29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13890 pedig az sg is erről szól
szerintem az emberek minden témában emberek
milyen igaz, akkura nem is gondoltam -
#13889 Nekem régen ilyen volt ... AK tárakkal használtam, azok is belementek ... szóval asszem ha az AK nagytár belefér akkor minden másik is simán :)
Az más kérdés, hogy kényelmes-e vele ...
Én annoi szerettem ezt a mellényt (SAAV - South African Assault Vest asszem a hivatalos neve ...), úgy meg lehet pakolni mint a disznó :) -
#13888 Hogy tudok újra kezdő lenni? Egyszerű ... kell pár év kihagyás
De a hiszti meg a rinya nem igazán törvényszerű ... egy fórumnak nem arról kell szólnia hogy 1000x felteszik ugyanazt a kérdést ...
Hanem hogy 1-2 alkalommal felteszik, a többi újonc meg visszaolvas ...
Az as nem olyan mint egy PC-s játék, itt illene annyi észnek lenni hogy az ember először utánnaolvas a problémájának, majd ha nem talál rólla semmit megkérdezi ... hmmm ... ha átfutott felette az nem gáz ...
Ott van példának a méltán példaértékű BF2 topik ... az a topik arról is szól, hogy milyen hülye is a birkanép ... a jámbor benszülöttek először türelemmel válaszolgattak ... aztán megunták ... és jött a KK ...
AK vs G36c a tesónak dologra ... én vagyok az egyetlen, de én AK fanként a G36-ost ajánlom ... főleg ha együtt jártok játszani ... Mert akkor nincs csereakku, cseretár probléma :) -
#13887 woahhmegvan a bushnell scope-om ! kurva jól néz ki az m16-on. majd egy képet mindenképpen csatolok. -
Kurfürst #13886 AUG tárakkal mi a helyzet ezzel a mellénnyel? Mert a mintája miatt ezen gondolkoztam, de eddig nem nagyon fogott meg, nem tudom a gyakorlatban mennyire használható darab. Ami melette szól a Flecktarn minta (megy a párkámhoz), és a hátán kialakított Camelbak tartó. -
#13885 köszi -
#13884 itt találsz sok mindent. -
#13883 ez elég pofás:
-
#13882 htx -
#13881 sok sok kép -
#13880 meg kell nézzni az afganisztáni képeket... -
#13879 no igen, ezért is érdekelne, hogy mit hazsnálnak ehhez a németek -
#13878 G36 tarbol 1 fer el dupla zsebenkent, de az is eleg maceras az oldalso klipszek miatt. -
#13877 Vagy próbáltasd ki vele AUG-ot.Nagyon kényelmes,nekem g36-nál kényelmesebb.Nagyon faszán ki van egyensúlyozva. -
#13876 ok :) -
#13875 És megkérdezted tőle, melyik tetszik neki? Nem? Akkor tedd meg, és máris megvan a válasz... -
#13874 használta már mindkettőt -
#13873 Vidd el,nézesd meg vele az AK-t meg engedd meg hagy tapizza otthon a G-36c-t.Ami jobban tetszik azt válaszd:D -
#13872 szerintem tetszik neki a g36 is
gondoltam akkor egységesebb a fegyó, meg lehet cserélgetni ezt-azt, tárkompatibilitás
vagy ezek anynira nem fontosak? -
#13871 nem tudhatjuk öcsédnek mi a kényelmes :D -
#13870 ja, de nemvolt az üzletben mindehol kerestem. majd lesz, addíg meg jó lesz ezis. -
#13869 ajaj, az az igazság, hogy azt vártam midenki a g36-ot mondja, mintegy megerősítésként, erre meg :) -
#13868 Jó,bár sztem jobban néznél ki egy BW-s bonnieben:) -
#13867 most fotóztam :P
-
#13866 Amelyik kényelmesebb neki.Vagy vegyetek egy cyma AK-t:) -
#13865 okok, a maradák zsebeket meg kitömöd :D ja és van rajta gránáttartó is!
meght énis szépen nézek ki full BW cuccokban kezemben egy M16 és fejemen meg egy Boonie Hat :D -
MuldR #13864 Amelyik tetszik neki, azt vedd. -
#13863 no akkor újra:
mi a véleményetek arról, hogy öcsémnek inkább vegyek/vegyen egy JG AK-t (25k akár a keletiben is) - multkori redalaerten elég meggyőző volt, vagy rendeljek inkább neki hongkong-ból egy G36c-t, és akkor mindkettőnknek az van
-
#13862 ennyi minden nekem nem kell
beelférjen 2 db tár
meg rádió
meg pár kisebb nejlonzacskónyi ez meg az -
#13861 sztem ebbe minden tár bele megy, a g36is tuti és sok társzeb pisztolytáska meg hátizsák meg ivózsáktartó meg kajatartó része van, és még sorolhatnám:D -
#13860 nekem olyan kéne, ami a G36-tal kompatibilis
felteszem van ilyen, ha már rendszeresített fegyver a németeknél -
#13859 szinte már most is nyár van amikor még nem volt enyém 1játékra kölcsön kaptam és sztem NEM meleg -
#13858 jo ez, csak nyaron kb. belehalsz ;) -
#13857 én m16a4-re fogok most Bushnell scope-ot szerelni :D -
#13856 5ezerért , sry akkor málha (ilyen) egy havertól de megérte, mert csak 1játékon volt. -
MuldR #13855 A P90+ACOG eleg vicces :) -
#13854 Link
Link
Link -
#13853 itt van a szövgdoooz alatt az hogy url beszúrása -
#13852 elkúrtad most is :) -
#13851 Elkurtam :D linkbe akartam :D
szoval:
http://sidiusbexter.deviantart.com/art/Airsoft-003-86696528
http://sidiusbexter.deviantart.com/art/Airsoft-002-86696227
http://sidiusbexter.deviantart.com/art/Airsoft-001-86695938