Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
karszalagot lehet venni,vagy itthon kéne gyártani?így lakásfelujítás után fél évvel sem találok semmit,hátmég tût meg cérnát😄
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez a game nem arról szól CSAK, hogy hogy nézel ki, és hogy öltözöl ... Haverom vett egy kínai AK-t és melegítõben kiment kipróbálni ... senki sem röhögött rajta, kipróbálta, tetszett neki (Mi beszéltük rá, annyira nem érdekelte elõtte a dolog ...) következõ héten elment és vett magára BDU-t és mellényt ...
Talán a pisztoly dolog zavart meg ... Mondom másképp ... ha valaki kimenne egy játékra mondjuk Inokatsu (1000+ USD, eccerúgyislesz...) fegyóval, atlétában, rövidnaciban és elkezd dzsommeklén lenni aztis kiröhögik ...
A legfontosabb dolog az AS-ben, hogy kell egy kis "gyerek" az emberbe, de mégtöbb felnõtt ... kell hozzá komolyság, érettség, ezért nem akarja senki hogy gyerekek is szaladgáljanak köztük (Az eleddig felsorolt dolgok után persze ...)
amúgy komolyan, ha én nyertem volna anno az ötöslottón azt a 3 milliárdot, sztem simán költenék egy egyedi pályára a közösségért :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
(már csak azért is dühítõ a dolog, mert azt írták, h a CA termékekre 10% kedvezmény, én meg pont CA cuccokat akartam volna venni, csak azok meg mind alkatrészek)
Akkor sorban ... aranyos az ifjúság 😊 Vigyázzatok a "kimékazerdõbelõni" dologgal, mert nállunk még a péntballlért is vért kivánt egyszer a vadõr ... AS bázisra meg jöttek a nyomozók szépen, mert a szomszéd gazda felnyomta hogy kommandóznak a szomszéd telken ... (Mindentõl több 10km-re persze ...)
@MuldR: Nnnnna neked is sikerült vérbeli történelmi helyszineket találni ... róllad fõleg nem gondoltam volna hogy csé pályát építenél 😊 (Na jó, én nem szeretem a csét, de haverok igen, Lanpartykon mindig játszunk és ez a két kedvenc pályám ...) Valami II-ik vh-sat vártam volna ...
Télleg ... ha építek Omaha bicscset, akkor eljöttök alkalmanként egy ezresért? <#hehe>#hehe>
Mellesleg AS-bõl meggazdagodni nemnagyon lehet itthon ... ha nyernék a lottón eleget, mondjuk tuti építenék valami fullos pályát, és megkérném a nagy szervezõket, hogy szervezzenek oda játékokat, természetesen jelképes összegért ... jármûvekkel meg érdekességekkel ...
Tuti deficit lenne, de mindenki szeretne 😊
Ruhadologra valami: teljesen mindegy miben vagy, amíg az valamilyen szinten elrejt ... egy fekete vagy sötét naci hozzáillõ pulóver és kész ... És beöltöztél terroristának ... Ha valami kicsit történelmibb játék zajlik, az már mástészta, de hawaiiinges, térdgatyós verziót én sem erõltetném ...
Eccer anno ementünk péntballozni télen (Akkor még nem ismertem az AS-t ...) és mivel hideg volt, az egyik srác a faterja munkáskabátjában jött ki ... Valaki látott már Magyar Aszfalt-os téli munkáskabátot? Ahhoz képest a láthatósági mellény rejtõszínû ... nemelég hogy narancssárga az egész és mindenhol fényvisszaverõ csikok vannak rajta, még a hátuljára piros-fehér-zöld fényvisszaverõs embléma is került ...
Na tippeljétek meg mit röhögtünk, mikor kommandózott az erdõben...
És a legdrágább játék ... Anno a Game Warden szlovákiában ... de az sem volt vészes ... nem is emléxem mennyi volt 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
van ilyen, szerintem egész jó, igaz nem gyalogtúrás bográcsozós, 20 kilót cipelõs, magunkat katonának hívõs játék, de azért egéész jó
itt persze le fogják szólni, de attól még szórakoztató, jól elfáradsz 6-7 óra után, és 13 évesen bõven szabad neked is
most jöttem vissza a FeHoVáról, gyakorlatilag kidobott pénz volt a belépõ, a "fegyverkiállítás" kimerült annyiban, hogy kiraktak több tucat -számomra- tök egyforma és tisztességes összegû vadászpuskát, meg kint volt egy csomó késgyártó cég. Semmi önvédelmi vagy hasonló fegyvergyártó cég nem volt kint; a legérdekesebb a Nowar új szimulátora volt.
(rájuk külön pipa vagyok, mert egy csomó mindent kellett volna vennem, de a rendes boltjuk meg zárva volt)
http://bexter.hu Szép Fényeket!
azt mondja, el se gyere, nevetséges cuccokat ne vegyél, ha nem vagy összeszokva a haverjaiddal, no akkor meg pláne, mert úgy kiröhögünk, hogy meg sem állsz anyukád szoknyájáig
ok, megbeszéltük 😊 nerm vezsek pisztolyt
hagyjuk már ezt a témát, ok?
egészen másról bezsélünk, egészen más célközönségrõl, egész más stílusról
ezzel együtt azt mondom, pályát akarok üzemeltetni, mert látok benne fantáziát, de csak ha! megéri
nem akrok országos szervezõ lenni, nem akarom, hogy egész nap ott dekkojon egy csapat 50-100k-ért, logikus, abból egy ilyet nem lehet fenntartani
ha mûködni fog, lesz értelme, üzleti értelemben is, akkor belevágok, ha nem akkor meg nem
ez rengeteg tényezõtõl függ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Pár dologra reagálnék én is 😊
Tavaly nyáron megjelent játékon pár emberke akik ilyen coltokkal meg hasonlokkal akartak játszani. Egy szemüvegük volt meg a stuki, volt aki izomtrikoban mert hát meleg van. 😄
Életem legviceseb játéka volt. Ugy kilocsoltuk õket mindenhonnan hogy csak na.
A pálya. Egyik haveromnak is teledumálták fejét, hogy pályát kell bérbe adni abbol lehet meggazdagodni. Nah persze 😄 2-500 ft nál tübbet senki nem fizetne egy sima terepnél.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1 évben mondjuk lehet vegyesen csinálni kb 30-40 játékot 1 pályán (bár lehet még annyit se) minden játékon legyen 100 játékos (ennek is minimális az esélye) és legyen mondjuk 1500 a beugró (falludzsa volt életem leghangulatosabb játéka de ennél többet alap dologért nem adnék) ebbõl lejön víz stb fogyóeszközök biztosításának az ára jó esetben marad 1000 pénz / fõ akkor , tehát ott tartunk hogy nagyon pozitív szemmel 1 játékon lehet keresni 100 ezer pénzt tehát akkor.....hagyjuk mire kiszámolgatja az ember elvitték 2x adósok börtönébe, vagy a behajtók agyonverték <#nyes>#nyes>
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Pszentimre pálya azokkal a romokkal mennyi lehet?, szerintem milliárd fölötti ingatlan bõven, sõt.
Csak a kezdo 800 milla hianyzik hozza 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer