29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #13690 bocsmá, a midkep az midkep; nekem már nagy lehet az arcom, sry -
#13689 akkor azért még nem vagy teljesen menő, te olcsójános :) -
praksi #13688 csájníz; Jing Gong G3 SG-1
a röhej az, hogy pont ma untam meg a várakozást, és el akartam menni tárakat venni; kész mázli, hogy a CA tárak nem jók, csak a Marui, azt meg most épp nem lehet sehol se kapni; baromi mérgesen hazamentem, kb fél óra múlva felhívott a rendelést végző srác, hogy megjöttek :D
ami kicsit bosszant, hogy a nem vámköteles csoamg persze hogy kikötött a vámon, mert nem akarják azok ottan elhinni, hogy alig került 10K-ba a csomag, pktg-el együtt. -
#13687 kínai fegyód van, vagy vmi márkás? -
mstummer #13686 A bipod ott már tényleg nem oszt nem szoroz :D Annyi fém van elől hogy csak na. Plusz az aksi :)
Tuti nem cipelném egész nap. Szemeztem vele, de max annyira kéne hogyha kedvem úgy tartja játszok vele 1 órát, de ahhoz viszont túl drága. -
#13685 :) A bipod gondolom azért kell rá, hogy könnyebb legyen az eleje
Mondjuk sokat gondolkodtam rajta én is, de nagyon nehéz az a dög ... alap játékokn ez nem lenne gáz, de egy komolyabb, egésznaperdőbenmenős játékon már gáz ...
Anno a Beta AK-m nap végére minimum 10 kilót felszedett -
mstummer #13684 Hétvégén egyik csapattársam egy KART M14 EBR-el állított be játékra. Gyönyörű egy fegyver. És rohadt orrnehéz :) Bipod nélkül szinte használhatatlan. De a legszebb fegyver amit eddig láttam. -
#13683 Nekem is megvan a Socom-om, hétvégén avattam fel. Meg vagyok elégedve! -
#13682 vasárnap TM M14 Socom és TM Mk23 Socom fürdött többször a patakban semmi bajuk csak amíg vizes a cső/hopup érdekes a lőkép. -
#13681 VFC és inno is van fent a jutubon ... szofteren az egyik tápigban boncolgatták is hogy durván néz ki, de majd mindegyik működne utánna ...
Én JG AUG-al láttam akváriumbamerítős, utánnasokatlövős vidót :) -
#13680 Lehet kipotyan belőle a töltény ha jól mozgatod:) -
praksi #13679 ICS AK47-ről láttam videót, hogy a sárba elásták, aztán kivették és rendesen működött :-)
megjöttem a táraim, söllölöllölö, király arc leszek én is :D -
#13678 de az éles fegyver
közben rájöttem, fyver topikba tettem a linket
de már aki feltette, leszedte :( -
praksi #13677 amilyen leírásokat olvastam a G36-ról, szerintem kizárt hogy ilyet tudjon :-) -
#13676 én ilyesmire emlékszem de az AK volt 1x. -
#13675 mintha belinkeltem volna egy videót, ahogy a fószerkám belemártja a vizbe, aztán lő vele, de sehol nem talál youtube-on, ti emlékeztek ilyenre? -
#13674 jah :)
-
#13673 a fegyver nagyon jól néz ki ! de annak a német katonának nagyon buta feje van -
#13672 HK G36 -
MuldR #13671 bullets.hu -
#13670 http://airsoft.nowar.hu/
http://www.airsoft.hu/
http://www.keletifront.com/shop/
http://www.softair.hu/index.php -
#13669 Köszönöm, pont ilyenre gondoltam! (Legközelebb használom a google-t is, ígérem...) -
#13668 nagyon flash videó ;) -
#13667 nowar.hu, keletifront.com és persze a tuti nyerő a google.hu -
#13666 Sziasztok!
Tudnátok nekem weboldalt ajánlani, ahonnan Airsoft fegyvert szerezhetnék be? A segítséget előre is köszönöm! -
#13665 elkészült a Kartell film -
#13664 Jófajta -
#13663 egész pofás festés. -
#13662 pedig működik..rákerestem a "boyi" szóra és kidobott egy csomó találatot....
-
#13661 itt nem működik jó ideje, túl sok a spam a fórumon. -
MuldR #13660 Nyugi, itt is le van, csak "itt sincs kereso" :) -
#13659 szerintem ott le van írva...használni kéne a keresőt.. -
MuldR #13658 "ma este elvileg fentlesznek softair.hu-n."
Es ez az a forum?:) -
#13657 mindenki válaszát kössz -
kvitya #13656 Punker Zsanett :D -
MuldR #13655 Az majd csak az elozetesben lesz :) -
#13654 vigyázz lehet legközelebb hátulról lepnek meg ! -
#13653 booniban sötét szemüvegben a cipőfűzőmre koncentrálva nem is láthatta a fejem -
MuldR #13652 Na jo, de neked bunozo fejed van :) :D -
#13651 tavaly augusztus 20 nagykálló, kiszállok a kocsiból lehajolok bekötni a bakancsot mire felnéztem már kérték a papírokat :D