29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    nem hülyeség, előkeresem a régi vezetékes telefonunkat :-)))

én szimplán rosszul raktam be a pisztolyt a tokba; a csapatban van egy biztonsági őr, ő azt mondta, hogy a fegyver csöve lógjon ki a tok alján, akkor fixen tart

(megj.: tényleg más fíling egy GBB-s pisztoly :-) )
  • Punker
    most 1 ilyet bepróbálok.
  • kvitya
    Nem, vadásztunk.......... :)

Használj bungee cord-ot, csiptesd a mellényedre, cca vállnál..... így tudod használni a fegyvert, de ha elengeded, akkor sem ér a földig ill nem hagyod el
    Vagy safari land tok.... :D
  • Punker
    nekem fel se tűnt volna ha nem szólnak, valami új módszer kell vagy magamra kötöm.
  • praksi
    tegnap én is elhagytam kétszer a berettámat, negyed óráig keresgéltem a fűben :-)
  • Punker
    elhasaltatok az út 2 oldalán? :)
  • kvitya
    Hát, részemről az erdős pályákat sokkal jobban kedvelem. A nyílt terület, műanyag akadályokkal igazán nem jelent kihívást. 2-4 kör alatt kiismeri az ember és utánna már csak rutinból játszik.
    Anno, amikor 5 vs 3 ellen játszottunk sokat az akkor még létező érdi kisházban, ugyanez volt (igaz, még csak cca 15-20 játékos volt, s egy országos nagy játék 30-40 fős :D )
    De ugyanez megfigyelhető a mostani cqb pályákon: pimre házas részek, szentendre, kunmadaras épületei, stb...
    Erdőben 100x jobban lehet taktikázni, cserkészni - sztem. Meg van a vadászat izgalma s sokkal élvezetesebb egy-egy győzelem. Tegnapi érdi példa: Refivel ketten, spring fegyverekkel kiiktattunk két komplett rajt, análkül, h egyáltalán ránk lőttek volna...
  • degenerator
    én rajta az egyiken, az tuti

de hol lehet megtalálni őket?
  • degenerator
    szerintem ezt a skorpióknak köszönhetjük.
  • Punker
    nem volt bújkálás mindenkit kihúztam / húztunk egyszer kellett 1 domboldalon térdig érő fűben kúszni, eddig ez a halott kivontatás tűnik a legjobb és leggyorsabb megoldásnak medices rendszernél.
  • DannyL
    Lásd a pozitív oldalát, el tudnak bújni mögéd a sebesültek. :)))
  • Punker
    bakker tegnap medic voltam, én!!! mondjuk nem a G3-assal kell ezt csinálni, USP-t is elhagytam úgy hozta valaki utánam, de jó buli volt.
  • DannyL
    Még pár év gyakorlat és elkezdi a kezdő játékos is élvezni az erdőt. ;) Több fifika kell hozzá, és van esélyed NEM lőni is. Ott kezdődik a játék szépsége.
  • bardocz
    jaja,3x anyi pontot szereztünk:)
    a végén úgy örültem,hohy le tudtam szedni 2 amcsit,rajvezír ott állt mellettem,aztán mégis én szedtem ki őket
  • Mike at home
    néztétek a pontokat? főlényesen nyertünk :)
  • Sith
    Én inkább azt mondanám hogy teljesen más a kettő mint mondjuk a rally és a F1
    személy szerint nekem is jobban bejön az erdő még akkor is ha elakad a BB a bokorban... tegyük hozzá ha rád lőnek akkor is megakad:)
  • Punker
    teljesen más több a lehetőség.
  • VRSDM
    erdő fifikásabb? nem kezdek bele újra :)
  • praksi
    szerintem a lopakodásnak is van valamekkora fílingje, pénteken 2 vs 2 játékot játszottunk, egészen más, mint rohanni meg mindenfelé lövöldözni; igazi türelemjáték.

ja, elnézést a reklámért, de van egy eladó Glock 18C AEP-em. ha valakit érdekel, PM.
  • mstummer
    Hehe...az mégjobb :D
  • Punker
    vagy ha az első sorozatnál kilövik :D
  • mstummer
    Csak akkor cseszheted a termo kamerát ha valakin IR ellen védő ruha van :D
  • Punker
    Red ALert-es képeken rajta vagytok?
  • DummyBoy
    Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy pörgősebb erdős terep 1-2 kis épülettel vagy kisebb erdősáv, mint a CQB ...

CQB is jó, de erdő az fifikásabbabb :)
  • bardocz
    nekem csak az volt a bajom a mai játékkal,hogy úgy nagyon nem történt semmi,3x találkoztunk ellenféllel,bényén ez fél óra alatt történik meg kb:D
    ekkora területre 200 ember is kevés lenne szerintem
  • SG rock
    attól még, hogy látni fogod az embert a golyó nem megy át a bokron
  • Mike at home
    hát nemtom, szerintem a cqb jobb mint a mászkáls az erdőben, bár ezt már kifejtettem korábban is, hogy nem vagyok egy erdőben túrázó tipus

ellenben ha sok pénzem lesz, veszek egy thermokamerát, és akkor erdőben sem a bokrot fogom lőni :)
  • SG rock
    ehh :D
  • mstummer
    Naja. Bár láttam olyat egy játékon hogy bakanccsal nyitottak átjárót egy épület egyik szobájából a másikba... gyenge volt az adott fal... :)
  • Punker
    de úgy lehet taktikázni igazán, ház falán nem tudsz lyukat robbantani játékból :)
  • mstummer
    Igyvan... néha néha már erdőkerülőnek érzem magam :D
  • Punker
    erdőben kerülni kell ez egyértelmű.

én nem bántam meg a 150 km utazást.
  • degenerator
    jászberény egy kissé keleten van nekem.
  • mstummer
    Én pont ellenkező véleményen vagyok. Sokkal több taktika van a bozóttúrásban mint a CQB játékokon. Persze tény hogy nincs olyan pörgés. Mozgás viszont van... még több is...csak nem olyan gyors.
  • Punker
    jöttél volna Jászberénybe, itt volt minden, Dzsindzsa + hatalmas nyílt terek is, nekem nagyon tetszett.
  • Kurfürst
    Ditto... dzsindzsa nem jó, csak a sarat gyúrjuk, se taktika, se mozgás.. campelés van és ahol mozog a bokor oda lősz. Nem móka.
  • degenerator
    katlan. rühellem a dzsindzsát. lőttem a bokrot, és ennyi volt. néha visszalőtt pár cserje, élvezhetetlen volt a játék.

sokkal jobban szeretem a letisztított terepet, mesterséges fedezékekkel, ott jobban tudok játszani...
  • öregharcsa
    ez a jó benne!! nyáron űberkirály!!!
    melyik részen voltatok?? kisház?? vagy katlan??
  • degenerator
    ez az érdi pálya nem nyerte el a tetszésemet. nagy dindzsa az egész.
  • SG rock
    pontosabban?