29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Na az infó nem ez volt, éljenek a megbízható infók. :) Amúgy örülök, hogy ennyi.
  • xteecee
    Mármint DannyL :)
  • xteecee
    Vigyázz, nehogy úgy járj, mint a merci osztogatással :)
  • merACE
    Nem kell betojni. Szerver áthelyezés volt. Nem ég a ház, csak nem megy zökkenőmentesen. Ennyi.
  • DannyL
    Van egy-két infóm softair-ről melyek szerint a baj eléggé nagy.
  • DannyL
    Nu! Miért nem jössz?
  • Punker
    nem tom de feléledhetne hogy letudjak iratkozzni sniiper4-ről.
  • DannyL
    Apró popó! Nem tudja valaki mi a gyíkja a softair-nek? Tegnap 5 óta nem jön be.
  • DannyL
    Na ennek a felsfogásához kell 3-4 év AS-ben eltöltött év. Majd lassan mindenki rájön. Egy az egyben leírtad a véleményem erről a dologról.
  • MuldR
    Budai elitnek siman belefer :)
  • kvitya
    Franc tudja.....lehet sznob vagyok..... de inkább minőséget veszet, akár dupla áron, mint kétségest. Nekem szempont az, h megveszem és működik... :)
    A legelső fegyverem egy airsoftbuyeres Marui MC51 volt - bő 4 éves lassan - és azóta is használatban van, boldogan használja a mostani tulaja. Ver2 gearbox. Hop gumit cserél kb 10-15k lövésenként, meg évente egyszer szétszedi átkenni. Betonstabil 400 fps, bő 2 évente rugócserével.
    Mostanság a G-Specem nyúzom, kb 5k lövésen van túl (99%a gyakorlás), egy rugócsere volt közben (610ről visszagyengült 540re :) ). Magamnak építettem, nem volt olcsó, de igazából sztem a minőség sosem az. Cserébe 70m+ -ra kinyúlok vele, ha szükséges....

Ha ezért sznob vagyok...... nos...... valóban :)
  • DummyBoy
    Én szeretem :) Nyugi van ... csak az első nap szar, mert reggel mindenképp fel kell kelni a kutya miatt xD Szóval ilyenkor 24h ...
  • DannyL
    Éjszakás meló? Az kemény...
  • DummyBoy
    Én csak azért nem kérdeztem rá, mert aszittem mindenki alszik ...

Na mondom melóban elolvasom az egész fórumot ... de nem :(

• DannyL
    Softair-el tudja valaki, hogy mi van? 5 óta se kép se hang.
  • praksi
    na, feljöttem Pestre, odaadtam a G3-at az egyik srácnak, hogy amíg fent vagyok kronózza le; most szólt hogy 5 lövésből 5 * 414 fps...
  • DannyL
    Nem gyenge a választék. :)
  • DannyL
    Lenne kedvem elmagyaráznám neked, de őszintén szólva nem érdekel...
  • DannyL
    pont
  • DannyL
    Nem kell mindent értened.
  • Mike at home
    jaja, szerintem is :)
    egyikőtöknek lehetne saját pályája

• Mike at home
    " bevitt találatoknak igazi értékük van, nem úgy mint egy AEG CQB játéknál. "
  • praksi
    ha Hummer nem is, de egy Lada Niva jó lenne :DD
  • MuldR
    Na a gazdagtol messze allok. Ami van, az regrol van (akkor meg jobban ment a szeker) Az elmult 1 evben 1 db kinai aegre sikerult osszesporolni. Szoval gondolatmenet nem helytallo.
    Mellesleg en is orulok masok sikerenek. Kimondottan zavar, hogy magyar AS sceneben senki sem hoz harcjarmuvet, hummert meg epitett tankot. Pedig milyen zsir lenne :)
  • bardocz
    Ő se leszólta,hanem megmondta menyivel jobb úgy hjátszani,mint aeg-el.
  • Mike at home
    akkor én értettem félre
    sajnos csak azt látom amit irtok, a gondolataitokat nem :)
  • Mike at home
    + egy adalék: a tömeggel ellentétben engem nem zavar az ha valaki gazdag
    ha gazdag lennél, milliós cuccokkal, én örülnék neki a legjobban, hiszen mások sikere, bennem nem irigységet szül
    ugyanakkor nem kell leszólni azokat, akiknek csak a "szar" jutott, ilyen-olyan okok miatt (no akkor meg pláne, ha az a "szar" annyira nem is szar)

Daninak is azért irtam azt, amit, mert örülök, hogy jót pisztolyozott, de ettől még nem kell leszólni azt, aki AEG-gel játszik CQB-t
  • MuldR
    Nem sajnaltam le senkit es semmit, csak azt mondtam, hogy sokkal jobban nez ki.
    Ha lesajnalnam, nem kinai AEGet vettem volna most :)
  • Mike at home
    tévedésben vagy
    nem szóltalak le
    nem baj ha 40-50-ért veszel pisztolyt, az cseppet sem zavar
    azt tettem szóvá, hogy lesajnáltátok a nem ilyen drágákat
  • MuldR
    Amikor en vettem, meg rongyrazas vagy nem, nem volt mas. Valasztani lehetett 40 000-es Marui vagy a semmi kozott.
    Ezert nem ertettem a sznobsagot. Konnyu most leszolni azt, aki evekkel korabban kezdte es kenytelen volt 110 000 ert venni AEGet amit most 30 000 ert megkapni. Akkor nem szobsag volt, hanem nem volt valasztas vagy megveszed, vagy nem airsoftozol. En 2 honapig nem airsoftoztam, mert AEGre gyujtottem. A vicces az, hogy most 2 honapig kell kinaira gyujtenem. Pocsisztanba lakunk :(
  • Mike at home
    ezzel együtt a cyma glock csak 10k, ergo praktikus
    rongyrázáshoz meg majd viszek rongyot

te kérdezted, te nem értetted :)
  • MuldR
    "szerintem meg a műanyag gázos a gáz
    egy cyma glock 10k, teljesen megfelelő "

Egy muanyag gazos a fem gazoshoz kepest ugyanolyan gaz, mint egy muanyag szanos elektromos egy fem cobra szanos maruihoz kepest.

Ez igy ertheto szajbaragoskam? :)
  • Mike at home
    lehet
    meg keverem a vegassal, meg a raven shield-del valszeg
    meg még nemtom mi volt még
    nekem ezek egybefolynak
  • praksi
    az alapjátékban Maz MP5-öt nevezték 9 mm SMG-nek; amire te gondolsz, azt 9 mm Machine Pistol-nak hívták :-)
  • Mike at home
    inkább mp9
    de nem esküszöm meg rá
  • Mike at home
    sosem fogom megérteni azt, hogy miért kell vminek úgy örvendezni, hogy közben leszólunk más dolgokat
  • Mike at home
    melyikkel nem kompatibilis?
  • Mike at home
    istenem, szádba rágjam?

"Az AEP az olyan gáááááááááz"
    "a kinai glockok tenyleg gazak"

szerintem meg a műanyag gázos a gáz
    egy cyma glock 10k, teljesen megfelelő
  • VRSDM
    lomex - ott minden van;)
  • DannyL
    Elektronikai boltban pl. :) Ilyen gömb szerű képződmény amin kb. 6 féle csatlakozási lehetőség van USA-tól Kínáig. :)