29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13290 Bardocz!
köv. szombat Bénye? találkozunk? -
#13289 én valami negyed 2-kor értem haza pestről az országos megbeszélésről, és 8-kor indultam vizsgázni, ahol közölték hogy a jövőhét szombati matek vizsgámat átrakták vasárnapra így ugrott az a játék is :( -
#13288 Ehh.. Nem elég, hogy nem játszhatok, nem elég, hogy szombat reggel is mehetek melózni, de hogy a Blahán a buszra várva végignézzem, ahogy mennek airsoftozni, az már mindennek a teteje... :P :D -
praksi #13287 én csk CA-ból láttam külön megvásárolható RAS-os előagyat -
MuldR #13286 Neztuk. Csunya.
Nincs meg a CS feelingje :) -
#13285 néztétek az új JG RAS-os G3-akat? -
#13284 Lol ... ott a pont ... :) -
MuldR #13283 en gatoradet meg poweradet szoktam belerakni.
Annak alapbol szar muanyag ize van, szoval a kulacs mar nem ronthatja el :) -
#13282 aki egy kulacsba bubérkos ásványviezt tölt, az meg is érdemli -
praksi #13281 a buborékos ásványvíz is savas :-) -
#13280 nem szabad savas dolgokat beletolteni! nehanyszor atmosod langyos vizzel, aztan ha rendszeresen hasznalod par het alatt eltunik a mellekize. -
#13279 Ja, citromosvíz projekt, én is ezen gondolkodom :) Tudom hogy sosem tűnik el, csak ne legyen olyan durva :)
Sosem volt kulacsom :) -
#13278 Rakjál bele minden nap vizet,rázd fel párszor,este öntsd ki belőle,és ha eleget cisnálod eltünik belőle:D -
#13277 sehogy, a rendszeres hasznalat utan eltunik, de en most fel evig nem hasznaltam es megint olyan kellemes az ize mint uj koraban...:) -
#13276 na látom zajlik ittis az élet -
#13275 nagyjából sehogy :) -
#13274 Kérdés: Vadiúj műanyagkulacsból hogyan lehet kiirtani a műanyag alapízt? Van valakinek erre valami bevállt taktikája? -
#13273 mopndjuk erős kétségeim vannak a tekintetben mennyire hazsnálható, de akár jó is lehet -
#13272 Hamár anniyra kell a táccső, akokr olyasamit lehet amit az Aimpointokhoz árulnak, Booster, 3x nagyítás, QD cucc ... ha nem rakod fel a fegyóra akkor pedig tudsz vele nézelődni ...
-
#13271 ha lesz fölös zsém, akkor egyszer veszek egy ilyet
csak 160 USD
és akkor ezzel le van tudva minden, egyszerre :) -
#13270 na jól van punker, nem érdekel
meguntam, elegem lett, ennyi -
#13269 na az tuti hogy a felderítőnek csak hátrány lehet az ilyen..... -
#13268 Deszééééééééééééépekőkmindahárman -
#13267 egyébkáént meg punker, a távcső a felderítőknek kell
-
#13266 ha nem mozog nem nagyon vezsed észre (legalábbis mások is ezt mondták)
a saját csapattársamat is akkor vettem észre, amikor kinéztem magamnak egy fedezéket, már éppenhogy elindultam, amikor észrevettem hogy ott fekszik -
#13265 akkor mégis egy thermoszart fogok venni -
#13264 ha sűrű az erdő akkor vagy olyan közel van hogy távcső nélkül is észre veszed, vagy nem de akkor távcsővel se szúrnád ki, vagy mire igen már 2x lelőttek...... -
#13263 van rádióm -
#13262 jó akkor majd biotávcsővet fogok használni
punker mindig velem jön, és éles sasszemével kiszúrja a bokorban elbújókat :) -
#13261 1 minőségi rádióval sokkal többre megy az ember..... -
#13260 ezt semmire, ez csak egy példa volt :) -
#13259 no meg nem is az volt a kérdés, hiányzott-e neked a távcső, már ne is haragudj -
#13258 ez nagy és törékeny + még mindig nem tudom mire használnád. -
:) -
#13256 nem tom nekem még az életben nem hiányzott távcső airsoft játék közben, ha meg kellett volna akkor az szervezőként volt és ott a kamerán a zoom az megteszi -
#13255 erről beszélek én is
nincs vmi technikai megoldás erre? mondjuk árnyékolt lcd kijelző, vagy tudomisén -
#13254 érdekes, az én jó kis 1. vh-s távcsővemet sensei maszkban is tudtam állítgatni.... -
#13253 nem nagyon, a fókuszt nem lehet rendesen állítani. -
#13252 kéne egy távcső, de olyan, amit védőszemcsivel is lehet nézni
létezik ilyen? -
#13251 raknak bele....ez lemaradt.