29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    lassan már rendelni semn kell; a Nowar bővíti a kínálatát: Link
  • Kurfürst
    Jobbfajta (CYMA, Jing Gong) AEG-et a józsefvárosi kínai piacon (alkudni kötelező) találsz (csak vigyél magaddal 1 hozzáértőt, a gagyi márkákat ne vedd meg), vagy használtan is vannak nagyon jó áron a softair.hu-n vagy itt: http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=9289
    Softboynak vannak 23-25k ért CYMA AK-i.

Alternativa, ha külföldről rendelsz. Gunner a legolcsóbb, teszem azt, ezt a nagyon kompakt JG MP-5-t. http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?cPath=1_28&products_id=85&osCsid=affaf4e4461203180b55e25ece275386

125 dolcsiból, azaz 19700 Forintból bejön szállítással. Erre fizetsz még kb. 23,5% vámáfát és 1500 Ft-ot a postának, olyan 26ból megúszod az egészet.

Egyszer muszáj beruházni, de utána viszonylag költségmentes vagy, és relatíve jó áron el lehet adni a dolgokat ha mégse jön be (kevés az ilyen ember..).
  • JackMeadow
    -AEP egyre kevésbé szimpatikusabb
    -20k ért AEG-t hol? 30 alatt sehol nem látni aeg-t csak vaterán, de annak meg se garanciája se semmije.
    -Gázos pisztoly külföldön sehol nincs 40 dollár fölött kb, legalabbis ahol en neztem, es akor az mar csak normalis

Lehet h előb ki kéne vonszolni a seggemet h teccikejezeegyaltalan:)
  • Kurfürst
    De valszeg ugyanaz... Balázsóból erzsi, mónikásvámpírsintér, szoftéresszmáglerazindexenbojsztír. Ugyanaz a kategória.
  • Bexter
    Te jó ég :D
  • praksi
    ez nem a softair.hu-n lévő 'smuggler' ?
    ő írt ilyen elborult dolgokat
  • degenerator
    olvassátok már el az utolsó lapon itt boysteer hozzászólásait:)
  • degenerator
    full fém az egész? az új ak-król még nem hallottam.
  • Punker
    M14? Type89? új AK-k? :D
  • bardocz
    Kell venni egy cymat,anak a GB-je bírja a legötbbet gyárilag.Az meg,hogy nem fém testes,amíg nem törik el,kit érdekel?Még mindig olcsóbb egy erős,pontos cyma,mint egy márkás akármi.Max kell bele egy prec cső,meg új hop-up,de még ezek nélkül is jók.
  • degenerator
    úgy tudom, a tokyo marui nem gyárt fém fegyvereket.
  • Mike at home
    figy,
    - ha nem igazán van pénzed, akkor AEP
    - de ha belátható időn belül lesz mondjuk 20k-d, akkor vegyél egy cyma AEG-et, aztán piszolyt
    a gázos pisztolyt fejetsd el, abból egy nomrálisabb darabb 30k körül van
    - ha azonban annyi a pénzed mint a pelyva, vegyél mindenfélét, izlésed szerint, ne hallgass senkire (ja és mindenből Tokyo Mauri, aztán tunning)
  • Mike at home
    láttam már embereket nyilt pályákon is pistollyal játszani, és igen jó hatásfokkal
  • Mike at home
    mihelyt megtudtam mennyiért tudnék pályát bérelni,
    illetve kéne legalább egy arcrács, nem szeretnék fogatlan lenni
    aztán mehet a dolog
    ja meg az is fontos, hogy ne ilyen idő legyen mint most, hanem döghőség
    hogy kiálvezhessük a 15 fok örömeit :)
  • praksi
    aztak...
    egy ilyen maszkot kipróbálnék : link
  • degenerator
    mike, mikor csinálsz pisztolyos lövöldözést a camponába?
  • Kurfürst
    Halgass a többiekre. Pisztol legyen az összes többi után, nyílt terepen gyakorlatilag használhatatlan (egyszer próbáltam, amikor nem adagolt a táram). Épületben praktikus lehet mert könnyen mozogsz vele de nem létszükséglet.

Én nem nagyon látom a magam részére szükségét a pisztolynak, kérdezgettem játékokon egy csomó másodfegyveres embert, az jött le hogy ők se nagyon használják, inkább a parkolóban megy vele a fel/levezető lövöldözés. Szal a gyakorlatban az AEG mellett inkább csak optikai kiegészítő, mint valós szükséglet.

Elsőfegyvernek mindenképp egy kompakt AEGet (M-4, AUG, MP-5, AK-47 méretben) javasolnék. Azzal jó vagy mindenhol..
  • bardocz
    Ha csak épületbe mész játszani,akkor jó a pisztoly.Persze,minden játékon vannak,akik pisztolyal szednek ki egy rajt,de nekik nem az első játékuk se a pályán,se amúgyse:) Persze azért én is kipróbálnám milyen pisztolyal rohangálni:D
  • JackMeadow
    Valamiert pisztolyt akarok első körben venni az tuti

Ez! is elég jónak né ki csak sehol nem találok infot
  • Bexter
    AEG et vegyél, azzal mész is valamire :)
  • mstummer
    Elsőre mindenképpen AEG-et vennék.
  • Punker
    én nem vennék CO-s pisztolyt.....
  • JackMeadow
    Amazonon kár h rajta van aza rusnya narancs cucc
  • JackMeadow
    30 méter csak? 360 fps el nem visz el messzebb? Speedy toys sajnos nem hoz euba semmit, én majd az amazon.com ről rendeltetek egy kinti ismerőssel és posta haza, tekintve h 40 dollár a pisztoly kb ami 6400ft, és biztos nem akkora a postakötség h drágább legyen mint egy itthoni, bár tudj a arák
  • bardocz
    Valaki az elsőhöz mondja már meg kb menyibe kerül,mire a kezembe van,mert ha lesz pénzem lehet ilyet kéne venni,erről legalább tudok valamit,nem úgy,mint a kj works mk1 luger-ről.Igaz azt 13-ért adják most használtan.
  • bardocz
    Én az elsőt venném,épületben is használhatod,ha ráfabrikálsz egy hangtompítót,amibe hoszabb cső kerül akkor meg szeritnem 30 méterre is jó.Nameg jobban néz ki:D
  • JackMeadow
    Győzelem:) sikerült meggyőzni icsanyámat h belemenjen az airsoftba!

No akor msot ki kéne találni h milyen pisztolyt vegyek mert a berettát viszaviszem mert nem stimmel vele valami. Szóba jöhet Ez! de erről meg elképzelhető h a CO2 szétviszi az első lövésnél az egészet, nem?

van még Ez! de ennek semmi infó nincs az erejéről sajnos, és sehol nem is találok

• DummyBoy
    De a tieid nem azért voltak királyok mert 945645643kmPS erősek voltak hanem szimpla 2mm ...
  • JackMeadow
    És a green gas olcsóbb vagy a CO2, hány fps ig használható épületben?

• MuldR
    Vannak kiraly fegyverek, amik ellentetben vannak a MASZal. Ebben semmi meglepo. :)
    Nekem is volt ketto. :)
  • praksi
    nem is mondom melyik üzlet (de gondolom kitaláljátok ) honlapján hírdetnek olyan fegyvereket, amelyek szöges ellentétben vannak MASZ-szal. és ami a legrosszabb; úgy hírdetik ezeket, hogy milyen király fegyverek...
  • Mike at home
    jaja, qrvára tud ütni a gázos pisztoly, volt már hozzá szerencsém
  • MuldR
    Es jo eselyel nem hasznalhatod epuletben, mert 400+ FPS :)
  • praksi
    kb 120 forint :-)
    fegyvertől függ a tárak mennyisége, VISZONT: arra figyelni kell, hogy a CO-s fegyverek jóval erősebbek a Green Gas-os fegyvereknél; sokszor lehet olvasni, hogy a pisztoly szánja szabályosan kettéhasadt, mert a spiáter (vagy rosszabb esetben a műanyag) nem bírta a gáz tágulását.
  • JackMeadow
    mennyibe kerül egy és vajon hány tárat lehet vele kinyoni?
  • rohamqkac
    De jó lenne ha egyszer végre én is el tudnék már menni játszani.
    Már minden cucc megvan hozzá csak időm nincs
  • Scottt
    Az összes vadászboltban találsz ilyet.
  • praksi
    persze; airsoft boltokban, fegyverboltokban, sportlövő szaküzletekben, stb.
  • JackMeadow
    Ilyen! gázt lehet itthon kapni?
  • bardocz
    :D