29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #12970 nem hülyeség, előkeresem a régi vezetékes telefonunkat :-)))
én szimplán rosszul raktam be a pisztolyt a tokba; a csapatban van egy biztonsági őr, ő azt mondta, hogy a fegyver csöve lógjon ki a tok alján, akkor fixen tart
(megj.: tényleg más fíling egy GBB-s pisztoly :-) ) -
#12969 most 1 ilyet bepróbálok. -
kvitya #12968 Nem, vadásztunk.......... :)
Használj bungee cord-ot, csiptesd a mellényedre, cca vállnál..... így tudod használni a fegyvert, de ha elengeded, akkor sem ér a földig ill nem hagyod el
Vagy safari land tok.... :D -
#12967 nekem fel se tűnt volna ha nem szólnak, valami új módszer kell vagy magamra kötöm. -
praksi #12966 tegnap én is elhagytam kétszer a berettámat, negyed óráig keresgéltem a fűben :-) -
#12965 elhasaltatok az út 2 oldalán? :) -
kvitya #12964 Hát, részemről az erdős pályákat sokkal jobban kedvelem. A nyílt terület, műanyag akadályokkal igazán nem jelent kihívást. 2-4 kör alatt kiismeri az ember és utánna már csak rutinból játszik.
Anno, amikor 5 vs 3 ellen játszottunk sokat az akkor még létező érdi kisházban, ugyanez volt (igaz, még csak cca 15-20 játékos volt, s egy országos nagy játék 30-40 fős :D )
De ugyanez megfigyelhető a mostani cqb pályákon: pimre házas részek, szentendre, kunmadaras épületei, stb...
Erdőben 100x jobban lehet taktikázni, cserkészni - sztem. Meg van a vadászat izgalma s sokkal élvezetesebb egy-egy győzelem. Tegnapi érdi példa: Refivel ketten, spring fegyverekkel kiiktattunk két komplett rajt, análkül, h egyáltalán ránk lőttek volna...
-
#12963 én rajta az egyiken, az tuti
de hol lehet megtalálni őket? -
#12962 szerintem ezt a skorpióknak köszönhetjük. -
#12961 nem volt bújkálás mindenkit kihúztam / húztunk egyszer kellett 1 domboldalon térdig érő fűben kúszni, eddig ez a halott kivontatás tűnik a legjobb és leggyorsabb megoldásnak medices rendszernél. -
#12960 Lásd a pozitív oldalát, el tudnak bújni mögéd a sebesültek. :))) -
#12959 bakker tegnap medic voltam, én!!! mondjuk nem a G3-assal kell ezt csinálni, USP-t is elhagytam úgy hozta valaki utánam, de jó buli volt. -
#12958 Még pár év gyakorlat és elkezdi a kezdő játékos is élvezni az erdőt. ;) Több fifika kell hozzá, és van esélyed NEM lőni is. Ott kezdődik a játék szépsége. -
#12957 jaja,3x anyi pontot szereztünk:)
a végén úgy örültem,hohy le tudtam szedni 2 amcsit,rajvezír ott állt mellettem,aztán mégis én szedtem ki őket -
#12956 néztétek a pontokat? főlényesen nyertünk :) -
Sith #12955 Én inkább azt mondanám hogy teljesen más a kettő mint mondjuk a rally és a F1
személy szerint nekem is jobban bejön az erdő még akkor is ha elakad a BB a bokorban... tegyük hozzá ha rád lőnek akkor is megakad:) -
#12954 teljesen más több a lehetőség. -
#12953 erdő fifikásabb? nem kezdek bele újra :) -
praksi #12952 szerintem a lopakodásnak is van valamekkora fílingje, pénteken 2 vs 2 játékot játszottunk, egészen más, mint rohanni meg mindenfelé lövöldözni; igazi türelemjáték.
ja, elnézést a reklámért, de van egy eladó Glock 18C AEP-em. ha valakit érdekel, PM. -
mstummer #12951 Hehe...az mégjobb :D -
#12950 vagy ha az első sorozatnál kilövik :D -
mstummer #12949 Csak akkor cseszheted a termo kamerát ha valakin IR ellen védő ruha van :D -
#12948 Red ALert-es képeken rajta vagytok? -
#12947 Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy pörgősebb erdős terep 1-2 kis épülettel vagy kisebb erdősáv, mint a CQB ...
CQB is jó, de erdő az fifikásabbabb :) -
#12946 nekem csak az volt a bajom a mai játékkal,hogy úgy nagyon nem történt semmi,3x találkoztunk ellenféllel,bényén ez fél óra alatt történik meg kb:D
ekkora területre 200 ember is kevés lenne szerintem -
#12945 attól még, hogy látni fogod az embert a golyó nem megy át a bokron -
#12944 hát nemtom, szerintem a cqb jobb mint a mászkáls az erdőben, bár ezt már kifejtettem korábban is, hogy nem vagyok egy erdőben túrázó tipus
ellenben ha sok pénzem lesz, veszek egy thermokamerát, és akkor erdőben sem a bokrot fogom lőni :) -
#12943 ehh :D -
mstummer #12942 Naja. Bár láttam olyat egy játékon hogy bakanccsal nyitottak átjárót egy épület egyik szobájából a másikba... gyenge volt az adott fal... :) -
#12941 de úgy lehet taktikázni igazán, ház falán nem tudsz lyukat robbantani játékból :) -
mstummer #12940 Igyvan... néha néha már erdőkerülőnek érzem magam :D -
#12939 erdőben kerülni kell ez egyértelmű.
én nem bántam meg a 150 km utazást. -
#12938 jászberény egy kissé keleten van nekem. -
mstummer #12937 Én pont ellenkező véleményen vagyok. Sokkal több taktika van a bozóttúrásban mint a CQB játékokon. Persze tény hogy nincs olyan pörgés. Mozgás viszont van... még több is...csak nem olyan gyors. -
#12936 jöttél volna Jászberénybe, itt volt minden, Dzsindzsa + hatalmas nyílt terek is, nekem nagyon tetszett. -
Kurfürst #12935 Ditto... dzsindzsa nem jó, csak a sarat gyúrjuk, se taktika, se mozgás.. campelés van és ahol mozog a bokor oda lősz. Nem móka. -
#12934 katlan. rühellem a dzsindzsát. lőttem a bokrot, és ennyi volt. néha visszalőtt pár cserje, élvezhetetlen volt a játék.
sokkal jobban szeretem a letisztított terepet, mesterséges fedezékekkel, ott jobban tudok játszani... -
#12933 ez a jó benne!! nyáron űberkirály!!!
melyik részen voltatok?? kisház?? vagy katlan?? -
#12932 ez az érdi pálya nem nyerte el a tetszésemet. nagy dindzsa az egész. -
#12931 pontosabban?