29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #14730 MP5 A4 -
praksi #14729 olyat hol lehet kapni? kellene az akksitöltőmhöz... -
#14728 Swat4-ben van 9mm Smg, az az Mp 5 lenne, vagy az M4?Linket pls :D -
#14727 500 Ft egy átalakító. -
praksi #14726 csak szar az adaptere :-) -
#14725 Vagy egy zsír egyszerű szerkezet. -
#14724 Egyébként meg... :)
Nem próbáltam, de jónak tűnik. -
#14723 BEXTER! E-mail plz, mert gyűlölöm az SG privát üzenet rendszerét. Nem kompatibilis a böngészőmmel. -
#14722 Ja meg a bevitt találatoknak igazi értékük van, nem úgy mint egy AEG CQB játéknál. Azzal mindenki célba talál 10-20m-en. :) -
#14721 Most hétvégén voltunk Fóton és csak pisztollyal játszottunk CQB-t. A RAT berkein belül dúl a pisztoly cqb őrület. Nagyon komoly játékokat szoktunk összehozni és a GBB csattogása a kis szobákban hihetetlenül feelinges. -
#14720 Nekem is :-) -
#14719 Mellesleg nekem tetszenek:) -
#14718 Ezek rohadt jók,hoszabb a csövük,mégis jók épületbe :) -
MuldR #14717 Miert is? -
#14716 sznobok -
#14715 Ki kell szerelni a Blóbekket ... Én is erősen filóztam rajta, nekem bejönnek a Bullpup fegyverek nagyon ...
-
MuldR #14714 Egy AEP nem gazabb mint egy AEG :)
Ugyanaz az elv, ugyanazok az anyagok. Mondjuk a kinai glockok tenyleg gazak, de a femszanos marui azert jol nez ki. Igaz AEG arban van :) -
kvitya #14713 Az AEP az olyan gáááááááááz..... :) Illuzióromboló.
Sokkalta feelingesebb egy normális gázos pisztoly - sztem. Amennyit használják az emberek, annyira a gázfogyasztás sem lehet gond... Sajnos ritka a csak pisztolyos CQB ... egyenlőre :)
Az árakat utólag nézegetni pedig simán bugyuta dolog :) -
#14712 nekem 94 volt kedvezménnyel a G3 most meg 60 örül van :D -
#14711 tetszik,hogy a jg g36 már csak 24k :)
ez mindig így van: ha veszel valamit, többé ne nézd az árakat -
#14710 pedig jó lesz az aep a háznál, hdd el
a 75 dolláros puskám itthon 34k volt, ergo gázos pisztoly is bizony 20-30k között mozog, illetve még több, persze veheted hong-kongból, úgy olcsóbb
20k-ért jó eséllyel kapsz egy cyma AK-t, ha máshonnana nem, a kinai piacról, illetve vehetsz használtan is -
#14709 Army-ról tudok énis, de nem hiányzik a ledarálódó és emiatt fegyverhibás BB szimuláció. no meg az army nálam nem ér egy szinten a jó minőségű kínai katergóriákkal. star-ra meg nincs pénzem...
-
MuldR #14708 Nekem van egy elado WE M1911-em. Annyi pici problemaja van, hogy a szan aljabol a jobb oldalon egy 1x3 mm-es darabka letort. Van hozza 1 tar meg egy alkatresznek, aminek a szelepje jo, csak a csore van eltorve. Tokeletesen mukodik amugy a stukker csak van ez az apro szepseghiba.
Szvsz olyan 13 000 korul barkinek odaadnam.
-
#14707 Na re.
Végre sikerült átnéznünk az M16-om. Elég vicces probléma miatt nem adagolt... A cső+hopup kamra és a gearbox összefeszült, emiatt a nózi nem zárta le a tár felé a levegőt.
Picsába, nyár lett közben, nagyon sürgősen játsazanom _kell_... :P :D
Akarok összerakni egy pimpelős CQB másodfegyvert. (Az M16-ra nem akarok semmit ráaggatni, azt úgy szeretem, ahogy van :) )
Boyi M4 variáns, betolható de speckó válltámasszal, lehet bele akksit rakni, az első markolat egy rövid RIS négy irányban, és a cső nagy része egy böszme integrált hangtompító. Asszem műanyag test. Hordfogantyú helyett is RIS van ha minden igaz.
Elég nehéz utánanézni, hogy nem tudom a nevét... :P Nem tudjátok mi lehet a neve? :) -
praksi #14706 engem beenged... -
#14705 Akkor megnyugodtam :D -
#14704 engem se -
#14703 CSak én nem tudom a softair.hu-t megnézni?Jelszót kér,és amivel regelve vagyok nem enged be. -
praksi #14702 naná, mint az autentikus feliratok a fegyveren
holnap majd lekronózom, elvileg egy SP110 rugó került bele, de sorozatnál mintha egy picit erőlködne (akitől vettem a rugót, azt mondta az MP5-J fel se tudta húzni ) -
#14701 6,04 lett volna a kínai "prec" cső? :D -
praksi #14700 jó, de a JG a Maruit másolta le, szal fura :-)
amúgy nagyon felhasználóbarát; kb 3 óra alatt szétszedtem, kicseréltem a tuningalkatrészeket, összeraktam; közben még fényképeztem is, meg kijártam a konyhába kajálni :-) -
#14699 Valaki softairen valami 40-ért árulta... -
JackMeadow #14698 Hmmm! ez elég jól hangzik!!! -
praksi #14697 VAN!! Tegnap fogtam a kezemben; az egyik csapattársam rendelte a Gunner-ről; nagyon pöpec fegyver, full fém, nagyon komoly lőtávja van, és alapból nagyon pontos (bár kíváncsi vagyok mennyi idő alatt darálódik le a hopupgumi)
itt a linkje -
#14696 a CA-ban gyárilag 495-ös van, az lett nekem is cserélve CA acél 470-esre, 470-es amúgy a TM verzióban van gyárilag. -
#14695 mert kicsi a piaca nagyon + fejlesztés, AK és M széria verziójiból szinte havonta jön ki valami mert azon nincs mit fejleszteniük. azokkal amikkel dolgozni is kéne nem nagyon vitézkednek, pedig az ilyenekért mint pl L85 még többet is kérhetnének. -
praksi #14694 na, a kínai fegyvergyártás ismét megviccelt
az alsó egy Classic Army G3-SG1 470 mm-es 6.04-es rozsdamentes acél tuningcső.
a felső egy izé... ez volt alapból a fegyveremben; 505 mm-es rézcső :) -
#14693 L85-öt miért nincsen minőségi kínaiba? :( -
Kurfürst #14692 Jé tényleg bővítettek, ráadásul nagyon jó árakkal. Bezárhat a józsefvárosi!
Azért nem árt előtte felhívni őket, nehogy kiderüljön hogy Szegeden van a cucc, mert két boltjuk van és együtt mutatja a kettő raktárkészletét a neten.. -
#14691 Volt egy ugyan ilyen marha softair-en,komolyan mondom,mint valami 8 éves.Vagy az se.