Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Bocsánat. De a használt fegyvereken nem lehet bukni? Pl.: valamit nem mondanak el hogy rossz. Mert olvastam fórumokon, hogy valaki vett egy használt fegyót, és nem mûködött a fél-automata mód.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

RoyalPredator
Bzmeg halgassál már ránk.

M14 nem poén, csak 2.Vh-s játékokon.
EBR-be belepusztulsz, hiába hiszed el magadról, hogy nagyfiú vagy. Nem csak pózolni kell a fegyvert, hanem aktívan rohangászni vele, sok esetben percekig célratartani, stb. Ráérsz késõbb venni ilyet, ha majd elég tapasztalatod lesz.

Másik, hogy nem kell újat venni. Olcsóbban kaphatsz jobban felszerelt, és már átnézett darabokat. Linkeltem is neked párat.í

Innentõl kezdve nem szólok, akinek ennyire szájbarágva nem elégséges senki válasza, az kínlódjon, veszítsen pénzt, akár az airsoftot is felejtse el.

Sorry. Jóccakát.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Punker
akkor ha elég idõs leszel bérelj egyet ki 1-2 játékra...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mijki
Értem. Pedig nagyon tetszik.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Punker
pontosan.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mijki
Ezt meg tudod magyarázni, hogy mért nem való nekem? Azért, mert kezdõ vagyok?

Punker
az M14 socom fasza, csak nem neked való.

mijki
Az M14 Socom mért nem jó? Mért nem szeretitek?

@Royal: airsoftdepo-ba van AKS-72U, jót olvastam róla, 47e, lehet megveszem azt. Majd meglátom.

aksu..speciel ez az 1 ak ami nem tetszik de ha választanom kéne az alább felsoroltjaidból ezt venném..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

RoyalPredator
Mint már korábban is írtam, AKS-74U.

Jacek
ezt az 500 fps-t szerintem most hagyd abba😄

mijki
Mindkettõ álom jó, most hogy élõben is láttam és megfogtam õket, nem tudok dönteni.

A Jing Gong G36C mellett az szól hogy olcsó, könnyû és szép. De nem tudom, tényleg jó-e terepre. 350FPS, 1-1.5 év. CQB-re, szerintem tök jó, a behajtható válltámasz miatt. Ennek volt a legjobb mérete, hozzám képest. Taktikai markolattal és red-dottal király.

A CYMA M14 Socom meg kicsit nehezebb, szebb és erõsebb(+még 500FPS-ig lehet húzni). Ha felszerelem bipoddal és távcsõvel akkor jó DM fegyver lesz belõle. Én pont ezt szeretném. Hosszú élettartam.

DBoys AK-74SU, könnyû(csak kicsit nehezebb, mint a G36C), megbízható, fém test, fa elõagy. Kicsit a fa elõagy lötyög, de nem vészes. Azt olvastam mindig lõ, mindent kibír, mint az eredeti. Szintén CQB-re alkalmas, behajtható válltámasz. Erõs, 380-400FPS. Nagy távon lehet, pontatlan.

Ti melyiket választanátok?

RoyalPredator
Megfelelõ karbantartással és figyelmes kezeléssel bõven kibír 5 évet egy acéltestes AK. Még a müanyagtestûek is, bár rendszerint itt-ott törve, de életképesek. A CYMA AK már minõség, és Gearbox átdolgozásával tényleg "örök" darab.

Eléggé kevés fegyvert próbáltál öcskös, azért vannak lényeges darabok, amiket kipróbálhattál volna. AK-47, AK-74, P90, Sig226, stb.
Még lessed õket. CQB-ra pedig inkább pisztolyt vagy SMG-t keress, kintre meg valami életképeset.

Nos...tesómnak van egy JG(ez már csak volt) és egy CA G36-osa, a JG javíthatatlan lett, a CA-nak meg katasztrófa a tûzváltója. Hozzájuk képest a 2 AK-mnak semmi baja nem volt. A korábban említett rugóvezetõs problémát leszámítva, de az bárhol elõfordulhat.
A G36-oknál nem a gearbox volt a gond...hanem hogy ilyen olyan mûanyag dolgaik elkoptak,letörtek....

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Jacek
Meg hogy mennyit van a polcon és mennyit BB szórnak el vele😊

DannyL
A megbízhatóság nem a fegyver, hanem a szerelõ és a felhasznált alkatrészek függvénye.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Végre tettekre váltottad a sok szót. Igy tovább. 😉

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punkerwork
miért is?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Az hogy 1-1,5 évet kibír a G36...hátt... lehet, de a többi pl egy AK az örök darab 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

mijki
Na voltam a haverokkal a Keletifrontban. Leírom tapasztalataim.

Elõször, a bolt nagyon kicsi, de mégis nagy. Tetszett, hogy mindenhol fegyverek lógtak, kezdve a kis pisztolyoktól, az M16-okig. Volt ott minden, amit álmodni mertem volna. Az eladók, nagyon rendesek és jó fejek voltak, nagyon élveztük azt a fél, vagy egy órát amit ott töltöttünk.

A haverommal kezdtük, neki van egy Ak Bétája és az volt a kérdése, hogy elkezdjen-e mesterlövészkedni. Megmutatták neki az L96-ot - nekem nagyon tetszett, szép darab - , majd azt is elmondták, hogy a mesterlövészkedés nagyon unalmas, és drága mulatság. Elmész, fekszel a bokorban, órákon át és lehet, hogy semmi se történik, semmire se tudsz rálõni. Vagy ha igen, akkor se biztos hogy eltalálja. Mondták, hogy 500FPS-t tud a fegyó, 0.2-sel, ami 0.3-al már csak 470FPS, ami mesterlövészkedni nem túl sok. Ezért fejleszteni kell, ami nem olcsó.

Én személy szerint kipróbálhattam elõször az M14 Socom-ot, és sokkal többet mondott el ez a 2-3 perc, mint az összes kép, videó együtt. Nagyon jó fogása van, de sok óra alatt, nagyon nehézzé válhat. Mivel elég hosszú, CQB-re nem nagyon alkalmas. Mesterlövészkedni, a hosszabb verzió az ideális. Ami tetszett, az, hogy nem kell a 26000-es RAS szett ahhoz, hogy lehessen rajta bipod. Mivel az elején van egy lyuk. Király! A célzója is tetszett, nagyon. És mellesleg, álom szép.

A másik fegyver amit kézbe fogtam a G36C. Ez illett a legjobban hozzám. Pont jó volt. Nagyon bejött. Nem lötyögött, nem csörgött, tökéletes volt. Ráadásul mondták, mivel ez egy új generációjú fegyver, G36, 1-1,5 évig, sõt tovább is kibírja. Ennek szintén megörültem, sokkal szebb élõben, mint a képeken. Lehet rá, rakni mindent amit akarok, sõt a taktikai markolat még pont nagyon is tetszik. Imádom ezt is, ráadásul a költségeimet is 10 ezer forinttal csökkentené.

Még volt még egy G36 szintén nagyon király volt, ez is tetszett, egyedül a bipod rajta az, ami nem tûnik annyira biztosnak. De támogató fegyvernek tök jó.

Még megfogtam egy AK-74SU-t, az acél testesét, a fa elõagy kicsit lötyögött, de szintén tetszett. Szép fegyver, kicsit nehezebb mint a G36, de elmegy. Azt mondták, megbízható és erõs, akár csak az igazi.

Utolsó fegyver ami a kezemben volt a gázos Colt 1911. Én beleszerettem ebbe a fegyverbe. Nagyon szép, kicsit nehezebb mint számítottam rá, de szívesen hordanám egy combtokban. Remélem, karácsonyi ajándéknak majd megkapom. 😄

Összesen ennyi volt amit megtapasztaltam, EZ VOLT A HÓNAP CSÚCS PONTJA.

a valóságban is bakelitet használnak.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

lac coo
Keveset használt , kiválóan mûködõ SHS nagy nyomatékú motorom cserélném SHS nagysebességüre ...rövidnyakú...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mijki
Bocsi, az a rossz AK. Én erre gondoltam, hogy ehhez jók-e a sima AK tárak.

mijki
Ez fájt... 😄 Megnézem az M14 socom-ot, meg ezt. Ehhez az AK-hoz jók a vas sima AK hi-cap és mid-cap tárak?

Punker
jó, majd szólunk nekik, hogy mentek ne nagyon készüljenek ki 😄

RoyalPredator
Frankók vagytok.

mijki
Holnap elvileg 2 haverommal, elmegyünk a Keletifrontba, és a Nowarba, és kézbe fogok pár fegyvert. Ott, hátha megtalálom az igazit 😄

mijki
Amennyit a neten találok. 😄

lac coo
Még hány fegyverrõl, szemüvegrõl, anyámkínjáról kérdezed meg, hogy jó-e ? 😊

Büdös Bohóc
nekem ilyen van 😊 fasza fegyver

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

RoyalPredator
Ezeken gondolkodj:
http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=390461#p390461
http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=390303#p390303
http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=389779#p389779 (ezt vinném énis)
http://www.softair.hu/viewtopic.php?p=389606#p389606

mijki
Linket tudsz adni, ha nem baj? Köszönöm.

RoyalPredator
Softair.hu-n van AK-107 CYMA, azt vedd meg 30k-ért.

mijki
Szerintetek ez a fegyó megéri az árát?

lac coo
Sapit szoktam felvenni ....
ez mondjuk jobb cuccal lett felvéve, jó nagy a látószöge ...

Punker
kalap? arra fejpánttal.

lac coo
De fejemre hová rakjam ? 😊
Sisakot nem használok ...

Punker
tessék egy jó példa:

Punker
fejkamerát szemmagasságba érdemes rakni így lesz a legtöbb értelmes felvétel vele. ha fegyverre rakod rengeted felvételed lesz a földrõl.

mellény:

1. Elsõsorban azért vettem meg, mert webcamera ként is használható. Ott szép képet ad és jó, hogy legalább néha lát is a mexicóban tanuló nõvérem.

2. Akkor is szép képet ad ha a camera fixen mozdulatlanul áll, de ha bemozgatod akkor romlik a minõsége. ( Elvileg pro designer vagy kellene érteni egy kicsit a képalkotó eljárásokhoz/eszközökhöz. )

3. Ezek a kamerák arra jók, hogy megvágva youtubra feltölthetõk és lehet rajta mosolyogni.

4. 3000 Ft árkategóriáról beszélünk ne várjunk el full HD minõséget.

5. A memóriakárytától függ. Érdekes a a kingston min 4 éves kingsotn micro sdvel nem szarakodik.

6. Youtube nagyon sokat ront a minõségén, de a végeredmény nyersen mindenféle editálás, zajcsökkentés, fehéregyensúly nélkül ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=DUkVXz6UpQ0

lac coo
Én kétszer próbáltam a mellényre csíptetve, de kb csak a földet, meg a fegyveremet vettem fel 😊)))
Legközelebb a puskára rakom ....
Meg valamiért magától kikapcsol játékon, szerintem a hang aktiválós szarsággal függ össze, mert itthon meg lazán vettem fel vele 3 órát ...
Van már hozzá nagyobb memoriakártyád?

lac coo
Mirõl beszélsz, 3000-ért vettük, ahhoz képest ha van elég fény élvezhetõ a képe .Ha szaggat az meg a lassú memóriakártya miatt van .

Punker
vannak kemény csókák akik tangában rohangásznak az akácosban...

RoyalPredator
Naná. +20 kilónyi cucc, mert tökösek vagyunk!

mijki
Akkor neoprém kilõve. Marad a rácsos arcvédõ, (lehet mellé ESS szemüveg, már nagyon nem tudom.)

Nyáron is ilyen teljes katonai felszerelésben játszotok, 30-35 fokos hõségben?

öregharcsa
tompítja a lövés erõsségét, viszont beizzadsz alatta mint az állat...

http://pspfilez.extra.hu/

mijki
Hát én eléggé izzadós típus vagyok. Fõleg nyáron. De télen a meleg metró is bõven elég. 😄

A másik amiért ezt néztem ki, az az, hogy ESS, azt mondtátok róla hogy jó minõségû, megvédi a szemet, és nem 16 ezer, mint abban a másik boltban. Hivatalos oldalról is 80 dollár, ami szintén 16000 forint.

Nem hiszem, hogy érzékeny a szemem, eddig sose volt kötõhártya gyulladásom, pedig sokszor úgy utaztam a vonaton, és kinn volt a fejem és nézelõdtem. Lehet eddig csak szerencsém volt.

Ezek a neoprém maszkok mekkora védelmet nyújtanak?

Punker
tudod ha én csóró diák lennék ésszel próbálnék vásárolni, tehát nem néznék elsõ körben rögtön ventilátoros szemüveget ami drága, mert ha érzékeny a szemed és kötõhártya gyulladást kapsz tõle akkor biztos lehetsz benne hogy bukni fogsz az árán súlyos pénzeket.

a rácsos pofavédõ maszkot 2000 pénz körüli áron vettem, de amúgy érdemes azt is átgondolni mi kell neked, mennyire lihegsz, izzadsz, párásodsz.

mijki
Ettõl a videótól szerettem meg vagy mondjuk úgy, tetszett meg az M14, szerintem nagyon jól néz ki.(Tudom, ez EBR, és bitang nehéz, ezért nekem egyelõre jobb a könnyebb, Socom.)

A skótoknál az arcvédelem nem divat?

RoyalPredator
ESS szerintem mindenképp jó, de azért meg kell lesni, hogy a minõsítése megfelel-e az Airsoftnak. Bár elvileg minden ESS teljesíti. Ki tud errõl többet mondani? Hajrá.