29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#12890 figyelted, hogy közben 180 főre emelték a résztvevők maximális száámt? mégiscsak jól emlékeztme, hogy eredetileg 120 volt. -
#12889 remélem.
vagy helyszínen valahogy elintézzük. -
#12888 nem hinném -
#12887 vagy nem érdekli:) -
#12886 jaja, mi meg utolsók között -
#12885 majd holnap írok én is, vagy kicsit később, mert tök hülyén néz ki, hogy közvetlenül utánad leírom ugyanazt -
#12884 gondolom azért, mert későn jelentkeztetek. én jelentkeztem legelsőként szovjetnek. -
#12883 még lehet, hogy braun nem nézte -
#12882 akkor írok én is :) -
#12881 ja már látom, már szóltál is, mi hárman 1 helyre kerültünk, mázli -
#12880 degenerator. én írtam. de ahogy néztme, másokat se raktak át:/
akkor elcsomagolom én is a glockot. csak aza gond, hogy a néphadsereges cuccot viszem, mégiscsak szovjetesebb, mint a honvédségi egyenruha. mellényem ugye nincs. és mivel kell egy oldal, amire vetődhetek, csak a bal, vagy a jobb zsebembe pakolhatok. azaz, egy plusz tár, vagy egy pisztoly. -
#12879 na akkor mindjárt irok oda
legyünk együtt? mi a nicked? -
#12878 nem igazán, de azért hozzál pisztolyt, hozok én is :) -
#12877 red alert II. -
#12876 illetve nem, ti ketten együtt vagytok. ehh:) -
#12875 mike, bardocz. figyeltétek, hogy beosztották a rajokat? mindhárman másikban vagyunk. -
#12874 melyik játék? a nagyjátékok az erdős részen vannak. -
#12873 vannak az érdi pályán épületek? vagy úgy kérdezem, érdemes pisztolyt vinnem? -
fujicu #12872 Sajnos nekem Május elsejéről más dolgok jutnak eszembe (képet arról inkább nem linkelek) -
#12871 honnan? az még simán időn belül van nekem a US-ból ruha 5 nap + 2,5 hét vám volt, hongkong-ból 5-6 hét teljesen átlagos. -
praksi #12870 nekem március 30-án adták fel a csomagomat, azóta se híre, se hamva.... -
#12869 BOLDOG MÁJUS ELSEJÉT A TOPIKLAKÓKNAK!!!
-
#12868 Persze, vagy oda, vagy úgyis írnak majd neked. A lényeg hogy ha a Contuct us-on keresztül írsz nekik, hogy azt az e-mailt add meg ami PP-re be van regelve. -
#12867 Óóóóóó ... tuttam hogy valamit elfelejtek
Csak simán felmegyek a WGC oldalra, Contact US menü, Payment problems, aztán oda leírom a hülyeségémet és kész ... nem?
Karszalag gondokra ... hirtelen el tudtam menni játszani ... na mondom kérek kölcsön havertól karszalagot, neki tuti van :) El is küldte ... Piros, Kék, Zöld és Fekete szalagokat valamint egy 40x40-es fehlr kendőt ... leszakadt anyagdarabok mind Óóóóó b43 ... ez persze nekem nem jutott az eszembe -
#12866 nem nagyon kell azt letépni:D csak egy szó, és veszi le.
de szerintem célnak megfelel. -
#12865 Ja a Subject mezőbe ne felejtsd el beírni a rendelés számot! Ha elfelejtetted írd meg nekik, mert nem fogják vágni mire ment a pénz. -
#12864 magyarul letépted róla, azért fehér kendő helyett ne a bugyiját használd -
MuldR #12863 Es azt veszed a zubbony fole?:) -
#12862 nekem a barátnőm odaadta az egyik régi topját:) -
#12861 azt is lehet maradék anyagot méterárú boltban lehet még ingyen is oda adnak. -
#12860 kell egy piros/kék rongy, oszt jóvan
az én kék szalagom egy volt kék póló :)
sajnos szakadt piros pólóm nincs, de majd valahonnan csak szerzek ilyen anyagot rácsomózod a karodra, és kész -
#12859 hétvégi játékra kellett a kalózoknak sárga szalag, 100*140 centis anyag 800 forint volt kék/piros/sárga dettó nem a legolcsóbb boltot kerestem meg gumiszalag métere 80-150 forint vastagságtól függően. -
#12858 én ugyanezt csinálom a 44-ben a kesztyüvel
de most már vettem a nowarban
ellenben ha valaki a 44-be menne mostanában vásárolni az irjon nekem egy pm-et -
#12857 féláron varratsz magadnak, de 100 pénzből otthon összeütöd :) -
fujicu #12856 egy szalagot máshonnan is be lehet szerezni, sőt még többet is -
#12855 - sziasztok, karszalag van?
- hát sajnos most nincs, talán majd a jövő héten.
- köszi, hello.
- hello.
ez a beszélgetés hetente lejátszódik a keleti frontban. ez volt asszem a 6. -
#12854 hoppá -
#12853 nekem az összes multicam cuccom átjött a vámon USA-ból, HongKong-ból, Németországból -
#12852 De egyre jobban megy a külföldi rendelés ... 2 csomagom megjött, fegyó volt vámon (természetesen ...), apróságok nem ...
Most még 3 csomagot várok, ebből 1 volt 10x USD, a többi olcsóbb volt ... kiváncsi vagyok mikorra jönnek meg ... elvileg a legolcsóbb csomag a legnagyobb, egy chestrig :) Csak a héten vagy legkésőbb a jövő héten ideérjenek, különben mindegy :( -
#12851 rendőrségnek az összes pajzsot protectort stb-t ők szállítják......