Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemtudjátok h a pólus centerben hol lehet kapni BB-t mert már eléggé kifogytam<#buck><#dumcsi><#falbav>
degenerator
és ha nekem negyven néternél 30 cmet jobbra visz?😄

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

és szted h nekem 1ik fegyverem se viszi át a fém energya italos dobozt?
bardocz
nem,de reggel elõ kellett vennem😄
bardocz
szerintetek az normûlis ha:
-1.5 méterrõl a fegyver többet szór mint 6-8 méterrõl?
-amikor kartondobozra lövök 1.5 méterrõl törik a bb?😄
bardocz
de te azt bátran ugrálod😄
Bexter
Láttam már játékon 12-13 éves srácot apjával együt rohangálni full cucban és lödözni.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Kössz akkor majd megbeszélem apámmal is meg még akkor majd valami szervezõvel is vagy hasonló
Bexter
Ugy elvileg mehet a mandula ha végig veled van, de nem vagyok benne 100%-os.

Felmerült bennem 1kérdés?😄bocseszXDha veszek még1fegyvert (vagyis lesz 2)akkor mondjuk apámmal elmehetek rendezvényre hiszen akkor õt terheli a felelõség,vagy megint hülye vok?😄
szépjónapot ujra😄 látom nemunatkoztatok este sem😄
Punker
játék elött szavazzatok! szendvics készítés szavazás aztán irány a pingyom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

OFF:

én most megyek vissza dolgozni :-)

ON:

nálunk éjszakai játéknál szokott lenni pár gödör, üreg; de eddig nem történt baj senkivel.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DummyBoy
OFF:

Tech supportos vagyok egy multinál ... mûszakban ... Hozzáteszem, ezerszer jobbnak tartom mint az 5 nap 8 órás melót 😊 Ráadásul szeretem is az éjszakai mûszakot 😊 😊

ON:

Hajajj ... régebben voltunk játszani Szlovákiában egy monostorban ... ott is volt pár életveszélyes szakasz ... ráadásul egy csomó helyet ki kellett iktatni, mert nem voltunk benne 100%-osan biztosak, hogy nem szakad le alattunk az egész ... vagy ránk 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Adi
múltkor azzért erõsen rácsodálkoztam.😊
van egy komolyabb csata és mondjuk hátrál az ember fia akkor kurvára nem nézzi mivan mögötte. És pufff......

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

VRSDM
"magas"... szóval mély 😄 vagyis, honnan is nézzük? 😄

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
bényén is van egy 5-6 méter magas minikatlan 😄

Adi
ne is mond!😄
Érden a kis pályán van ügye a domb. Ott annak a hátsó végébe egy szakadék van😮!
Ügye nincs korlát és egybõl letudsz esni a picsába több métert...

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

VRSDM
ma fegyverrel a kezedben alszol? 😄

bardocz
úristen,mit dolgozol ilyenkor?
bardocz
nem😄
DummyBoy
Én akarnék, de sajnos melóban keményen lebasznának érte <#szomoru1>

ti se akartok aludni? :-)

bardocz
csak ha a kisebség közösségéhez tartozik,akkor elnézik😄
degenerator
inkább menj késelni a blahára, abból nem lehet bajod

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DannyL
ebr a kart... 😊)) értem!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

VRSDM
ebr akart lenni csak a sokadik szombati esti sgsör mellett már mellényom az ember ha vakongépel.

DannyL
Mi az az ABR?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
2x2 méteres szobába nem lenne értelme csinálni😄
ha csak 20% lenne a levonas az lenne a sotet kozepkor !!! emlekeztek? Egyhazi 9ed es foldesuri 10ed. Oooo, de sajnaltuk oket. Valojaban ok sajnalhatnak minket.

otthon lovoldozes lenyege, hogy be kell rakni egy jo lovoldozos filmet, es felcsavarni a hangot. 😊
Igy nem veszik eszre.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

VRSDM
na
flém off!

bardocz
hülye vagyok,így állambácsik semmit sem tudnának enni😄 nincsen semmi adó az én elképzelésembe
bardocz
az nem 1.5 milla lenne?ha 22% a 300 akkor 100% közel 1.5 milla
VRSDM
szerk: és még ezzel a levonással, sem értem be a szomszéd országokban lévõ alacsonyabb adókulcsot... :/

VRSDM
pici off:édesapámnak van egy kétszemélyes vállakozása-repülõgép építés+szerelés-alapon. na most a kereslet, 78%a megy az állambácsik zsebébe. belegondolván... nem 300e-t kéne havonta elosztani két felé, hanem 600at? :] hoppácska. egybõl ABR-el látnátok a kövi játékon 😛

DummyBoy
<#worship> Mennyire ott a pont ...

Tegnap kaptam meg a fizupapíromat ... és elgondokodtam hogy mi lenne ha 50% helyett csak 30-at vagy adjisten 20-25-öt vonnának havonta ... eszembe se jutna hogy kínai cumót vegyek ...

VRSDM
nekem sincs, fegyverem is egy óótvar :]

nekem se hagyja, amióta lenyúltam az egyik cipõsdobozát, és azon végeztem kint a pályán próbalövéseket :-)

bardocz
persze hogy jó arra😉 csak hagyják szüleid hogy otthon lövöldözz😊 (nekem nem hagyja édösanyám😞)
Jólvan nekem még nincs fizetésem nemtudok magamnak rendes fegyvert venni "gyakorlásnak"sztem megfelel
bardocz
új iskola esetén év végi jobb jegy :S
Punker
nem nem lövi át hanem 10 méterrõl se találja el, olyan pontatlan sz@r 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nos ez nem sniper😄és nincs rajta mennyi fps-t tud😄jobb is ha nemtudja az ember😄
Bexter
Jó egy éve elsõ két játékom ilyennel kezdtem 😄

VRSDM
sniper elõnye hogy a precizitás-pontosság-optika elõnyével messzebrõl intézi el a célpontot. namost ha egy kartonpapírt sem lõ át, értelme mi is?! :S

bardocz
hány fps-t tud(papíron),meg milyen nehéz?
Nah jelenleg ilyen fegyóm van😄ez max puskatusnak jóXD
Én már megbékéltem ezzel a 2évvel😄addígra szépen összeszedem a felszerelést+1jobb fegyvert és akkor már mehetek is ez a 2év azért nem olyan sok 😄letöltendõ börtön😄😄XD
Na azert itthon van egy jopar torveny, aminek semmi ertelme.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

én Double Eagle M83A2re gondoltam😄gondolom valaki kapizsgálja miröl vakerálok😄nah szóval az a fegyver ami nem üti át a fém kólás üveget se😄