Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
legalább megtom melyik bolt hol van
öcsém meg vmi pisztolyt emlegetett

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
pasz,valamikor jövõhét😄
bardocz
pedig legiosmilitaryban 5k körül lenne a zubbony meg nadrág,akkor az utángyártott vagy hogy?
Mike at home
mikor mentek? engem is érdekelne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
a korrupt országunk lehetõségeit kihasználva a full igazi eredeti magyar mintás gyakorló + zubbony ára kb annyi mint az én pattern multicam-em, csak a minõség maradt meg elsõ világháborús szinten.....

mivel ennyire tré a minõség rengeteg van leselejtezve fél/harmad áron + ugye rengeteg egységet felszámoltak laktanyákat bezártak onnan a raktáron lévõ cuccok nagyrésze szintén kikerült a boltokba csak keresgélni kell, de egy 4-5 ezer forintos agyon használt német gyakorló még mindig sokkal tartósabb mint 1 magyar, max kicsit megfakult.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

necces a dolog, egy maszka alapból 4-5 ezer forint; igazi magyar gyakorlót meg 10K alatt nem fogsz kapni (az igazi alatt értem, hogy magyar karjelzés, "Hungary" felirat, stb). ennek szimplán az az oka, hogy magyar zubbonyok nem készülnek utángyártott termékként, max. használtat tudsz kifogni. az emlegetett 22-es csapdájában 10k lett volna az igazi magyar zubbony+nadrág (használt), csak pechemre nem volt rám való méret.
(a használtat ne úgy értsd, h lyukas, foszlik, kifakult stb; semmi baja nincs, egyszerûen a katonáknak annyi van mint a szemét, és eladnak párat a katonai boltoknak)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
melyik magyar ruhára gondolsz? a boci mintás vízlepergetõ képessége a nulla közelit súrolja alulról, ami nem árt ha erdõben akarsz fetrengeni, a reggeli harmattól is bõrig ázhat az ember.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
köszi!😊 így nem küldenek el elsõ boltból😄
boonie hat a neve.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bardocz
magyar ruha+sensei maszk nekem 10-15k-ból kijönne,ha találok ilyen halászsapkát(nem tudom nevét),még arra is beruháznék,szemem nagyon nem bírja a napot
Punker
ne vegyél 1k-s zubbonyt, a zubbony lényege hogy tartós legyen 1 ezresért már lerongyolódott sz@rt kapsz ami átázik stb.

sztem ebbõl max használt mellényt veszel. Vagy használt ruhát. Vagy sisakot. De a 3at egyszerre tuti nem.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

SG rock
jo mehetünk max. a keleti után találkozunk. addíg meg összekaparok még egy kis pénzt.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
én jövõ héten mennék el bevásárolni,felõlem mehetünk együtt,igaz én útbaejteném keletit maszk miatt
SG rock
van 3k pénzem, azt szánnám mellényre meg sisakra vagy zubbonyra. reélem ha használt ruha beszerezhetek egy felsõt 1k-ból meg egy mellényt max. 2k-ból

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

öö, nem tudom mi az a hunyadi, de biztos :-)

amúgy Google powa:

A 22-ES CSAPDÁJA
Népi Tulajdonú Háborúellenes Katonai Túlélõbolt, Hidegháborús Kutatóintézet és Kiállítóterem
Bp. Teréz krt 22 (Bejárat Aradi utca 3 felõl)
tel.: 06-1-30-20-520
mobil: 06-70-31-222-13, 06-70-31-222-14 (surranó forródrót)
e-mail: [email protected]

bardocz
odaolvasztani még tudod😄 de nem ajánlom😊
bardocz
fú,nem annak van a közelében a hunyadi?ott valahol van egy militari bolt csak az jobbra van aszem😄 de ott volt ûrhajóssisak is kb😄
Mike at home
ezért rühelltem mindig a NiMH akksikat már a telefonoknál is

SG rock
ja,de nemjó mert mûanyag a test 😞<#idiota>

SG rock
Odaforrasztam a p*ába a csövet és máris nem lötyög 😄

A markolat hatuljan van egy nagy kor alaku fem gyuru. Azt hatrahuzod a carry handle iranyaba. Utana a muanyag markolat folfele es lefele kiszedheto mogule. A WGC customom is olyan, hogy tepni utni vagni kell mire hatra tudom annyira huzni, hogy ki tudjam szedni. 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
JG M16A4 rifle

Milyen puska ez?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
ábra alapján se tom leszedni a markolatot 😞 letörni meg nem akarom.

Punker
igen, húzd majd után õket rendesen.

SG rock
és itt mi lazul meg ? csavarok amik tartják a csövet vagy mi?

Punker
majd tovább lazul az elsõ félóra valódi használat után (értsd rohangálás vele az erdõben)

SG rock
Nem idegesítõ, ha lövök észre sem veszem kicsit sem csak ha a tusnál leteszem a földre és a csönél mozgatom kicsit lehet érezni. Csavarokat nem hóztam meg ott tartok, hogy az elülsõ markolatot szét sem tudom szedni 😄.
Fényképetz tennék be csak szar a fényképezõnk, kell bele venni memóriakártyát meg aksit és már jó is 😄.

a jó ég tudja; leszállsz az Oktogonnál, és ahogy mész a Nyugati felé, a bal oldalon az elsõ utcán befordulsz

Reaper
Ja és lökhetnél képet a kicsikérõl😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Mennyire? Idegesítõ? Csavarokat meghúztad?

SG rock
hát egy ici picit 😄

Reaper
Na mi újság? Lötyög a csöve?😊

SG rock
mek énis, mikor mész ??😄

bardocz
kb hanyas házszám?mert akkor megkeresem majd lehet azt is,csak így utcakeresõben könyebb lenne gázszámmal együtt
22-es csapdája

Aradi utcán bemész, egy pincelejáró a bolt bejárata, ott szerintem még harckocsit is adnak (de csak a pult alól :-) )

SG rock
akkor (aksi)1500mA/(töltõ)250mA*1,4 az ugye 8.4 akkor 8.4 órát töltöm ugye?

Mersant
meg ne mhagytal ki semmit, le kell meriteni (ami mar megtortent) es most rendese nfeltolteni, majd ujra meriteni stb. igaz hogy normalis formazashoz 1 normalis tolto kene...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
hát de kihagytam, szívtam 😞

bardocz
nem tesz jót,de elõször meg kellett volna formáznod rendesen
SG rock
pfff... én megvettem és 2tárat lõttem el az eredeti töltéssel ami gyárilag rajta volt. és már lemerült. az gond ha tovább töltöm, mint amennyi kell neki?

bardocz
errõl jut eszembe,hogy feltöltsem-e úja az akksimat,már jó rég volt töltve(amikor még megvettem),és azóta egyszer használtam 3-4 tár ellövésére,és jövõhétre kell,tehát érdemes rátölteni majd elõtte?
Punker
van LiPo aksi 10,8-as iszonyat megnõ a tûzgyorsaság tõle, viszon az alap kábel alap motor nem feltétlenül szereti ami 8,4-re van szerelve, fõleg kínaiaknál.

Punker
M16-oshoz szerelék sín a fogantyúra kb 2500 pénz, a nagy paintball maszkoz erõsen ajánlott!

bardocz
tököm televan az ilyen lehetetlen szar égetnivaló oldalakkal...

bal oldalt fontos tudnivalóknál van
SG rock
itt hol? mert ez a fõoldal.

bardocz
link itt le van írva
bardocz
megformázni na😛
SG rock
magyarul pls 😄 mi az , hogy megormázni?😄