Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ja és persze a reptéren még mindig van vám ahol azzal kezdik, hogy mi ez hol vannak a papírok stb.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
ez igaz,meg ha belegondolok,hogy nincsen postaköltség,akkor jóval olcsóbb lehet
Punker
mármint úgy érted ha kínában feladja postacsomagként, mert a gépre személyi csomagként nem adhatja fel.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Elméletileg ha csomagban hozza és nem az utastérben akkor nem lehet gond ...

Néha kollégéáim is járnak Kínába, baszogatom õket rendesen, de nem mernek nekem fegyót hozni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Ehhh ... vna rólla összehasonlítás itthon is meg AS fórumokon is ... Külsõre Kalash, belsõre Unicorn ...

Félreértések elkerülése végett Unicorn a 3 közül a legjobb, de SZVSZ (És az általam olvasott rivjúk alapján sokak szerint ...) nem annyira, mint amenniyvel drágább ... én ezért rendeltem a Kalash-t ...

Kalash - Cyma összehasonlítás

Arniesairsoft.co.uk és red-alliance.net fórumán sokat olvasgathatsz rólluk ... Utánna amelyik tetszik 😊

bardocz
errõl volt szó eddig,hogy akkor is levámolhatják,ha repülõn el tudja hozni feltünés nélkül(lol),akkor jártok nagyon jól
Haverom annya megy ki kinába. Ha õ megveszi és elküldi nekünk akkor nem vámolják le ugye?

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

bardocz
egy fekete kínait ugyan ilyen adatokkal,ezzel mégis 2x olyan gyorsan lõ kb
SG rock
eredetileg milyet adtak hozzá?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

bardocz
ilyet,de ez stick akksi
SG rock
milyen aksit vettél?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mersant
vagy azert mert nemetul eleg sokan tudnak, ugy meg azt jelenti hogy méreg 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
ha ráírják gift a magyar postán nem tudják mi az,és megnézik😄
SG rock
HEllO!

Megvan még a sisak ?<#vigyor0>

DannyL
Ja értem, köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Nem bolt volt. Csak egy ember asszem.
Idonkent van olyan, hogy valaki kitesz valamit es azt sem tudja mi az. Altalaban rossz kategoriaba rakja fol, rossz a termekleiras, es nincs kepben az araval.
Ki lehet ilyeneket fogni, csak rendszeresen kell bongeszni.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
És még mindig érdekelne, hogy melyik e-bay boltból. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Akkor inkabb Kalash AKSU vagy Cyma AKSU?

Punker
azért durva a média hatalma mi? azzal lett lefújva a játék hogy kimentették a riportereket, na ennek nyoma nincs a filmben <#eplus2>

Punker
na jó de Tomekk is mint mindenki más aki kicsit ért hozzá (nem úgy mint én 😊 az rögtön atomjaira szedi úgyis a kínai csúzlit így nincs gondja.

DummyBoy
De onnan drága a posta ... most lókosztban gondolkodom, mert ha nem találok olcsóbban, akkor inkább nem eszek pár hónapig, és megpróbálok oroszt szerezni 😊

DummyBoy
Az Unikorn az fullextrás csájnaméd AK kiteket csinál, de fegyvert nem rak össze ... csak pár bolt készít belõllük fegyót ... többek közt a Gunner ...

tomekk-nek jó tapasztalata van vele (Kérdeztem, mert nem tudtam eldönteni hogy Unicorn vagy Kalash ...), de valamelyik fórumon olvastam hogy a Gunner Unicorn szériájának elég hulámzó a színvonala ... van ami üt mint a buszkerék, van ami meg el van qrva rendesen ...

Punker
WGC sz@rásig van molle zsebekkel (nekem minden onnan jött)

de pl itthoni boltok is sok OD zsebet tartanak, nekem a régi vipercuccok pl mind nowar-ból jöttek, keleti honlapján is érdemes szétnézzni.

Punker
az is csak X összeghatárig mûködik.

Jo lett. Ugyes vagy 😊

DummyBoy
Áááá full volt nagyon 😊

Mit össze röhögtem rajta ... a hangulat az átjött rendesen 😊

Nnnna kérdés: elõbb feldobtam már, de most kicsit pontosítok ...

Szóval keresgetem az oroszhoz hasonló cuccokat, és a chestrig mellett keresgélek mégvalamit ... Molle LBV érdekelne, de nem az ilyen tipusúak:

MOLLE Harness

Hanem ami egy vastagabb övbõl és vállpántból áll mondjuk ... (Külön-külön is jó lenne ...)

Ilyesmik:

A lényeg az hogy olyan shop érdekelne ahol lehet ilyeneket rendelni + zsebeket ... (Ehobbi is jó lenne, de a szivárvány minden patternjéban van minden amit szeretnék, épp csak OD-ben nincs 😞 )

Ötlet? Vagy keresgéljek még ...

Mike at home
ja és nyugodt vagyok, kérdezz csak bátran 😊)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha ügyvéddel/közjegyzõvel irattat külföldi ismerõs egy papírt hogy ajándék, abba fix nem kötnek bele
ha csak ráírja GIFT, még simán

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Meg mindig ebay.com 😊

Unicorn Ak milyen? Tenyleg olyan jo, ahogy gunner irja?

Még valami. Nyugi, csak elmélkedi szeretnék, és találni egy lehetséges megoldást mindjájunknak. Mi van ha magánszemélytõl hozatom, és ajándékként. Kapok egy ajándékot, és fizessek érte vámot meg ÁFA-t?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Punker
tetszett? 😊

Punker

degenerator
azt hittem, már eladták.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
hát persze, mi más lenne

degenerator
a posta állami cég még?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Mike at home
errõl beszéltem
nem hiába van nem egy online boltnál feketelistán az ország
az ukrán posta megbizhatóbb mint a magyar

Mike at home
vám nem így mûködik
ha akarják megvámolják, ha akarják nem
ha akarják ülnek rajta egy hónapot, ha nem akkor 1-2 napot
de az is lehet, hogy el se jut a vámig, mert ellopják
Mo egy nagy feket lyuk, eltûnik benne minden, nyomonkövethetetlenül

Mike at home
vagy szuper párátlanító kence, ami atomtámadástól is véd, meg az orrodat is tiszticcsa 😊)

DummyBoy
<#wow1><#wow2><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#hehe>

degenerator
7:02kor az a mûanyag kard...😊

DummyBoy
Ottaszmájli ...

Mondjatok nekem olcsó de jó OD (gyk: zõd) webbing system-et pls!

degenerator
elég nagy ember vagyok, ahogy a képen is láthatod, nem tudtam úgy célozni, hogy a vállamon volt a szíj.

Bexter
nálama rekord 1 hét hajokázás 4 hét vám 1 hét magyar posta és utána volt csomagbontás 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
akkor még viszonylag gyorsan meg volt.

az egyik srác segítségével rendeltem (dombornyomott kártya, satöbbi), bemásolom az õ levelét (az elõzménye annyi, h megkérdeztem hogy merre jár a fegyver)

"zia!
Már én is idegeskedtem miatta!!!
Azt hittem már, hogy eltûnt az országba kerülése után. Hong-Kongtól a "határig"
tudtam követni az útját a csomagszám és a Hong-Kong post office web site-on
keresztül.
Már február 18-án be jött az országba, de azóta semmi hírt nem kaptam, se egy
értesítõt, se semmit. Ezért aztán tegnap reggel felhívtam a Postát, és
érdeklõdtem a csomag sorsa felõl. A csomagszám alapján szerencsére megtalálták.
Elmondták, hogy az értesítõt még a mult héten, 27.én feladták, amiben értesítenek
a csomag megérkezésérõl, és a szükséges intézkedések megtételérõl, úgy, hogy
minden rendben van, ne idegeskedjek.
Az érdekes az, hogy miután ezt megbeszéltük velük, hozta a postásunk az
értesítõt. (Ilyen gyors a Magyar Királyi Posta!!! Hong-Kondban február. 12-éb
feladták a csomagot, 15-én megérkezett a magyarországi repülõtérre – ugyanis egy
kis németországi kerülõvel jönnek a csomagok, mert ott léptetik be õket az
Unióba -, és 17 nap kell ahhoz, hogy itt az országon belül egy nyomorult
értesítést kapjunk arról, hogy meg jött a régen várt csomag! … és még nincs a
kezünkben! ...az még további pár nap!!! Erre mondta Laci, hogy mi vagyunk a világ
egyik legnagyobb országa, mert ennyi idõ kell ahhoz , hogy egy küldemény egyik
városból a másikba érkezzen. KISEBB MAGYARORSZÁGOT!!!)
Nos a lényeg, a vámoláshoz szükséges dokumentumokat azonnal, fax-on, felküldtem
nekik, és remélem, hogy a csomag a hét végére a kezedben lesz! ...de nem akarom
elkiabálni!!!
Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen! ...de a csomagbontás örömét nem
veszem el tõled, én csak te utánad szeretném látni.
Üdv: Hery"

mindezt március 4-én kaptam, márc 6-án hozta ki végül a posta

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bexter
itt nyugaton akörnyékbeli megyékben kismertek vagyunk. Idõvel betörünk a többi köztudatba is, másnem a weblapunkal 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
az egész procedúra szállítás vám stb.

mármint mi tartott mennyi ideig?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Köszi. Egyèbkènt nem èrtem mit hôbölögtök, azèrt van fòrum, hogy lehessen kèrdezni, aki okos vagy annak hiszi magàt az vàlaszol rà, ès hogy meg lehessen vitatni a vàlaszokat.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4