29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13490 na sird vissza, mert akkor sokan rühelltek itt az sg-n, és mára kiderült, hogy ember vagy te is -
MuldR #13489 Apropo, miert nem vagy mar mod?
Mondjuk nem baj. Seaweedet se kellett volna kitiltanod, mert iszonyat jo fotokat linkelt (meg szetrohogtemmagam, mikor egymast basztattatok) :)) -
#13488 vizsgákról 1 szót se holnap valami tetves lineáris egyenleteket kéne megtanulnom mielőtt vágjuk a kartelles klipet -
MuldR #13487 Csak midcap van. Meg 1 db lowcap. -
#13486 aki 2 méterről valakit fejen soroz, az egy állat
hú de fogtok utálni most: kezdők először menjenek lasertagazni
ugyanis ott nem tudsz sérülést okozni, és 2-3 játék alatt megtanulod kontrollálni magad
első játékon olyan szépen megsoroztam a zászlóval befutó csapattársat, sőt még másodikon is volt baráti tűz részemről, mert szaladtam a bombával miközben lőttek rám, én meg kapásból lőttem mindre amit észrevettem
mostanra már nem lövök le csapattársat
(max nagyon messziről az meg hülye, mit bóklászik arra) -
mstummer #13485 Nah szép... mentetted a bőrödet :D Jó újságíró lennél :DDD
Amugy pedig általában a játékokon a kamerás mindig kap pár sorozatot... vhogy vonzza a lövedéket a megkülönböztető mellény meg a kamera :) -
#13484 engem nem én megalkudtam velük "én kezelni kamera, nem bántani" -
#13483 minek mész te dániáába,és különben is,midcap tár nélkül nem engednek át a határon:D -
Kurfürst #13482 LOL na ha mást nem csináltunk ma egy szófordulatot. :D -
#13481 meg anyám meg nővérem, én vagyok a család fekete báránya..... -
praksi #13480 asszony nincs; holnapra tervezést kell leadni; holnapután vizsga; és közben még szedem össze, hogy otthonról ki mit kért a Nowarból :-D -
mstummer #13479 Teljesen igazad van, a média egy mocskos dolog. Kis dolgokat felnagyítanak és az igazi drámai dolgokról nem irnak, vagy max pár sorban...
Belegondolva nem véletlenül végeztek ki téged az arabok :D Rossz képet festettél róluk :D -
#13478 csak 60, inkább segíts 1-2 ezer körül van a rekord pl érettségi botránykor, vagy a 2006-os tüzijátékos balhé pl :D
hm régi szépidők mikor még mod voltam -
#13477 van midcap tárad? -
praksi #13476 a médiát (és főleg a bulvárt) nem érdekli az igazság, csak az hogy szenzációt kelthessenek. és sajnos megtehetik. -
#13475 szóval apád orvos :) -
#13474 Azért egy picit túlreagálod,de minimum túlzol:) -
Kurfürst #13473 Arcvédőt még így is ijesztően kevesen használnak...
Ja volt kérdés minek a sisak (az optikai tuningon kívűl :D). Hát múltkor Tökölön a havert max 2m-ről megsorozta fejen egy srác, a szemöldökcsontnál. Rögtön nőtt egy harmadik szeme, aztán este az egész vércupák lecsúszott a szemére és egy hétig tele volt vérrel a szeme.
Egyébként ugyanott mondta vki hogy nem rég csúnyán széttépték az arcát (nem láttam mert tanult az esetből és azóta páncélozta)
Na ezért. Sok a hülye, elszabadult a tuning, Iron Menbe kell átmenni.. -
MuldR #13472 2 ora alatt 60 hozzaszolas! Pszichopata allatok! Huzzatok aludni, vagy masszatok az asszonyra! Ez mar beteges! :) -
#13471 lál -
#13470 lehet hogy elfajzott de mondok 1 példát AS-tól függetlenül, ma a kórházban apám egyik munkatársát leütötte 1 cigány mert nem az ő kölkét látja el elöször, az volt a reakció hogy becsukta az ajtót a C-re várja meg ott a rendészeket, reakció a főorvos verekedett a C-vel (holott csak őt támadták meg) majd elzárta a manuszt, a véresszájú média simán kiforgat bármit..... -
#13469 sajnos nem eleget, mert annyira nem feküdtem itt jól a fönökségnél, hogy mod legyek
inkább utáltak :) -
#13468 te olcsójános! van midcap tárad? még az sincs? :o
:DDD -
#13467 pl. ha elhúzok Dániába, lőttek a mi kis csapatunknak :)) -
#13466 akkor nem a benyakut előtt kanyarodnak el, hanem már azon az úton jönnek ahol a kút van
ha a kút megvan, akkor már nem lehet eltéveszteni -
#13465 ez kissé elfajzott gondolat. -
#13464 ezt anno sokan így érezték, csak nem airsoft témában
nem tudsz vele mit csinálni -
#13463 na pont ez a fő gond, most gondolj bele 16 éves kölök anyuci kicsi fiának kilövi így a fogát, és történetesen anyuci a helyi főatyaúristen szeretőjének a manikűröse.....este már az összes bulvár média a gyilkos kiképzőtáborok felszámolását követelné. -
praksi #13462 hmm... jó kis séta lesz oda kimenni :-) -
#13461 kimaradt az én, az idióta nullasenkikből :) -
praksi #13460 nekem is kínai fegyvereim vannak (igaz az árukból lassan egy CA is kijönne :-)); és nem fikázok le senkit, csak mert nem költött az AS-re százezreket; a gondom még mindig azokkal van, akik utánaolvasás nélkül megveszik a fegyvert, mert milyen jól néz ki, és lehet vele májerkodni a suliban.
kb. egy hónapja az egyik srác teljesen egyértelműen dobatott (volna) egy srácot, aki a felszólítás után csípőből arcbalőtte. miután többen leb*sztuk, akkor derült ki, hogy fingja sincs arról, mi az a MASZ (de megígérte, hogy el fogja olvasni...) -
#13459 közben más megcsinálta rendesen a térképet :D -
#13458 és te hányat küldtél el a picsába? :D -
#13457 -
#13456 "tudod a nagy öregek rengeteget tettek a hazai AS közösségért már, de belefáradtak hogy "ismeretlen" arcok megmondják nekik a frankót ők mit játszanak mit élvezzenek."
de punker a világ ilyen
nem csak az AS
az élet minden terültet
hány újregünk volt itt az sg-n az évek alatt, akinek a seggén ott volt még a tojáshéjj, de ő szülte a napot, és nekiállt szervezkedni, meg megmondani, hogyan fórumozzak
-
#13455 Így viszont potn a kínai fegyverek miatt sok értelmes ember is elkezdi csinálni,mert nem költene rá 100+ ezreket,de kínaival meg megvan olcsóbban,és pl én még semmi hátrányomat nem éreztem abból,hogy kínai fegyverrel játszok. -
#13454 én 5x voltam egy év alatt érden szal...... -
praksi #13453 ja, még mielőtt túlmennék, egy kicsit visszább. értem én -
#13452 már miért ne lehetne?:) anyi,hogy nem járunk minden héten,és akkor se biztos,hogy együtt:D -
#13451 iparosok útja vagy mi a neve a hosszú utcának, aztán lásd Mike utikönyvét