29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13210 red alert-en nem együtt mentetek páran? -
#13209 ja és egy dolog, hogy annyira nem vagyok oda az erdőért, de ha csak az van, akkor azt kell szeretni ami van. Érd meg utoljára egész jó volt, bár az idő javában csak mászkáltunk az erdőben
szal jó lenne punker ha nem basztatnál máshol ezzel
a softair nem az sg -
#13208 kivel verődjek én egy csapatba? -
#13207 bizony úgyhogy ha tetszik a raj játék verődjetek 1 csapatba és minél több gyakjátékra menjetek el, ha normálisnak ismernek meg akkor nem lesz gond bejutni a komoly játékokra se. -
#13206 De szép volt a mai este :)
Hazamegyek, ott vár a papír, megjöttek a tárjaim :) Kirááály ...
Fél óra múlva kopognak: megjött a chestrigem is, csak egy emelettel fentebb adta be a postás :) -
#13205 érdemes a softair-t nézegetni, szinte csak meghívásos játékok vannak fennt -
#13204 ezis ilyen baráti körös cuccos lesz :) -
#13203 fogalmam sincs, nem voltam még ott, öcsém kollégája szervezte baráti körben, ergo a softair-en sincs fenn -
#13202 ok, csömörön még nem voltam. haverokkal megyek, ott milyen a pálya? -
#13201 nem lenne rossz, de én már megyek Monorra :) -
#13200 vki szombat csömör? -
#13199 épületharchoz közelről minden erős :D -
#13198 MASZ-t olvasd el elöször... -
mathgery #13197 bocs....merítem...ezért volt az izzítom után a :) -
#13196 *meríted !:) -
mathgery #13195 köszönöm!multi hiányában halványodásig izzítom:) -
#13194 Multiméter hiján pedig addig, amikor már nem fényesen izzik hanem kezd halványodni. Nem szabad teljesen kialudnia. -
#13193 ja akkor ok, van 3000db 0.2-es Blaster-em meg van 4000db 0.25-ös ICS-em :D -
praksi #13192 úgy tudom nem szabad tartósan 6.3 V alatt lennie a feszültségnek; érdemes egy multiméterrel néha rámérni. -
mathgery #13191 na találtam egy izzót egy lámpába....Nikkel Cadmiumos az aksi, ezt elvileg nem szabad teljesen lemeríteni nemigaz?És most akkor meddig fogyasszam az égővel?Amíg már nem is világít? -
#13190 Menj be egy autósboltba és kérj 12 voltos izzót. Az jó lesz. Pár száz forint. -
mstummer #13189 Nekem az Extreme-től lett mocskos. Állítólag az ICS ugyanolyan. Azt is sokat használtam de nemvolt gondom vele. A blaster a legjobb :) -
#13188 nemtom valaki itt írta régebben! -
praksi #13187 én is ICS-t használok, nekem semmi szemét nem maradt a csőben. -
praksi #13186 ez se rossz
-
praksi #13185 én vettem egy tamiya csatit, meg egy 6 V-os izzót, hozzá való szerelhető foglalattal, az egész cucc nincs 300 Ft. rádugom az akksira, néha ráámérek egy multiméterrel, 6.5V környékén lekapcsolom. ennyi -
praksi #13184 épületharchoz nem erő kell :-) -
#13183 Sziasztok,
tudnatok segiteni venni akarok egy fegyot.
Meg tudna vki mondani hogy a Classic Army sportsline mp5-je eleg eros epuletharchoz? -
#13182 találtam egy kis égőt az elemlámpában az kiégett :D a nagyégő meg nem gyullad fel :S... pedig biztos van benn annyi szufla. -
mathgery #13181 ha az aksi már nem hajtja meg a motort az már ki van sütve?vagy még azt is megégőzzem?:) -
rol33ndooo #13180 nos igen de vannak az ilyen falba szerelt lámpák nemtudom a nevüket.annak is van két éga azzal is megoldható és az jobban is lemeríti hisz nemkell neki annyi áram mint a nagynak ettől fogva jobban is lemeríti(tovább) -
#13179 na mind1 mostmár leszedtem, odateeszem és nem ég :S -
#13178 nekem nnincs autólámpám... -
#13177 emberek nem a sima körte formájú izzóról beszéltem, pont azért mondtam az autós készletből vagy halogénes cuccot, mert annak pont olyan méretű a 2 érintkező lába mint a tamiya csatlakozó elosztása! -
#13176 Ne szedd le,hanem köss rá szimplán valami drótot,és azt érintsd hozzá a lámpához,egyszerübb meg okosabb megoldás szerintem,nem kell folyton szétgányolni az aksit,meg utána ösze. -
#13175 én ezt értem, de azt a fehér műanyag szart a végén hogyan szedem leee??? -
#13174 Lámpa oldalához érinted egyik draótot(a fémhez,üveg ugyebár szigetel...),a másik draótot meg az aljához,és láss csodát,megcsillan a fény a szemedben.Ha elég ideig tartod így kézben,akkor szó szerint csontig húzhatod a ravaszt:D(leég a kezed) -
#13173 pls írd le lépésről lépésre, mert nagyon nem értem -
#13172 Nekünk itthon akkor hamisítványok vannak,mert egyiknek sincsen lába:D -
#13171 kihúztam jé pont 2 lába van mint az aksi csatlakozónak :D