29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#27993 No de akkor bárki rátuningolhat +20 FPS-t.
Ezen kár rágódnod, nem véletlen van minden játék előtt mérés ....
Mondjuk mifelénk senki nem akad ki ha valakinek 5 FPS-sel túlcsúszik a fegyvere, de van ahol nincs pardon ... -
#27992 Úgy értem, ha most nyár elején elviszem átvizsgálásra a fegyvert, és MKH kártyát állítanak ki hozzá, akkor azzal a kártyával egy esetleges kronózási fennakadáson (ahol a lent említett eltérések miatt van gond, 10-20 FPS miatt), akkor a kártyán lévő adatot el kell fogadniuk a szervezőknek, és játszhatok a fegyverrel a játékon.
Zárjegyet is rárakhatnak, nekem mindegy.
Ha rajtakapnak valakit, hogy levizsgáztatja a replikát pl 450 FPS-re, de 500-at teljesít, gondolom érdekes következményei lennének... -
#27991 Őőő..Most játékra, illetve az ottani kronózásra gondolsz ?
Hát már hogy fogadnák el ?? :)
Főleg mert az én tapasztalatom szerint nem is nagyon méregetik a fegyvervizsgálóban, nekem hót mást mért a kronó mint amit a kártyára írtak . -
#27990 De jelenlegi álláspont szerint el kell fogadniuk. -
#27989 Ahhoz nem kell egyesületben lenned, bemész , kifizeted , bevizsgálják és kiállítják a kártyát ....
Csak az a baj, hogy utána úgy tuningolja az ember ahogy akarja ... -
#27988 Lowcap rules!
Midcapeket veszek most, de nem töltök 40-nél többet bele szerintem.
Az a jó, ha valóságosak a körülmények. Mondjuk sima Midcapesekkel szemben is hátrányban leszek, de HiCaposoknak legalább tekergetni is kell, ami felér egy tárcserével.
Jó lenne, ha a tártöltés is rendszeres eljárás lenne játék közben. -
#27987 Komolyan mondom, ha sikerül sportszövetségbe bekerülnöm, egyből kiállítom az MKH(vagy mi a neve) kártyát, ahol fel van tüntetve a torkolati energia.
Akkor nem köthetnek belém, elvileg. Elvileg. -
PÜSPÖK #27986 amikor megnézegettem lehetett választani a g36-os és az m-4-es adapter között..hosszú g-36 tárat nem akartam bele,akkor még nem lehetett kapni a pici 20-ast.
Viszont van itthon 10db 100bb-s vietnam mid cap-em.
Megmaradtak a 249-es korszakomból..Fixa ideám volt a real- javadalmazás.3 tárral mentem be a játékra.
nekem bejön így.. -
#27985 Miért, anélkül nem tetszik ?_Akkor minek vettél olyant? :DD -
PÜSPÖK #27984 vietnam tárral még tetszik is nekem..m4 adapter van rajta.. -
#27983 DMR-ben tökéletes beállítás. Ogré-é is a körül van. -
PÜSPÖK #27982 ezért jó hogy a várva várt sl-8-am 470... -
#27981 Egy Guarder és egy XCortech (leggyakrabban használt) kronók között lehet 20 FPS mérés különbség is. Ezért tuti a 380. Saját esélyeidet növeled. -
NoobStalker #27980 igen igen...de gondoltam a 390 is jó lesz.. -
#27979 http://gunner.gammatan.eu/catalog/index.php?cPath=27&osCsid=9fdb294d48ab3fc2db76892fa80dcb53
Pl itt találsz olcsó rugót.De kb bárhol másutt is ... -
#27978 Ezért érdemes 380-ra belőni, akkor nem lesz ilyen. -
NoobStalker #27977 igen tudom, hogy 0.2 vel mérnek, általában nem lépem át, de nemrég belefutottam egy huncut kronóba ami 5 FPS, fölé mérte, így tartalék puskával kellett mennem.... -
#27976 Rugó levágást nem javaslom, ha megnézed szép merőlegesek, egyenesek a végei, az úgy jó ahogy van.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz másik rugóra áldozni inkább szedjél le egy fogat a dugattyú végén, az kb 15 fpst fog levenni.És egy kicsit nő a ROF-od is ...
De tényleg nem érdemes gányolni, 1000 FT-ot ki lehet gazdálkodni ! -
#27975 Nehezebb BB nem megoldás, mert 0.2-essel fogják mindenhol kronózni és megbukik. -
#27974 Van FPS csökkentő lángrejtő, énis gondolkodom a használatán.
Nemtudom hogyan működik. Ha megfúrod a csövet, biztos vesztessz FPS-t :D
Lehet hasonlóan működik (továbbnöveli a csöver, és valahol kiengedi a levegőt, bár a végén már szerintem mindegy).
Ha már a GB-t szétbontottad, vegyél egy rugót, vagy válts BB-t.
Néha BB-k között is megvan az a 10 FPS külömbség. Meg Hopuppal talán lehet trükközni, nehezebb BB-kkel karöltve.
Épp átlépted a limitet? -
NoobStalker #27973 Köszi, kb -10 FPS akarok elérni. Majd keresek valami gyengébbet... -
#27972 Kell a bicikli a részegnek... -
#27971 Nem akarlak kiábrándítani, de te itt is egy shenki vagy, szóval max. magadat küldheted el. Jah lezárhatjuk. ;) -
#27970 Te meg másik fórumot, mert ez NEM ! a Softair állatkertje ahogy azt hangoztatod!!!
Vagy próbálj meg normálisan fóromuzni ...
Gondolom itt lezártuk ? Szupi. -
#27969 Az attól függ, hogy milyen erős rugóból vágod le. Egyébként meg fillérekért kapsz használt, gyengébb rugót az adás-vételiben, szóval felesleges ilyenekkel szórakozni. -
NoobStalker #27968 Hali
Ha lenyesek az AEG rugójából egy karikányit az kb hány FPS csökkenést jelent? -
#27967 Így marad, csak keress másik barátot. ;) -
#27966 Akkor "már" egy hete jófiú vagy, maradjon is így! -
#27965 Aha értem! Több mint egy hete direkt hozzád se szólok, mondjuk Punkerre való tekintettel.
Erre te a semmiből lehiénázol, majd pár hsz-el fentebb közlöd, hogy neked eleged van a flémelésemből és hogy Punker sem tesz ez ellen semmit.
Súlyosan beteg vagy csikánó! ;) -
shatanka #27964 Sikerült összehozni a dolgot? -
#27963 Nem!
:)
Laccoo-nak elege lett hogy Daniell itt flémel napokat , Punker meg nyilván nem tud tenni ellene semmit! :)))
Amúgy meg azt olvastok megint a sorok között amit akartok, jól tudjátok szarok az egészre, én normálisan használom ezt a fórumot, közületek sokan nem, és ez így tarthatatlan !!!
Vége ! -
PÜSPÖK #27962 2008 érd
sebbi féle mállnás játék..
feledhetetlen voltál.mint GM.
"az én hátam elég nagy..bírja a szidást"ez a beszólás azóta kötelező tananyag itt az alföld tengersík vidékén. -
#27961 laccoo eljutott az "én apukám erősebb" szintig :D
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120069308
Punker lemondott a softair.hu-s rangjáról már régen, és általában nem pozitív jelzőket használ arra a fórumra, tehát eléggé mellé lőttél... -
#27960 Van egy ilyen madic zsebem, kicsit zavar a piros kereszt rajta . az oda van varrva leszedni cinkes mert eléggé szét kéne barmolni ...
Viszont bokor alatt világít a piros szín ..Mit lehetne kezdeni vele?
Vegyek valami sötétzöld textil filcet hátha befogja?
-
#27959 Nem kezdtél te semmit, Royal feldobott valamit, mindenki elmondta mit gondol, még csak anyázás sem volt ! :)Én is, te is mindenki... De ha gond, hogy 50 hsz-ből 3 az enyém , főként hogy semmi rosszindulat nem volt benne, sajnálom ... -
#27958 régebben te sem hitted volna, hogy együtt játszunk majd nem igaz ? Akkoriban elég puskaporos volt a levegő :) -
#27957 Oké kispofám! -
#27956 engem mindig feldob ez a fórum :D -
#27955 Hiába kiabálsz, sok-sok héttel ezelőtt leírtam már hogy csak azért jársz ide hogy csináld a balhét ! Egyébként érdemi hozzászólásod nincs ebben a fórumban !
De hogy még jobban megsértselek, és mert így hitelesebb: ugyanolyan gyökér vagy te most mint én voltam egy évvel ezelőtt!!!
Úgyhogy felőlem, durcizhatsz meg keménykedhetsz ez van ....
És engedd már meg, hogy megszólaljak itt ,akkor és amihez akarok, ha nem okoz nagy fáradságot neked! -
#27954 amúgy mi vagyunk a hülyék, most spec én kezdtem :(