29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    na ja az érdi térkép nagyon pontatlan, főleg a méretarányok.

amúgy fasza volt?
  • praksi
    uhh, nemrég értem haza Érdről; basszus, hihetlenül elfáradtam, kiderült hogy a linkelt térkép már rég elavult, órákon át bolyongtunk olyan utakon, melyek nem is szerepeltek rajta... Az volt a mázlink, hogy bemondtuk a rádióba, hogy találtunk egy összedőlt vadászlest, Bulldog meg egyből visszamondta, hogy mi már kimentünk a pályáról. Csúnya lett volna Törökbálintra kijutni :D

Viszont felavattam az új midcap-jeimet, piszok masszív műanyagból készült; picit be kell járatni, mert elsőre nem passzol, de utána rögtön illeszkedik a fegyverbe.
  • mstummer
    Tudna valaki segíteni S&W Sigma40F szétszedésben? Addig ok hogy lehúzom azt a 2 pöcköt az oldalán, a szán picit előreugrik, gondoltam akkor már le is húzhatom előre mint a HiCapa-nál, de itt max 10mm-t megy előre a szán és elakad.
  • rol33ndooo
    Eladó egy M92F Springes airsoft beretta.Hibátlan 1-2kisebb alig látható karc,eladás oka:paintball dye mez akció:) kb150BB ajándék
  • degenerator
    eltaláltad.
  • SG rock
    teljes kamra
  • Punker
  • Punker
    ezt csak te tudhatod, az egész hopup kamra cserélve van vagy csak a gumi?
  • Punker
    kevesebbet fogyaszt :D megbízhatóbb olcsóbb jópár indok van és persze pontosabb is lett.
  • mstummer
    lehet hogy túl gyorsnak találták aztán a lőszertakarékosság miatt
  • SG rock
    Szerintetek most a JG m16a4-emet megéri elcserélni egy 2hónapos JG m4a1-re CA csővel guarder hopup rendszerrel? :S
  • bardocz
    Jah arra értetted a tűzgyorsaság csökkentést,már értem.Csak azt nem mi értelme volt,ha akkor bírta a nagy tűzgyorsaságot,akkor ma miért ne bírná.
  • Punker
    a fritzek az Mg42-őt lebutították így lett az MG3-as
  • mstummer
    Kar 98-at simán. Több cég is gyártja. Az MG3 persze kicsit bajosabb lenne :D Géppuskát nehéz vásárolni legálisan :)

Punker a tüzgyorsaság csökkentést nem tudtam, de átolvasva tényleg 1200-1500ról 1100-1200 ( van ahol 700-800). Én a kaliberre gondoltam.
  • bardocz
    Kik?
  • bardocz
    Olyat még ma is kapni?:O
  • Punker
    csökkentették a tűzgyorsaságot...
  • mstummer
    Öööö... attól függ milyen géppuska. Pl az MG42-őt minimális változtatással a mai napig gyártják MG3 néven. Például Irán,Pakisztán,Olaszország,Törökország,Dánia,Németország.
    A Kar98-at meg 1898 óta gyártják folyamatosan :)
  • MuldR
    Az jo, mert az eles/szinhazi/gazriasztos mukodo kar98k 40-60 000 ft. :)

Toredek aron be lehet ezeket szerezni, nem kell hanyattesni.
  • bardocz
    Nem azt húzza hátra a fogaskerék,és nyomja előre a rugó?
  • degenerator
    szétszedhető, csattogtatható?:D

mit csinál a piston? mire jó? elvileg a puskámban az kopott el, ahogy kivettem wd szavairól. meg tán fogaskerekek is, mer beszélt vmi 3 elkopott fogról...
  • bardocz
    Jah és érdemes megnézni többi termékét is a csókának,párat elnézegetnék a falon.
  • bardocz
    Csak ak-47-est nem lehet megszámolni anyi van a földön...ilyet viszont nem láthatsz minden 2. arab fickónál,és ha jól sejtem kevesebbet gyártottak le belőle 6 év alatt,mint ak-ból 60 év alatt.
  • SG rock
    nagyondrága... hatásalanított ak47-est tudok 18e Ft-ért
  • bardocz
    Vaterán találtam náci hatástalanított géppuskát(mg-valamenyi) 450.000HUF-ért,kar98 hatástalanított valamivel kevesebbért,jóhelyaz:D
  • Mike at home
    jó, nekem alapvetően mindegy
    nem kell mérgelődni
  • MuldR
    Most johetne az "olvassvisszab@meg"! Volt mar csomo link meg iras errol. Nem kell errol most vitat nyitni. Ha tetszik, vasarolj ott.
  • Mike at home
    némelyek pár ezer forinttal többet kérnek mint mások
    ennyi
    végignéztem az első pár oldalt

szal lesztek szívesek majd linkelni :)
  • Mike at home
    felmentem most a vaterára, nem látom a 2-3x-os árakat :)
  • Mike at home
    lehet, de nem kötelező megvenni semmit
    ellenben lehet találni normális ajánlatokat is
  • MuldR
    Hat AS es GR cuccok olyan 2x 3x aron mennek. Ezert :)
    Arrol nem beszelve, hogy a leirasokban akkora marhasagok vannak :)

Bar van ott jo dolog is, en is vettem ott pl felvarrot.
  • Mersant
    az elszallt araktol...
  • Mike at home
    vatera mitől lenne átbaszó?
  • MuldR
    Nem az a baj, hogy 10e hufos fegyokat arul, hanem amit 10e ert akar adni, az 3500ba kerul. Ilyeneknek javaslom az atbaszodat (ejtsd: vatera)
    :)
  • degenerator
    én csak jót akartam. és ahogy láttam, ti nem mondjátok meg neki, hogy 10ezer ft-s fegyverek itt senkinek nem kellenek.:)

na meg ne nézegesse hiába a topikot.
  • Mike at home
    jaj degi miért kell ennyire sarkalatosan :)
  • degenerator
    szerintem itt senkinek nem kellenek ilyen gagyi fegyverek. alapból lézer van rajtuk, masz szerint pedig tilos.

próbálkozz azzal, hogy 13-14 éves hülyegyerekeket átversz, az menni fog. nem rosszindulatból mondom, csak egy tanács.
  • praksi
    arra figyelj, hogy a gyári alkatrészek nem feltétlenül 9.6-os akksira vannak kitalálva, ha túlpörgeted ledarálod a fogaskerekeket.

amúgy ha valaki figyel a középiskolai fizikaórán :-)

0.5 * 0.25 * 330^2 = 0.5 * 0.20 * X^2

X = (0.25/0.20)^0.5 * 330 = 368.9 ~ 370 fps; feltételezve a tökéletes energiamegmaradást
  • SG rock
    jólvan cserélem majd. akksim a gyári tönkrement:D ugyhogy kis időre kaptam kölcsön egy 3300mAh-s 9.6voltos akksit amíg nem veszekm a tűzgyorsaság észrevehetően megnőtt. ezzel elleszek egy darabig:)
  • Mike at home
    jó, hát az alap :)