Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
-1.5 méterrõl a fegyver többet szór mint 6-8 méterrõl?
-amikor kartondobozra lövök 1.5 méterrõl törik a bb?😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én most megyek vissza dolgozni :-)
ON:
nálunk éjszakai játéknál szokott lenni pár gödör, üreg; de eddig nem történt baj senkivel.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Tech supportos vagyok egy multinál ... mûszakban ... Hozzáteszem, ezerszer jobbnak tartom mint az 5 nap 8 órás melót 😊 Ráadásul szeretem is az éjszakai mûszakot 😊 😊
ON:
Hajajj ... régebben voltunk játszani Szlovákiában egy monostorban ... ott is volt pár életveszélyes szakasz ... ráadásul egy csomó helyet ki kellett iktatni, mert nem voltunk benne 100%-osan biztosak, hogy nem szakad le alattunk az egész ... vagy ránk 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
van egy komolyabb csata és mondjuk hátrál az ember fia akkor kurvára nem nézzi mivan mögötte. És pufff......
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Érden a kis pályán van ügye a domb. Ott annak a hátsó végébe egy szakadék van😮!
Ügye nincs korlát és egybõl letudsz esni a picsába több métert...
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
u dont have to listen anybody else but me
otthon lovoldozes lenyege, hogy be kell rakni egy jo lovoldozos filmet, es felcsavarni a hangot. 😊
Igy nem veszik eszre.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Tegnap kaptam meg a fizupapíromat ... és elgondokodtam hogy mi lenne ha 50% helyett csak 30-at vagy adjisten 20-25-öt vonnának havonta ... eszembe se jutna hogy kínai cumót vegyek ...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer