Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
sensei maszkot érdemes venni?írja a háló a lövéseket?nekem nem tünik biztonságosnak,cask lehet szemüveg miatt jó lenne,fleg ha nem párásodik és védi az arcomat is
Punker
Alice klipsz-et katonai boltokban, reintex-nél 200 pénzért kapsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
na sajt vélemény 0.28s-rõl

meszirõl arányaiban kisebb a szórása mint 2-3 méterrõl lõve,kb ugyan akkora 20 méterrõl is
meszire is jól lehet vele lõni,egy kartondobozt céloztam erõsen félhományban,és kb 20-30 méterrõl eltaláltam
jó a tûzgyorsasága,és a tár is jól adagol hozzá
egyes lõvésben valamiért kiakad a fegyver,és nem lõ,ilyenkor sorozatra kell állítani,lõni vee párat,és mehet újra az egyeslövés
váltûámasz kcisit lötyög de nem zavaró
DannyL
M16 tártartó szíj akasztója? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

degenerator

ilyet hol tudok venni pesten?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
fúú kösz, lent van a dollár árfolyam lehet ezt most kéne gyorsan berendelni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bexter
😄DDDDD

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
hova sietsz? airsoft news-on most volt még, kell pár hét hónap hogy a kinti boltokban legyen, aztán majd egyszer csak talán lesz itthon.

degenerator
véletlenül arconlõttem én is egy srácot, a szeme alatt, folyt a vére rendesen. (bár volt rajta szemüveg+maszk, a közötte levõ résen ment át a bb) ennem láttán vettem egy sensei-t.

pps-41est tudna valaki linkelni? vagy magyarországon hogy szerezhetõ be?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DannyL
UNC-n
Name: G&G G-05-010 (keresõbe írd be)

Olcsóbbat nem találtam. Csak G3-ast láttam olcsóbb helyeken.

Punker
és a lényeg ismételten pofavédelem emberek!!!
a nagy épület 3. emeletére beszorultunk a 3 PMC védett minket mikor a lépcsõnél az egyikük orrát úgy ellõtték hogy a felszakadt seb perceikig vérzett amíg nem tudtam leragasztani neki.

Punker
oksa

nincs ötleted honnan tudnék a legolcsóbban MSG tust rendelni? 😊

DannyL
Én leszarom... 😊

Punker

Punker
nem hiszem, tavalyi év elején több játékon is találkoztam vele ahol teljesen normális segítõkész volt mindenben, mikor most elöször mondták mi volt csak pislogtam én is hogy mivan.

valamin az elején behergelte magát aztán volt 1 kétes szitu, utána meg a vox miatt ordított (mondjuk a vox miatt mindenki ordít tapasztalatom szerint) és akkor jött a Marshall.

de mondom szerintem nem tartozik ránk mivel nem voltunk ott, nem?

DannyL
Neki mindig rossz napja van. 😊

Punker
nem a mi dolgunk, én Abu el Borz kávézójában voltam mikor ez történt a pálya másik felén nem láttam nem hallottam, rossz napja volt ordibált elküldték legyen ez mindenkinek tanulság.

Mersant
en azt tapasztaltam hogy ahanyszor Regis megjelenik 1 jatekon, ott mindig hisztizik, ordibal. tavaly pl. platoonon legszivesebben pofan toroltem volna, pedig semmi kozom nem volt a sztorihoz, csak negyed oran keresztul hallgattam hogy uvolt 1 sraccal igazsagtalanul, mert szerinte nem a megfelelo ruhazat volt rajta, hiaba magyarazta a srac hogy WD rabolintott a cuccara. mar isten tudja miota ott hasaltam, a fo csapasra keszulve az amcsi bazis ellen, erre jon ez a majom es levag 1 15 perces monologot, ezzel mindenkit az oruletbe kergetve. elotte a sajat csapattarsaival uvoltott, mert szerinte miattuk lottek le ot, pedig o volt a balek, mert elkolbaszolt es frontalisan belenkfutott...na mind1...en rosszul vagyok a stilusatol...
most meg valami olyasmi volt hogy nem lehetett rola eldonteni hogy sebesult e vagy sem ,ezert lottek tovabb. se kez a magasban, se feher kendo, aztan termeszetesen neki allt feljebb...de tobb panasz erkezet ra, nem csak ez az 1 szitu, es akkor dontottek ugy hogy hazakuldik.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
qrvagyorsan megtelt, és azt a 35 US-t aki ott volt olyan szinte alázták az arabok már rossz volt nézzni <#idiota>

bardocz
falludzsaba mentem volma ha mem telik meg es nincs craladi program😊
Punker
jó hát nem a mi dolgunk minket nem érintett.

VRSDM
az hogy valaki vezeti a rajt, nem gond, miután meglátott az ellen és tudja hol vagyunk, már lehet kiabálni, csak addig maradjon csendben az illetõ amíg ez bekövetkezik.

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Szerintem õ már mindenkire ordított egyszer legalább. 😊 Mondjuk én pont arcon szoktam vigyorogni az ilyen embereket. Olyankor persze még jobban ordít. Vicces szokott lenni. Kifejezett konfliktusom nem volt vele, de hallottam már kiabálni és olyankor elég bután néztem. 😊

ezt mondjuk nem értem, mert nem egy helyen olvastam már, hogy az találat, amit a másik ember bevall. fõleg hogy a MASZ-ban is benne van (ha már a "túl komolyan" vevõkrõl van szó...)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Nekem is leüvöltötte egyszer a fejemet (állitólag nem vállaltam be valami találatot), egy másik játék elõtt viszont teljesen jól elbeszélgettünk, ha összetalálkoztunk a csatatéren akkor is kifejezetten jó hangulatban apritottuk egymást.

Asszem annyi van hogy alapjáraton csendes, teljesen normális és nyugodt, minden 3ik játékoin viszont elönti a fejét a szent berzerker düh, átvált vörösbe a világ és robban. Monnyuk, ezt a rossz szokását abbahagyhatná, mert egyébként úgy látom hogy õ talán egy kicsit komolyabban veszi az egészet, mint az átlag, aztán ebbõl lesz a konflikt.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
hát én nem sokszor láttam Regis-t tavaly 2x-3x akkor mindig normális és segítõkész volt, nem tom most mi gondja lehetett nem voltam ott.

az meg hogy hangosan irányít a saját és a raja problémája max, én igénylem azt hogy Rommel folyamatosan zengjen és 110%-osan kontrolálja a rajt, max pofánlõnek mert hallja az ellen is.

DannyL
Magából csinál hülyét... 😊

Punker
média voltam végig, csináltam több mint 200 fotót és jó 30 perc nyers videt, remélem jó klippet lehet vágni belõle, valami hihetetlen módon csak 2x lõttek le, abból egy ment szemüvegre, meg 1 sorozat mellre, a cuccnak így nem lett baja.

végül maradtál médiásnak, vagy átnyergeltél US katonának?

Mersant
idelye volt, folyton ugat. a szomoru hogy ebbol sem fog tanulni...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
az, kivancsi vagyok a videokra. jatek elotti kozos imadsag stb. biztos jol mutat 😊

DannyL
Ja hallottam, hogy Regis-t hazaküldte a game marshall kiabálás miatt. 😊))

Punker
fúú gyerekek hihetetlen hangulat volt Falludzsan!! 😊

bardocz
En is annal vettem a cymamat majd ha nem telorol irok leirom milyen
ahogy mész a kõbányai út felõl, be az elsõ kapun (asszem 3-as kapu van kiírva), bemész, balra az elsõ sorban elindulsz, ott lesz nem messze; arról lehet megismerni, hogy tonnaszám állnak ott a fegyverdobozok :-)

Nah voltam kinnt héten, találtam is egy fegyverdobozos helyet, ott volt a roncstelepes bejárat és a 3-as kapu között, de ott csak vmi fiatal kinai srác volt, sok CYMA cuccal (25 ért mennek az új cuccok, Cyma 31 meg vmi Cyma behajthatós, fekete AK tactical), JG nem volt - "2, 7", azaz két hét múlva 😊 - ez ugyanaz a hely csak épp nincs JG-jük?

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
nem de nem is kéne mert ez rohadt alacsony, nekem ilyen volt de nem vált be az ACOG-hoz úgyhogy ilyenre cseréltem

Punker, ilyen G3/MP5 reddotot láttál már?

Punker
igen a low/dic-cap lényege hogy a rugó nyomja ki , nem kell felhúzzni stb.

degenerator
hát jó, köszi. de amúgy hogy mûködik ez? a rugót nyomom össze, mikor beletologatom a bb-ket?

Punker
kézzel is lehet csak úg ykicist nehezebb, aszem a 70-es CA fém lowcap-be 8 vagy 10 darabot sikerült kisujjal beletuszkolnom mikor megvettem 😊

degenerator
aha....akkor a kulcsszó a gyorstöltõ....

Punker
mi van? gyorstöltõvel felül ahol ki is jön beadagolod.

degenerator
az ak mid-cap tárakat hogy kell tölteni?<#idiota>

odáig eljutottam, hogy az alján elhuztam egy lapot, de ott megállt a tudomány.

lehet érezni; ha meg van feszítve, és úgy nyomod be a csõbe a pálcát, olyan mintha egy kicsit szorulna. csak simán engedd le (aka. ne legyen megfeszítve) és nem lesz gond

SG rock: lehet kapni speciális hopupállító mûszert, én házilag megcsinálom neked 2000+postaköltségért :-))

SG rock
Hopup gumit , hogy lehet állítgatni?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
az kb ott van,ahol a tár feladja a golyót ugye?vagyis picit elõrébb
Punker
csak arra figyelj a hopup-ot ki ne nyírd vele!

bardocz
a fegyver csövét minden játék után érdemes tisztítani?é ugye úgy,hogy a tisztitópálcába belehúzok egy textildarabot,és azt megforgatom a csõben?
Punker
jaja minden játék után 2-3 egyeslövéssel fesztelenítsd mindig a fegyvert!

bardocz
jaja,azt olvastam és ki is lövöm a fegyverben maradtakat