Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de végülis elég 1gránát is nem?
aha
bardocz
kinnt simán anyiba kerülhet,elenben bele a gránát már nem olyan olcsó,és szerintem leginkább csak épületben van értelme,bár erdõben is jól jöhet sok ember ellen
bardocz
úristen ezt milyen erõs fegyverrel lõhették😮
nekem is masfel honap volt gunnerstol.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

nagyon sajnálom h a hülyeségeimmel zaklatlak titeket<#duma><#duma><#duma><#nevetes1>
bocsánat h megint megkérdem de nemértem hogy számoltátok ki mennyi lenne tehát ha mást rendelek 42dolcsiért akkor az kb 102dolcsi?17,634.78 HUF
DannyL
Volt hogy 3 hét alatt itt volt, csak ugye még ül egy hetet a vámon. Szal a 4-6 hetes átvételi idõ az helytálló ja.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Bexter
Gunnersrõl nekem 5-6 hét volt h ajol rémlik

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
nektek kb mennyi idõ alatt értek be a csúzlik 4-6 hét?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
amit én néztem még boyiany volt a fém miint itthon a müanyag...aztán most meg itt vagyok cm0.28-s-el,ami szintén nem fém😄 de sok alkatrész az benne ahogy olvastam
DannyL
velkám

ohh köszönöm!
DannyL
85$ + 55$ (posta) = 140$. Ennek 33$ a vámáfája, tehát a vége kb. 173$ ami kb. 31.000 Ft mire a kezedbe kerül.

Punker
nem számolgattam, de emlékeim szerint 30k körül szerezték be a környéken az emberkék, szintán vadkan fórumon kell megnézzni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
hát nem feltétlen,fõleg ha itthon nem árulnak😄
Értem köszönöm
Punker
fegyver ára, adott súlyra a szállítás, vám és áfa, nagy valószínûséggel nem olcsóbb mint itthon megvenni.

Boccs akkor lécci segíts ha Gunnertõl rendelnék m1a1 thomphsont mennyi lenne?
Punker
ha értelmesen kérdezel talán kapsz választ.

+1x gunnertöl mennyiért lehet rendelni?valaki tudja?
Punker

Buli lehetett😄XDXD különben help gunnertöl mennyiért lehet rendelni fegyót?
bardocz
biztos ment az újraéledési ponthoz😄
Punker
nem úgy közlekedett mintha barátkozni akarna 😊

bardocz
de akkor õ barát volt nem?😄
Punker
amúgy a nyakig érõ sárban ködben sikerült 4x elcsúsznom úgy hogy én nem is játékos voltam így viszonylag óvatosan tudtam mozogni.

a slussz poén hogy egy olyan jó 30 méterre tõlünk elcsörtetett egy 200+ kilós vadkan kicsit pislogtunk <#vigyor2>

Punker
upload\képek\ mai dátum_pingyom.

nemtom mi a f van de nemtalálom ......lehet h a netem rossz me most tényleg alég rossz de nemtalálom<#szomoru1><#duma><#nemtudom><#nemtudom>
Punker
már fenn van minden kép.

DummyBoy
😊 Ahogyan az lenni szokott, 3 napja bújom a netet, nem találok semmit ... erre beírtam ide, és pont akkor találtam meg tomekk-et én is 😊

Most reggelek a Vadkanok fórumra, aztán kérdezek tõlle!

Mindenesetre köszi szépen!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

nah hol tart a feltöltés?már naon várom😄
Punker
tomekk-nek írj, neki aszem unicorn van ma is az volt nála, ismeri kívül belül.

DummyBoy
Gyors kérdés, most dobom fel a szofterre is ...

AKS-74-eket nézegetem, és 2 is van ami tetszik ... ovasgatom a rivjúkat a neten, de ahogy az lenni szoktott elkezdtek összezavarni ...

Szóval az Unicorn és a Dboy/Boyi/Kalash féle ami bejön, elsõ Inokatsu/Guarder copy, a másik VFC ... Uni elõnye hogy preccsõvel van és 100% Marui kompatibilis Cyma GB-vel ... Kalash ellenben nem 100% komp. (mint a VFC ...) viszont FA elõaggyal van és sokkal jobban hasonlít a Real Steel-re ... (és picit olcsóbb is ...)

Van valakinek valami tapasztalata a 2 fegyó valamelyikével? Melyiket érdemesebb, ha az emberfia rendelni szeretne? A tapasztalatok mindenhol megoszlanak, émmeg nemtok dönteni 😞

Erõsen az Uni felé hajlik a mérleg, de sehol nem találok rólla normális, in-depth rivjút 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ehh😄rohadt jó lehetett😛
Punker
nem elkezdett sípolni mint mikor leáll a szived a kórházi gép mellett, az tfelvettem videóra, majd megvágják a srácok, a képek meg már mennek fel kb 50%-on tart.

uHs Gerzson
És a végén a kijelzön megjelent hogy boom? xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Szólj ha fentvannak😊
azé ne olyan durván énis 14 vok 😛 és dolgozok rajta h mire leszek 16 legyen egy TM Thompson -om. vagy nem TM lényeg h Thompson legyen

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Punker
fúúú emberek, a Vadkanok nagyon kitettek ma magukért, softair ftp-re tolom majd a képeket, csipogós visszaszámláló bomba meg hasonlók 😊

Hello szerinted én nemértettem meg?Ha én most mindenképpen tenni akarnék ellene akkor kimentem volna rendezvényre és ott rimánkodnék,nem én itt beszélgetek(normális)emberekkel már boccs!
már megbocsáss, de mi az hogy "nem igazságos"? ha nekem van egy Slavia légpuskám, nem lõhetek vele emberre, és otthon porosodik; az sem igazságos?

fogd fel végre, hogy vannak szabályok, amit be kell tartani. pont a hozzád hasonló renitenskedõ kisgyerekek miatt van meghúzva a határ 16 év fölött.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nah én most megyek sziasztok
Azért én is így gondolom ezt de az se igazságos h ha van 1 fegyvered akkor még mondjuk2-3évig nevidd ki játékra csak porosodjon
Mersant
na tisztazzunk valamit: allatokra lovoldozes nincs, ablakon kilovoldozes nincs! eppen ezert van korhoz kotve a jatek, mert a fiatalok tobbsege meg arra is kepes lenne hogy a szajukba vegyek a csovet es meghuzzak a ravaszt. es nagyon nem szeretnenk hogy ilyen hulyegyerekek miatt betiltsak ezeket a fegyvereket, es ezt a sportot.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

most sztem ASjelzéssel ellátott dobozos/zacskós BB ugyan az (tudom van sorlyás szar(volt szerencsém tapasztalni))de én most nem AS boltba meek hanem oda😄<#buck>
bardocz
távolra nekem nem tudom menyit visz félre,még nem próbáltam😄 csak úgy meg nem ezdek el lövöldözni az ablakon,és sajna galambok sincsenek...
bardocz
az nem vészes

töltényt meg ne ilyen plázákban vagyél,hanem rendes AS boltokban,ott legalább minõségi van