Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintetek megéri ez a fegyverhttp://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/
932/l96-olive

és ez a távcsõ hozzá http://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/201/tavcso-3-9x50e-szalkereszt-megvilagitassal
DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

RoyalPredator
Azért ez sem igaz.
Legutóbbi 2 Cyma AK-m vígan teljesített dobozból, sõt.
AK nem az isten, de nem véletlen legendás az eredeti, és airsoftban sincs nagyon másképp, a konstrukció önmagában sokkal masszívabb, mint egy M4.
Gyárilag I mean. Akárhány M4 volt a kezemben, minden voltak nem pontosan illeszkedõ alkatrészek, és ez fõképp a test és az elõágy közötti gyûrûnél volt jellemzõ, hajlottak a belsõ csõvel együtt. Még a félisten überninja magpullos is.

Ráadásul M4 még élesben is törik. Nem egy cikk, blog, videó alapján.
De ezt vitatni én nem fogom. Nekem csak egy M16A4-em volt, azis hajlott mint a fene.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Egyik sem szar, csak számíts rá hogy költeni kell még rá, viszonylag sokat .Törni nem törik ,hacsak nem esel vele hatalmasat .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alph4
Amik ezen az oldalon vannak: twaivangun
Ezek sem olyan jók?

▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

DannyL
OK! Ez egy szar, ne vegyél ilyet mert eltörik. Léphetünk? 😊

lac coo
Hát azért nem ... Egy rendberakás az alap, az ok, de egy Cyma AK-val vígan lehet játszani mondjuk egy hopup gumi csere után !
Egy Boyi M4-el is lehet csak sok köszönet nem lesz benne 😊Ott már gyakorlatilag mindent cserélni kell jobbra !

DannyL
Mint minden amit nem úgy hívnak, hogy Tokyo Marui.

lac coo
De dobozból játékra alkalmatlan az tuti, komoly alkatrész cseréket igényel .

lac coo
Ak is törik... Felhúzókar, elsõ irányzék ...

hát azért szó se róla royal kalash-a igen jól összerakott fegyó..lizzard keze munkája.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

Jah anyaghiba nincs a kína fegyverek egyikénél sem...
Tudom AKd van az isten, de ezt azért nejelentsd így ki.

ajánlom figyelmedbe a 6mm.hu aktuális rovatait..:-D

DannyL
Érdekes az enyém 5 éve képtelen eltörni, de majd szólok neki. <#idiota>

RoyalPredator
M4 törik ha kell, ha nem. Azért kezdõknek én nem adnám.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL
Boyi jó választás ha M4-et akarsz. Az ár is korrekt magyar viszonylatban. Sokkal kevesebb nem lenne kintrõl sem.

alph4
Nekem ezt tetszett meg.

DB M4 Specops Full metal

Csak azt nem tudom mennyire jó ennyiért.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

mijki
Ez mitõl lehet?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Nekem van egy kis hiba a keletifront weboldalán:

Rákattintok az Airsoft fegyver/ AEG, és ott ezt írja ki:

"Fatal error: Call to undefined function: tep_draw_button() in C:\Inetpub\wwwroot\kf.dyno.hu\wwwroot\shop\includes\modules\product_listing.php on line 135"

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

lacoo-nak van 1 nagyon szép eladó hk 416-osa asszem..

cyma mp5 navy
cyma akm
jg m4
jg hk 416
speciel 1 boyí m-4a1-est(is) nyúzok..kellett rá költeni de jó..

alph4
Hellosztok!

Szeretnék venni egy Airsoft fegyvert, és ennek a kiválasztásához kellene egy kis segítség. 50e forint körüli kellene (M4/SCAR/AUG amik bejönnek).
Márkákba van egy csomó így nem nagyon tudtam kiigazodni. Olyan kellene ami pontos/gyors és nem igényel egybõl sok sok tuningot. Szóval megbízható. Mit ajánlanátok?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Punker
engem is megsoroztak anno a motoros tárból, hogy tudjam milyen érzés, de az más kategória.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
mikor megvettem a fegyvert én is hátba lövettem magam néhányszor, de nem száz számra 😊))

Punker
aki hülye az hülye.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Büdös Bohóc
természetesen az, mint bármilyen lövöldözés PC-s játékban: fun a haverokkal + ez pontozható és nem lehet csalni (talán)

airsoftban sajnos lehet csalni, de ez meg legalább igazi szimuláció szintig emelhetõ

ennyi

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Sose értettem mi a jó a pb-ban..
OFF

lac coo
De csak gondolj bele. ezek szerintem halványan ugyan, de örök életére megmaradnak ! Mindezt brahiból !

SG rock
azért kemény az. ha kicsit megszívja magát nedvességgel akkor puhul. de ha egyet ledobsz a földre, visszapattan.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
a PB lövedék alapból puha, bár ismerõsnek télen fagyott már meg, de kép alapján itt ez a veszély nem állt fenn...amúgy látszik mekkora idióta emberek vannak. 😞

lac coo
Nem hiszem ....

mijki
Ez a fegyó megéri?

Csak kérdezem..ha feljebb megy az az 1 lövés okozhatott volna e gégetörést is?

lac coo

lac coo
111 lövés a testbe ! 😄

A fiú tuti nem százas, de kõkemény az biztos !
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8DFNTtSrwJY

lac coo
Gázos verziót valahol láttam már belõle készülõben, AEG-rõl nem tudok ...

lac coo
"...Kedves Játékostársunk!

A szaküzleteinkben 2011. április 7-e után vásárolt dróthálós, fekete, puha gumikeretes védõmaszkot gyártója minõségi kifogások miatt visszahívta. Kérünk mindenkit, aki a termékbõl vásárolt, hogy haladéktalanul hozza vissza üzletünkbe, ahol más gyártmányúra cseréljük vagy a vételárát visszadjuk! Köszönettel,

az Airsoftdepo csapata..."

Hátha érintett valaki .

RoyalPredator
Szeretne a franc. Fõleg, hogy nem egy hetet adsz, hanem egy hónapot.
De ettõl független, Én kértem tõle, hogy tartózkodjon a politikai fogalmaktól, és én vagyok befenyítve. Megvan róla a véleményünk.

Kérdés, hogy témánál legyünk (mivel szerintem a túrázgatás téma is offtopic):
Gondolkodok rajta, hogy télire egy SMG félét összeszedjek kb 400 FPSsel.
Nézegettem a típusokat, de egyik sem tetszett. Viszont találtam valami érdekeset: http://www.popularairsoft.com/news/thumpy-kwa-bags-airsoft-kriss-licence
Tudtok róla valamit, hogy Kriss Super V (Vector) airsoftban hogy áll?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Punker
télen biztos jól jön 😛

lac coo
Értem, de ennél a mellénynél nem csak a plate helyén van polifoam, hanem oldalt is .

Punker
Praksi itt a kitérõ a FoB-ra 😄

Punker
miért ne mehetne? nekem semmi nincs a mellényben a plate-k helyén.

lac coo
Igen a polifoamot vagy ki kéne vennem ,vagy valami mást rakni be helyette ... Majd megkérdezem Shatankatól, hogy ha rakok bele valami platet, akkor ez kimehet-e belõle ...

Punker

Punker
játékon nincs akkora pörgés, a visszaállási idõben mellény, zubbony levesz, a tech póló 5-10 perc alatt megszárad, és akkor megint kényelmes a köv 1-2 óra, persze én eleve nem olyan kazán mellényt vettem mint a CIRAS, de ez ugye ember függõ, láttam már plate helyett polifoamos CIRAS-t és a tulaj negyed annyit nem izzadt mint én póló + chest rigg-ben.

lac coo
Hát én nem tudom, nálam komolyan nem mûködött rövid idõ után a dolog. Másra továbbra sem tudok gondolni, mint hogy nincs hová mennie a a víznek csak a zubbonyba amíg az fel tudja szívni, aztán onnantól már marad a pólóban ...Lehet a zubbonyt ki kéne hagyni a ruházatból .

Amúgy játékon hogy mûködik nálad a dolog, mert az ok, hogy túrára csupa tech cuccot veszel magadra, de zubbonyból nincs nagy választék ...

Punker
ja amúgy tegnap olyan 8 órát gyalogoltam egy aláöltözetben + tech pólóban (reggel még volt rajtam 1 pulcsi) kb olyan 35 km-ert a, a célban a halántékom sóvirágos volt, de a ruhák bírták végig nem áztam át, a zsák alatt nem rohadtam be. a hegygerinceken nagyon erõs volt a szél úgyhogy gyakorlatilag szárazon értem be a célba. mondjuk a fülem meg a nyakam kicsit leégett a napon.

lac coo
Én a hazaiból rendeltem ...De kb azok is így vannak a kommunikációval 😊

Punker
nekem aszem egy éve majd írnak ha lesz raktáron L-es nadrágjuk (a német webshop)

lac coo
Valaki rendelt már a Helikon Text-tõl ?
Mûködik az a cég egyáltalán ..? 😊)
Kb most sem mondtak egy kukkot se...