? hogy lehet a BB tomeget allitani, vagy lehet e egyaltalan?

Laza
F@szan nez ki 😊
En egy Sansei maszkot vettem, amirol leoperalom a szemuveget, 3mm-es kis furommal kilyuggatom, es terepszinure festem, vagy bevonom terepszinu anyaggal 😊
Ha kesz lesz, csinalok rola kepet.

Tiedet te festetted? Milyen festeket erdemes hasznalni?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Scottt
Jó cikk😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

bardocz
nagyon jó cikk😉
Miért NEM való kezdõknek a sniper

pénteken ha lesz rá lehetõségem, dobok egy képet én is az arcvédõmrõl, az acélrácsból készült.

Punker, én már kifelé lábadozom :-)

Scottt
Jobbulást Punker atya

Punker
sálat sose húzd a szád elé csak rosszabb lesz, viszont ha végig a nyakadon van felszívja a nedvességet nem párásodsz, sõt nyáron még hût is.

kösz

uHs Gerzson
Jobbulást <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

bardocz
párásodás miatt rosz igazán,amúgy nekem azért szarabb homlokra,mert kipúposodik tõle a fejem:S párával szívtam multkor,sál miatt tiszta pár volt,úgyhogy inkább már csak melegítésre használtam
Punker
homlokomon nem látszik az "angyali" pofimon viszont igen, nekem is lõttek be a szemüveg/maszk és a bonnie kalap közötti részre de az nem tragédia, viszont még nem láttam embert aki ne párásodott volna sisak + bármilyen maszk kombinációval, rácsos maszknál meg egyszerûen csak szakad le a víz róla.

bardocz
baszus,én azt hitem stirollap valami fa szerüség,de látom nem😄
Punker
na jó emberek én egész héten lázas vagyok nincs erõm hülye kérdésekre 3x válaszolni inkább befekszek a kádba

ha tökönszúrum magam megértitek a házibarkács jelentését?
bemész dekor boltba veszel egy 3 mm-es stirol lapot igaz 1m*2m-es táblák vannak általában de hátha van maradék, méretet kivágod fúrsz rá pár légzõrést, majd láng fölött melegítve tudod hajlítani az arcodhoz.

bardocz
hát nekem sokkal szerebb érzés volt a homlklövés,mint az amikor arcon lõttek😊 de nem akarok veszekedni,ez csak vélemény
degenerator
nem is épületbe gondoltam.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
ezzel kezdesz? tudod ugye hogy épületbe ez már sok?

komolyan nem értem mi ez a sisak õrület mindenkinél.....

sniper katetória 18+ év !!! és min 1 éves játék tapasztalat is kell mellé sok helyen.