29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• lac coo
    Es ez a nagy reform hogy fog mukodni nalatok ?Szellemesnek hitt formaban fogod tovabb sertegetni az itteni kozonseget???
    Vagy ne adj isten ti is megprobaljatok befejezni?
  • RoyalPredator
    Igen. MP9 szerintem jobb :))
  • DannyL
    Szegény Roni forog a sírjában. :D
  • PÜSPÖK
    javaslom azért nevezzük vissza.. az mp-7-esnél tartottunk és az ideális cqb fegyóknál.
  • PÜSPÖK
    Touche..
  • sgmbulldog
    Azért 3 naponta nem hiányzik :D

De a rezervátum tényleg nem lenne jó. A rezervátumban igyekeznek vigyázni az élőlényekre. Ez inkább Taigetosz néhány embernek :D
  • Büdös Bohóc
    lol mi ez a topiknév :D
  • lac coo
    Punker,igy is kell! Es csak vegszokent: itt senki nem az airsft mocska csak mert mashol, maskepp jatszik, es nem is rezervatum ahova be kell nezni 3 naponta...
  • Punkerwork
    találtam jobbat :D
  • sgmbulldog
    Át lehetne nevezni a topicot Tortugára, a kalózok utolsó menedékére :D

ON:

Pár fps pluszért még én sem mondom senkinek hogy menjen haza. Pont a kronók megbízhatatlansága miatt. De ha valaki mérés nélküli fegyvert hoz be játékra az elvágta magát.
  • Punkerwork
    Ezzel a stílussal semmivel nem vagy jobb náluk! Mert ha más hülyeségeket beszél az még nem jogosít fel hogy bunkó legyél!
  • Hawkclaw
    Értem, hogy szigpr meg rend meg minden, de néha ki kell mondani az igazságot, és vissza kell dobni a sz@rt azokra akik amúgy hevesen dobálgatják! Azért itt történik ez mert ide gyült valahogy az airsoft mocska! Vannak persze normális arcok is itt, de a hazug, köpönyegforgató, retardált alakok is jelen vannak itt, és azt gondolják nyugodtan gennyeskedhetnek ezeken a lapokon.
    Ha most törölsz én belenyugszom, de ha kicsit is elgondolkozol akkor rájössz hogy van igazság abban amit írok!
  • Punkerwork
    Na akkor a szabályok: Nem érdekel hogy ki szól be kinek, kivágom mindkettőt! Nincs több figyelmeztetés!
  • Punkerwork
    na akkor most jött el az ideje a bezárásnak, az anyázást PM-ben oldjátok meg, mert senkit nem érdekel!
  • Punker
    6. helyre spammeltük a topic-ot, milyen kár hogy nem valami értelmes témával.
  • PÜSPÖK
    teljesen jó..:-D
  • PÜSPÖK
    kedves frissenregelt megmondóember.Ha ismernél személyesen nem mondanál ekkora butaságokat.Az általad bemutatott színvonal,és stílus erősen hajaz 1-2 ex-Kase tag szinvonalára.Majd ha felválllod a játékokon is használt nevedet akkor tekintelek beszélgetőpartnernek.
    Azt se tudod milyen a kapcsolatom az itteni fórumozókkal de te már belekötsz..Állj ki ha ekkora a po..khmmm.. a szád..
  • DannyL
    TO THE MOON!
  • Hawkclaw
    Azt nem veszed észre - te retardált idióta - hogy akárhogy is vergődsz, a kutya sem kíváncsi rád! Nincs szinte olyan fórum az országban, ahonnan ne tiltottak volna ki hosszabb-rövidebb időre vagy adott esetben véglegesen. És te ebből nem tanulsz! Ki a büdös francot érdekel a véleményed? Már bebizonyítottad, hogy egy szaros idióta vagy és ez nem változik csak rosszabb lesz! Ezt mindenki konstatálta, így nincs értelme tovább játszanod az eszedet! Húzzál haza sttalkerozni, az való neked!

@laccoo
    Te vagy a másik olyan nemnormális szarkupac, akit senki sem lát szívesen! Azt csodálom, hogy még senki sem verte ki belőled a meleg szart is eddig! Pökhendi, szemtelen kis féreg vagy semmi más!

@püspök
    Neked biztosan seggnyalás függőséged van! Ha nincs éppen a nyelved valakinek a végbelében /most éppen ahogy látom sgmbulldog van soron/ akkor 100%- hogy elvonási tüneteid támadnak. Csak ez lehet a válasz a folyamatos gusztustalan nyáladzásodra! Adod itt a Tamás bátyját, miközben egy köpönyegforgató, hazug senkiházi vagy! Életedben nem láttál még borászatot, max kannás bort. Mennyé le Kecskemétre és búj bele valaki valagába!
  • PÜSPÖK
    kérlek csak mértékkel tedd és fokozatosan adagolva..
  • HöfEE
    Imádom olvasgatni ezt a fórumot

• PÜSPÖK
    A kék osztriga bár beli örökös tagságija mellett ő erre nem ér rá..
  • Punker
    A Ronald Reagen Elmegyógyintézetet
  • PÜSPÖK
    Te Dannyl!
    Értem.Köszönöm.
    De csak hogy ne tünjek szószártyárnak)
    Te mit ajánlasz jucusnak?(sejtem)
  • DannyL
    Te Püspök! Az általam egyáltalán nem kedvelttel hál Istennek pitypangos lószar se tudja mi van. :)
  • PÜSPÖK
    volt mp-7-esem is,másodfegyónak ill. cqb-ra tökéletes
    az umarex nyom ki most asszem belőle gázost..
    az eredetit használja a német kontingens afgánban..
  • RoyalPredator
    Nem kérdezett senki
  • NoobStalker
    vicces gyerek eza Royal gyerek , de szerintem otthon is csak barátként szeretik
  • RoyalPredator
    Nem véletlen nem említettem :)JavaScript:document.newmessage.submit();
  • PÜSPÖK
    akkor az mp-7-es..
  • RoyalPredator
    MP5 annyira randa... És nekem totál kényelmetlen...
    MP9-es a frankó:D
  • PÜSPÖK
    mp-5 pdw.. annál jobbat ne akarj..nekem volt iszonyat kompakt..jobbnak ítélem a p-90-nél is..
  • RoyalPredator
    A használhatóságukra gondoltam.
    Fejlődik, de lesz e erősebb szinten, megfelelő működési megbízhatósággal és élettartammal.

Kriss-ben azt, hogy praktikus fegyvernek találom.
    Kipróbálnám nagyon.
  • PÜSPÖK
    az újdonságok fenn vannak a 6mm.hu-n
    mi a fenét látsz a kriss-ben?
  • RoyalPredator
    Ha tényleg van, sorold fel őket. ;)
    Ezen meg ne lovagolj szerintem.
    Amint kiderül hogy az én regem, törlik, pedig meg se szólaltam.
    Erre mit mondanál? (költői kérdés).

Püspök: Mondom hogy nem érdekel.
    És igen, szerintem lehetne példát venni rólad.
    Nem az számít, mennyi ideje vagy a "szakmában", hanem hogy azt milyen minőségben töltötted. Mivel te vagy a legjobb játékszervező, akihez szerencsém volt, így bátran ajánlak téged. Örülj neki inkább, bajod nem lesz belőle.

NoobStalker: szappant a szádba ;)

Nem forradalom kell ide, csak egy jó ötlet, ha az működne.
    Elgondolkodni rajta nem bűn.

De én ezzel a témát be is fejeztem, mert újfent nemigazán vagytok képesek érvelni, tisztelet a kivételnek...

------------------------------------------------------------------------------

Tokarev TT jön, de Makarovról valami hír?
    Kriss SuperV-ről?
    GBBR-ekről?
  • PÜSPÖK
    notessék.. elmegyek cangázni és már folytatódik a jucus parádé

jucus:
    qvagyorsan fejezd be mert ennél mélyebbre már nem tudod elásni magad.Rólam ne vegyen példát senki.. kicsi vagyok én ahoz..keveset tetem én le az asztalra.

Praksi:
    nyugalom mester.. ne izgasd fel magad.

Dannyl.
    Mi a pitypangos jóatyaúristen van az általam igen kedvelt lelkiismeretessel?hová tünt el??

Punker:
    Nem tudom mit írt a tisztelt fórumozó de köszönöm.
    B. bohóc:
    Kissé profánul ,de ékesen szóltál..:-D

• mstummer
    De te is tudod hogy az teljesen más... :)
  • praksi
    "Ha valaki akkora kis féreg, hogy direkt FPS-ekkel csal, akkor csak gratulálni tudunk neki, és elhalytani a francba."

Nagy szavak olyan valakitől, akinek van féltucat álneve, és büszke is rá...
  • NoobStalker
    picit sokáig húzódik ez a téma, ha MASZ szerint játszol akkor 400 és kész, és az adott chronó dönt! Nekem is rezgett a léc, de elfogadtam hogy kisebb rugó kell, hogy megfeleljek a szabályzatnak! És az egy huszadrangú érv, hogy már mért bontanám meg ha így jól megy a fegyó...hát pont azért.....

• lac coo
    De 400 és 403 között is nulla a különbség, hol itt az igazság ? :)