29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• bardocz
    Elsőnek engem is csak a belsőség érdekel :-) Külseje enyémnek is néhol csúnyácska,pl elöl a markolatnál fennt szélesebb,mint alul,de engem nem zavar:) Viszont a csuang lee bácsi rakott rá alapból rozsdát,ez kedves tőle:-)
  • Punker
    ilyen tucat sz@rokkal nem foglalkozunk :D
  • DannyL
    Azért nem akarok ebbe belemenni, mert nem tisztem eldönteni kinek mi a fontos és mi szerint rangsorol.Lehet hogy a te értékrendszeredben teljesen más az érték mint nálam. Tök felesleges ebbe belemenni, nem lehet konszenzusra jutni.
  • Mike at home
    ez már inkább afféle démonom :D
  • Mersant
    nem vagy egyedul...eloszor azt hittem rosz napja van, de mar 1 jo idelye mindenkinek nekiugrik....

Mike:

" Hé! Hé! Hé! Öreg harcos! Ne feszíts túl az íjadat!
    Hé! Hé! Hé! A kőszíved megszakad.
    Lazítani! Próbálj meg lazítani!
    Nem győzlek tanítani, hogyan csináld..."

• DannyL
    Mert sznob vagyok! Egyébként nem jobb, csak kevesebb dolgot kellett volna cserélni benne mint a TM-ben kellett a DMR tune miatt.

De ez ugye csak a gearbox rész. Aztán ott van az egyedi sorozatszám, meg a nem gyenge műanyag megmunkálás, amiben azért nem kell szakértőnek lenni, hogy észrevedd a különbséget a kettő között.

Van aki erre nem érzékeny (WD) :) és van aki igen (ÉN). ;)
  • Punker
    hm 3 TM M14 1 TM socom és egy Cyma Socom ismerete alapján baromság az hogy jobb a cyma, jó lesz ha ráköltesz még X+1 ezer pénzt, TM 14-es minden alap fegyver közül a legjobb amit eddig láttam!
  • Mersant
    asszem it egyedul te nem erted mirol van szo, senki nem villogott azzal hogy neki milyen draga cucca van, arrol volt szo hogy mi jo es mi szar, valamint hogy anno csak draga fegyvert lehetett venni, mig most szinte mindenki megengedheti maganak...ennyi
  • Mike at home
    "50k-s Zalman víztornyommal vagy 35k TT tornyommal"
    akkor újra: ettől nem vagy sznob Punker, csak ha elmész a procihűtés topikba, és leszólod azokat akiknek nincs olyan mint neked, mert minden más szar
    de tudod mit, nem is abba a topikba, mert oda éppolyan "örültek" járnak mint te hanem mondjuk egy általános alaplap vagy proci topikba, ahová az 5k-s hűtős átlagnép jár
  • bardocz
    De a tucatfegyvereknél már így van nem?Gondolok itt az AK-ra,m4,m16.
  • bardocz
    WD is megmondta,hogy a cyma m14 jobb,mint a tm,de te mégis tm-et vettél
  • DannyL
    Neked ez a "lenézés" a vesszőparipád.
  • DannyL
    Az a baj, hogy egyes típusoknál ez így van, viszont a nagy átlagnál még nem. De tényleg nem fikázás. A Cyma M14 pl. a TM-hez viszonyítva is marha jó és egyenrangú technikailag.
  • DannyL
    Én ezt megértem és hasonlóan gondolom. Volt JG-m, AGM-em. Nem voltak rosszak, csak valahogy sosem voltak 100%-osak. Most van egy CA M4A1-em meg egy TM M14-em és mindkettő 100%-os, öröm velük minden lövés.

Sznobság az lenne, ha a JG sokkal jobb lenne mint a TM és én mégis TM-el játszanék. Szóval ez nem sznobság hanem a minőség diadala. :D

És részemről maximálisan kikérem magamnak, hogy bárkit is lenéznék a kínai fegyvere miatt. Sosem ítélnék meg senkit sem a pénztárcája alapján. Meg van aki nem is azért tart kínai mert nem tudná megvenni a drágábbat, hanem mert szeret kipróbálni mindent. Ezt egy kínainál még meg lehet tenni anyagi csőd nélkül.

• Mike at home
    olyan szempontból nem, hogy egyrészt igen, sznob vagyok én is pc-s téren, másrészről nem, mert én nem hirdetem ezt fennen, és nem nézem le azokat akiknek codegenre fussa, vagy egyszerüen nem ez a legfonotosabb az életükben

ergo, én is tudom kedves Punker, hogy mi a minőség
    de ez nem jelenti azt, hogy minden téren a legjobb minőséget szándékozom megvenni
    kompromisszumot kötök
    akár egy porszívó akár AS területen
    de bocsánat, azt már nehezen tűröm, hogy emiatt leszóljanak
    nem mindeki AS örült ebben a topikban
    ez a bajom a softair-rel is

ott az autós topik
    miért nem irok oda? mert náluk nem autó az ami nincs 1000 lóerő
    átlagembernek - mint nekem - ilyen minek
    nem attól jó az AS, hogy milyen fegyverem, milyen tunningom van
    számomra ezek nem fontosak
    nem az zavar, ha más számára ez fotnos, legyen, nem az zavar, ha más milliókat költ kocsira/pc-re/AS-re
    az zavar ha emiatt leszól/lenéz másokat

és a pláne az egészben, hogy az egész onnan indultt, hogy a kinai glock milyen gáz
    nem gáz
    nekem éppen jó
    ha majd nem lesz jó, vezsek mást
    ennyi
    ha ezt a jelenlévők képtelenek elfogadni, akkor nem tudok mit csinálni
  • bardocz
    De az a kínai,és a mostani kínaiak két külön kategória.Azért azt fölösleges öszehasonlítani.
  • xteecee
    Nem tom, régóta játszok, de a pisztolyharc mindig is élvezetesebb
    volt számomra, mint az AEG háború. Kedvenc játékaim, mikor mindenki
    AEG, én meg két pisztolyka :) A lényeg, hogy jó nehéz legyen, egyből
    jön a joyride, igen, én erre verem :))))))
  • Punker
    hát.....
    volt nekem 2 kínai csúzlim cyma 23 műanyag gear, és well M4, aztán vettem a CA-t 2006 decemberében és nekem azzal soha semmi gondom nem volt, most is van 2 kínai mellette galaxy és DE de kétlem hogy valaha olyan megbízható lesz, igazából én még nem láttam olyan kínait ami bírt volna olyan igénybevételt mint amit tőlem a CA kap kapott

ha azt mondják sznob vagyok az 50k-s Zalman víztornyommal vagy 35k TT tornyommal akkor lehet vagy egyszerűen csak ezt szeretem és tetszik, más meg minden hétvégén elzüllik x ezer pénzt ugyanaz.....
  • DannyL
    Amúgy megy a softair, bár még kicsit göthös. Játékszervezés tök üres, bár asszem ezt akarják fejleszteni. Meg szerintem az utolsó napi hsz-ek elvesztek.
  • DannyL
    Nincsenek különösebb érzelmeim irányodba, se negatív se pozitív. Semmi bajom veled, kívülről szemléllek. :)
  • Punker
    én is a Plextor íróm szerettem a legjobban :D
  • DannyL
    Te sznob!
  • Punker
    magadnak mondasz ellen, hiszen ha így gondolkoznál akkor codegent vennél (ami tényleg szar pár százat szereltem láttam) a márkás fegyvernél olyan minőséget fizetsz meg amit a kínai jelenleg nem tud, de ez olyan dolog amit csak évek alatt fogsz jobban átlátni sok sok játék és több ezer ellőtt BB után.
  • DannyL
    Nem vagy te egy kicsit stresszes? Nem kötekedésből kérdezem!
  • Mike at home
    bezzeg félmillás AS cuccra már állna, mi? verhetném én is a nyálam, ugye?
  • Mike at home
    az csak egy példa volt
  • Mike at home
    amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten
    nem kell engem szeretned
  • DannyL
    Ez egy AS topik nem kocka topik, senkit sem érdekel milyen pc-d van. :)
  • Mike at home
    furcsálld is
  • Mike at home
    de arról is beszálhetek, hogy 99-ben SCSI Plextor iróm és olvasóm volt, mindenki csiopogott, hogy track váltásnál akad a játék, nekem nem akadt, vagy már akkor on the fly másoltam audio cd-t amikor más még erről csak álmodozott, (és mielőtt elkezd valaki fantáziálni, nem warezolásra kellett) szal hol vertem én a faszom, hogy hűha, boruljon mindenki térdre? és ezek a cuccok máig működnének, ha használnám

tudod, cóvan olyan, hogy ár/érték arány, lehet, hogy a te 100k-s psitolyod überfazsa, és ghelyetted mos fogat, de nekem a 10k-s is megfelel, ettől még nem vagyok kevesebb vagy alantasabb mint te
    ugyanez vonatkozik a 3-4 évedre

ne legyünk már itt is softair.hu

kibaszott dühös vagyok :(
  • DannyL
    Én speciel kicsit kezdem furcsálni a stílusodat.
  • Mike at home
    már megint párhuzamosan beszélünk egész másról, vagy egszerüen nem akarjátok felfogni mit irok, vagy full idiótának néztek
    nem is tudom melyiket válasszam

figy elmondok vmit: 45k-s Antec házam van, jaj de érdekes nem? kinek mi fontos
    de tőlem hol olvast olyat, hogy a Codegen mind szar, meg majd 3-4 év után rájössz
    egyesek élnek-halnak a tunnningért, tudod mikor tuninngoltam utoljára procit? P75-öt 90-re
    szerinted mikor fogok AS fegyvert tuningolni? elmondom: soha
    nem érdekel, ha tőlem 1 km-re ellősz, az sem

sznobság az, hogy arra verem, nekem milyen drága cuccom van, akinek meg nincs olyan, azokat leszólom
    ezt most mondtam el utoljára
    vagy felfogjátok, vagy nem, nem érdekel
  • Mike at home
    :(((
  • Mike at home
    jólvanakkor :(
  • Punker
    a linkes balhé házidolgozat helyett van, mert hogy sokan csak letöltöttek valamit és beadták, így meg kénytelen vagy utána nézni mindennek.
  • MuldR
    Milyen suliba jarsz te? "Linkkepzo" vazze? :)
  • Punker
    sulizok, min 2 vizsgát le kell tudnom szombaton és addig még 2*200 linkes linkkalauzt is csinálnom kéne beadandónak, Környezetgazdaságtannal most lettem kész (legalábbis remélem mert már 3x dobták vissza) ha minden meg van akkor jövőhéten lesz aszem az uccsó KÖZGÉ szigorlatom.
  • DannyL
    ubazz elmés :D
  • xteecee
    "hogy Moszkvában Mercedeszeket osztogatnak" !? oszt kiderült,
    Hogy nem Moszkvában hanem Leningrádban de nem Mercedeszeket hanem Moszkvicsokat és nem osztogatnak
    hanem FOSZTOGATNAK !!!
  • DannyL
    Mivanmi? Milyen Merci? Már autókat is gyártanak? :D