Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööö... ezt hol írja? én nem találom [/me béna ]

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Amúgy meg regelj be gunnerre és számodra is világos lesz.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Próbáld meg értelmezni. 😊

DannyL
Ezt a 7.5 kg-nál +100$-t honnan veszed? Gunner fix 72$-t ír Airmail-re ennél a fegyvernél.

a Gunner postaköltségekre ezt írják:

5 kg - 57$, 10kg - 100$, 15kg - 142$, 20kg - 182$

a Kart-ra ezt írják: TM compatible Hop up: not tested, seems to be not
erre érdemes figyelni.

másrészt, ez a fegyver a leírás alapján dobozzal együtt 7.5 Kg; ez a postaköltségnél +100 USD. ez így 235 USD, ami ha 1 USD = 180 USD alapján számolunk, az már 42 ezer forint; és erre még jön az áfa és vám. szal olyan50 ezerre saccolnám.

plusz ugye akksi és töltõ.

DannyL
135$ + 72$ (posta) = 207$

a vámáfa kb. 48$ lenne, tehát összesen kb. 255$ a vége ami most kb. 45.000 Ft míg kézbe veheted.

Punker
aztapics@ azt hittem cybergányos 30 körüli balhé volt, de jó hogy még 2006-ban meg tudtam szabadulni tõle 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
47 volt, õõõ 2éve. még szlovákból lett rendelve

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
no nem kétség karfájás az lesz. 100. de ha ennyire szimmániás vagyok akkor tegyük oda 😛, na meg jobban is bízok egy fém fegyverben, sok törött abs-t láttam már.

Punker
35-40-bõl simán ide kell érnie

well-t anno mennyiért vetted?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
alapvetõen vékony testalkatú vagyok, namost 8évtenisz-5évkosár-5évbmxstreet ergó mind csak karra erõsít szinte meg lábra. no mind1is erõs vagyok az a lényeg, ettõl függetlenül egy élmény már maga a fegyver súlya is számomra. nem olyan mintha valami vizipityuval hadonászna az ember.
szóva lehet hogy mély spórolás lesz egy efféle Kart-ra...

DannyL
Well-hez képest hatalmas minõségi ugrás lenne egy Kart M14 EBR. Szerintem csodás 400 FPS körüli fegyvert lehet belõle kihozni.

Punker
én is well-rõl váltottam jó 2x olyan nehéz fegyverre, hidd el az elsõ egész napos balhét megérzed majd, kevésnek tûnik az a 6-7 vagy mégtöbb kiló, de a well nincs 3 se fullosan szerintem, és bizony kijön nap végére a különbség 😊

VRSDM
*egyre kevesebbet :] /este van már 😛

VRSDM
súllyal nincs gond... ha erre értetted.
mostanság játékon is egyre régebben vagyok ott. Õszintén szólva nincs problémám, mert mint írtam már párszor kifogástalanul mûködik (meglepõdésemre+sokakéra), szóval vágynék már valami minõségibben összerakott fegyverre. kevés játék van épületben, erdõben is örömtelibb mosollyal küzdenék ha nem kéne locsolnom...
nos erre keresek valami megoldást. amit szép lassan fel lehetne húzni az átlag 400 környékére.

Punker
vicces váltás lesz a well után 😊

VRSDM
nem is olyan vastag a zsebem :]
olcsósága miatt szúrt szemet ez a kart is. nomeg azért mert mindenképp fullfém fegyvert nézegetek.

Punker
tanusítom, Rommel 500-ra húzott TM-je iszonyat pontos, rendes zárt lõpályán frankón kimérve 60 méteren 10-bõl 10x megvan a mell alak minõségi 29-es lõszerrel.

DannyL
Egy TM M14 alapra épített fegyver szar nem lehet. 😊

Punker
ezért kell kijárni játékokra, és ott minden érdekes dolgot elkunyizni megtapizni 😊

VRSDM
az a baj hogy míg nem lõ az ember egy fegyverrel akármennyit nézhet utána, sem tudja meg a lényeget- tetszik-e neki 😞

DannyL
Imádni lehet és utálni. Középút nincs. Én imádom. 😊

DannyL
Szerintem sem JG, Kart lesz az. Csak az amcsik egyszerûek. 😊

Punker
szerintem tuti lenne gunnar-en ha lenne JG-bõl, nem? eddig sehol nem is írtak róla, KART-ról viszont igen.

uHs Gerzson
Ronda de finom 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

VRSDM
véletlen akadtam rá. fék lenne?

Punker
pedig volt mert kiszedtem a szekrénybõl tapizni 😊

DannyL
passz, nem láttam ilyet ott

Punker
nowar-ban nem ez volt raktáron? 200-ért?

DannyL
Cirka 250-bõl bent van. 😄

Punker
JG-nek nincs M14 verziója, szal sántít hogy az Echo csak JG átcsomagolva.

én azért rendeltem, mert ezt a fegyvert még itthon nem lehet kapni

Punker, találtam egy ilyet:

What is JG or GB or Echo1?
JG stands for Jing Gong, which is actually Chinese for Golden Bow; hence GB. Also, Echo 1 is the same as GB or JG, they are OEM Jing Gong airsoft AEG guns. All these different names for the same airsoft manufacturer is confusing. Hopefully, this has helped clairfy the confusion.

VRSDM
ööö.na.izé.szóval.igen<#whatever><#rinya>

DannyL
A 2. generációs kart M14-ekrõl azt mondják nem olyan szarok mint az elsõk. Sokak szerint jobb mint az AGM. A Cyma-nál nem jobb, TM-rõl nem is beszélve.

Amúgy nekem is nagy álmom egy EBR, én ezt néztem ki, csak még vékony vagyok hozzá sajnos:
JET Custom EBR

az adogatólap rugóját nem nézted?

Punker
kínainál sose tudni, én az elsõ szériás KART M14-et láttam az sz@r volt...

VRSDM
na akkor konkrétan, kb. milyen pontosságot-minõséget-megbízhatóságot lehet várni? pl. más fegyverekkel összehasonlítva? ööö mondjuk a jg fullmetal szériáját eléri? (nekem az már elég)

Punker
a TM-é igen, a kínaiak / KART alapja az lóf@sz.....

VRSDM
már azt olvasom...
ver7es bg az pontos nem? mármint itt azt szoktátok említeni mint "jó pontos csipa alap?!"

Punker
KART EBR-rõl keress leírást, szerintem ugyanaz átcsomagolva.

VRSDM
köszönöm.
akkor minõség szinten se várjak tõle semmit? hiába fullfém, hiába vannak ügyes megoldások a fegyveren? attól még egy gagyi?!

overpriced kinai.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

dronkZero
Máshol ugyanezt olcsóbban megkapod.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
"serélõdött a henger, a hengerfej, a dugattyú, a dugattyúfej Guarderre"

A dugattyú nem, bár a mondat másik felébõl azért ez kiderül.

Ja, meg 110-es rugó ment bele.

Nem vagizásból pofázok róla ennyit, csak hátha könnyebben tudtok segíteni, ha minden infót közlök...

VRSDM
konklúzió?

de

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

dronkZero
Jaja, ott. Igazából nem ez volt a gond, hanem az alsó fogaskeréknél a racsni pöckén nem volt rendesen rajta a rugó.

Mindenesetre túl vagyok életem elsõ gearbox szét-összeszerelésén. Kétszer. 😛

Elsõ összerakás után is próbálgattam(~10 lövés), hogy szól, és a dugattyú legelsõ fogának a sarka lerepedt. Annyiból nem gáz, hogy szerencsére elsõ körben feladtam a dugattyúfej leszerelését, és a zsírúj Guarder dugattyúmat nem raktam bele. Második körben már teljesen flottul ment az összerakás, mûködik egyes lövésen is, sorozaton is.

Viszont: Az eredeti probléma nem múlt el.
Tehát elsõ körben cserélõdött a henger, a hengerfej, a dugattyú, a dugattyúfej Guarderre, gyári CA maradt a nozzle, meg a dugattyú lett lecserélve kínaira, mert a gyári már meg volt zabálva, és csak kínai volt kéznél.
A probléma így az volt vele, hogy nem túl faszán mozgott a nozzle, nem adagolt rendesen, elment a levegõ a tár felé, idõnként nem jött golyó, néha meg kettõ, meg csinált olyat is, hogy sorozat közben kilõtt egy golyót lassan, és a következõ lövés sokkal erõsebben jött, és hátulról eltalálta a levegõven lévõ elõzõ golyót. 😛
Na, most kicseréltem a nozzle-t is, meg a dugattyút is Guarderre.
De ugyanúgy nem adagol.

Akkor most mi a tököm baja lehet?

Mersant
hat nem valami szep, de legalabb csunya...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

VRSDM
fogalmam sincs, csak találtam ezt neten, és megtetszett, ezért kérdezem az itteni okosokat.