Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Most venném elsõ AS fegyverem, és igen összezavarodtam, hogy mindenött más adat szerepel.

Amit szeretnék Jing Gong M4A1...
Van ahol 320-330 FPS-t írnak, máshol meg 360 FPS-t

Ezek valóban különböznek teljesítményre, vagy csak ki milyen adatot közölt!?

Másik hogy mennyire számít hogy milyen a gearbox (V2 vagy V3) mert a G36C is nagyon tetszik, és abba már V3 van.

Köszi
Zoli
bardocz
kép címének másolása>új lap>bemásol>békátfrissít

nem tudom miért csinálják ezt képfeltöltõ protálok
VRSDM
béka 😞

u dont have to listen anybody else but me

Mike
milsimn olvastam, nem veszprémin

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
nincs is 😄

Punker
nem olcsó mulatság 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
nekem a SUSAT a kedvencem :]

Punker
20k-s normális fényerejû ACOG-ot, az 5-6k-s 5 fokozatú kínainak nagyon gyenge a fénye.

link plz.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Cuki... biztos az ára is...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

VRSDM
villanógránát detto. nem biztos hogy örülne sgrock cimbi ha rárohanna 3-4 ember talpig feketében, és bekakilna (szó szerint) a villanógránát-tól. nem vicc :] nemzetbiztonság furgonjai sem véletlen vannak kifóliázva 😄

DummyBoy
Nem ... maximum dizájnelem lehet ...

Kivillancsa a szemednek a világát! <#nezze>

Komolyra fordítva, szemkárosodást okozhat, emiatt tiltott ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

VRSDM
magyar airsoft szabályzat keretein belül tartott játékon nem!

SG rock
akkor jtékokon nemis lehet használni? pedig csomó as boltban árulnak.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike at home
veszprémiek irtak egyrõl, spirálisan pörögve beteríti a szobát

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
dual sight-ot kell venni

ez van a HKG36K-n gyárilag

"HKG36 Dual sight, show here a neat feature, slide in cover for the day light battery saver gathering light cell for the red dot, red dot at top and 3X scope under, clear crystal optics!"

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

How 2 make an AS grenade...

Valaki megértette a lényegét mert nekem tulsötét volt...

Mike at home
na jó nem vicceskedek 😊

Mike at home
nekem is vmi olyan red dot kéne, ami nagyit is mondjuk 2x-esen anygit legalább

tudom, mé nem vettem iylet

csak ez kicsit többe kerül majdnem 5000 dollárba
na meg kicsit fáj ha eltalálnak 😊

VRSDM
airsoft-ban is tiltott a lézer.

SG rock
vadászoknak tiltott igen. távcsõ miatt nemtok gyorsan célozni??? ezt mire érted? nincs nekem távcsövem 😊.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Távcsõ miatt nem tudsz majd gyorsan célozni...(sztem)

Szerintem a lézer az tiltott dolog.

van 1 ötletem a számodra. olyan Ghost Reconos Félszemes Kütyü meg tenné😄

SG rock

SG rock
Na ezen a képen a fegyveremre ott a csõ alatt arra a kis biszbaszra villalábon kívül pl lézert is tudok szerelni?

Kozelebbosonsz 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

azzal az a bajom, hogy külön kell cipelni, elõvenni, eltenni; futás közben leesik, eltörik, ha a nyakamban lóg csak akadályoz.. szal valami mást kéne kitalálnom

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

arra ott a gugger.

végülis 3 hét, nem mondom h normális dolog, de kb. én is ennyire számítottam.
a mostani UNC-s rendelésre leszek kíváncsi, 20-án rendeltük a cuccot, a kínaiak egybõl írtak, hogy feladták postán; tegnap ránéztem a Mail Tracking-re, kiderült hogy csak 30-án hagyta el a csomag Hong-Kongot

tényleg, te milyen optikát használsz a G3-asodon? távcsövön filózok, de egyrészt nem vagyok sniper, meg azzal sok macera van (belövés, nagyítás, stb..); viszont néha jól jönne messzírõl kiszúrni, h van-e a környéken ellenfél.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DummyBoy
Az én kérdésem nem a vám részére vonatkozott ... Ki akarom deríteni ezt a repcsis dolgot, mert legközelebb akarokl hozatni pár dolgot, és nem akarom hogy bármi kis gond is legyen belõlle ... mondjuk nem fegyót hanem gránátvetõt és alkatrészeket, de asszem GP-30-ast inkább megveszem akkor majd itthon ...

Mike
meg kell inni elõbb 😊)

Mike
nem tudom mit nem lehet ezen felfogni
mint mindent, vagy vámolják vagy nem , éppen amilyen kedvük van, kis csomagot leszarják, máskor nem
repülõgépre meg szállj már fel fegyvernek látszó tárggyal a kézipoggyászodban

VRSDM
fölösleges a módját válogatni a behozatalnak, ha kimész, törökországba, és hozol határon felüli whiskey-t, máris jön a vám, a saját kocsidban, szatyrodban lévõ cuccra... amit behozol . MINDEGY HOGY HOGY!!! x összeg felett megvámolják. ennyi.

Mike
"AS miatt álltam le az ivással" ilyet!

De, vamoljak.

Mike
csak ha a csomagtérben utazol

Najo...
Akkor 1 uccso kérdés. Ha már kint van kinába valaki és ott megveszi és feladja postán mint ajándék? Magánember magánembernek. azt nem vámolják...<#eplus2>

En most szemelyi pgyaszrol beszeltem 😊

Mi mindig egy csomagba rendeljuk. De ki is fizetjuk a vamot. Neha 1-1 kissebb csomag atcsuszik. Bar volt olyan, hogy minimi kijott vam nelkul. Volt is csodalkozas. De volt olyan, hogy egy 30 USD+posta (ossz 70 USD) pici csomagra is tettek vamot. Attol fugg este a vamos asszonyanak fajt-e a feje 😊

Ja, es nekem is volt szorulas, amikor valamelyik marha az US M1 Carbine kategoriajara ezt irta:
".30 cal ismetlofegyver"
Volt magyarazkodas 😛

DummyBoy
Nem trükközni akarok, (/me vár a vámra épp ...) csak ezen a repcsis dolgon gondolkodtam ...

Arra gondoltam hogy ami a csomagtérbe kerül ... gondoltam ha a reptéren az ellenõrzésnél jelzi az ember a dolgot + visz valami papírt akkor nem lehet gond ... NA mindegy ...

Punker
jaja nem véletlenül mondja mindenki hogy fegyvert és alkatrészt ne 1 csomagba.

Punker
"Az "Ügyeskedjünk a vámmal!" gondolatokat pedig most felejtse el minden kedves új olvasó. A korábbi ügyeskedõk miatt szigorították meg ilyen mértékben az egész behozási procedúrát. Régen volt olyan, hogy egy egész fegyver bejött mindenféle vámolás nélkül. Most meg egy lõszerutánzatos tár miatt le akartak lõni a vámon."

ezt nem véletlenül írta Pendra, kicsit logikusan és reálisan gondoljátok át higgadjatok le, 2x nem mentek el piálni és meg van az ára, én is az AS miatt álltam le az ivással 😊

Alkatreszeket kell behozatni. Komplett systema gearboxot, magnum motorokat, FTK-kat. Az a scannel annak latszik ami. fogaskerek 😊

VRSDM
istenem mindenki trükközni próbál. szerintetetek ha lenne volna valami kiskapu akkor a magyar as társadalom szívna ennyit? kétlem....

másrészt usával még mindig rosszabbul jársz mint kínával, onnan jövõ cuccokra extra vámot pakol azunijó

Punker
sok helyen nem csak a súly de a mennyiség is meg van szabva, és szerencsére jó nagy csomagolása van a fegyvereknek átlag bõröndbe véletlenül se férjen bele.

Punker
poggyászként??? bõröndben? bazze még felszállás elött lelövik.....

komolyan mondom mintha másik világban élnétek.

DummyBoy
Vigyázz tizenpár kiló feletti csomagnál már fizetni kell a csomagért is! Meg van szabva egy súlyhatár, ha felette van a csomagod akkor azért pluszpénzt kell fizetni ... (Romániába pl: 20kg volt, Angliába 18 ...)

Mikor jöttem haza 23 és fél kiló volt a csomagom, lemérte a kisasszon mégegyszer majd mikor látta hogy vezsem elõ a pénztárcámat, rámmosolygott, és mondta hogy hagyjam 😊

DummyBoy
Miért nem? Jó, sejtettem hogy nem ilyen eccerû ... , de poggyászként a bõröndben nem hozhatja el?

Bár most hogy belegondolok ... De az akkor sem a csomagtérben van ...

bardocz
fizest plusz költséget azért mert ezt elhozod?mert ha már úgyis kimegy valaki,és jön visza,akkor már ottvan a "postaköltség" a repülõjegy,vagy nehezebb csomagért többet kell fizetni?
bardocz
gondoltam,hogy következõ fegyver aug lenne,mert nekem nagyon kényelmes,de lehet majd egy ilyen lesz az utód 😄 persze elõbb ennek kell kikészülnie,nálam meg nem hiszem,hogy hamar meghal😊
Punker
nincs postaköltség? ember szerinted a légitársaság jótékonysági cég.