29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• the1gabor
    mért csak 20+ bárányhimlős játszhat?:D
    egyébként 20- :D
  • SG rock
    te hány éves vagy?
  • the1gabor
    off: szomoru (amit egyes konzolosok müvelnek)(nem tálálok rá elég lenéző szót)

Ergo bárányhimlősen lehet jáccani?(:D) most hogy van plussz egy két piros pötty?! ugyis van vagy 100:D
  • DannyL
    GTA4 topikban kitört a kocka háború, úgyhogy be is zárták.
  • mstummer
    Remélem mégegyszer is mákom lesz... Fizetés után akarok rendelni még pár CADPAT cuccot...
    De tényleg ha a srác nem ír rá értéket akkor honnan a rákból tudja a vámos hogy kell e vámolni vagy sem? :D
  • Punker
    mákod volt inkább.
  • MuldR
    Akkor megiscsak emlekszel :)
  • Mike at home
    :o ilyen tuti nem volt
  • MuldR
    Orulhetsz, hogy kimoderaltak a kromcsoves vetkozos sztoridat! :)))))
  • Mike at home
    ajaj, úgy tűnik irogattam ma éjjel

[egyáltalán nem emlékszik]
  • MuldR
    :))))))))))))))))))))
  • mstummer
    Vámmal kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés. Ha magánszemélytől kapok csomagot azis vámköteles lenne?
    Csak mert eddig 2 alkalommal rendeltem Kanadából cuccokat, 26ezer illetve 40ezer forint értékben. Az eladó magánszemélyként küldte el őket, nem kerültek elvámolásra. Lehet csak mákom volt és a következőnél már fizethetek?
  • Punker
    Ahoj :D
  • kvitya
    2005. 08. 25. 12:56-kor új privátüzeneted érkezett......

Lehet rég jártam erre..... :))

Na szóval, ha feltöltöd az akkud, akkor nem merül le 2 nap alatt magától. Mondjuk érdemes azért lehúzni a fegyverről és úgy tárolni, de elvileg semmi jelentősége nincsen
  • degenerator
    majd adok.
  • Mike at home
    megoldjk
    szerintem piros karszalag isem esz pro blémA

[ICSIT RÉSZEG]
  • bardocz
    ha ma töltöm fel az akksit,akkor szombatra merülhet jelentősen?

jah meg Mike,Degenerator,még nekem sicsen karszalagom,ma nem értem rá,nem rég értem haza,úgyhogy holnap valamit kell majd fabrikálnom,az meg hogy nem egy rajba kerültünk...úgyis játékon dől el véglegesen
  • Mike at home
    naja
    én 13,5-ért vettem a cymámat a 44-ben
    igaz én lúzer vagyok :)
  • Mike at home
    még én is tudom, pedig új vagyok AS témában
  • Punker
    pl mert a 10k-s Cyma Glock-ot 13-ért hirdeti? :D
  • DannyL
    Például azért mert ez az akciójuk is egy nagy átverés.
  • 89
    Hétvégi bekattanás :D

de amúgy mér utálja mindenki ezt a boltot???
  • DummyBoy
    Na jött egy mél, elkezdték csomagolni a cuccomat, gondolom ez azt jelenti, hogy megoldódott a "nemírtamodaazordernámbör" gondom :)

Estimated shipping: május 6 ... De a táraim és a mellényem remélem megjönnek jövő héten ...
  • Punker
    tudok példát 1 db mellény levámolására is hongkong-ból :(
  • DannyL
    Ja és még egy megfigyelésem van, bár ez csak saját tapsztalat. Ruházati cikkek, még ha nagy értékben és mennyiségben érkeztek is, mindig kikerülték a vámot. Hogy miért azt nem tudom.
  • DannyL
    Ez már inkább valószínű. :) Egyébként szerintem a csomag mérete és súlya nagyobb mértékben faktor mint az értéke.
  • DannyL
    Számtalan esetet fel tudok sorolni ami ezzel teljesen szemben áll. Behoztam ezt azt már elhiheted, és ez amit leírtál egyáltalán nem törvényszerű. Megjegyzem ha így lenne ahogy leírtad, az elégggé hardcore lenne. Így ahogy eddig történtek a dolgok, még mindig jobb.
  • Punker
    szerintem qrvára egyszerűen dolgoznak a srácok mint minden bürokrata, amit megnézznek az megvámolják, amit nem azt nem
  • Punker
    "A VPOP ügyfélszolgálatánál telefonon határozottan azt mondták, hogy a szállítási költség NEM vámköteles, viszont személyesen az Orczy téren a vámtiszt enek az ellenkezőjét állította. Idézem: "A postaköltség értéknövelő tényező és ezért vámköteles. Sőt a biztosítás, csomagolás, stb. Magyarul a számla (ha van) végösszege a mérvadó." Ha postai úton érkezik a küldemény, akkor 28 euró felett elméletileg minden vámköteles. Ha ajándék, akkor 45 euró felett. Ha tehát EU-n kívülről vársz levelet, csomagot akkor nagy valószínűséggel a VÁM le fogja "foglalni" azt."
  • DannyL
    Ez sem igaz így, mert nyilvánítottak már nekem 20e Ft-os csomagot is vámmentesnek a vámon.
  • Mike at home
    értékhatártól függ
    no meg a vámos kedvétől
  • Punker
    vannak bizonyos dolgok, és van érték határ, az érték határ aszem 6 pénz körül van amúgy.
  • DannyL
    Nem nagyon tudom mi számít vámkötelesnek és mi nem. Valaki felvilágosíthatna. Tegnap meg a fegyver távcsövem jött meg és az meg vámköteles besorolást kapott. :/ Mondjuk megérte.
  • Punker
    nekem se volt csak ennyi ideig tartott ráütniük a pecsétet hogy vámmentes.
  • praksi
    a dühítő az, hogy még értesítőt se kaptunk, a psota holnpaján a csaomagkövetés meg "ismeretlen formátum" hibaüzenetet dob, ha beírom a csomag kódját
  • degenerator
    inkább legyen fullon.
  • Mike at home
    szerintetek az akksim kibir még 1000 lövést vagy inkább merítsem le egy autólámpa segítségével és töltsem fel?
  • DannyL
    Attól még bekerülhet. Múltkor nekem a 4db akksimat vitték be vámra, aztán közölték, hogy bocsika ez nem vámköteles, viheted. Csak ettől még oda kellett vánszorognom.
  • praksi
    Hongkongból; az UNC-ről rendeltem 5 db tárat meg egy gyorstöltőt. az egész cucc nincs egy kiló, még csak nem is vámköteles.
  • Mike at home
    lesz az 200 is
    terep elég nagy
    azon csodálkoztam hogy jov-ot nem láttam