29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13130 ez speckó limitált cucc, az olcsó másolatoknál középen van 1 cső amiből lő szal kamu a dolog, és ha már ilyet vesz az ember akkor legyen a lehető legpontosabb mása a valódinak.
amúgy vámot áfát 16 kilós cucc szállítását levonod rögtön ez se lenne milla fölött :D -
#13129 láttam ilyesmit vmelyik site-on, de nem került 1 misibe -
#13128 hát ilyet biztos nem kapsz de még hasonlót se, az hogy játékra alkalmatlan gyakorlatilag az más kérdés :D -
#13127 nem, mert kibaszott drága, t9redékéből kapok hasonlót -
#13126 CA kihozza remélem jó árban lesz:
-
#13125 [URL=http://airsoft.nowar.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5030&category_id=20306&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26]Ha veszek 10-et kell valakinek egy? [/URL] -
#13124 Hajajj ... beleültetted a bogarat a fülembe ... bár a zsebek elhelyezkedéséből itéltem hogy moduláris ... nemtom ... majd talán kiderül ...
Éééés majdnem fél napig kapható volt a kínai GP-30 :( -
#13123 ez tokyo marui márka
vagy ha ezek közül tucc ajánlani jobbat akkor szivesen meghallgatom:
http://airsoft.nowar.hu/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=26&option=com_virtuemart&akcio=&special=&page=shop.browse&category_id=20101&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2= -
#13122 Springes pisztolyt csak Tokyo Marui-t vegyél ha jót akarsz. 8e Ft körül vannak és piszok megbízhatóak. Mást nem érdemes mert szopni fogsz vele. -
#13121 Airsoftpistol, Spring, KELLER, silver/black
sztem ez lesz az...
8k körül van, és elég jó anyagbol van.
köszi a segítséget -
#13120 TM spring-ek 6-7 ezertől, cyma 0,30-as glock aep kb 10k-tól. -
#13119 XDXD
akkor mit ajánlotok, ami elég olcsó, egykezes és nem megy tönkre pár lövés után? -
#13118 Ez egy sima öv + övtartó (Harness ...) + rajta zsebek + buttpacjk + mindne .... ilyet keresek ... csak több lép kellene rólla :( Hogy variálható-e ... -
#13117 ha elégeted azt a pénzt akkor is jobban jársz. -
#13116 az egész műanyag, vehetsz egyet, de ne várj többet 200 leadott lövésnél. ragasztani meg nem lehet, idióta öntött anyagok :S -
#13115 értem...
és akkor ezek a vatera-s desert eagle -k gagyik?
vagy mért olyan olcsóak?
láttam 1500 ft ért meg 4500 ért is. -
#13114 egykezes desert eagle -
#13113 max valami rugóst (spring) tudsz venni, vagy használt AEP-et -
#13112 Ennyiért nem tudok semmit sem ajánlani. 10e ft körül van a Cyma CM 0.30 Glock 17. Ott kezdődik valahol az airsoft. Ami annál olcsóbb azzal nem érdemes foglalkozni. A www.softair.hu adásvételijében vannak eladó darabok. -
#13111 hello sziasztok
mien airsoftot ajánlanátok nekem ami nem túl durva, tehát nem AK, vagy uzi, hanem ilyen kis egykezes pl.: desert eagle.
ilyen tipusú kellene.
vagy valami erősebb, de az a lényeg h 8k bol megusszam.
ti mit ajánlanátok? -
#13110 ez hol moduláris? molle rendszernek nyoma sincs a képen. -
#13109 Akkor most basz szét az ideg :(
Moduláris LBV szett a Gunner-en ... -
MuldR #13108 Obarok-Szarligeten szokott lenni. Az Bicsketol 2 km. -
#13107 akit esetleg érdekelne. -
#13106 (ha meg* nomeg nem egy puccos hely, szóval nyugodtan lehet menni játék után is :D) -
#13105 én csak azt tudom, hogy bicskén vannak szép terepek játékra :) elég sokszor jártam már arrfelé. (ma meg bicskén jártok ugorjatok be a Báder "étterembe" kurva jól főztnek és elég olcsó is) -
#13104 tudtok mondani nekem olyan távcsövet amit védőszemcsin (akár síszemüvegen) keresztül is lehet nézni? -
#13103 bicskén nem szokott lenni játék? -
#13102 igen ezt is néztem, ezis megoldás és nem olyan drága. -
#13101 moduláris rendszer kiépítése mindig is költséges lesz. -
#13100 Utánnanéztem ennek picit ... Az a gond hogy a végleges ár nem sokban különbözne majd, mintha gyűjtögetnék ...
Sőt, az ehobby-s és íbéjbannedes kínai zsebek nem sokkal olcsóbbak mint az eredeti ... :( -
#13099 jaja, ugyanazt amit a keletiben 4200-ért adnak a munkavédelmi boltban megkapod kb 2500-ért -
#13098 nekem uvexem van, amit a keletiben vettem, teljesen jó, igaz latta a normál szemüveg hajlamos párásodni, főleg az elején -
#13097 vagyél pisztolytáskát -
Kurfürst #13096 Vegyél 1 napos kontaklencsét, meg mellé egy sima szemcsit, ha csak játékra használod, a legjobb megoldás. -
#13095 ok, és akkor ahhoz még hány ezer lenne az a pár zseb?
a 44es honlapján az egyik kommentben azt írja valaki, hogy 196 cm, (pont mint én) és a köldökéig ér kb. -
#13094 elmész ide,megmondod a nőnek bennt,hogy airsoftra kell a szemüveg,és kaphatsz olyat ami 700ft,vagy búvárt,ami 2500ft -
#13093 ha csak 12ezer lenne egy normális lencse... -
#13092 most néztem kontaklencse árakat, 10ezerért már van igényes, csak az a kérdés, hogy a szemem bírja-e. vennék hozzá egy uvex szemcsit 5-ért és királyság. -
#13091 Na ja ... amit linkeltem az "originál" SPOSN Smersh AK "mellény" ... inkább webbing ... Amit néztem, 8 AK tár + 4 gránát + kenyértatyó + 5 VOG + rádió + medikit + kulacs ... minimum 200 USD + pk + vám + a-tréfa :(
Aztán inkább rendeltem egy 15 dolláros kínai stuffot :) és gyűjtögetek :)