Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
egy törvény van,aminek a kitalálóját csúnyán megkínoznám,de nem írom le(sokan így éreznek azzal a törvényel szerintem,fõleg ha õk vannak a roszabik oldalán)
DannyL
+

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
amúgy a törvények megkérõjelezése is az éretlenséget jelzik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
ott a pont! 😄
Szerintem meg az a f@ssag, hogy a fizetesem 50%-at elveszik, es nem kapok erte semmit (na jo, katyus utakat, meg korrupt rendorseget). De ez van ugyanugy, ahogy 18 ev alatt nem lehet legfegyverrel lovoldozni. Comprende? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Bexter
Mifelénk betartatjuk a 16 os szabályt. 16-18 között kérem a szülöi papirt. 16 alatt meg nem igen játszhatnak persze volt kivétel és lesz is. (amikor 3 an gagyi stukival lödöztük egymást volt h kissrác is beszált 😄)

http://bexter.hu Szép Fényeket!

DannyL
Butaság olyan dolog miatt idegeskedni amin nem tudsz változtatni. Ez van!

VRSDM
figy egyszerû. autót sem vezethetsz x év alatt. hiába vagy ilyenolyan érett meg felelõséggteljes. másokra lehetsz vele veszéllyel. AS-ben detto

egyszer pécelen gyakoroltunk helységharcot, fenntvolt pár olasz kisfiú piaci semmiféle aeg-el, kérdezték játszhatnak-e ellenünk, kaptak szemüveget, namost nem egyszer volt hogy rambozott, kiugrott a sarok mögül és kezdte el szórni a bb-t, (már amennyire egy low budget kínai szórni tud), max, 100fps ha volt )10méteres lõváv 😛) szóóval képzeld el ezt egy komolyabb fegyverrel amit bárki megvehet, piaci jg- 380fps. 2méterrõl az arcodba. nekem nem hiányzik.

u dont have to listen anybody else but me

ha elmész az ügyeletre azzal, h focizás közben kiment a bokád, akkor az orvos tudomásul veszi.
ha azért mész a dokihoz, mert egy felnõttkorú egy légfegyverrel kilõtte a fogad, az hivatalból rendõrségi ügy.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
erdõben leesel 1 szikláról, ráesel 1 kiálló tönkre betondarabra, rom házban összevágod magad stb, és akkor a lõtt sérülésekrõl még nem beszéltünk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
kisebb az esély,hogy kitörjön a fogad,kisebb az esély,hogy kimenyjen a bokád,kisebb az esély egy nagyon csúnya bõrelfertõzõdésre,kisebb az esély,hogy esés közben eltört valamid
SG rock
OK. Persze, én ezt értem csak már idegesít ez az egész dolog...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
sgrock - ez a törvény. ha nagyona akarsz kibújsz alóla, vállalva a kockázatot. mindenhol így van.

u dont have to listen anybody else but me

SG rock
Mivel???

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
a foci még mindig biztonságosabb.

Punker
létezik de használhatatlan illetve több ezer dollár.

airsoft-ba létezik M82A1 mesterlövész fegyver :??

SG rock
Ez kb. már oylan, hogy 16éven alulinak már focizni sem lehet, mert könnyen kitöri a lábát

bardocz
ha nincs macskakõ törés nem megyek =D
Punker
ettõl függetlenül a törvény nem így mûködik.

Punker
ja és arról még nem beszéltünk hogy van kötelezõ orvosi jelentés is, pl bizonyos tipusú baleseteket automatikusan jelenteniük kell a rendõrségnek akik hivatalból rögtön a szervezõket vennék elõ, szal ha nem tetszik lehet menni tüntetni a parlament elé vigyék le a nagykorúság határát 16-ra 😊

SG rock
De az én szüleim megengedik...

mert a 16 év alattiak 90%-a nincs azon az elvárható szellemi szinten, ami egy korrekt játékhoz kell.
ismerek 40 év feletti idiótát is, csak ha vele történik valaki, nem fog az anyja-apja perelni.

SG rock
Mondhatjuk azt is, hogy 1ik balasetnek is cask angyon csekély esélye van...

bardocz
szülõ nem engedi,gyermek elszökik,megsérül,geci airsoftosok miatt sérült meg a gyerek(ezt a szülõk mondják),szerintem van értelme,de mégsem😊
Punker
apád vesz neked 1 fegyvert, kitöröd a bokád játékon, amin anyád berág és feljelent minket, ha 1000-bõl csak 1 ilyen van már az is túl sok kockázat!

SG rock
Sztem itt nem azzal van a gond, hogy a szülõk nem engedik 😊

bardocz
hát ezt a nagyobb esélyt nem mondanám😊
SG rock
Hogyha pl. a szüleim aztmondják, hogy jó menj fiam játsz egy jót és ezt írásban is közlik a játékszervezõvel vagy akárki mással akkor mi itt a gond? Nagyobb esélye van, hogy a suliba menet elüt az autó vagy télen a jégen eltörik a lábam, mint, hogy airsofttól sérüljek meg vagy játék közben :S...

bardocz
most már mondhatom,hogy nem baromság,mert 16 vagyok😄 van benne igazság,de szerintem sem kéne engedély 16 felett,fõleg,hogy elég nehéz eldugni otthon egy ilyen fegyvert,meg feltúnõ,amikor a gyermek koszosan,büdösen tér haza egy nyári játék után😄
SG rock
Hát de, a szülõ ezért közli írásban.

DannyL
Az, de ettõl még így van. 😉

Punker
nem baromság a törvények ilyenek, fiatalkorúként bármit csinálsz mást terhel a felelõsség, és ezt nem vállalja magára senki.

SG rock
Ez eszméletlen nagy baromság sztem....

SG rock
De mi a f ért?

Punker
ez egy rakás szar.....

Bexter
Irásos engedélyt is csak 16 fölött fogadják el.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SG rock
na akkor marad az írásban közölt engedély...

gyakorlatilag pénzkidobás.

a felelõsség a gondviselõt terheli, amennyiben írásban ezt közli. ha nem, akkor a jelenlévõ felnõttkorúakat

SG rock
Értem... De ha valaki szülõi engedéjjel játszik akkor nem a szervezõk lesznek a hibásak hanem a szülõ. Vagy nemjól gondolom?

bardocz
😄
Es utana tenyleg az lesz 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DummyBoy
Nagyobb szerverzett játékokon ... Az a lényeg, hogy ha valami baj ér, akkor komolyan megüthetik a bokájukat a szervezõk ... hiába vagy elég érett vagy komoly ezekhez a dolgokhoz, ez akkor is veszélyes ...

Elesel, eltörik a lábad,és a jövõ héten majd benne lesz a fókuszban, hogy erszoftosok kiskorúakat kínoznak és helló 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SG rock
Nemhiszem, hogy fogok egy darabig komoly játékokra járni... De amugy hogyérted, hogy komoly? Elvileg paintball is min 16+ mégis voltam scenariokon.

DummyBoy
Szerencséd volt ... komoly játékon csak szülõi felügyelettel, vagy anélkül sem játszhattál volna!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

SG rock
énsem vok még 16 de mégis játszok 😄...ahol voltam leszarták, hogy hány éves vok.

bardocz
14 éves
SG rock
2évig nem is lehet? ezt nemértem

DannyL
Amúgy mindenre jó, csak komoly AS sniper szerep betöltésére nem. Gyakorolni lehet vele a dolgot, de komolyabb játékon nem lehetsz vele hatékony mint sniper.