Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ez az aminek az ég világon nincs semmi értelme 😞
mint a 460 FPS-es JG HK416-osnak, 1 hónap alatt kinyírhatja magát + épületbe fölösleges.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
tiéd? szép eredmény😄
VRSDM
akarom mondani 395 :$ 😛

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
jg mp5RIS-295 bemérve. hohó 😄

Punker
kínai mp5 nem jön ki 350 alatt, bár jön a CA sportline lassan.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ha 350 fps alatti kozepes vagy rovid fegyvert veszel (pl M4, MP5) akkor nincs szukseg stukkerre. Foleg kezdokent.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nem érdekel valakit egy JG SR16?
bardocz
hát nem tudom,szerintem kényelmesebb két szemmel rendesen körbenézni,mint távcsõvel szívni esetleg,igaz azzal nem is lehet közelre lõnin nagyon

amúgy nowarba amilyen fegyverek voltak<#finom>végigtapiztam volna az öszeset szivesen,de idõm sem volt,meg nem is engednék szerintem😄
Punker
van AEP ebben 1 kis aksi a csõ alatt, kb 20 méterig lehet használhatóan lõni velük 10-15 ezer pénz között, vagy vannak gázos pisztolyok ezek hatékonyabbak de drágábbak is jóval.

Milka
és ha veszek pisztolyt akor azis aeg legyen?hova fér el benne az aku?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Punker
pl keleti front a keleti pályaudvar mellett http://www.keletifront.com/

Milka
jolvan,szal akor sztetek kezdésnk valami kiseb daráló gépezet kellene😊jolvan megfogadom és kösz,amugy pesten van valami jo bolt?holnap lehet be is nézek..

VRSDM
2méterre?
bényén beásta magát egy ficak a hóba (festõs fehér álcába volt ráadásul)
namármost melltte, fél méterre volt a gyülekezõpontunk a halottaknak 😄 mellette ált. kb. 8ember, 1méterre, aztán jött a még meglévõ csapat, masírozva a hasadóanyaggal, majd kiugrik a hóból a faszi és megérinti a hasadóanyagot (ezzel hatástalanítva) 😄😄😄 gondolhatod 😉

Punker
rohadt jól ki tudja emelni a részleteket.

Punker
#9217 2x van, egyszerre küldtük el az üzenetet így a tied duplázva lett.

DannyL
Nem értelek. Ezt mire írtad?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
ha két méterrõl nem látsz valakit,akkor távcsõvel könyeben megy?😊
Punker
mentél már el 2 méterrel rejtõzködõ ember mellett?

néha nagyon sokat segít a távcsõ, és persze rengeteget gátol, ezért is kötelezõ a snipereknél 😊 + súly, távcsõvel kapás lövés se egyszerû a fókusz miatt.....

bardocz
távcsõ szerintem teljesen fölösleges,ha valaki nem lát el 40 méterre akkor annak szemüveg kell😊
bardocz
igen ez mráka,szerintem cyma alá nem érdemes menni,amúgy hop-up gumit nem minden esetben kell kicserélni,sokszor a kínai is nagyon jó tud lenni(cm 0.28s egyik testben olvastam,hogy nagyon jó),de persze vannak alkatrészek amit érdemes kicserélni minõségire,és fontos,hogy át legyen kenetve meg hézagoltatva elsõ játék elõtt
Punker
kiütöttél 😊

M16+távcsõ = vicc! az M16 hopup rendszere a legrosszabb, és a pontosság 80%-ban a hopup-tól függ.

DannyL
M16 szériából az olcsóbbak között a Boyi a top. Fém test, korrekt darab, 30e körül.

SG rock
jha ez neked ment Punker-tõl, de nekem is egy tanács 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
G36C nemteccik...de nézek valami JG-t akkor.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Milka
jolvan,csak gondoltam veszek egy jokis snipert,aztán azon fejlesztem magam hogy azzal nagyon jó legyek,de joban tudjátok,akor valami m16+távcsõ mondjuk?az még talán korrekt nem?akor a rugos kilöve kösz😊csak tényleg nem értek hozzá és ezért kéne a segitségetek ha már bele ölök lovét😊szal BARDOCZ irta hogy bizonyos szint alá nem érdemes meni.milyen ez a szint?márka?erõ?vagy hogy értsem?

Punker
vasárnapi játékról:

"A játékon 53 fõ vett részt játékosként.

Az átlag pedig 375,4 FPS volt..."

veszel egy 350 FPS körüli JG-t kezdésnek pl egy G36c-t (én azt vennék) átzsíroztatod hopup gumit kicserélteted, kényelmesen fogsz kezdeni sok sikerélménnyel, sniperben (430 FPS-tõl) kezdésképpen semmiképpen ne gondolkozz mert csak csalódni fogsz.

VRSDM
gyááá miért nincsen már vipem, mire megírom megírja másis, visszavonni persze nemtudom már :CC
sry szóval.

DannyL
😊

VRSDM
épp most beszéltük hogy az fps az nem távolságfüggõ minden esetben.
430 fps fölött kötelezõ rá a távcsõ pl. és csak 20méternél távolabbi emberekre lõhetsz.

itton 330-410 között van az átlag fps.
ha most kezded akkor nembiztos hogy springessel kéne kezdeni, csalódás érhet.

bardocz
kezdésnek elég 350 is,és ezzel eleve nem is játszhatsz úgy mint kisebbel,nem lõhetsz sorozatot(jó,ezt rugóssal nem is egyszerü),és 20m-en belül nem adhatsz le vele lövést
bardocz
sniperrel ne kezdjél semmiképpen sem
rugós puskát ne vegyél,mert szinte mindenki AEG-et használ,aztán az ellen szinte semmi esélyed sincsen
új fegyvernél nézd azt,hogy hány fps-t tud,milyen minõségû,egy szint alá nem érdemes menni
Milka
445 FPS rugos puskába az jó?135m/s?ez kb milyen meszire tud löni?

Milka
egy rugos puskával milyen meszire ,milyen erövel lehet löni?érdemes veni egy ilyen rugosat vagy inkább gyüjtsek még és majd vegyek eg AEG-et?
ha fegyvert akarok mit nézek rajta?milyen adatokat?menyi az a távolság/sebeség/FPS ami azért jó ha megvan mondjuk egy sniper puskánál?

Punker
vazze az új logóddal teljesen megtévesztettél.

VRSDM
jóvan nemértek annyira hozzá 😄 csak próbálok itt okoskodni 😛

DannyL
mármint tömíteni 😊

VRSDM
ki lehet hézagolni mindent ne szökjön el sehol sem egy lehelletnyi levegõ sem, szerintem itt kezdõdik. aztán jöhet a precíziós csõ.

SG rock
Én a cm028 és 031 köztis különbségre értem.

bardocz
nem semmi fegyver😮
DannyL
Ezt passzolom, nem ennyire egyszerû. Egy M4/M16-os hop-up rendszerbõl ami messze a legszarabb konstrukció soha nem fogsz a legjobb alkatrészekkel sem kihozni ilyen teljesítményt például. Ezeknek más az egész rendszere.

DannyL
A 2.000$ kicsit túlzás volt, itt találtam 1.500$ alatt is. Konkrétan egy M60E3-ast láttam, róla beszéltem.
Inokatsu

bardocz
nade milyen alkatrészeket kell cserélni?mert gondolom motor meg rugó nem fontos,mivel nem nagy fps kell,csõ,hop-up,az a nózi cuccos,über dugatyúk,meg amiben mennek?
DannyL
Mindenbõl a high end kell egy ilyen teljesítményhez. Ez azért messze nem az átlag. Egy ilyen mûszer 2000$ körül kezdõdik.

bardocz
egy ilyen jó rendszer alkatrészei menyibe kerülnek kb?meg mik kellenek ahhoz,hogy a fegyver meszire lõjön el kevés fps-el is?
DannyL

Milka
üdv!
engem egyre inkább kezd érdekelni ez a sport,vagy nemis tudom minek nevezzem pontosan.kéne egy két info ha tudtok adni,menyibe vanak a fegyverek kb?mit érdemes megnézni vásárláskor?hol lehet jó cucokat veni?milyen csapatok vanak?kösze

DannyL
FPS-re általában erõsebbek a kínaiak a dobozból mint a márkásabb darabok. Csakhogy a lõtávot az FPS kis részben befolyásolja, sokkal fontosabb a minõségi hop-up rendszer mint az erõsebb rugó. Láttam már olyan 350 FPS-es támogató fegyvert (Inokatsu) ami 80 m-re lõtt el. Szóval a hop-up és a tömítések minõsége után jön csak a rugó erõ.

bardocz
dehogynem,sõt,van aminek pár alkatrésze is erõsebb a márkásnál(cm gearbox+fogaskerék,JG-k magas fps-e)
SG rock
Ok, de ugy fps meg ilyesmi szempontból nem jobb nem?

Punker
a kínaiak nem fejlesztenek, a neves nagy gyártók termékeit másolják le ergó lopják el.