Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Elég valószínû, hogy én vagyok hülye de ezt nemértem: "késõbb tudták ellopni"

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
jó 1,5 év fejlõdés a gyártásban (és persze mivel késõbb jött ki a 74-es mint a 47-es késõbb tudták ellopni)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
cm031 és 028 között különbség mi?(nem kinézetre<#idiota>)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
na akkor
1: cyma 025 kukába való mûanyag gearbox-os semmire se jó sz@r, a használható cyma-k 0,27-tõl kezdõdnek!

2: airsoftgun/cibergány/stb nevezetû boltot nem ajánljuk senkinek!

3: az ennyire alja kínai sz@rokat egyik bolt se tartja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock
www.airsoftgun.hu
www.keletifront.com
www.nowar.hu
stb...

SG rock
Nekem az AK 47 úgy tetszik ahogy van, nem kell rá ilyen fekete szar... inkább rászixallagozom a lézert vagy az irányzékot<#idiota><#smile>

Sziasztok,Haverom kérdezi mennyiért és hol lehet kapni CYMA cm.025A5 AEG-t...segítenétek
Punker
JG tactical-t vegyél ha ilyesmiben gondolkozol.

VRSDM
ilyen RIS mondjuk kapható hozzá. gyakorlatilag nemtudom hol találsz ilyet

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
nincs.

SG rock
Naszóval ha cm028-at veszek akkor rugóvezetõt vegyek bele nem?

SG rock
cm028 -on van valami szereléksín amire tudsz irányzékot tenni?

bardocz
na voltam nowarban,amíg megtaláltam..eh😄 sajna csak CA rugóvezetõ volt,úgyhogy inkább a müanyag csapágyast választottam sima fém helyett
Laza
A Veszpremi Airsoft oldalon is van 1-2

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

airsoft + gun + reviews; összesen 159.000 találat

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
nemtanátam

dronkZero
Meg lövésnél zárja a levegõ útját a tár felé.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

www.google.com

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

SG rock
Nemtudtok valami olyan oldalt, ahol a közismertebb AS fegyvereknek le vannak írva a tulajdonságai?

Laza
Nem az 😞
Akkor inkabb ma lemeritem a jo oreg 12V-os izzommal, es ujra feltoltom ejszaka.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mersant
Ez adagolja a golyot, es ebbol jon a levego ami ugye utana kilovi a helyere tolt golyot. A nozit meg a tappet plate mozgatja.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
nem értem:S az az ami tartjaa golyót?
Punker
ha NiMH elég ha rátöltesz.

Laza
Ha az aksim utolso jatek utan meritettem, majd ujra feltoltottem, meddig tartja a max feszt?
Kb egy honapja volt, hetvegen mennek jatekra, ujra meritsem-toltsem elotte?

Punker
type-hoz csorognak lassan a cuccok.

Punker
hány FPS? láttunk már olyat dobozból 390 körül, de azt átnézés nélkül nem sokáig bírja!

DummyBoy
Haverom tegnap vett egy Cyma CM031-es AK-t ... Hmmm ... Elég jól össze volt rakva az a cucc ... meg is lepõdtem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
a "nózi" az mit befolyásol a fegyveren?
VRSDM
pontosan.

Bexter
Fogos kérdés: Támogató fegyverekre hogyan korlátozodnak a maszban leirt FPS határok? Ha 430 fps határt átlépi azzal is csk egyest lehet lõni?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
hát kb 2x volt kezemben, annyira nem tûnt rossznak.

Es milyen a muanyag minosege?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

bardocz
kéésõõõ?😄
VRSDM
szerk2: mondtaDD volna (sry, késõ-fáradt-szétszórt-floodol)

bardocz
jaja,gondoltam azért sem vállalják,nameg játék elõtt átnézni nem hizem,hogy lehetséges,szerintem nem öt perc😊 mondjuk szabolcs multkor nem ismert meg,csak ogre😄
VRSDM
szerk: szemüveget kérsz majd tõlük azon ne múljon.

VRSDM
multkor 1000-be minden bennevolt.
am jut eszembe, ha mondtam volna a Szabolcsnak hogy kivagy, és hogy hozzájuk jársz játszani stb. simán megcsinálták volna neked :] csak kb. így nézett ki a helyzet, "felhívja akárkitudja kicsoda, és megkéri valamire, azt se tudta mivan" 😄 szóval ha felhívod hogy neked a játékra kéne átnézni lehet hogy tud segíteni, báááár fogalmam sincs hogy hogy ér rá (tudod mit dolgoznak)

Punker
DE kínai 2. generációs, nem olyan rossz, 350 körül dobozból, de a tûzgyorsaság az siralmas, és kicsit zavaró a hatalmas tár.

bardocz
na az a nem semmi😄

amúgy még nem biztos hogy megyek,mert Wd csak pénteken tudja elvállalni,aztán lehet semmi pénzem nem marad majd szemüveg+rugóvezetõ+munkadíj után😄

tényleg,a játék árárban benne van a ruha ha bérlem?szerencsére jó a memóriám és nem emlékszek multkor hogy volt 😄
VRSDM
még lehet hogy az asszonyt is sikerült rávenni 😛

VRSDM
lehet a végén még énis megyek hétvégén bényére, kedvem az lenne nagyon, addig megpróbálok annyit melózni hogy beleférjen egy hétvégi örömködés is a leadási határidõbe, szóval lehet hogy lesz utitársad 😉

Kb 1 millat koltottunk el SRT szinten AS cuccokra ebayon. A feedbacket kell nagyon megnezni.

Punker: Milyen UMP? csajna? Hogy muszikal? Hanyas verzio? Jo? kivul belul? 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
nowar-ból vettünk többet is már, keletiben is szokott lenni!

DannyL
Szerintem a használt topikban is érdemes körbenézni softair-en. Aki nem ismerõs arra az kérdezzen rá konkrétan ha valami érdekli és a régebbi motorosok szívesen segítenek szerintem eldönteni, hogy megéri -e.

Általánosságban elmondható, hogy egy pár hónapos 120-as tuninggal szerelt fegyvert ugyan annyiért vagy kevesebbért meg tudsz ott venni mint egy újat. Ennek az az oka, hogy a játékosok 99%-a nem hajlandó megfizetni a fegyverben lévõ tuningot. Emiatt jól lementek a használt cuccok árai. Ez addig tök jó míg nem akarsz eladni valamit. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
44-es bázisban,meg nowarban ne találtam,csak aszem cybergunban
bardocz
jaja,és inkáb érdemes utánaolvasni mit tudhat a fegyver,mert lehet nincs ráírva 300fps sem,de tud 380-at,amint tudom majd beméretem,kiváncsi vagyok menyit tudhat
Punker
kínainál nem tudhatod 2 db egyszerre vett fegyver között is lehet óriási különbség.

bardocz
kurvára nem így van😊 ezen kívül cm0.28,0.31 és fullfém boyi játszott nálam,mivel boyi nem voltmezért szállítás miatt ez lett😊
bardocz
1, nem volt
2, egy jobb fegyver sokkal drágább
3, jing gongok amiket néztem egyik se jön be,és nem volt
4, úgyis ak-t akartam,és ha enyit költök rá és azt tudja mint egy CA(jó,azt nem mert a test nem fém),akkor minek vegyek 70k-ért fegyvert