29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
JackMeadow #14090 nyácsorgatást arra h kb olyan vagyok most az airsofttal mint a kis tini a kirakat előtt mikor egy fityingje sincse :)
-
JackMeadow #14089 M81 az a double eagel? bár még a 30 ropiig is kell várni:) -
#14088 Mennyit szenvedsz szegény alkoholosfilces CA felirattól ... alkohollal nem lehet lemosni? hmm? -
#14087 A nyálcsorgatást nem értem mire írtad.
A 8e Ft-os rugósok közül a TM nem ócska. Azt tudom ajánlani. -
#14086 11.000ft-ét tudsz venni DE M81-et.De pisztolyt leginkább épületben lehet használni,de oda is kell póttár.Amúgy ha van valami sötét ruhád,ami nem piros meg sárga,veszel mellé 700ft-ért egy védőszemüveget,meg a fegyvert,ami 30-ból átnézéssel megvan,és készenvagy.Van pálya ahol adnak ruhát ha szólsz nekik előre.De ha felveszel valami sötétzöld ruhát az már megteszi.Nekem eddig 40.000-be van az egész,mert sajna megvettem másik tárat a fegyverhez,de fölösleges volt.Ha kell valakinek innen akkor elképzelhető,hogy eladó CA AK-47 high-cap tár,szerintem nem is használtam,bolti ára 5 vagy 6ezer forint.Anyi széséghibája van,hogy ráírtam fekete alkoholos filcel hogy CA,az aljára is,meg a teteéjre is,de felül ugyebár nem látszik,alul meg szintén nem hiszem hogy valaki észrevenné. -
JackMeadow #14085 Asszem nekem ez csak nyálcsorgatásra marad alapnak, :) 50 ropit kb még együtt nem láttam:)
Pisztolyt használtok egyáltalán? Nekem a colt 1911 teccet meg nagyon még a régi Mafias filinget hoza emg elég stílusos is, de néztem h 8 tól kezdődik amig még megfizethető de az ocska rugós:) -
#14084 Én tölteném, mert létezik önkisülés is. Nem túl erős akksi 4 hét meg nagy idő. :) -
#14083 Ha az akksim 3 vagy 4 hete volt játékon,akkor nem emrült le,és kb 400-500 golyó lett vele ellőve érdemes töltenem?Elbaszni nem akarom.A kínai akksi meg akkor fullra lett töltve,azt gondolom nem kell.Minkettő akksi 1100mAh-es. -
praksi #14082 hehe, tökjó; az MP5-öm elfér egy cipősdobozban (főleg ha szét van szedve ) -
#14081 no mert nekem olyan kéne ami nem rohad a hátamra, bicozáshoz is jó meg AS-re is ki tudok vele menni, ezért gondoltam egy hálósra -
#14080 Azért mert az RP az normális túracuccokat csinál, nem gagyit ...
Mondjuk nekem mákom volt, mikor a GP zsékomat vettem épp leárazás volt ... 50% minusz :) -
MuldR #14079 Lehet. -
#14078 nem is emlékeztem arra, hogy az rp outdoor (magyar cég ugye) viszonylag mennyire drága
20 lityis hátizsák 10k
télleg hátizsákra lehet kapni vmi álcahuzatot? -
#14077 Én meg befejezem az M14 projectemet és utána jön a P90. :) -
#14076 én egy mp7-re gondoltam
igazából mp9 kéne, de azt még nem láttam -
#14075 ez igaz, lőttem a csapattárs 350 fps-es cymájával, és olyan fura rossz érzés volt, mikor lassan, rángatva lőtt, és a bb-k erőtlenül hullottak le számomra rövid távon. -
#14074 én arra a galaxy mp5k-t vettem 300 FPS kicsi kényelmes pont jó :D -
#14073 de majd ha lesz sok zsém, veszek egy TM SMG-t CQB-ra
arra 280 fps bőven elegendő -
#14072 elhiszem neked :) -
#14071 hidd el nekem jó nagy különbség van a 280 és a 340-350 között. -
#14070 miért keveselném?
ha lett volna csomó elszórható pénzem szerinted JG-t veszek? nem
TM-et -
#14069 a C-n nincs a hordfogantyús cucc. -
MuldR #14068 Bizony Zsemo. A moscart meg az undorito reddot nem kellene ra. Tobbi ok.
Ja, es a sling egy drotdarabbal volt odafogatva :) -
xteecee #14067 Zsemo_asszem
Ugye nem egy ilyet akarsz építeni??? -
praksi #14066 én :-P -
#14065 elméletileg, de te a JG után az alap TM/CA fegyvert keveselnéd mert hiába pontosabb gyengébb sokkal. -
#14064 az is igaz
de a japok fél J-lal is ellőnek 50 méterre -
#14063 máshol nem lehet 1 J se a csúzli..... -
#14062 mert hülye a magyar jog
máshol ez bizony csak játék
-
#14061 légfegyverek. -
#14060 rendes feygver az, amiben 7,62-es lőszert raksz
ezek amivel mi bohóckodunk :) játékfegyverek, még ha egyesek másnak képzelik, akkor is :) -
#14059 node itt a kiirásban kértek civil ruhát
arról volt szó konkrétan, nem általánosságban -
Kurfürst #14058 Köszi, szal meleg és masszív, és nincs különösebb baja. Igazából vmi ilyesmi nekem bőven elég, gondolom a német sem lehet túl szellős a full marhabőr anyagával, és könnyűnek sem tünt.
Magnumra sajna nincs keret, meg fölösleges is volna mert airsofton kívűl csak ritkán használnám, max 1-2x kirándulni. Tartósságáról (1-2 év) is mintha hallottam volna rosszakat.. -
Caterpillar #14057 Jó kérdés :) Igazából nekem minden nap a lábamon van bajom nincs vele szerintem nagyon kényelmes csak épp rohadt meleg... Nem töri a lábat fogja a bokát. Nagyon szétesni sem akar de nehéz és mivel nincs rajta egy darab gyöngyvászon felület sem nem igazán szellőzik...
Ha szabadna ajánlanom akkor inkább Magnum... -
Kurfürst #14056 Szombaton lesz Kecsón játék Szisziékkel, innen jön rá valaki még esetleg? -
Kurfürst #14055 Kérdeztem már 1x, de nem nagyon jött rá válasz, magyar honvédségi "Tisza" bakanccsal van vkinek tapasztalata, milyen?
Vki árulja a softair.hu-n, talán még jó is a lábamra, használt németet akartam venni mert az jó, olcsó, csak épp vagy nincs a méretemben vagy szét van taposva.. -
Kurfürst #14054 Kb. 50ezer forint amiből normálisan el tudsz indulni. Gyakorló, fegyver, BB, védelem. -
#14053 Hát az már ízlés kérdése.De legalább elolvasnák mi van a dobozra írva,és nem ak-47-nek írnák ki,hanem odabigyesztenék,hogy tactical. -
#14052 ami nem ilyen ocsmány :D -
#14051 Amúgy mi a rendes fegyver?Ezzel már le se lehet lőni senkit mert olcsó?