29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    akkor az ugy már kurvadrága, olyat biztos nem :) vagy egy normál zemüveg, me kontaklencse.
  • Punker
    valamit valamiért alap olív mellényt kis szerencsével már 5k körül találsz, veszel rá 2 dupla AK tártartót az mondjuk még 5k és utánna még lehet építgetni, nekem augusztusban jött az alapmellény, decemberben rádió tartó, januárban camelback + drop pouch, februárban pisztolytár tartó (2 db gyorstöltőnek)

annyi a különbség hogy mondjuk olív színhez kb mindenhol találsz cuccot olcsón nekem meg a multicam-et mind külföldről kellett kivárnom.
  • praksi
    ha olcsón akarsz, akkor horvát takmellény
  • DummyBoy
    Fordítva ... :)

Bár nemtom mennyi a szemüveg, állítólag kapható a 44-esnél ... de tuti 10k felett van ... viszont sima szemüvegből ez a beszteszt ... aztán olyan 8-10k bele az optikai betét ... meg olyan 6-10k a két lencse ...

Attól függ, hol és mennyiért sikerül beszerezni ...

(Nowar árlistáján 20k az ICE ...)
  • Punker
    ESS 10k fölött + keret + rendes lencse, szal olcsóbban kijössz ha rendelsz kintről egy "búvár" ESS-t és az alatt a sima szemüveged kényelmesen elfér 2 csapat társam is így játszik.
  • DummyBoy
    Na jó, nekem is a moduláris cuccok jönnek be ... mondjuk pl: Ő:

Csak a mocskos anyagiak ugye :(
  • SG rock
    de az iszonyat drága nem? a szemüveg maga kb 5-7e Ft +lencse bele 1pár normális vagy 12e Ft-ba kerül.
  • DummyBoy
    Én nem értek ezekhez, keress olyat ami teccik ... kínaiból fillérekből kapsz modulárist, gyakorlatilag ami itthon a legolcsóbb és jó AK-hoz, az asszem a horvát taktikai mellény 3-4k-tól kapható ...

Én AK chestrig-et rendeltem, ilyet:

+ lesz hozzá öv + buttpack (drop pouch helyett ...) meg egy kulacs oszt helló ... legyen picit authentikus is :)

De ez modulásris, azt pakolsz hozzá amit akarsz, csak nemtom a tárzsebek jók-e AK-hoz ...

Ehobby-n és ebaybanned-en is lehet nézelődni, ezek a leglókosztabbak (Mondjuk ez sem igaz, mert a leglókosztabb az egy sima szimatszatyor, abba minden belefér, na de az nem igazán "mellény" :) ) , vagy ha komolyabbat akarsz , és van rá pénzed akkor határ a csillagos ég ... :)
  • Punker
    pénz és kényelem kérdése, nekem a moduláris mellények jönnek be.
  • DummyBoy
    Nekem ESS ICE van, nekem is bevált ... lehet bele kapni dioptriás betétet, amibe olyan lencsét rak bármelyik optikus amilyet akarsz ... na azt még nem próbáltam, de direkt erre van kitalálva ...

Én szeressem :)
  • degenerator
    valam javaslat, mellényre?
    olyat szeretnék, amiben elfér 3 ak tár, meg egy pisztoly.
  • Punker
    én múlt vasárnap ESS Land + lovassági headset-tel toltam végig a napot és abszolút nem volt kényelmetlen, előző héten mint szervező UVEX iVO-ban voltam egész nap és délutánra a fülemnél kényelmetlen volt a szára (mondjuk soha nem is volt még ennyit egyszerre rajtam szemüveg)
  • mstummer
    Én ESS Tactical Thermalt használok. Teljesen jó, nem párásodik, max alatt a rendes szemüveg... azt meg egy kis páramentesítővel kell kezelni és jó. Sokan kényelmetlennek tartják hosszútávon, szerintem nem olyan vészes. Tény hogy egy 4 órás végén azért jó levenni :)
  • Punker
    máskor kérlek pirossal írd ki hogy törölhető, hogy könnyebb legyen takarítani.
  • SG rock
    aki itt szemüveges milyen szemvédője van és bevállt?
  • Punker
    volt már olyan is :D
  • Mike
    úgy gurultál lefelé a domboldalról? :)))
  • Punker
    nekem minden elől van, tárak gyorstöltők rádió, és még soha semmim nem tört el, pedig ugye mint a hegyomlás....
  • Mike
    és ha megcsúszik, és hátára esik? akkor meg a tár beleáll a gerincébe és lebénul :))
  • DummyBoy
    Vegyél modulárisat és pakolj minden zsebet hátra ... :)

Komolyra fordítva a szót, nekem anno nem tört soha semmi ... mondjuk nem vágódtam benne sokszor hasra ...

Szvsz nem lesz azzal gond ...

Ha meg a hátadon fekszel ... hmmm ... az egy másik sport :)
  • degenerator
    mert ráfekszem?
  • Mike
    mindegy én inkább a vennék a keletiben egy második 30-as tárat
  • MuldR
    Miert torne el?
  • MuldR
    Nekem Maruibol van ilyen, es tenyleg 100 fer bele.
  • fujicu
    Nekem még nem tört el benne semmi, mondjuk nem a nagymami porcelán készletét tettem bele.
  • degenerator
    azon gondolkodtam, hogy tényleg kellhet egy mellény. nade, mivel airsoft közben sokat fekszem, nem törnek el bennne a cuccok? hasonló senkinkél nem fordult elő?
  • bardocz
    az a 100 golyó borzasztóan kevésnek tünik,én ~350 töltényt nem tippeltem 200-nak,mérd le mérleggel
  • Mike
    konkrétan fogalmam nincs
    a 44-esben vettem 2 hete, ott azt mondták 100
    de hogy annyi nem fér bele az tuti, vagy csak én voltam béna
  • degenerator
    konkrétan mennyi fér bele?
  • Mike
    kell? tied
    akkor a softair-ről le is szedem
  • degenerator
    oké, megveszem majd legközelebb.
  • bardocz
    4130:S tiszta rablás,még ezzel is lehúzzák az embert...amúgy igen,3 kell,egy majd 2 hét múlva,meg egy kilenc hónap múlva
  • DummyBoy
    Épp mondani akartam hogy "azellen nem véd" :)

Az agyhártyagyulladás ellen véd ... nem? És abból is kell 3 ... mennyi volt? (Nekem is kell majd ...)
  • bardocz
    nem tudom,de valami ellen biztos jó:D
  • Mike
    ha valakinek kell egy GLOCK nagy tár (elvileg 100 golyó, de szerintem nem) 1k-ért odaadom neki (2,5-ért vettem)
    nekem nem vált be
  • Mike
    Lyme vagy agyhártyagyulladás ellen?
  • bardocz
    golyótól max egy pajzs védene:D
  • Punker
    az oltás nem véd mindentől!
  • bardocz
    na,most hogy megkaptam a kullancs elleni védőoltásomat,jelentősen csökken az esélye annak,hogy airsoftban haljak meg
  • Mike
    ha valaki menne a 44-es bázisba, irjon nekem egy privátot