29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #13650 Engem meg csak nem is igazoltattak.
Pedig volt, hogy Woodland+konyokvedo+PASGT melleny+LBE-ben vezettem :)
Nehez lett volna bemagyarazni, hogy valojaban a telekre megyek kapalni :) -
kvitya #13649 Minket mindig kiszállítanak........ :D -
praksi #13648 sz nem, de ma ahogy mentünk ki a pályára, közúti ellenőrzés. 3 rendőr, egy okmányolt, egy nézte az utat; a harmadik nagyon nézett befelé a hátsó ülésre... :-) -
#13647 patakban gázolós, kisvasútról turisták integetnek játékon voltatok már? :D -
#13646 Hello!
Készütl sok kép a Gödöllői Katlan harcról, ma este elvileg fentlesznek softair.hu-n. Az lenne a kérdés, hogy hogyan tudom megnézni a képeket? -
#13645 Hali!Abbahagytam az Airsoftot,így elcserélném három fegyverem,kerékpárra.DH-ra lehetőleg.Tudom ez nem hírdető oldal,de hátha közületek érdekelne!Ha igen,írj privit! -
#13644 na ez érdekes -
mustar #13643 onnan biztos nem :D szerintem másik mustár vagyok. -
#13642 mondjuk hunyadi borhadjárat? :D -
#13641 Az egyik legfullosabb gyűjtemény a Hiren's bootCD ... azon rengeteg olyan cucc van ami ilyenkor kellhet ... Nekem az van kiírva ilyen alkalomra, plusz van 2 olyan CD-m amin winyó nélküli oprendszerek vannak ... egyiken Linux, másikon XP :) -
mustar #13640 Punker, honnan ismerjük egymást? :D -
Kurfürst #13639
CHKDSK ÉS EGYÉB WINDOWSOS BEÉPÍTETT SZAROKAT NE HASZNÁLD, ÖSSZUKUTYULHATJA AZ EGYÉBKÉNT MENTHETŐ DOLGOKAT HOGY SOHA NEM HOZOD VISSZA!
Getdatabackkel lehet próbálkozni, ja és vegyél a közértben Red Bullt! Jó hétvégét... -
mstummer #13638 Múltkor nekem is elszállt egy partícióm. Munkatársam adott egy CD-t ami az akkori aktuális chip magazinhoz járt.. volt rajta pár adatmentő program. Mindent visszahoztam. Szóval ha van ismerősöd aki veszi akkor kérdezz utánna. Vagy az utolsó vagy az utolsó előtti kiadás.
A getdataback-hez képest sokkal egyszerübben sikerült... kb fél óra alatt meglett. -
#13637 sok türelmet hozzá, én anno cégnél 1x álltam neki getdataback-kel bűvészkedni qrvahosszú nap volt.
nem tom mitől lehet, sose jöttünk rá mikor miért csinálták különböző winyók. -
#13636 minden ötletet szívesen fogadok
mennyire nem ezzel akartam foglalkozni most hétvégén :(((( -
#13635 nem azt mondom hogy nem mentegettem, de egy csomó minden jó lenne arról a vinyóról
eddig a getdataback-et ajánlották
NTFS partició mitől szállhat el?
a vinyó amúgy fizikailag normálisnak tűnik, nincs fura hangja, nem kerreg, semmi
büdös életbe már, bocsánat :( -
#13634 tippre a particiós tábla szállt el. -
#13633 OFF!
Segítsetek nekem légyszi
beszart a boot vinyóm, most öcsém gépéről írok
áttettem ide a vinyómat (PATA) a bios látja a windows xp alatt a device managerben látszik, ugyanakkor a disk managementben nyoma sincs, és a vinyón lévő particiók sem látszanak (Samsung SP1614N) -
#13632 kurvajó fotók, S.T.A.L.K.E.R. powaaaa :P -
mstummer #13631 Szerintem az első képnél segített a PS, a többi meg máshol van. De azért nem lenne gyenge :) -
#13630 bementek? hogyan? -
mstummer #13629 Nagyon jól néz ki a hely.Saját vasút...saját patak. Ezt nevezem. Kár hogy az oldal egy csöppet lassú.
Ezeknek meg kb új lábuk nőtt a játék után... :) -
#13628 arrafelé elég szép a táj :) játszani is élvezet lehet :D -
#13627 valahol a mátrában gyöngyös környékén. -
#13626 jól néz ki, és ez helyileg hol van? -
#13625 na szal holnap ide megyünk:
képek -
#13624 nah végre, vettem 12V-os halogén izzót kisütni az aksit, egy dróttal ősszekötöttem az aksival és olyan forró lett az izzó, hogy a dróton lévő szigetelés elkezd leolvadni meg a drót is. -
#13623 kiállítás volt, 500 ft volt a belépő, még tavaly néztem meg. de csütörtök éjjel kezdtek el pakolászni, péntek reggel már a fele eltűnt. -
#13622 Én meg hullazacskóban,ez a 3 kiló is sok így:D -
#13621 Egy kis játékért hogyafenébene? .)
Csak akkoriban még nem volt tokom a puskához és a hónóm alatt kellett cipelnem a dobozában. Hát nemtúl kényelmes, de jó játék volt ^^ -
#13620 Azt simán legyalogoltam volna én is:) -
#13619 Háth igen, nekem csak 5 km-t kellett gyalogolnom. -
#13618 Hát én 1 óra alatt most nem tudta volna legyalogolni 30km-t,vagy többet,a következő vonat meg 1 óra múlvára volt kiírva,úgy meg reménytelen lett volna odaérni -
#13617 Én is jártam már igy, de pont volt annyi időm, hogy 1 óra alatt gyalog átértem a szomszéd településre és onnan ment busz :) -
#13616 egészségedre :D -
#13615 Nem megyek én ezen a hétvégén már sehova,ha már szpok,szopjak nagyot... -
#13614 ez aztán szo*ás, gyere holnap gödöllőre katlanharcra. -
#13613 Nem hiszem el,mekkora ergy balfasz vagyok,sikerült lekésnem a vonatot,így ma már nincsen játék Kurvajókor jön rám a roszullét... -
#13612 help
miért van mikor az akksit ki akarom sütni max a pici zseblámpaégő fénye gyullad fel? de akkor is ha frissen van töltve, szóval nem azzal van a gond, hogy nincs benne elég szufla. -
#13611 No comment ...
Majd ha felnősz ... (És nem az évek számára hanem a gondolkodásra gondolok ...) rájössz ...
Jó játékot Mindenkinek a hétvégére ...