Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Postával együtt 89$ + kb. 21$ vámáfa = 110$ = kb. 20.000 Ft

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

csak már80dolcsiból kijönne:Dés azért az nemrossz csak kíváncsi volnék mennyiért hozzák bpre:D
JaJa olvastam:D
bardocz
az hogy játékban imádod egy dolog:D volt itt linkelve egy cikk miért ne legyél sniper,keresd visza és olvasd el:)
nekem jelenleg egy DE M83A2-m van kaptam még nemvolt kint terepen de még2évig nem is lehet:(:(<#rinya><#rinya>csak imádok sniperezni és most csak nézelõdök a neten és ezt találtam
SG rock
Ja, elég lol a kínaiak magukat hamisítják. Hová fajul ez a világ???:D

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
ha most kezdesz,akkor ne snipert vegyél
bardocz
no persze az amelyikre TM meg Ca van írva,az valósinü gagyibb mint a bolti:D
de amúgy ma láttam cyma hamisítványt,az milyen már,hogy a kínait is másolják?:DDDd
bardocz
ugyan az mint boltban
Meg azért az is h mit veszel
Hát melyik piac?:D<#buck>
SG rock
Amugy a piacos cuccok megbízhatóak? Nem valami ócska szart sóznak az emberre?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Szerintetek ez jó?Megéri a pénzét?és mennyi lenne behozni Magyarországra?Ez lenne!
DummyBoy
Lol ... nem biztos hogy étolajra gondoltak, de ha segített, végülis ...<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
Sikerült!softair-en írták,hogy olajozzam be,étolaj megtette a hatását,máris jó:)
Mersant
jo a sminked :D

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Nnnna király :)

Megjött a cuccom ... egyetlen kedvesem nem gyõzött röhögni rajtam, megkérdezte mi ez az idétlen pizsama :) :)

Még sapit és csíkos trikót is hozott haverom ... csak a sapi picit kicsi ... valahogy ki kell nyújtanom ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
az túlzás hogy járok,kétszer voltam bényén,nagyon jó pálya:)
bardocz
CM Ni-MH 7x2/3A1100mAh 8.4V
Mersant
akkor dontsd el hogy melyik a hasznalhatobb. rifle marha hosszu, epuletben hasznalhatatlan. pl. de dontened neked kell :D

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
De mind2 egyformán tetszik :D

Mersant
akksit meg tarakat elobb-utobb ugyis venned kell majd. azt vedd meg amelyik jobban tetszik.

SG rock
*nagyobb

SG rock
Most nemtudom, hogy õ vagy õ.
Mind2 fegyver jó és kézreálló nekem de ott a bibi, hogy az AK nak kisebb az aksija viszont nagyonn a torkollati sebessége és több golyó fér a tárba.

SG rock
Bardocz hova jársz airsoftozni?

Punker
a rögzítõ pöcök illetve a szár szokott törni, milyen az aksi fekete noname? nekem az az mp5-ben 2 játékot bírt ki!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bardocz
spiáter a hátsó része? amúgy amikor ki van hajtva eléggé lötyög...viszont 1100mAh-s NiMH aksit adtak hozzá,ez legalább jó,sõt még a töltõn is van lámpa:D meg a fém tár is meglepett
Punker
nem baj majd eltörik a spiáter mint általában, 10-bõl 9 törni szokott :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

bardocz
megvan a fegyverem:) cyma 0.28s lett,mert ezt könyebb szálítani villamoson majd,de baszus a váltámasznál nem tudom behajtani a végét:S mit tudok vele csinálni,hogy jó legyen?egyszwerüen akármenyire erõlködök nem megy...
DannyL
Gunnernél olcsóbbat újonnan nem fogsz találni hidd el. Egyetlen esélyed, ha kéz alól találsz egyet, de nagyon kicsi a valószínûsége.

VRSDM
47e a kart... plusz szállítás, ugyan ott vagyunk mint vámmal a gunnersõl.

u dont have to listen anybody else but me

Punker
jobboldalt fenn van angol menü, és euró-s árazás, azt nézzétek a postán és az ÁFA-n mennyit lehet fogni.

VRSDM
mennyi a váltó? mert nem igazán igazodok ki a lengyel nyelven.

VRSDM
hmm. na jöhet a számolgatás :)

ha azt nézzük, h amit rendeltem, az kínában 75 dodó, a lengyeleknél meg 198; nem sokkal jutottunk elõbbre :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker

Nekem is volt adagolási gondom, a nózi csinálta, mert nem volt a helyén teljesen. Érdemes megmozgatni, hogy a rugó visszatolja-e, nem lötyög-e.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

VRSDM
próbát megér.

Mersant
igen lehet a hopup gumi is a gond, ugyhogy kezd ezzel, esetleg a regit is visszarakhatod 1 proba erejeig. a gumit fujd be kivulrol szilikonnal mielott rahuzod a hazat, igy kisebb az eselye hogy elmozdul, begyurodik...

dronkZero
"az adogatólap rugóját nem nézted?"

Az nekem rendben lévõnek tûnt.

"lehet nem illeszkedik rendesen a nozi a tappet plate-be"

A nózit most cseréltem, de jól volt benne.

"esetleg serult a hengerfejen a cso es nem tud rajta rendesen mozogni a nozi"

Ilyet sem láttam.

"A hpo-up gumit nem cserélted?"

De. Tényleg lehet ez a gond? (Felsorolásból frankón ki is felejtettem, annyira nem gondoltam, hogy ez probléma lehet... Nna, akkor ma este ezt is kipróbálom.

Köszi a tippeket mindenkinek! (Remélem ha ezt mind átnézem, már mûködni fog...)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Mindent kicseréltél a fegyoba és még mindig rosszul adagolja a golyokat??vanmég két dolog amirol nemesett sz és tapasztalatom hogy elofordul és ezek a jelei...1.nagyon stabil tár jobb ha kicsit lotyog és akkkor jobban mozog a BB-felfelé...2,A hpo-up gumit nem cserélted??sokunknak a Guarder gumi nemjott be mert ezeket a jeleket mutatta beraktunk CA-t és megjavult,lon csoda...
Mersant
igen ahogy Praksi mondja az adagololap rugoját nezd meg, valamint lehet nem illeszkedik rendesen a nozi a tappet plate-be, esetleg serult a hengerfejen a cso es nem tud rajta rendesen mozogni a nozi, vagy ilyesmi...

DannyL
Talán nowar. Hívd fel õket, ott 1 hónapja hegyekben állt a raktárban a kínai cucc. Hátha.

DannyL
Azon az oldalon túl sok okosság van. ;) Én becipeltem már gunnerrõl vagy fél tonna vasat, úgyhogy nagyjából tudom mit beszélek. :)

uHs Gerzson
Chokito :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Adi
Fhuu mi is volt annak a csokinak neve?
Olyat már nem is lehet kapni nem?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
én passzolom.

VRSDM
jól sejtem hogy nem tudtok valami közelebbi suplierrõl?

Punker
igaz, akkor viszont drága egy kínaiért, persze jogos hogy a vasat nem ingyé cipelik be :)

ja, ok; és a softair.hu -s okosságokat olvasom :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.