Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Ohh, dehogy görcsölök 😄...

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DannyL
Semmi gond. Ha késõbb még érdekel szólsz és ha még megvan akkor meglesz, ha nem nem. Nehogy begörcsölj itt nekem ezen. 😊))

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SG rock
vettem golyót és ezért nemtom megvenni, sry.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DannyL
Megkaptam. OK!

DannyL
Utána meg rájössz hogy egy fegyver nem fegyver. 😊 Sallala... és fél millánál tartasz. 😄

SG rock
kicsit sem , miért?

DummyBoy
Elõbb-utóbb mindenki elkezd öltözködni ... Jóbarátom 2-3 hete még nem is akart AS-ezni, aztán vett egy Cyma AK74-est, utánna egy öltözet BDU-t, utánna egy mellényt, most épp a midcap-eket várjuk...

Aztán jön a rádió, mégpóttárak, valami innivaló, tartalék bb ...

Hiába van egy BDU-n ezer zseb ... kevés és kényelmetlen 😊

Egyszer elmentünk munkatársakkal áutdór tímbildingre (Szép magyar szavak ...) és poénból hátizsák helyett az akkori SAAV-met vittem el ... hátul ásványvíz, nagyzsebekben kaja, kicsikben telefon + cigi, a tárzsebekben pedig mindben egy doboz sör 😊

Ugyanezt a cuccost a punnyadt testemmel nem tudtam volna hátzsákban cipelni ... erról nem is szólva, hogy nem csörgött ... csak rutinos volt a vezetõ, megnézte mi van a zsebekben mert érdekelte a mellény 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Reaper
Nem lötyög a csöve?😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

bardocz
elképzelhetõ jövõ hétvégén megyek bényére,nem tudom piát hogy oldom meg,megpróbálom valahol lerakni ahol majd megtalálom😄
SG rock
Ja és DannyL ment sms!

SG rock
Megvettem a fegyveremet a Keletifront-ban, egy JG M16A4 nagyon tetszik 😊, chronoval megmértük és alapból 385fps 😄 király.

Punker
majd rájössz te is, elöször nekem is csak 1 kulacs volt, de ahogy az ember elkezd több tárat használni akkor elöször annak kell hely ahonnan kényelmesen gyorsan elõ lehet kapni, meg is kéne tölteni akkor gyorstöltõ is kell, a palackban zörög a BB jöhet helyette a zacsi, rádiónak is kell 1 zseb stb, stb, stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mert inkább cipelek mint hogy világítson a szines hátizsákjuk az erdõben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

degenerator
azért ezzel is túlzásba lehet esni. pl egy srác akivel játszottam, beletöltötte a piáját a málhamellényében levõ mûanyag flaskába, aztán gyorsan megitta onnét. feelingesebb. mellesleg az én plusz nehezékem egy hi-cap tár a zsebben....

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

bardocz
menekülés közben kiszórsz minden cuccot a táskából,és pont csak a te cuccaid maradnak benne,hihetõ sztori😄D
de miért te cipeled a többiek cuccát? én simán otthagynám az erdõ közepén, majd azt mondom menekülni kellett :-D

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
általános iskola matek óra? 100m * 100m-es négyzet az 1 hektár.

Punker
hát én nem vagyok 110 meg csak a körül, de ha megpakolnak mint a málhás szamarat úgy csörög alattam az erdõ a többiek rohamot kapnak, legjobb szintén pingyomon volt kb 60 kilós srác 1 AUG-gal kis résen a bozótoson kimászik azt mondják menjek utána, mondom bazze ezen a hátizsák nem fér át nem hogy én 😊

Mike
naja, csak tudnom kéne mekkora egy hektár

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

nálunk van egy srác, kb 110-120 kiló, olyan mint valami szellem; éjszakai játékon csönd - csönd - csönd - csönd - még mindig csönd, aztán megérinti a vállamat h "megvagy" :-)

Punker
hostages-en mikor váratlanul ránkszakadt a hó na az is hasonló buli volt, körbe jártuk az egész éri erdõt (kikeveredtünk már nem is játék térre) úgyhogy a nyakamnál olvadt befelé pólóm pulcsim vizesebb lett mint kívül a zubbony 😊

bardocz
multkor még ó volt,elején úgy fáztak ujaim,azokat melegítettem,de aztán megszoktam,egyáltalán nem fájt,meg nem fázott,meg simán fetrengtem a hóban is,alsógatyám is vized volt😄 nagyon jó volt
Punker
fúú elsõ Vadkan AStúra miskolcról a bükkön át, kb délelött 10-re elfogyott a vizük 1-kor elmentünk vizet keríteni valahonnan mert kidõlt mindenki ha nem kerítünk valamit tuti kiitták volna a patakot is.

amúgy télen is jó a nagy felszerelés, mikor az emberek fagyoskodnak elõkapom a hátizsákból a termoszt kiöntöm a még gõzölgõ teát rögtön jobb lesz.

Köszi
Punker
melyik gyártótól?

kínait 30-35 körül már kapsz szerintem ha szerencséd van, lent van a dollár árfolyam most kell rendelni.

Punker
hektárban érdemesebb számolni, érd olyan 50 körül van talán, szeptember végén a mi játékunkat 16 hektáron játszottuk bázis foglalós nem nagy mászkálós game volt de mindenki megpusztult délutánra az áprilisi kb 30-40-en lesz. de ha pörgõs oda vissza rohangálós akció van 5 hektáron is qrvára el lehet fáradni 😊

Bocsi M4S-System
Punker
tavaly pingyomon, 9 körül úgy szakadt nem lehetett kiszállni a kocsiból, elállt 10-kor eligazításon már hétágra sütött a nap, kicsit lejjebb mentünk látni lehetett hogy gõzölög az erdõ mint a filmekben, mondjuk minden szemüveg párásodott is rögtön.

az a kis + súly meg kell legjobb fogyókúra, mondjuk azt szeretem mikor a kiszáradt erdõben lopakodni kéne és leb@sznak hogy hangos vagyok (az hogy másik 3 ember kajáját vizét stb is én viszem ilyenkor nem számít persze) de még egyik okos se tudta megmagyarázni hogyan lehet ekkora súllyal halkan menni. élõsúlyban vagyok 105-110 kiló ehhez jön még 1 nagyobb játékon + 30/40 kiló felszerelés ellátmány, mikor reggel bemész a pályára és csak délután mész ki akkor vinni kell mindent az a biztos.

Hy
Körülbelül meg tudnátok mondani, hogy egy S-SYSTEM fegyvert menyibe kerül???
Mike
mekkora egy nagy pálya, hány kilométer?

Remelem megint lesz reggel kis eso utana meg meleg! Brutal 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

a Katonák voltunk -ra megyek :-)

En is igy indultam neki. Semmi extra cucc. 1 kulacs, par csokika, meg 3 tartalek tar. Nem is ertettem, minek a taktikai melleny.

Most tele vagyok minden biszbaszal mert kell es lusta vagyok a parkoloba visszamenni (meg neha nem is lehet).

Bar 2 het mulva mar szerintem leteszem a PASGT-t. 20 fok folott elviselhetetlen! En nem tudom anno a sivatagban hogy birtak viselni. Meghaltam volna 😊

Nem sajnallak le. Irigyellek. Barcsak le tudnek mondani a sok cuccrol, es konnyeden szaladgalhatnek. 😊

DummyBoy
Az utolsó játék amin anno voltam a Game Warden volt ... "újoncként" elsõ nagyjáték ... ott is kicsit hûvös volt a reggel, poénból vittünk páran macsetét ... volt aki nevetett is rajta ... 1 óra múlva nem nevettek ...

US oldalon voltunk ... délután 1 felé 4 vietkong megadta magát nekünk, ha adunk egy kulacs vízet (Adtam, lett 4 hadifogjunk) <#hehe>

4 lityis kamukamelbekkemben valami 2 deci víz maradt délutánra, de dél felé már figyelni kellett, nehogy idõ elõtt megigyam ...

87658568379487598476934857 szúnyog ... ugyanennyi fok ... hangulat az volt tuti 😊

DummyBoy
Hidd el nekem 25 kiló nem azért lesz mert elvárják tõlled, hanem mert szükséged lesz rá ... Egy alap CQB/C (hehe) kispályára/játékra majdnemhogy felesleges, aki akar az visz magával a feeling miatt ... de ha maga a játék olyan tipusú, akkor max nem mész el, de ha igen, akkor készülni kell rendesen ...

Egyik vietnamos erden nagyon kemeny volt. Reggel esett. Nem szakadt, csak ugy esett pici. Beoltoztunk elindultunk. Erre kisutott a nap es lett vagy 30 fok! Akkora para es szunyogfelho volt az erdoben!! Kemeny volt. Egyik csapattagom par nappal korabban ott fikazta, hogy erdi erdobe semmi vietnam feeling nem lesz, mert az nem dzsungel. Hat a jatek vegen kesz volt, ott omlengett, hogy mekkora kib. nagy dzsungel feeling volt, es tiszta vietnam 😊 Egyik legjobb jatekunk volt.

Mike
hát ja, de tõlem ilyet ne várjon senki, 25 kilót fix nem fogok cipelni, nyugodtan le lehet sajnálni, akkor sem 😊

Nyugi osszejon az. Az elso woodland megvetele nekem is nagy nehezseg volt. 12 000 ft-ot kiadni egy ruhaert, amit csak jatekon hordok.
Azota van melle egy sivatagi, egy DPM, egy splinter egy OD zold es egy BGS. 😊
Most epp egy feketen torom az agyam.

DummyBoy
PASGT mellény ... <#hehe>

Naja ... Fõleg akkor a vicces, ha nagy terepen van a game, és nem lehet szünetben visszaugrani a cuccokhoz ... 3-4 lityi víz, kaja, bogyó, aksik, tárak + mindenamikell ... és erre kisüt a napocska, finom 35-40 fok 😊

A világ egyik legnagyobb találmánya a shemagh 😊

Mondjuk tény, az AS egyik legnagyobb feelingje a saját felszerelés összeállítása ... fõleg ha valaki komolyabban gondolja és valami authentikus motyót szeretne 😊

Apropó ... Nem tudtok valahol vászon AK tártáskát és/vagy afganisztáni orosz AK málhamellényt? <#zavart2> <#hehe>

bardocz
hát nekem nincsen egyenlõre semmi ruhám,úgyhogy én még lasertages vagyok😊)
6-7 ora?
Hat airsoftnal ez ugy mukodik, hogy beoltozol szepen (PASGT melleny, tak melleny, tele tarral, tartalek aksi minden biszbasz, viz, kaja, +AEG es van rajtad 25 kilo cucc. Elindul a jatek, es kisut a nap.
2 ora mulva tocsogsz a viztol 😊
Vannak uberebb gyerekek (Ranger, HCzoli) akik a nagy malhazsakot feldobjak, hogy legyen meg kis plusz suly.

Persze lehet 1 szal gyakorloban 1 muanyagpuskaval is nyomni, de az nem hardcore 😊 az csak olyan lasertag-es 😊

Mike
persze, mihelyt beugrik vmi párszázas plusz meló, vagy találok vmi jobb állást a mostaninál
de jön öcsém is, pénze meg erre neki sincs, szal finanszírozhatom azt is
mert ugye egy ppuska ok, hogy mondjuk megvan 30k-ból, de ezzal még sehol nem vagyok

Mike
de lasertag-en voltam már párszor, persze le lehet fitymálni a lasertag-et, de nem olyan rossz az, 6-7 óra után totál hulla vagy, de nem kell az elején belefeccölni egy fillért se (no meg ugye van hátránya is, hiába lövöm a hátát, hiába lóg ki keze, feneke, az nem találat) iagz az airsoftnál meg oylan cuccot rakok össze magamnak amit akarok, aztán ha majd veszek mondjuk ilyet, akkor aztán virul majd a kis fejem, a budafoki pinyóban 😊

degenerator
de majd egyszer..

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike
azt is, hogy szemüveggel hogy van egyszerre az arcodon 😊

htx

Mike
még nem, mert egyszerüen nincs rá fölös zsém

bardocz
jó lenne ha kép alapján megtalálnám akármelyik boltban is😄
VRSDM
igazándiból kaptam a szemcsit, as-es cimborától (ala bénye), így se csomagolás semmi, mármint be volt csomagolva, 😄 csak nem abba amiben árulják, hanem szépen ajándékosba.

de mondom ma lefotózom és mutatom.

u dont have to listen anybody else but me

degenerator
mike, te airsoftozol?<#wow1>

bardocz
elkezdtem keresni én is,de nem találom,pedig érdekelne menyibe kerül most,de lehet hogy sensei lesz belõle