Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
uccsó infó az hogy péntek reggel, pályaépítésre.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

DannyL
Pénteken este jöttök ti is le?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punkerwork
jaja, bár még várom Bexter hívását hogy lesz a fuvar.

"Onnan indultunk, hogy van a Marui, ami dobozból kivéve, átkenés és bármiféle bontás nélkül képes évekig üzembiztosan üzemelni. "

Csapattársam marui ak47-ese 5 éves..ezidõ alatt részt vett vele kemény 15 játékon talán.ebbõl 4-en kölcsönfegyóval játszott..csinált mindent az a szerencsétlen ak csak jól nem müködött..tuti hogy a srác peches 1x-üen..
a ropira égett vezetékektõl kezdve, a tapet plate törésig minden játszott..falon tarja a szobájában..
szerintem õ a peches..

Ja volt marui mp-5 a4-em is..Beszerzõ féle teljes nagygenerál után(promi csõ,új gumi,acél csapágyazás bla-bla-bla)ELPUSZTÍTHATATLAN.Gyönyörûen lõtt,adagolt..Royal is ismerte a kicsikét.
http://www.youtube.com/watch?v=SckVXOR9FVc&feature=related

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

jómagam is voltam már nem 1 használt de bontatlanul vásárolt marui készülékem.)vsr,p90,ak47,desert eagle hc crome,nem volt bajuk csak koszosak voltak.. ennyi..3-4 éves készülékek voltak)
-jg beta sorozata akadt be,
- a boyi m4-esem mai napig ba**ik normálisan adagolni ami az adott szituációban kissé kínos szokott lenni(testcsere?magpul tárra átálás?)..
-nevetséges de a well r-7-esem viszont szikedtszakadt,tirett-töröttem is tette a dolgát..
-ami viszont jó volt bolondbiztos kategóriában az a cyma glock lipo-val és promi csõvel..lipo 4500.-,prometheus csõ 4.000ft beépítéssel 1-ütt.

Punker:
köszönöm..legalább folytathatjuk a beszélgetést..

DannyL
Onnan indultunk, hogy van a Marui, ami dobozból kivéve, átkenés és bármiféle bontás nélkül képes évekig üzembiztosan üzemelni.

Állítólag erre képes a netovább Cyma is, de épkézláb választ eddig nem kaptam, csak eszetlen vagdalkozást (nem tõled).

Pedig egyszerûen fogalmaztam, hogy mindenki megértse.

Továbbra is errõl szeretnék beszélgetni, továbbra sem flém a szándék és várom a megdönthetetlen élettapasztalatokat. 😊

Punkerwork
kitakarítottam, aki folytatja kapja a pontokat!

most vette..a játék elött 3 nappal..

DannyL
Ismét felteszem a kérdést: Hány ÉVIG használta megbontás nélkül ezt a csoda fegyvert? 😄 Kenés és hop-up gumi csere is megbontásnak számít. 😊

Arra egy Well R4 is képes, hogy kiveszem a dobozból és lenyomok vele egy céjkúbét.

vajon kire gondolt rinyagép játékostárs a kissebbségi-vel?

Tapasztaltam hogy nem:-D
persze átnézés,gumicsere alapból ráfér..

A dunaföldvári MINI nevû játékostársam dobozból hozta az cyma aksu-ját,a solti cqb-re..Igen szép lövésekkel oldotta meg a feladatait.csak 1-eslõvésen..De nem voltál ott nem várom hogy elhidd..

DannyL
Azt télen kell hordani cicám!

lac coo
Nem, polárpulcsit keresek a hétvégi játékra !

Na, itt le is állítom magam, nekem nincs moderátori hátszelem, nem flémelhetek szabadon 😞

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

DannyL
Asszony kirúgott az ágyból? 😄

lac coo
Szeretem az ilyen patkányokat mint te, ismeretlen állreg... Férfias egyenes jellemre vall ! 😄DDD

Amúgy Shatankával tárgyaltátok ezt ki, hogy hogy tudok beszélni vagy hogy nem? Ezen lovagolhatsz, életem során jól megtanultam kezelni, nem okozol nagy traumát! Majd Janikához is lesz némi szavam ...

DannyL
Ne bántsd õket, annyira édesen vergõdnek. Fõleg Lacika van ma elemében.

DannyL
Jó éjt, pihend ki magad, jót fog tenni! 😊

lac coo
Fostalicska DB M4 -rõl volt szó, meg ezzel szembe állított Cyma Ak-ról.....

Azon csak te lovagolsz , hogy hogy a kenés hézagolás gumicsere sem ér, pedig azt még egy CA-nál is illendõ megcsinálni.

Gyári alkatrészekkel a Boyi az árnyékába se léphet egy Cyma Ak-nak, nem tudsz olyan alkatrész mondani benne amit ne verne agyba-fõbe a Cyma, kezdve motortól egészen a csõig.

De te okosnajk érzed magad, pedig pont te beszélsz sületlenségeket állandóan .Sugárzik belõled a nagyképûség csak tudnám mire....

Máig röhögünk a haverokkal azon, hogy vegyek fel polárt az jól vezeti a nedvességet játékon !

Te ahhoz túl egyszerû vagy, hogy itt MINDENKIT hülyének akarj nézni !

#27740: fogadtam asszonnyal, hogy nem bírod abbahagyni, nyertem ! 😄

Lassan inkább ide se járok mert csak felhúzom magam az ilyeneken mint te !

Na, inkább lefekszem, elég volt a gyökérségbõl mára!

DannyL
Kérdésnek elmegy, kijelentésnek marhaság.

DannyL
Ne is! Nem szoktál jól kijönni belõle. 😄

szuusza van laci bátyám..szuuszaa..
tehát.. cyma ak-k igen alkalmasak dobozból a harctérre kategódiára..

lac coo
Csak húzd az agyam te is! 😊
Nem hiszem el, hogy nem bírjátok ki, hogy ne basztassátok egymást!

Senki ne etessen senkit! 😊

Ha büdösbunkó Laccoo meg tudja állni akkor ti is ....

RoyalPredator
Etessem a trollokat?
Nemszabaaaaad, ezt minden jó MMO-s tudja 😄

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

DannyL
Megyek. Te gyüssz?

Punker
hétvége?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DannyL
Hûb+! <#alien>

lac coo
És bingo ! 😄

De tényleg áruld már mi a fenéért jársz ide ha csak flémelni tudsz?
Beszélhetsz félre...de régóta már csak te és Royal csináljátok itt a fesztivált!!!

Akkora jellem nem szorult beléd, hogy képes legyél abbahagyni, végleg...? 😉

És ne erõlködj, tudod, hogy nem fogom felvenni a kesztyût...majd Royal megetet .

DannyL
Ne beszélj, lebuktam! Okos vagy ülj elõre! 😄

lac coo
Nem, te arról beszélsz hogyan tudnál a legjobban ellentmondani Royal-nak, illetve hogyan tudnád nagy fellengzõsen nevetségessé tenni !
16 éves korom óta nevelkedek egyedül, jól ismerem az embereket, nekem nem kell a rizsa !
Ráadásul állandóan megszívatod magad ....

Régóta nem foglalkozom ezekkel az adok-kapokkal, de most már kicsit idegesítõ, hogy értelem nélkül beleböfögsz bármibe amit Royal ír, csak hogy mehessen itt is a nyírás !

Pedig egy fokkal sem vagy különb nála !!!

Ennyi .

Tudom...nagyon szomorú vagy emiatt és idézned kell valami szép költõit...

DannyL
Kifogytál az észérvekbõl vagy az olvasással vannak gondok?
Segítek neked, de ne mond el senkinek mert odalesz a renomém!

ARRÓL BESZÉLGETTÜNK, HOGY MELYIK GYÁRTÓ FEGYVEREI ALKALMASAK ARRA, HOGY DOBOZBÓL KIVÉVE ÉVEKIG LEHESSEN VELE ÚGY JÁTSZANI, HOGY EGYSZER SEM BONTOD MEG.

ÉÉÉRTED? <#idiota>

lac coo
Hanem mirõl ? 😊
Azonkívül hogy megint ide evett a fene flémelni.....
Ha Royal nem lenne, egy szót nem írnál ide be !

DannyL
Rég nem errõl van szó amirõl beszélsz, de nem akarlak megzavarni...

mijki
Múlt héten azt tapiztam meg 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

lac coo
Szerintem sehol ez így kép alapján is a mûanyag verzió ...
A keletis meg sokkal több acélt is tartalmaz , ha egyre gondolunk .

mijki
Akkor ezért 50e a Keletifrontban.

Airsoftdepo-n:

De ide az van írva: Anyaga Acél / Fa

Leírásban meg: Fém: alkatrészek: lángrejtõ, elsõ irányzék, tok, tokfedél, sátorvas, tus
A pisztolymarkolat és az elõagy ABS mûanyagból készült.

HOL ITT A FA???

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

lac coo
Pár ezressel drágábban fa elõagyas verziót is kaphatsz ....

mijki
Itt a legolcsóbb az AKS-74U.

lac coo
Hát egy kenés meg hop up gumi csere azért nem ugyan az, mint az én HK-m, amibe simán belement 50 000 pluszban ! 😊jó ebben sok elhagyható dolog is van, de 25000 minimum kellet volna bele ...
Ezen kár is vitatkozni ...az M4 GB-je hopupja közismerten "nem olyan jó" mint AK-é... ehhez még hozzá jön egy Boyi és Cyma közötti különbség akkor azért már nem olyan jó a DB M4 .

Persze hogy valaki élvezze a játékon az nagyon nem a fegyveren múlik, szóval ha M4-et szeretne valaki, vegyen nyugodtan ..

mijki
az egy kicsit messze van 😄

Punker
kínában 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mijki
Én már döntöttem: Cyma AKS-74U. Hol lehet a legolcsóbban hozzá jutni?

DannyL
Elárulod, hogy hány évig teljesített ilyen szépen a két Cyma AK-d, anélkül hogy hozzányúltál volna?

A hop-up gumi csere és a gb átkenése is hozzányúlásnak számít! 😊

Punkerwork
szállítást, vámot, áfát, hozzáadod akkor már elég drágák kezdõ cuccnak.

alph4
Ezekrõl a custom AEG-ekrõl mi a véleményetek:
shop.ehobbyasia.com
esetleg vki rendelt már innen?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

józsefvárosi kínyaipiac.. majd mindenki onnan veszi(árusok legalábbis)
röhejes árak vannak csak alkudj pimaszul:-D

amennyiben most kezded:
ne vedd meg,kezdj aeg-el.sem a teljesítménye sem a minõsége nem tükrözi a neki szánt szerepkört.
-sok fórumozó rojtosra járatta a bagólesõjét hogy ez így nem jó
-sok fórumozó megvette és csalódottan adta el töredékárért.
-kevés fórumozó költött rá az alapfegyver árának 2-3x-osát mire azt kapta tõle amit várt.
-a végén majdnem mindenki a remington m-700 variánsait vette meg.
aki nem az elvakultan imádja az svd-t(dragunov)mint jómagam.Pedig volt 2x is remiongtonom.(marui vsr-10).De úgysem hallgatsz se dannyl,se rolyal,se punker,fórumozóra sem..
persze gyárt a marui is l96-ot..jópénzért..
amennyiben nem most kezdted:fel sem tetted volna ezt a kérdést.
Természetesen szívesen segítünk bárkinek aki veszi a fáradságot hogy meg is próbálja érteni..

RoyalPredator
Ha kell egy nagyon klafa távcsõ, jóáron adok neked.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Ilyen távcsövet 5000.- forintért vettem a románoktól a piacon. Amúgy nagyon jó.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

alph4
Akkor ennyi erõvel jobban járok ha alapból alkatrészenként veszem meg és összerakom én fegyvert?

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350