29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    télen a prec cső nem probléma?
  • degenerator
    először azt hittem, egy zseblámpa van a tetején:)
  • degenerator
    meg vagyok elégedve wd-vel. megjött a puska. piston/hop-up gumi/belső érintkező csere. megcsinálta a tűzváltót, tömítés/kenés, és mindezt 2000 ft-ből:)

2szer olyan nagy lett a tűzgyorsaság, érezhetően nőtt a lőtáv, és a hangja is erélyesebb:) alig várom a hétvégi játékot:)
  • Punker
    szerintem feltűnt volna neki játék közben ha még arabok is lettek volna
  • Punker
    afganisztán, ne keverd az olajat az ópiummal mindkettőben nagy pénz van de más a felhasználás
  • Mike at home
    igazából punkerék utolsó nagyjátékán készült a kép, a szervezők voltak olyan lelkesek, hogy arab gyerekeket szerződtettek statisztának
  • Mike at home
    Jürgen, miután kiugrott irakba fotózkodni
  • Punker
    hát igen ő valszeg nem volt híradóban vagy újságok címlapján, mint a legtöbb kölyök aki kint van a fronton és általában meghal. neten rakás ilyen képet lehet találni ahol nem reklámba való katonák vannak.
  • DannyL
    Na csak azért kérdeztem, nehogy valaki közületek legyen amikor azt mondom, hogy úgy áll ott a gyerek mint egy teleszart búvárruha.
  • Punker
    Hans 13 közlegény :D
  • Scottt
    Depararszt
  • Kurfürst
    A nagyobbik Otto, a kisebbek balról jobra Abdul, Dzsemál és a kis Ali a szélén.
  • Kurfürst

Magyar "Tisza" bakancsa van valakinek, mennyire használható, érdemes használtan venni?
  • DannyL
    Ez kicsoda?
  • Punker
    nem tom más mennyiért vette, nézz körül lehet olcsóbban is találsz.
  • bardocz
    Akkor marad a 3 egyszerre:)
  • SG rock
    (fém)
  • SG rock
    boyi m4test van a keletiben 9ezerért
  • Punker
    hopup kamra más a jg műanyagban 2 részes van a boyi fémbe viszont 1 részes kell.
  • bardocz
    Először szerintem ne a testet ved meg hozzá,hanem vagyél bele jobb csövet,és hop-up-ot a pontosság miatt.
  • SG rock
    vagyis belelóg csak nem látszik a távcsőben
  • SG rock
    azthittem, hogy a csövö lévő első irányzék bele fog lógni a távcő képébe, de tévedtem :D
  • Punker
    lassan lesz kész a fegyver én is 1,5 éve építgetem :D
  • SG rock
    tervben van ;) majd ha lesz pízem.
  • Punker
    szerezz rá 1 fém testet, tartósabb és szebb, persze akkor az egész hopup kamrát is cserélni kell.
  • SG rock
    a drágaságommmég alakul
  • Bexter
    m14 javitóban
  • Kurfürst
    Utolsó mondattal kellett volna kezdeni, meggyőztél!
  • Kurfürst
    Az P-90es arc nagyon, nagyon komoly. A flintája is..
  • degenerator
    visszagondolva a 2. vh-s képekre, meg látni ezt a kissé ütődötten vigyorgó német katonát...nagy a kontraszt:)
  • degenerator
    mit keres a csabinál egy g36?
  • DummyBoy
    Én 2-szer vettem igazi hasznát, egyszer egész napos játékra való felszerelés bele lett pakolva (Ahol nem volt lehetőség visszamenni a cuccokhoz ...)! (kaja+pia+esőkabát+bb+akukk+tárak+mindenszar)

Egyszer pedig céges túrára vittem el ... tele lehet pakolni dobozossörökkel :)
  • Kurfürst
    Áháá! :)

Remélem nincs belőle gond hogy nem kajabáltam rögtön első találatért (ami egyébként utólagosan belegondolva olyan volt ahogy a könyvbe le van írva)?

Amúgy figyelemre méltó, hogy kiszúrtátok hogy egyátalán ott vagyunk, bár a HQ másik oldalán amikor sunnyogtunk a hegy lábánál lehet hogy kiszúrt vmi viet raj és jelentett. Az tuti nem javított a sunnyogási skillünkön hogy kb. 3 percen keresztül élénken kellett - rádió híján - gesztikulálnom az út fele hogy hol a f.ba vannak a többiek (rádióztak, telefonáltak mittomén, fölmegyek a dombra a magasfűbe, erre kiderül hogy sehol senki..)
  • Kurfürst
    Szal összességében használhatónak tűnik a cucc... akkor asszem adok neki egy próbát, csapattárs úgyis el akarja adni a sajátját, kölcsönkérem 1 játékra és ha jó, megveszem. Mostani vietes játékon azért éreztem hiányát, tekintve hogy végig hátul sunnyogtunk a bázisra csak 1x mentünk vissza, eléggé kaja és vízhiányos lettem (a fél lityós Vodavoda palack elég hamar kiürült).

• DummyBoy
    Na igen, de sajnos a FAQ sem egy életbiztosítás ... van aki nem tudja mi az pl. :)

Van akiket meg nem érdekel ... De az AS az annál kicsit komolyabb szvsz hogy egy FAQ-al megússzuk :)

Bár nem is olyan rossz ötlet ... sok csapat oldal is "Mi az Airsoft?" résszel indul ... lehet nekünk is kellene valami hasonló ...
  • MuldR
    Mondjuk amig egy FAQ nincs kirakva a bannerba, addig szavunk nem lehet. SG kereso altalaban szar. :(
  • DummyBoy
    Azért nem kell szentírásnak venni!!! Én anno úgy vettem meg, hogy vittem magamal egy tárat és belepróbáltam :)

Ajánlom mindenkinek ... ennél jobb módszer nincs ... fel kell venni a mellényt, tár a zsebbe, kényelmes-e stb ...

Ilyen mellényt ráadásul mindenhol kapni, szóval nem lesz nehéz felpróbálni ...
  • kvitya
    "Ja jó akkor nem én voltam, mert nekem is volt hasonló esetem, csak mi nem ott voltunk hanem az LRRP rajjal besunnyogtunk a Viet hátországba, és hátulról közelítettük meg a Viet HQ-t. Sajna a többiek valamit tököltek az úton, és nem jöttek a dombra körülnézni, ott integetek nekik hogy gyertek már, erre érzem hogy valami hozzáér a hátamhoz.. lövéshang semmi. Nem voltam biztos benne hogy BB (nem nagyon számíthattak ránk ebből az irányból, meg volt vmi ág is mögöttem), ha falsra kajabálok hogy MEGVOLT! azzal meg elárulom hogy jövünk.. szal integetek tovább hogy gyertek már, háttal a snipernek (szerintem Ace lehetett, mert később láttam hogy méretesebb ember áll a fa mögött a dombon). Kis idő múlva látom hogy egy fehér BB elhúz a fülemtől jobbra, na akkor láttam hogy tényleg BB volt, és mondtam hogy megvolt az előző.. aztán kimedikeltek és kilőttünk egy lufit, aztán harcolva visszavonultunk a minket üldöző viet raj elől a mienkhez."

az nem Ace volt...... :))
  • Mersant
    sajnos ezt nem tudom, olyan taram nincs, de latom Dummyboy mar valaszolt ra...
  • uHs Gerzson
    Éljen a KK!