29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• SG rock
    és az asztali lmpából az égőt hogy csatlakoztatom rá?
  • Punker
    autóból, asztali lámpából kiveszed az égőt?
  • rol33ndooo
    Eladó egy M92F tipusú Beretta Springes!nemtudom mennyiért lehet venni úgyhogy árban megeggyezhetünk.......ha kell vkinek msn:[email protected]
  • bardocz
    Én a kínai töltőbe beledugtam 2 drótot,bedugtam konektorba,engem nem rázott meg(nameg az a 8.4V nem is vág földhöz),és hozzáérintettem miniracer motorjához Pörgött ezerrel,és kb 10 sec alatt felmelegedett:D
  • SG rock
    amugy akksitöltőt rá lehet rakni a fegyverre? milyen lenne már 220-ba bedugni asszem meghalna a fegyver de gyorsan pörögne előtte
  • SG rock
    nincs vmi tipp aksit hogy sütöm ki? nincs semmim hozzá, alig van benne szusz kb 2tár és kimerül, és szombatra fel kéne legyen tltve fullra.
  • Punker
    mondtuk előre.
  • Punker
    ezt kipróbáltuk a nowar-ban még a régi boltban, nagyot csattan de 10 méterről nem érzed hogy eltalált a BB (pólóban volt a célpont) tehát ugyanott vagy kell mellé 1 szervező ugyanúgy mint az 1-2 ezres csipogós homemade botlódrótos cucc mellé.
  • SG rock
    úgyérzem a neoprénba bele fogok sülni
  • SG rock
    jaja, pont ez!
  • DummyBoy
    Én is ilyesmit akarok venni, vagy csinálni :) Mellesleg Kakukk aki híres az arcvédőről :)

milsim.hu-n van rólla írás ...
  • bardocz
    Munkavédelmi szemüveg,meg valami arcvédő,ha szemüveg munkavédelmis van pénz sensei maszkra,arról leszeded az arc részt,és az lehet maszk.
  • SG rock
    neoprén maszk plusz szemvédő. vagy 44-es bázisban van egy srác aki csinál hálóból arcvédőt magyon jól néz ki, és rendelésre 2500Ft+valamilyen szemcsi.
  • uHs Gerzson
  • mathgery
    én azért még várok tippeket az arcvédelemre a sensei maszk alsó és szemüveg ötleten kívül!:)
  • SG rock
    Vettem ICS golyót, szombaton mek játékra. Megnézem tényleg olyan szmötyis lesz a cső tőle, mint ahogy itt írta vki.
  • SG rock
    ez?
  • Mike
    nekem pont ilyen van
    maga az uvex nem párásodik, de alatta a szemüvegem az első 10 percben igen, no meg ha az ember vadul fut és izzad, vagy kiül a napra és közben iszik
  • DummyBoy
    2k a különbség, az nem olyan sok ... és megéri! Bár mondjuk inkább kussolok most :)

Megjött a fizu, akartam rendelni GP-30-at Irinkára, de elbizonytalanodtam ... Danmu GP-30 Gunnerről 127 dolcsi ... Classic Army GP-30 Uncompany-től meg 155 dolcsi ... Az meg nem olyan egetverő különbség ...

Most tépelődök ezerrel :(
  • uHs Gerzson
    Én is szavaznék egy nagyobb fizúra dehát ez van :D
  • DummyBoy
    Nekem anno ilyen volt ...
    Az én szemüvegem elfért alatta, ki kell lyukasztani alul felül a gumit, de nekem még így is párásodott :(

Mondjuk felette sapi alatta shemagh vagy balaklava ... Lehet hogy ha nem lett volna körbepakolva anniyra akkor nem párásodott volna, de anno ez az Uvex volt az egyik legjobb, aránylag olcsó szemcsi ...

De ahogy Punker is mondja ... én is inkább az ESS-re szavazok :)
  • uHs Gerzson
    Egy próbát mindenképp megér :)
  • mathgery
    Voltam fent a keleti frontba múlt szombaton, és felpróbáltam ezt a uvexet, mert néztem énis,h jó lenne ilyen, de nagyon elállt a fejemtől (mondjuk lehet a fejem a vékony:)de nekem nagyon nem jött be...És szerintem párásodik is (bár nincs saját tapasztalat), mert végig körbe ilyen gumi van, ahogy néztem nem nagyon szellőzik. De valakinek biztos van több tapasztalata.....
  • uHs Gerzson
    Mivel nemnagyon tudom mikor fogok kimenni szerintem megfelel, de majd ma megnézem hogy fér el alatta a szemüveg.

Thx az infót
  • Punker
    szellőzőrészeket kell rá vágni alul felül, a lövést bírja de mivel nagyon zárt könnyen párásodik.

de mint mondtam nekem 6000 körül jött be Ebay-ről az ESS LAND (2 lencse full párásodás mentes, a repeszt/sörétet is megfogja 3 méterről, sima szemüveg elfér alatta)!!!
  • uHs Gerzson
    Ezzel van valakinek valamilyen tapasztalata hogy milyen?
  • Mersant
    az ilyen teljes maszkokat felejtsd el, nem lehet bennuk jatszani, es belefulladsz stb. sensei maszk aljat szoktak hasznalni, sima szemuveggel, ez megvedi a fogadat, arcod 1 reszet, nem parasodsz stb.
  • mathgery
    Sziasztok!
    Maszkokról van valamilyen tapasztalat?milyet érdemes venni?
    erről esetleg?:
    http://www.bullets-shop.hu/index.php?p=book&tipusid=412&typepath=385,412&detailed=1&id=121
    sajna most fegyvervásárlás utá nagyon nincs pénz, viszont maszkot akarok, mert láttam néhány arc/fog sérülést, amit én nem akarok kipróbálni:)
    előre is köszönöm a segítséget!
  • DummyBoy
    Megtaláltam minek a koppintása a Gunneres LBV ...

Guarder V-08C 1195G Modular Load Bearing Vest (Gondolom a Guarder is replika, de nem ez a lényeg :) )

• Mersant
    200 fps stabilan, es valoban nagyon jo, en is csak ajanlani tudom
  • DannyL
    Elvisz kb. 30 méterre, és ezt egész pontosan teszi. Nem tudom hány FPS, de nem is az a fontos. A hop-up nem állítható, hanem fix, de nagyon jó fajta. Nekem 0.25g-os BB-vel volt a legtutibb, azzal ment a legpontosabban a legmesszebbre. Természetesen Blaster vagy Marui BB-vel. A Glock 17-es egy nagyon jól összerakott darab, masszív érzés kézbe fogni, nem fogsz csalódni benne. És ami fontos, hogy ha később jobban belemész a játék rejtelmeibe és veszel egy AEG-et, akkor is megbízható másod- és oldalfegyvered lehet.
  • oliwwer
    nézegettem ezen az oldalon amit adtál és azt néztem ki ami neked volt.
    szóval lenne pár kérdésem, hogy mien meesszire visz?
    és hogy mennyire pontosan és mennyire erős?
  • Vaxi
    -.-
    még a végén komolyanveszem. :D
  • Punker
    Pendra a softair-ről.
  • DannyL
    Amúgy ITT olcsóbbak.
  • mstummer
    valahogy ugy ahogy irod.Sokan csinálnak igy limitált szériás cuccokat. Múltkor is linkelt valaki egy otthon készített Barret Model 82-t...
  • DannyL
    Mindegy melyiket választod, csak Marui legyen. Nagyjából egy kaptafa az összes Marui. Nekem egy TM Glock 17-esem volt, az nagyon egyben volt, masszív és pontos, de haverom TM Mk23-asával sem volt soha gond. Ennyi pénzért is egy élmény lőni velük, de tényleg. Mást nem ajánlok springesből, kerüld őket.
  • Mike at home

akkor csinálok neked ilyet 900 ezerért
    limitált darab lesz, mondhatni egyedi cucc
    de kifizesd ám :)
  • Punker
    fel lehet menni bármelyik netes oldalra és nézelődni mindenhol ezt fogod látni készült 100 darab és kész
  • Mike at home
    gondolod én ilyeneket nézegettem? vmelyik oldalon volt max, láttam fél szemmel
    speckó limitált cucc, mekkora kamu duma már
    persze mert Géza barkácsolja hátul a garázsban és 4 hónap mire 1 elkészül