29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12850 ehhez képest AS cuccokat árultak a boltban
miért ez vmi fedőcég? ahhoz meg túl drága :))) -
#12849 a régi hely se volt kicsi, meg hát ők még mindig nem AS-ból élnek. -
MuldR #12848 Nemreg meg kinnvoltak erzsebeten a dzsindzsaba :) -
#12847 - flancos zöldövezeti környezet, tényleg, ilyet csak Budán láttam eddig
- a fiúk valaha számítógépeket árulhattak, mert kérdés nélkül nyomták az áfás számlát, 2 pecsét, ahogy kell, nem mint a máshol bevett sajtcetli, vagy még az se -
#12846 na és miért? leszámítva a kib@szott nagy adókat. -
#12845 nekem az utolsó 2 vagy 3 csomag átcsúszott, ha pici gift 100$ alatt legtöbbször átmegy. -
#12844 most már tudom hogy miért ilyen viszonylag drága a nowar -
#12843 Az AK-k belső csöve asszem 455mm alapból ... Namost a Kalashban van egy 500-as cső :) Ami az M14-en kívül semmiben nincs ... De nem is nagyon kapni ... de kisebbet se nagyon ...
Mindegy, ha nem lesz jó akkor lesz egy eladó G3-asba való Systema precccsövem :) Ez elvileg 469 ... az meg nem az a hihhetetlennagy különbség :) És kösz a WGC-s dolgot ... 17USD lett az apróságokra a posta, remélem nem járja meg a cuccom a vámot (Árilag asszem a határ alatt van ...), mert akkor a sok kis apróság egyetlen systema cső áráért fog megérkezni :) -
#12842 a TM és a CA között van eltérés a TM 469, a CA 490 a CA 04-es acél cső is 469 nekem most az van benne, szal kitudja mekkora a JG gyári -
#12841 Köszi, kellett a megerősítés :)
Nnna kiváncsi vagyok mikorra jön meg a cucc ... És hogy nem sakkozok rá a csőhosszra :) -
#12840 Beloggolsz, send money, wgc mail címét beállítod, $-t beírod, goods, következő oldalon meg beállítod a szállítási címet és go. -
#12839 Mondjuk a LiPo-t még mindig blaszfémiának tarják itthon ... kiváncsi vagyok mikor érünk el oda, hogy elkezd elterjedni ...
Ha AUG-om lenne, nem pedig AK, tuti LiPo lenne benne :)
Nagyon gyors és hülye kérdés ... WGC-nél a fizetés ez egyszerűen az, hogy beloggolok péjpel-re, majd Send Money, beírom a mélcímet és kiválasztom a "For" -nál, hogy Service vagy Goods ...
Ugye? Semmi trükk?
(Ugye a G3-as Systema cső az a 469 mm-es? ... mert az Elementhez odaírják a hosszot de a Systemánál nem :( ) -
#12838 LiPo-t kell venni, bár akkor az aksi + töltő többe lesz mint egy kínai fegyver :) -
#12837 Sejtettem -
#12836 szűkösen :D -
Xing #12835 Kesztyűt néztem én is. Jobbhiján kigugliztam ahogy mondod. Ha nem lenne ott a hely a képnek nem is zavarna, hogy nincsen róla kép :)
Ebben szerintetek van hely akksinak? -
#12834 Azért köszi!!! -
#12833 mert miről kéne? amiről nincs google segít legtöbbször. -
#12832 De jó, hogy a Nowar oldalán szinte semmiről sincs kép :( -
#12831 én meg megkerestem neked az Mk23-as stukker adatait -
#12830 egyébként 440mm -
#12829 tököm se nézte egyszerűbb kérdezni -
#12828 veszprémi tesztben nem írják? -
#12827 hosszú :) -
#12826 Nem tudja valaki, hogy a TM Socom-nak gyárilag milyen hosszű csöve van? -
praksi #12825 vidd el sétálni a kutyát :-) -
fujicu #12824 Meg a hátadnak, meg az egészségednek :) -
#12823 de kell mert jó lenne a térdemnek. -
fujicu #12822 Miért vannak ilyen nagy elvárásaitok kesztyű szempontjából? :) -
#12821 beszélj Shaddal, nem kell neked fogyózni -
#12820 107 voltam ma reggel (ez mind élő súly) erre jön még jópár kiló felszerelés, eredmény a kis girnyók olyan bokrok alatt csúsznak át ahol nekem a zsákom nem fér át, szal mindennek van előnye és hátránya is bőven, mondjuk jó lenne lemenni 95-re legalább. -
#12819 nowar -
#12818 adjatok tippet hol nézzek magamnak kesztyűt olyan max 5k körül
mert a 44-ben persze nincs -
#12817 Nekem a kétajtós-szekrény haverjaim mindig azt mondják:
"Ember meg medve 100 kiló alatt nincs ..."
Na, mit szoktam nekik ezt emlegetni amikor megyünk ismerőst költöztetni, és én hozom le a 4-ikről a 2 teszkósszatyor ruhát, ők meg a betonnal kiöntött mosógépet -
#12816 OFF: pontosan...akceleráció=felgyorsult fejlődés...de inkább a biológia használja
[unatkozik biosz érettségi előtt ] -
fujicu #12815 Én nem tudom minek kell olyan magasra nőni :D -
#12814 én duplán nagy mert még a többiek is megpakolnak mint a málhás szamarat, a saját lustaságukat azzal álcázzák nekem úgyis fogyni kell :) -
praksi #12813 te is nagy ember vagy, nem? :-) -
praksi #12812 ha jól tudom, ezt hívja a pszichológia akcelerációnak. ide tartozik pl. az is, hogy most a XXI. században hamarabb kezdenek a lányok menstruálni, mint mondjuk 100 évvel ezelőtt.
mondjuk kezd ez már OFF lenni :-) -
MuldR #12811 Sok E betutol :)