29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    ez speckó limitált cucc, az olcsó másolatoknál középen van 1 cső amiből lő szal kamu a dolog, és ha már ilyet vesz az ember akkor legyen a lehető legpontosabb mása a valódinak.

amúgy vámot áfát 16 kilós cucc szállítását levonod rögtön ez se lenne milla fölött :D
  • Mike at home
    láttam ilyesmit vmelyik site-on, de nem került 1 misibe
  • Punker
    hát ilyet biztos nem kapsz de még hasonlót se, az hogy játékra alkalmatlan gyakorlatilag az más kérdés :D
  • Mike at home
    nem, mert kibaszott drága, t9redékéből kapok hasonlót
  • Punker
    CA kihozza remélem jó árban lesz:

• Vaxi
    [URL=http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5030&category_id=20306&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26]Ha veszek 10-et kell valakinek egy? [/URL]
  • DummyBoy
    Hajajj ... beleültetted a bogarat a fülembe ... bár a zsebek elhelyezkedéséből itéltem hogy moduláris ... nemtom ... majd talán kiderül ...

Éééés majdnem fél napig kapható volt a kínai GP-30 :(
  • oliwwer
    ez tokyo marui márka
    vagy ha ezek közül tucc ajánlani jobbat akkor szivesen meghallgatom:

http://airsoft.nowar.hu/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=26&option=com_virtuemart&akcio=&special=&page=shop.browse&category_id=20101&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2=
  • DannyL
    Springes pisztolyt csak Tokyo Marui-t vegyél ha jót akarsz. 8e Ft körül vannak és piszok megbízhatóak. Mást nem érdemes mert szopni fogsz vele.
  • oliwwer
    Airsoftpistol, Spring, KELLER, silver/black

sztem ez lesz az...
    8k körül van, és elég jó anyagbol van.
    köszi a segítséget
  • Punker
    TM spring-ek 6-7 ezertől, cyma 0,30-as glock aep kb 10k-tól.
  • oliwwer
    XDXD
    akkor mit ajánlotok, ami elég olcsó, egykezes és nem megy tönkre pár lövés után?
  • DummyBoy
    Ez egy sima öv + övtartó (Harness ...) + rajta zsebek + buttpacjk + mindne .... ilyet keresek ... csak több lép kellene rólla :( Hogy variálható-e ...
  • Punker
    ha elégeted azt a pénzt akkor is jobban jársz.
  • VRSDM
    az egész műanyag, vehetsz egyet, de ne várj többet 200 leadott lövésnél. ragasztani meg nem lehet, idióta öntött anyagok :S
  • oliwwer
    értem...
    és akkor ezek a vatera-s desert eagle -k gagyik?
    vagy mért olyan olcsóak?
    láttam 1500 ft ért meg 4500 ért is.
  • Punker
    egykezes desert eagle
  • Mike at home
    max valami rugóst (spring) tudsz venni, vagy használt AEP-et
  • DannyL
    Ennyiért nem tudok semmit sem ajánlani. 10e ft körül van a Cyma CM 0.30 Glock 17. Ott kezdődik valahol az airsoft. Ami annál olcsóbb azzal nem érdemes foglalkozni. A www.softair.hu adásvételijében vannak eladó darabok.
  • oliwwer
    hello sziasztok
    mien airsoftot ajánlanátok nekem ami nem túl durva, tehát nem AK, vagy uzi, hanem ilyen kis egykezes pl.: desert eagle.
    ilyen tipusú kellene.
    vagy valami erősebb, de az a lényeg h 8k bol megusszam.
    ti mit ajánlanátok?
  • Punker
    ez hol moduláris? molle rendszernek nyoma sincs a képen.
  • DummyBoy
    Akkor most basz szét az ideg :(

Moduláris LBV szett a Gunner-en ...
  • MuldR
    Obarok-Szarligeten szokott lenni. Az Bicsketol 2 km.
  • degenerator
    akit esetleg érdekelne.
  • SG rock
    (ha meg* nomeg nem egy puccos hely, szóval nyugodtan lehet menni játék után is :D)
  • SG rock
    én csak azt tudom, hogy bicskén vannak szép terepek játékra :) elég sokszor jártam már arrfelé. (ma meg bicskén jártok ugorjatok be a Báder "étterembe" kurva jól főztnek és elég olcsó is)
  • Mike
    tudtok mondani nekem olyan távcsövet amit védőszemcsin (akár síszemüvegen) keresztül is lehet nézni?
  • degenerator
    bicskén nem szokott lenni játék?
  • SG rock
    igen ezt is néztem, ezis megoldás és nem olyan drága.
  • Punker
    moduláris rendszer kiépítése mindig is költséges lesz.
  • DummyBoy
    Utánnanéztem ennek picit ... Az a gond hogy a végleges ár nem sokban különbözne majd, mintha gyűjtögetnék ...

Sőt, az ehobby-s és íbéjbannedes kínai zsebek nem sokkal olcsóbbak mint az eredeti ... :(
  • Mike at home
    jaja, ugyanazt amit a keletiben 4200-ért adnak a munkavédelmi boltban megkapod kb 2500-ért
  • Mike at home
    nekem uvexem van, amit a keletiben vettem, teljesen jó, igaz latta a normál szemüveg hajlamos párásodni, főleg az elején
  • Mike at home
    vagyél pisztolytáskát
  • Kurfürst
    Vegyél 1 napos kontaklencsét, meg mellé egy sima szemcsit, ha csak játékra használod, a legjobb megoldás.
  • degenerator
    ok, és akkor ahhoz még hány ezer lenne az a pár zseb?

a 44es honlapján az egyik kommentben azt írja valaki, hogy 196 cm, (pont mint én) és a köldökéig ér kb.
  • bardocz
    elmész ide,megmondod a nőnek bennt,hogy airsoftra kell a szemüveg,és kaphatsz olyat ami 700ft,vagy búvárt,ami 2500ft
  • bardocz
    ha csak 12ezer lenne egy normális lencse...
  • SG rock
    most néztem kontaklencse árakat, 10ezerért már van igényes, csak az a kérdés, hogy a szemem bírja-e. vennék hozzá egy uvex szemcsit 5-ért és királyság.
  • DummyBoy
    Na ja ... amit linkeltem az "originál" SPOSN Smersh AK "mellény" ... inkább webbing ... Amit néztem, 8 AK tár + 4 gránát + kenyértatyó + 5 VOG + rádió + medikit + kulacs ... minimum 200 USD + pk + vám + a-tréfa :(

Aztán inkább rendeltem egy 15 dolláros kínai stuffot :) és gyűjtögetek :)