Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Ez az enyém:

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nekem egy AGM M14-bõl épített DMR-em van, de abban a motoron és a testen kívül minden ki van cserélve Systema és Guarder alkatrészekre. A TM minden szempontból jobb építési alap mint az enyém.

fúha, te leszel az airsoftos Friedmann Endre :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
Baxter lesz a riporter én meg az operatõr, remélem nem lövik szét a kamerát az elsõ 5 percben 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

operatõrködsz, vagy csak beszámolót írsz? :-)

Punker
a fekete a legfeltûnõbb az biztos 😊

Falludzsan-n média leszek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
ruha téren sztem ki mire esküszik, nekem spec a digital minták nyerték el a tetszésem mint kinézetre mind használatra.

aztán van aki a woodland van aki a sima olívzöldre esküszik. embere válogatja ezt szerintem, de tény hogy a fekete a legszebb😊 nomeg a legilyesztûbb is.

u dont have to listen anybody else but me

uHs Gerzson
Valahogy éreztem hogy nagy favorit lesz nálam 😊

De neked is az van ha jól emlékszem?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

a JingGong G36 vezeti a Gunner TOP10 eladási listáját. csak jelenthet valamit ;-)

fekete ruhát érdemes venni, én abban jártam vizsgázni :-)))

DannyL
Ebbõl a csomagból a TM M14-et ajánlom. Messze a legjobb hop-up rendszere van és a ver.7 gb megbízható konstrukció.

DummyBoy
Ha eccer lesz Flectarn rucim is, tuti azt veszek hozzá 😊

Mellesleg külföldi fórumokon rengeteg jót olvasok mind a komoly mind a JG verzióról ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Aza gáz, hogy sajna magával a rucikkal sokmindent nem lehet kezdeni ... Na jó, túrázni meg ilyenekre ok, de lõni nem fogok velük 😊

Bár a woodland cucc jó volt nappalit festeni meg szerelni 😊

uHs Gerzson
Ha G36-ról van valami tapasztalatt azt szívesen várom 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

VRSDM
nekem is volt szerencsém játszani párszor ismerõs CA-"C"-jével, nagyon-nagyon! :] leginkább a tömörsége tetszik, nem érzem azt lukas minden fele, egyszóval nagyonjó😊

uHs Gerzson
Ha beválik a K akkor késöbb majd beinvesztálok egy C-re 😊

Punker
jó az a C kényelmes a fogása és ha kínaiban gondolkozol szerintem a legjobb JG csúzli mind közül amit eddig láttam.

uHs Gerzson
Második linken:

"G36C - Compact or Commando"

1-1 😊

VRSDM
szerk: tovább nézve, hol így hol úgy láttam, szóval mindkettõnknek igazunk van félig 😄

VRSDM
a "c" compactot jelent, mivel az a rövidített (kompaktabb) cqb-ra termett változat.

felsõ a "K" alsó a "C"
háttérforrás1
háttérinfo 2
kellmég megerõsítés?

uHs Gerzson
A "C" commandot jelent 😊

uHs Gerzson
Nekem még semmi nincs meg így van mit behoznom hozzád képest 😊 de ezen a héten megnéztem a TM M14 & CA M15A4 Rifle & CA36K-t és valahogy a CA36 jóval többet add szerintem és jobban néz is ki igaz az M14 még mindig Vietnám favorit lesz 😊

VRSDM
G36-ban nem "C" a megjelölés? mint compact? vagy én keverem :$
am spec. a socom verziók alapból csúnyák mind 😊

DummyBoy
Nekem most van itthon egy komplett Woodland, egy Brit DPM és most jön egy KLMK szett ruci ... fegyverbõl tetszik az M14 Socom, de az hosszú, AUG (DPM-hez ...) vagy L85 és az AK ... és valszeg AK74S vagy ilyesmi lesz ... Gyivjeta Rota póva 😊 De most megint várhatok 1 hónapot vele 😞 A végén megint csak jövõre lesz belõlle valami! 😞

SG rock
Tudom, de mind2 nagyon tetszik...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

uHs Gerzson
M15A4 Rifle és a G36K sem mégis mind2 bejön, de a G36K nálam a nyerõ most 😊

DannyL
Pedig nem egy dizájn a két fegyver...

uHs Gerzson
Vagy mi van raktáron 😄

SG rock
ha nemtudok dönteni akkor marad a fej vagy írás 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

uHs Gerzson
Ha megfogdostad mind2-t és elolvastár róla beszámolkoat akkor szerintem nem lesz nehéz 😊 De ha mégis akkor kapj fel egy érmet és fej vagy írás xD

SG rock
AGM M14 SOCOM+Swiss Arms 5x42E távcsõ+támasz vagy JG M16A4 SPR+Red dot
nekem mind2 bejön, de nemtudok választani<#shakehead>

bardocz
nem is vennék ilyet,3600-ért szánhátrasiklásos😄 de legalább már tudom,hogy menyire is szar😄 eddig csak anyit tudtam,hogy szar😄
DannyL
Ez egy úgynevezett EBB (Electric Blow Back) pisztoly. A létezõ legszarabb konstrukciók. A szánt is az akksinak kell mozgatni, és mivel egy kis nyomi 7.2-es stick van bennük, arra sem marad ereje, hogy 10m-re ellõjön. Határozottan nem javasolt darab. 😊

Bexter
Füvócsövel nagyobbat köpsz, mint az

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Ilyet már láttam "mûködés" közben! Nagyon nevetséges 😄 Én maradok a springes TM Berettámnál<#szeret>

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Laza
Ez egy nagyon gagyi kinai utanzat 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ez egy játékpisztoly, nem airsoft :-)

bardocz
szerintetek ez átverés vagy vicc,vagy mi? a sima kerül egy tizesbe,szánhátrasiklásos enyiért?
ha az euban lenne 75 dollár egy JG fegyver, akkor a magyar boltok lehúzhatnák a rolót 😄

bardocz
én meg azt hittem,hogy azért van ott kínai nyelv,mert ott is van üzletük😄
DannyL
HongKong 😊

bardocz
gunner nem valahonnan eu-ból szállít?😮 én azt hittem eddig
a vámosok adják postára, nem én.

amúgy tiszta röhej, amikor rendel az ember a gunnerrõl, akkor eleve kifizeti a házhozszállítást (jelen esetben HongKong-Kecskemét); viszont miután a vámosok megnézegették, még egyszer lehúznak, hogy Bp-rõl lejusson hozzám...

Punker
helyi csapatok helyi oldalai, találd meg kategória, az értelmes megmozdulások softair-en vannak közölve (nézzni kell a települések részt is nem csak a szervezõt)

Laza
A dobozban meg egy vizipisztoly lesz 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Tudtok mondani az SoftAir.hu-n kivul masik olyan oldalt, ahol vannak jatekszervezesek?
Erdekelnenek egyeb, kisebb szervezesu jatekok is, CQB-k, vegyes palyak (epuletek, fak, etc).

Esetleg tudtok sorolni par helyszint, amelyek a fent emlitettekhez hasonloak, Pest kornyekiek, es szoktak jatekokat rendezni ott?

bardocz
rendõrbácsik pfff....egyenes vízágyú😄
Laza
Orulhetsz, ha eler hozzad ... aztan nehogy a rendorbacsik kopogtassanak, ugyanis elvileg fegyvert nem lehet postan kuldeni 😊

Mersant
hm, ez pedig nem is veszes osszeg....

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

még nem, ezért vagyok pipa

Bexter
De megkaptad az a lényeg nem? 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!