29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator

tökugyanolyat használnak, mint én, csak ők nem blastert:)
  • Mike at home
    de az akkor már nem élő :)
  • bardocz
    Jajj baszki,élőben nézem meg a futamot a tv-ben,ismétlést nem nézek szivesen,mondjuk egyik futamot idén 3x láttam:D
  • Mike at home
    most elolvastam újra amit irtam, a te értelmezéseddel

:DDDDDDDDDDD
  • Mike at home
    persze mert majd megadom a címem
  • Mike at home
    élőben? kimész a pályára? nem?
    akkor mégis miről beszélsz?
  • praksi
    nálunk szokott lenni :-P
  • praksi
    nekem még mindig nem jöttek meg a cuccaim. de már kezdek pipa lenni, nem igaz, hogy 5 db tár meg egy gyorstöltő, ami együtt nincs egy kiló, és nem is vámköteles, lassan 6 hete utazzon a nagyvilágban...
  • DummyBoy
    lol
  • MuldR
    Erre lenne boven jelentkezo. Oszt csodalokznal, amikor megjelennek egy szal biopisztolyal a lakasodon :)
  • bardocz
    Háhá,látszik te nem nézed:) az csak élőben jó,sehogy máshogy,ausztrál futamot is megnézhettem volna felvételről,de az nem az igazi,úgyhogy felkeltem inkább fél ötkor:)
  • Mike at home
    odadobom? fejtsd ki már ezt pm-ben, mert télleg nem értem
  • Mike at home
    akkor tököm tudja, ahol lax :))
  • Punker
    miskolcra nehezen...
  • uHs Gerzson
    #13230: mintha csak úgy odadobod magad, na mind1 :D
  • Mike at home
    nem érteni, amit te mondani
  • Mike at home
    feladok egy társkereső hirdetést valahol :D

"olyan budapesti AS arcokat keresek, akik vannak annyira megszállottak, hogy minden második estéjüket szívesen töltenék egy szál pisztollyal a kezükben egy épületben"
  • uHs Gerzson
    Lenni hosztes?
  • Mike at home
    feltatlálták már a videót
  • Mike at home
    nem mondom hogy minden estémet erre szánnám, de kétnaponta simán :)
  • Mike at home
    ja ha csak az kell, én is jó arc vagyok, szal punker, nyugodtan meghívhatsz Miskolcra :D
    nem szoktam csalni, készségesen lövöm a bokrot
    azt csinálom amit mondanak (totál hülyeséget azért nem)
    utána literszám iszom a sört vagy antialkoholista vagyok ha a társaság olyan :)
  • bardocz
    Heti 2,pf,nekem anyi időm nincsen,az nem létezik,hogy egy F1-es futamról is lemaradjak:D
  • bardocz
    Nem mondtam én,hogy rövid folyamat.
  • Mike at home
    csak ugye csapat építés, mondjuk nem mindegy hogy olyan emberrel játszol AS-t akivel évek óta swat, rainbow-zol (tudom csak számtech játék, de akkor is) vagy vadidgenekkel

biztos hogy jók lennénk egy idő múvla degivel, bardoczcal is, ha mondjuk hetente kétszer kijárnák tökölre, akár ellenfél nélkül is
  • Mike at home
    jaja, évek :)
    én jelenleg abban a fázisban vagyok, hogy a heti 1 kevés, alig birom kivárni a hétvégét, ez max fél évig fog tartani, aztán elég lesz a havi 1 vagy az egészet le fogom szarni, és ha 2-3 havonta kimegyek egyre az már sok lesz

én így működöm, munkában is sajnos
  • Punker
    szerinted csapatot építeni rövid folyamat?

de mondok példát a Rókák kb december - január környékén alakultak, és most ott voltak nálunk, mert az előző 3 hónapban 2-3 alkalommal bizonyították hogy jó arcok.
  • Punker
    molle cuccok lehet válogatni.
  • bardocz
    Tehát egy csapatépítős dolog úgy megy,hogy öszeül 4 ember,kigondolják,aztán elmennek pár játékra együtt,és esetleg az adott helyen ismerik majd a nevet,aztán amikor már sok helyen voltak,még ismertebbek lesznek,és meghívják őket az ilyen játékokra is?Mert ez azért nem egy rövid folyamat ha jól sejtem:)
  • Punker
    hát arra én se szívesen mentem volna, amúgy nem tom merre vannak CQB-s dolgok.
  • Mike at home
    no meg ugye én szívesen cqb-znék egy szál glock-kal, vagy TM fegyókkal - tehát nem 400 fps-sel
    csak nincs kivel és nincs hol
    mert ugye softair-en meghirdettek egyszer campona pincét, de semmi kedvem nem volt 380-450 fps-sel szétlövetni magam egy olyan szűk kis helyen
  • Mike at home
    mondjuk lenne ilyen csapat, sajnos abból 2 tag max infrapityuzni hajlandó, azt se mindig
  • Punker
    tévedsz a meghívásos játék lényege hogy sokkal komolyabb,
    a szervező nagyjából ismeri az adott csapatok képességét és pl az alapján tudja az oldalakat összepakolgatni. 27-én több olyan csapatot is meghívtunk akiket igazán nem ismertünk soha nem beszéltem/ünk jópár emberrel, de tudtuk róluk hogy nem fogják végig anyázni a játékot, és nem fognak 1-kor lelépni a 3-ig meghirdetett játékról szónélkül.

magyarul az ott résztvevők minőségibb játékot kapnak így, a bejutáshoz meg nem kell más mint hogy korrekt játékosok legyenek.

• Punker
    3-4 ilyet lenyomtok rögtön jobb lesz az összhang a csapatmunka és akkor lehet már szépeket akciózni, hogy most ez 1 hónap vagy 3 hónap alatt kivitelezhető már csak részlet kérdés, nem kell kapkodni ülepedjen a dolog szépen.
  • bardocz
    Bényére bármikor lehet menni ;) Ha tudok megyek jövőhéten,remélem tudok majd menni,aztán örőő,bódottá:D
  • Mike at home
    persze, mert ennyire konkrétan, bele az arcodba nem írják ezt így ki

mondjuk nincs bajom a meghivásos játékokkal, mert mindenki azt pöntyög baráti körben, saját társaságában, amit csak akar, max az, hogy szinte alig van más
  • Mike at home
    de 4-en
    de az csak véletlen volt, hogy így össze tudtunk jönni
    nem hinném, hogy heti rendszerességgel ez megoldható lenne
  • Punker
    ez azért nem egészen így működik.
  • Mike at home
    továbbá ennyi eenergiával SG Rock is feltehetné a baráti játékait, amire kiirja, hogy innen nem jöhet senki, de azért feltettem, hogy lássátok, mire nem jöttök
  • DummyBoy
  • Punker
    mi van megtaláltad a 3 héttel ezelötti posztot? :D