Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Hát végülis csak gondolom, de ha egy 35e Ft os fegyvert veszel és nem egy 23e Ft os fegyvert akkor gondolom a 35e Ft os jóval "többet tud" és ha a 23e Ft osra ráköltesz pl. 10e Ft ot akkor annyit fog tudni, mint a 35e Ft os.
Remélem érted.
De lehet, hogy kurvára nem így van csak gondolom.<#fejvakaras>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
ezt hogy érted? márkás fegyvert is át kell nézetni, és ott is költeni kell a tuningra, a kínai alapból erõsebb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
bármelyik boltban veszel stick aksit ahogy én is vettem az mp5k-ba, vagy a csapat társak type89-be UMP-be, nem csak az AK-ba kell rúd.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
Hát ha végül ennyit költesz még rá, akkor miért nem vettél egy alapból drágább de jobb fegyvert?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
WD szerint:ráköltök pár ezer forintot,és jó fegyver lesz,egyedül a rugóvezetõt kell benne kicserélni(2.5-6k),mást nem fontos,ha nagyon beválik,és megszokom,akkor majd késõbb veszek hozzá fém testet,meg esteleg erõsebb belsõ alkatrészeket(nem tuning,legalábbis nem fps-re),elvileg 350-380 fps-t tud alapból(dobozra 90m/s van írva😄)
bardocz
😄
DannyL
Konkrétan?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
De legalább ismered magad... a boldogság kulcsa. 😊))

SG rock
De amugy jó fegyver?
Tudsz írni néhány konkrétumot, mert lehet, hogy végül énis ilyet veszek mert olcsó...

DannyL
konténer hajóval <#vigyor1>

bardocz
22 volt:S eléggé sok de a csávó nem emnt lejebb...meg balfasz is voltam(mindig minden a történések után 1 nappal jut eszembe),de az a lényeg,hogy megvan,amúgy teljesítménybeli max az akksi miatt van(nem is tudom honna szerzek majd új stick akut ebbe...)
SG rock
vagy tehervonattal ilyesmi

SG rock
gondolom hajóval aztán teherautóval, vagy repcsivel.

SG rock
és a behajtható és fix tusos közt van valami teljesítménybeli különbség?
mennyiért vetted a piacon? nowar-ban 24e Ft asszem.

bardocz
a nagyobb dolgokat hogyan szállítják?
bardocz
nem,behajtható váltámaszos
SG rock
apukád pilóta?😊

VRSDM
casio óra-65.000 (ebay)
citroen bx használt autó-400.000 (ebay)
törött RF-5 repülõgép-1.200.000 (ebay)
yamaha törött motorkerékpár-350.000 (ebay)
félkész quicke típusú repülõgép-800.000 (ebay)
nissan motor repülõbe-400.000 (ebay)
repülõ alkatrészek- 10-30.000 (ebay)
repülõbe gps-130.000 (ebay)

pár tétel amit ebayrõl vett édesapám. ha korrekt embertõl veszel nem lehet gond.

más kérdés megéri-e elhozatni amiból/kínából (kína esetében valszeg olcsóbb a gunners) mint hogy itthon keresnél egy modell-t.

u dont have to listen anybody else but me

SG rock
Neked a CM028 fix tussal?

SG rock
E-bay -t ismeri valaki? Érdemes onnan rendelni airsoft fegyvert? Haverjaim rendelnek nagyobb tételben és azon gondolkozom, hogy rendelhetnék énis.

bardocz
köszönöm! holnap megyek megveszem,meg nézek valami szemüveget,aztán lehjet szombaton megyek játékra
Punker
AK az 3-as gear, tehát jó.

bardocz
ez jó lenne bele?
hehe, az UNCompany kitett magáért; hárman a csapatból rendeltek onnan KWA Glock tárakat, erre Glock szánakat küldtek :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

bardocz
cm0.28-s-be milyen rugóvezetõt vegyek nowarból?Wd azt mondta,az kéne bele,mert gyári az eléggé szar muanyag,mondjuk jó lenne ha megállna 5000 alatt,mert játékra nem lesz pénzem lassan😄
SG rock
Én most egy ilyet és egy fegyvert szeretnék venni.

SG rock
De maga a kép az jó

SG rock
Nekem ez a terepszín nem jön be.

uHs Gerzson
Én is hasonló felszerelést szeretnék 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SG rock
sztem ez nagyon jó kép 😊

uHs Gerzson
30-35e itthon, 25e gunnertõl. És az egyik legjobb JG amit kaphatsz.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Simán xD max egy kicsit átfested a gyerekek temperájával 😄

SG rock
hogyér adnak egy ilyet?

DummyBoy
Ja 😊 pont illik a KZS-1-esemhez 😊 Most el kell pattannom, de holnap lehet csinálok rólla egy fotót 😊

Nagyon komoly egy pizsi ... Kedvesem ott röhögött rajtam mikor felvettem 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
JG G36C, ennyi <#vigyor>

DummyBoy
Sniper és Armalite kiesik, Amcsi cuccok közül csak M14, Snipernek meg nem érzem elég érettnek magam 😊 ...

AK vagy AUG ... de asszem akkor várok egy picit, ... Kalash és Unicorn AKS-74 között vacillálok, de valszeg Unicorn lesz, és majd késõbb szerzek rá fa szettet ...

Kalash:

Unicorn:

Mersant
ja, azzal jol jar mert nem hasznalhatja csak mint mesterlovesz:
"Csak egyes lövés, kötelezõ 20m minimális lõtáv, és kötelezõ másodfegyver viselése!"

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bexter
Új kinait.
JG H&K 416 - érdemes ezt venni álitólag alalbpé 460 fps-t nyom.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Mersant
en hasznalt fegyvert idegentol nem vennek, max olyat amit hozzaerto, "szakmajaban" elismert ember atnezett. JG-k alapon jol mukodnek, csak ha cserelni akarsz/kell bennuk ezt-azt, akkor az kicsit macerasabb, mert nem minden passzol ugy ahogy kene.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Én is, de sajna az anyagiak korlátoznak ... Ha minden hétvégém szabad lenne és nem épp most rendezném be a lakást, akkor most az lenne a legnagyobb gondom, hogy CA SLR Para legyen vagy egy VFC AK ...

De úgy hogy lehet hogy csak falidísz lesz egy darabig, így más a helyzet ...

Ti melyiket ajánlanátok? A használt CA-t vagy az új kínait?

Bexter
Eddig jopár kinais dobozt nyitottam ki de ilyennel még nem tlaálkoztam 😄

Mersant
ujrahasznositjak a leseletejtezett fegyvereket 😛

Adi
jaja!😄
szerintem ahol készítik õket úgy ütik vágják ezeket mint az állat!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
új kínainál ilyen gondod nincs, az már a dobozból úgy jön ki mintha megjárt volna 3 háborút 😊

csapattárs JG M4-ese dobozból karcosabban jött ki mint jópárunk 1-1,5 éves fegyvere, a fém csövön végig festék lezúzva stb.

Bexter
Én személy szerint az uj fegvyerek vételét kedvelem. És nem a használtakét.
Hazsnáltként kezdbe kapsz egy ütöt kopot stukit. Nem mond neked semmit. De ha ujjat veszel és egy idõ után ránézel tudod hogy igen ez a csik akkor kelekezet amikor. SZoval végig nézel rajta és nosztalgiázol.

DummyBoy
Naja, most én is ezen morfondírozok ...

Vegyek használtan eg CA SLR-t vagy rendeljek egy Unicorn AK-t ...

Átnézetni ígyis úgyis átkell ... és majdnem egy ár ... Csak sajna a CA az nem AK és nem Para ... de ez a legkevesebb 😊

degenerator
én is vettem wd-tõl pár hete egy ca slr 105öst. igaz, szinte minden ki van benne cserélve. pl a motor marui. de elég kompakt cucc, megérte az árát, egyhamar nem fog tönkremenni sztem.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Adi
WD-tõl lehet olcsón jó fegyvereket venni!😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
gondolom senkinek se jutott eszébe rálõnni!😊
Bezeg a kis barikra már mindenkinek megfordul a fejébe!😄

Punker
nagyon jókat ki lehet fogni, de érdemes rendes szakemberrel átnézetni.