Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami weboldaluk van fotokkal, videokkal?
Nemzetkozit rendeznek?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
wow, ezek megszállottak 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
pénz és törvények kérdése minden.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bexter
Végre sikerült itt kinn finnben beszálnem egy airsoftossal. Sajnos futolag igy nem sok mindet tudtunk megvitatni, de az biztos hogy itt nagyon durván és keményen nyomják 😄
Hal kuncogás volt a jg meg boyi fegyverünk hallatán. Szinte mindenki tm et használ vagy ca-t.
Nagyjátékokon szinte kivétel nélkül hasznélnak jármüveket. Van hogy tankot meg helikoptert.
Fõleg vietnamot játszák van hogy 5 napon keresztül kinn az erdõben 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SG rock
hát figy nekem 1500mAh aksim van és egy 250mAh töltõm és én ált. 8óra és 15-30 percet töltöm töltöm. Ha tudod, hogy hány mAh-s töltõd van akkor ki tudod számolni.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

250mA-es a töltõ
DannyL
Hány mA-s töltõd van?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

hali

mennyi ideig kell tölteni elõsször az akksit?
1300mA 8,4V

Köszi
VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Mersant
2500 korul

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SG rock
No én meg vettem egy tárat pluszban. Hogyér adnak egy ilyen tártokot?

dragon11
Aham, thanks.

közelrõl inkább csíp nem üt mint a paintball

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

dragon11
Lenne egy hülye kérdésem, minden cuccom meg lesz majd a játékhoz, és eltalál egy töltény, mennyire fáj akár paintball golyóhoz képest?😊😊😊😊

Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Nnnooo mesterek!

Ezekbe az M16-os tárzsebekbe gondolom nem fére bele az AK tár ... vagy igen?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
immortallal kombinálva tök jó😄
Bexter
mindenhova beteszed?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bardocz
loal😄
VRSDM
hát. izé kb. de pont a szemedbe 😄

DummyBoy
Hmmm ... be kell valljam töredelmesen, fingom sincs a diszkókban milyen lézerek vannak, de szvsz nem a szemedbe világítanak vele ...

Mindegy, ez olyan mint a kínai lézerpointer ... annak se örülnék, ha azzal a szemembevilágítanának ...

A katonákok használják arra is hogy elvakítság az enemy-t ... namost abban az esetben mikor vakítás után rommá lövik az enemy-t ott nem a retina védelme az elsõdleges szempont ...

Itt viszont igen ... A nólézer szabállya pl: teljesen egyetértek ... van pár amivel nem de az nem ide tartozik, ez van, ezt kell szeretni ...

Be kell tartani ... kész.

Nekem 4x ACOG om van abban igazad van hogy beszükül kissé a látótér de azért praktikus néha rövidebb távon is.. meg tudod nézni mi is van ott könnyebb lõni vele kilogo kezet lábat pld
Monidjuk 3-4x esnél nagyobbnak én se látom értelmét max dizájnelem csipán

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Mike
mihez értesz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
mit deci, centi 😄

ja. Csak az ottárultakat lehet fogyasztani... (1000 ft/dl)

Ergo Mehetek Mekibe lágerelni hogy összegyüjjön a zseton...
Majd leirom mi jobol áll a hambuci...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Mike
<#vigyor3>

bardocz
<#banplz>
van szereléksines,és arra rá kell rakni,oszt készen is van😊
Mike
letöröd róla?

Mike
keletiben mintha láttam volna, bár az lehet, hogy CA

Mike
vagy pia tábor
1 hét tömény alkoholizálás
piát behozni szigoruan tilos 😊))

bardocz
szerintem ilyen rövidebb távokra fölöslegesek a zoomos célzók,meg veszítesz látásérbõl valamenyit,nekem hagyományos jobban bejön,ha majd lesz augom biztos nem távscsöves verzió lesz😊
Köszi az infókat...

Úgy néz ki JG M4A1 lesz belõle...

(szinte sehol sincs, csak egy darabot sikerült találnom)
JG G36C megint nincs (egy se, sehol)

Most viszont egy ACOG-ra akarom magamat rá/le-beszélni 3-4X zoommal...

Már próbáltam ilyet ólomgolyós légpisztollyal… célba lõni nagyon jó…

De automata puskán ami kb 50 méterig lõ… van-e értelme?
Ráadásul futkosás közben lehet hogy nehezebb vele lõni!?
És ahogy próbáltam egy M4-es airsoft puskát… egész jól lehet célozni a saját célzójával is.

Tehát nem sok dolog szó mellette.

Ti hogy vagytok ezzel?

Zoli
SG rock
Kokainháború? Az volt as-ban<#hehe>

VRSDM
drogozást sem engedik, mégis van a disco-ban 😄

öregharcsa
hát jah..ezt nem engedik..érdekes a disco-ban(hehe) miért nyomják?..az nem okoz károsodást? és ott töményen bele az arcodba, ahogy kell egy jó goa-trance partyn...<#vigyor1>

http://pspfilez.extra.hu/

még gondolkozom rajta; egyelõre azt tervezem, hogy a meglévõ fegyvereimben kicserélek pár dolgot

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

VRSDM
am. senki ne mondja nekem azt hogyha elmennek 100-an egy játékra, befolyik 100e forint, plsz egykét ember aki ráadásul bérelt fegyverrel játszik. namármost, örülnék én hogyha egy játékba 100.000 forint lenne fektetve. nem ott tartanánk ahol most...

és hol van ebben a pénzkaszálás?

DummyBoy
loool 😊

Punker
én meg biztos nem, nem véletlenül meghívásosak a komoly szervezések.

Rájöttem mibõl lehtne nagy pénzt kaszálni. Airsoft nyári tábor. 120Fõs tábor, 1 hét tömény airsoft... Én biztos mennék😄

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Punker
annak kéne az alapnak lennie.

hirdetnek ACOG--ot.

bardocz
viszont felfüggestésbõl szedték <#banplz>
nálnuk volt olyan JG M16, amibe 90-es rugót szereltek a kínaiak :-)

SG rock
vegyél JG M16A4-et <#vigyor><#idiota>

a szám nem feltétlenül azt jeletni, hogy jobb vagy újabb, egyszerûen más fegyverhez más Gearbox felel meg; az már más kérdés, hogy a V3 a V2 módosítása, némi javítással.

Punker
JG M4-ek 340 FPS körül szoktak lenni attól függõen éppen melyik ladikon rakosgatták össze és hogy éppen mibõl, normál fegyvereknél a 3-as gear megbízhatóbb modernebb mint a 2-es, igazi különbség a hopup rendszer között van a 3-ashoz sokkal precízebb pontosabb van.

VRSDM
😛
hagyjad, nemérdekel annyira 😄

bardocz
nekm pedig így megjelenik a kép😄 csináljak róla szkrínshotot amit felrakok imageshackra?😄
VRSDM
tudom-megcsináltam-akkorsem 😄