29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#28116 Es ez a nagy reform hogy fog mukodni nalatok ?Szellemesnek hitt formaban fogod tovabb sertegetni az itteni kozonseget???
Vagy ne adj isten ti is megprobaljatok befejezni? -
#28115 Igen. MP9 szerintem jobb :)) -
#28114 Szegény Roni forog a sírjában. :D -
PÜSPÖK #28113 javaslom azért nevezzük vissza.. az mp-7-esnél tartottunk és az ideális cqb fegyóknál. -
PÜSPÖK #28112 Touche.. -
#28111 Azért 3 naponta nem hiányzik :D
De a rezervátum tényleg nem lenne jó. A rezervátumban igyekeznek vigyázni az élőlényekre. Ez inkább Taigetosz néhány embernek :D -
#28110 lol mi ez a topiknév :D -
#28109 Punker,igy is kell! Es csak vegszokent: itt senki nem az airsft mocska csak mert mashol, maskepp jatszik, es nem is rezervatum ahova be kell nezni 3 naponta... -
#28108 találtam jobbat :D -
#28107 Át lehetne nevezni a topicot Tortugára, a kalózok utolsó menedékére :D
ON:
Pár fps pluszért még én sem mondom senkinek hogy menjen haza. Pont a kronók megbízhatatlansága miatt. De ha valaki mérés nélküli fegyvert hoz be játékra az elvágta magát. -
#28106 Ezzel a stílussal semmivel nem vagy jobb náluk! Mert ha más hülyeségeket beszél az még nem jogosít fel hogy bunkó legyél! -
Hawkclaw #28105 Értem, hogy szigpr meg rend meg minden, de néha ki kell mondani az igazságot, és vissza kell dobni a sz@rt azokra akik amúgy hevesen dobálgatják! Azért itt történik ez mert ide gyült valahogy az airsoft mocska! Vannak persze normális arcok is itt, de a hazug, köpönyegforgató, retardált alakok is jelen vannak itt, és azt gondolják nyugodtan gennyeskedhetnek ezeken a lapokon.
Ha most törölsz én belenyugszom, de ha kicsit is elgondolkozol akkor rájössz hogy van igazság abban amit írok! -
#28104 Na akkor a szabályok: Nem érdekel hogy ki szól be kinek, kivágom mindkettőt! Nincs több figyelmeztetés! -
#28103 na akkor most jött el az ideje a bezárásnak, az anyázást PM-ben oldjátok meg, mert senkit nem érdekel! -
#28100 6. helyre spammeltük a topic-ot, milyen kár hogy nem valami értelmes témával. -
PÜSPÖK #28099 teljesen jó..:-D -
PÜSPÖK #28098 kedves frissenregelt megmondóember.Ha ismernél személyesen nem mondanál ekkora butaságokat.Az általad bemutatott színvonal,és stílus erősen hajaz 1-2 ex-Kase tag szinvonalára.Majd ha felválllod a játékokon is használt nevedet akkor tekintelek beszélgetőpartnernek.
Azt se tudod milyen a kapcsolatom az itteni fórumozókkal de te már belekötsz..Állj ki ha ekkora a po..khmmm.. a szád.. -
#28097 TO THE MOON! -
Hawkclaw #28096 Azt nem veszed észre - te retardált idióta - hogy akárhogy is vergődsz, a kutya sem kíváncsi rád! Nincs szinte olyan fórum az országban, ahonnan ne tiltottak volna ki hosszabb-rövidebb időre vagy adott esetben véglegesen. És te ebből nem tanulsz! Ki a büdös francot érdekel a véleményed? Már bebizonyítottad, hogy egy szaros idióta vagy és ez nem változik csak rosszabb lesz! Ezt mindenki konstatálta, így nincs értelme tovább játszanod az eszedet! Húzzál haza sttalkerozni, az való neked!
@laccoo
Te vagy a másik olyan nemnormális szarkupac, akit senki sem lát szívesen! Azt csodálom, hogy még senki sem verte ki belőled a meleg szart is eddig! Pökhendi, szemtelen kis féreg vagy semmi más!
@püspök
Neked biztosan seggnyalás függőséged van! Ha nincs éppen a nyelved valakinek a végbelében /most éppen ahogy látom sgmbulldog van soron/ akkor 100%- hogy elvonási tüneteid támadnak. Csak ez lehet a válasz a folyamatos gusztustalan nyáladzásodra! Adod itt a Tamás bátyját, miközben egy köpönyegforgató, hazug senkiházi vagy! Életedben nem láttál még borászatot, max kannás bort. Mennyé le Kecskemétre és búj bele valaki valagába! -
PÜSPÖK #28095 kérlek csak mértékkel tedd és fokozatosan adagolva.. -
#28094 Imádom olvasgatni ezt a fórumot
-
PÜSPÖK #28093 A kék osztriga bár beli örökös tagságija mellett ő erre nem ér rá.. -
#28092 A Ronald Reagen Elmegyógyintézetet -
PÜSPÖK #28091 Te Dannyl!
Értem.Köszönöm.
De csak hogy ne tünjek szószártyárnak)
Te mit ajánlasz jucusnak?(sejtem) -
#28090 Te Püspök! Az általam egyáltalán nem kedvelttel hál Istennek pitypangos lószar se tudja mi van. :) -
PÜSPÖK #28089 volt mp-7-esem is,másodfegyónak ill. cqb-ra tökéletes
az umarex nyom ki most asszem belőle gázost..
az eredetit használja a német kontingens afgánban.. -
#28088 Nem kérdezett senki -
NoobStalker #28087 vicces gyerek eza Royal gyerek , de szerintem otthon is csak barátként szeretik -
#28086 Nem véletlen nem említettem :)JavaScript:document.newmessage.submit(); -
PÜSPÖK #28085 akkor az mp-7-es.. -
#28084 MP5 annyira randa... És nekem totál kényelmetlen...
MP9-es a frankó:D -
PÜSPÖK #28083 mp-5 pdw.. annál jobbat ne akarj..nekem volt iszonyat kompakt..jobbnak ítélem a p-90-nél is.. -
#28082 A használhatóságukra gondoltam.
Fejlődik, de lesz e erősebb szinten, megfelelő működési megbízhatósággal és élettartammal.
Kriss-ben azt, hogy praktikus fegyvernek találom.
Kipróbálnám nagyon. -
PÜSPÖK #28081 az újdonságok fenn vannak a 6mm.hu-n
mi a fenét látsz a kriss-ben? -
#28080 Ha tényleg van, sorold fel őket. ;)
Ezen meg ne lovagolj szerintem.
Amint kiderül hogy az én regem, törlik, pedig meg se szólaltam.
Erre mit mondanál? (költői kérdés).
Püspök: Mondom hogy nem érdekel.
És igen, szerintem lehetne példát venni rólad.
Nem az számít, mennyi ideje vagy a "szakmában", hanem hogy azt milyen minőségben töltötted. Mivel te vagy a legjobb játékszervező, akihez szerencsém volt, így bátran ajánlak téged. Örülj neki inkább, bajod nem lesz belőle.
NoobStalker: szappant a szádba ;)
Nem forradalom kell ide, csak egy jó ötlet, ha az működne.
Elgondolkodni rajta nem bűn.
De én ezzel a témát be is fejeztem, mert újfent nemigazán vagytok képesek érvelni, tisztelet a kivételnek...
------------------------------------------------------------------------------
Tokarev TT jön, de Makarovról valami hír?
Kriss SuperV-ről?
GBBR-ekről? -
PÜSPÖK #28079 notessék.. elmegyek cangázni és már folytatódik a jucus parádé
jucus:
qvagyorsan fejezd be mert ennél mélyebbre már nem tudod elásni magad.Rólam ne vegyen példát senki.. kicsi vagyok én ahoz..keveset tetem én le az asztalra.
Praksi:
nyugalom mester.. ne izgasd fel magad.
Dannyl.
Mi a pitypangos jóatyaúristen van az általam igen kedvelt lelkiismeretessel?hová tünt el??
Punker:
Nem tudom mit írt a tisztelt fórumozó de köszönöm.
B. bohóc:
Kissé profánul ,de ékesen szóltál..:-D
-
mstummer #28078 De te is tudod hogy az teljesen más... :) -
praksi #28077 "Ha valaki akkora kis féreg, hogy direkt FPS-ekkel csal, akkor csak gratulálni tudunk neki, és elhalytani a francba."
Nagy szavak olyan valakitől, akinek van féltucat álneve, és büszke is rá... -
NoobStalker #28076 picit sokáig húzódik ez a téma, ha MASZ szerint játszol akkor 400 és kész, és az adott chronó dönt! Nekem is rezgett a léc, de elfogadtam hogy kisebb rugó kell, hogy megfeleljek a szabályzatnak! És az egy huszadrangú érv, hogy már mért bontanám meg ha így jól megy a fegyó...hát pont azért.....
-
#28075 De 400 és 403 között is nulla a különbség, hol itt az igazság ? :)