29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
tökugyanolyat használnak, mint én, csak ők nem blastert:) -
#13249 de az akkor már nem élő :) -
#13248 Jajj baszki,élőben nézem meg a futamot a tv-ben,ismétlést nem nézek szivesen,mondjuk egyik futamot idén 3x láttam:D -
#13247 most elolvastam újra amit irtam, a te értelmezéseddel
:DDDDDDDDDDD -
#13246 persze mert majd megadom a címem -
#13245 élőben? kimész a pályára? nem?
akkor mégis miről beszélsz? -
praksi #13244 nálunk szokott lenni :-P -
praksi #13243 nekem még mindig nem jöttek meg a cuccaim. de már kezdek pipa lenni, nem igaz, hogy 5 db tár meg egy gyorstöltő, ami együtt nincs egy kiló, és nem is vámköteles, lassan 6 hete utazzon a nagyvilágban... -
#13242 lol -
MuldR #13241 Erre lenne boven jelentkezo. Oszt csodalokznal, amikor megjelennek egy szal biopisztolyal a lakasodon :) -
#13240 Háhá,látszik te nem nézed:) az csak élőben jó,sehogy máshogy,ausztrál futamot is megnézhettem volna felvételről,de az nem az igazi,úgyhogy felkeltem inkább fél ötkor:) -
#13239 odadobom? fejtsd ki már ezt pm-ben, mert télleg nem értem -
#13238 akkor tököm tudja, ahol lax :)) -
#13237 miskolcra nehezen... -
#13236 #13230: mintha csak úgy odadobod magad, na mind1 :D -
#13235 nem érteni, amit te mondani -
#13234 feladok egy társkereső hirdetést valahol :D
"olyan budapesti AS arcokat keresek, akik vannak annyira megszállottak, hogy minden második estéjüket szívesen töltenék egy szál pisztollyal a kezükben egy épületben" -
#13233 Lenni hosztes? -
#13232 feltatlálták már a videót -
#13231 nem mondom hogy minden estémet erre szánnám, de kétnaponta simán :) -
#13230 ja ha csak az kell, én is jó arc vagyok, szal punker, nyugodtan meghívhatsz Miskolcra :D
nem szoktam csalni, készségesen lövöm a bokrot
azt csinálom amit mondanak (totál hülyeséget azért nem)
utána literszám iszom a sört vagy antialkoholista vagyok ha a társaság olyan :) -
#13229 Heti 2,pf,nekem anyi időm nincsen,az nem létezik,hogy egy F1-es futamról is lemaradjak:D -
#13228 Nem mondtam én,hogy rövid folyamat. -
#13227 csak ugye csapat építés, mondjuk nem mindegy hogy olyan emberrel játszol AS-t akivel évek óta swat, rainbow-zol (tudom csak számtech játék, de akkor is) vagy vadidgenekkel
biztos hogy jók lennénk egy idő múvla degivel, bardoczcal is, ha mondjuk hetente kétszer kijárnák tökölre, akár ellenfél nélkül is -
#13226 jaja, évek :)
én jelenleg abban a fázisban vagyok, hogy a heti 1 kevés, alig birom kivárni a hétvégét, ez max fél évig fog tartani, aztán elég lesz a havi 1 vagy az egészet le fogom szarni, és ha 2-3 havonta kimegyek egyre az már sok lesz
én így működöm, munkában is sajnos
-
#13225 szerinted csapatot építeni rövid folyamat?
de mondok példát a Rókák kb december - január környékén alakultak, és most ott voltak nálunk, mert az előző 3 hónapban 2-3 alkalommal bizonyították hogy jó arcok. -
#13224 molle cuccok lehet válogatni. -
#13223 Tehát egy csapatépítős dolog úgy megy,hogy öszeül 4 ember,kigondolják,aztán elmennek pár játékra együtt,és esetleg az adott helyen ismerik majd a nevet,aztán amikor már sok helyen voltak,még ismertebbek lesznek,és meghívják őket az ilyen játékokra is?Mert ez azért nem egy rövid folyamat ha jól sejtem:) -
#13222 hát arra én se szívesen mentem volna, amúgy nem tom merre vannak CQB-s dolgok. -
#13221 no meg ugye én szívesen cqb-znék egy szál glock-kal, vagy TM fegyókkal - tehát nem 400 fps-sel
csak nincs kivel és nincs hol
mert ugye softair-en meghirdettek egyszer campona pincét, de semmi kedvem nem volt 380-450 fps-sel szétlövetni magam egy olyan szűk kis helyen -
#13220 mondjuk lenne ilyen csapat, sajnos abból 2 tag max infrapityuzni hajlandó, azt se mindig -
#13219 tévedsz a meghívásos játék lényege hogy sokkal komolyabb,
a szervező nagyjából ismeri az adott csapatok képességét és pl az alapján tudja az oldalakat összepakolgatni. 27-én több olyan csapatot is meghívtunk akiket igazán nem ismertünk soha nem beszéltem/ünk jópár emberrel, de tudtuk róluk hogy nem fogják végig anyázni a játékot, és nem fognak 1-kor lelépni a 3-ig meghirdetett játékról szónélkül.
magyarul az ott résztvevők minőségibb játékot kapnak így, a bejutáshoz meg nem kell más mint hogy korrekt játékosok legyenek.
-
#13218 3-4 ilyet lenyomtok rögtön jobb lesz az összhang a csapatmunka és akkor lehet már szépeket akciózni, hogy most ez 1 hónap vagy 3 hónap alatt kivitelezhető már csak részlet kérdés, nem kell kapkodni ülepedjen a dolog szépen. -
#13217 Bényére bármikor lehet menni ;) Ha tudok megyek jövőhéten,remélem tudok majd menni,aztán örőő,bódottá:D -
#13216 persze, mert ennyire konkrétan, bele az arcodba nem írják ezt így ki
mondjuk nincs bajom a meghivásos játékokkal, mert mindenki azt pöntyög baráti körben, saját társaságában, amit csak akar, max az, hogy szinte alig van más -
#13215 de 4-en
de az csak véletlen volt, hogy így össze tudtunk jönni
nem hinném, hogy heti rendszerességgel ez megoldható lenne -
#13214 ez azért nem egészen így működik. -
#13213 továbbá ennyi eenergiával SG Rock is feltehetné a baráti játékait, amire kiirja, hogy innen nem jöhet senki, de azért feltettem, hogy lássátok, mire nem jöttök -
#13212 -
#13211 mi van megtaláltad a 3 héttel ezelötti posztot? :D