29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#14890 Az tuti xD -
MuldR #14889 Inokatsu jol fog jarni :) -
#14888 ha én nyerek, mindannyian kívánhattok valamit -
MuldR #14887 Nekem a sved ruha tetszik nagyon. Majd 1x ha nyerek a lotton, lesz olyanom is :) -
#14886 mid van 2k-ért? -
#14885 Aha értem htx.Te is swatozol?:D -
#14884 hát mire annyi pénzt összeszedek tuti 90 kiló körül leszek :)
amúgy meg van biztos nagy méret ott is vannak nagydarab szumós figurák :D
a vicc az hogy BW ruhából is nehéz kapni 110 kiló fölötti 2 méteres ruhákat, pedig Hans-ék nem feltétlenül kisnövésű emberkék :D -
MuldR #14883 Es szerinted van a te meretedben?:) -
#14882 M16-ból csak a VN elfogadható a többit nem szeretem :D
M4-et meg utálom.
egyszer elborul az agyam megpróbálok szerezni jelenlegi japán ruhát, szerintem zseniális :D -
MuldR #14881 A felszerelesem 90-2000 kozotti :))
M16A2+PASGT melleny+PASGT sisak+LBE in woodland. En pont ezt az idoszakot szeretem a legjobban.
Neszojjale! :)
II VHhoz csak nemet felszerelesem van. Gondolkoztam US szerkon de soha nem lesz ra felesleges 100 000-em. -
#14880 ja nem úgy értettem, játékon nekem mindegy kék vagy piros, ha jó a játék elmegyek én bantuharcosnak is :D
egyszerűen a modern amcsi cuccokat főleg 90-00 között nem komálom, az azelőtti 200 év az jöhet függetlenségi háborútól panamáig :D
de a legjobban 42-45 közötti csendes-óceáni hadszíntért szeretem (meghalsz tengerészt félévente kiolvasom újra és újra) de az ilyen szomália stb ez valahogy hidegen hagy -
MuldR #14879 Na igen, ilyen mindenkitgyulolo embereknek magyar gyakorloban kellene rohangalni. Baaar, multicam jo, mert US nel nincs rendszeresitve, csak a lengyeleknel. Ok meg ugye nagy barati nemzet :) -
#14878 mondom ezt a full Multicam ruhámmal -
#14877 nem szeretem a modern amcsi dolgokat, a 9. Századot 3x láttam pedig a ruszkiknál jobban csak a franciákat meg a környező népeket rühellem -
MuldR #14876 Looser!
Bestever alapmu!
:) -
#14875 én, elejétől végéig sose néztem még meg, vagy az elejét vagy a végét vagy a közepét láttam, sose fogott meg annyira hogy végig nézzem egyben.....
Kelly hősei na azt bármikor vagy 50x tuti láttam :D -
#14874 nem bántás, de szerinted van itt olyan aki nem látta végtelenszer, nem tudja fejből a szövegeket, és jeleneteket, pozíciókat, neveket, ruhákat, fegyvereket... így a zene sem kivétel :) -
#14873 Ezt csak ugy beraktam, hátha tetszeni fog vkinek :). -
mstummer #14872 Ööö... én 2 éve 9,6-os töltővel töltöm a 8,4es aksijaimat.. semmi bajuk. -
praksi #14871 eddig mindenki akksijával jó volt, szerintem a gagyi kínai falitöltő volt szar, és az tette gajra az akksimat :S
tényleg, ha már falitöltő: ha egy 8.4 V-os akksit egy 9 V-os töltővel töltök, okoz-e valami károsodást? mert ugye terhelés nélkül jóval 9 V fölött van a kapocsfeszültség... -
#14870 Nekem 2e és tök király. :D -
#14869 az ár nem minden nekem is 17 ezer volt mégis szar gyárilag..... -
praksi #14868 mármint az Imax? jónak kellene lennie, 25 rongyért :D
(ma is vettem egy hyperion-t az egyik srácnak) -
#14867 a töltő jó? -
#14866 A megoldást úgy hívják SANYO RC. ;) -
praksi #14865 nekem van az 1500-ös gyári meg egy 2400-es Conrad-os; az előbbi jelenleg tud kb 300 mAh-át, a másik meg külön agyrém: feltettük egy intelligens töltőre (IMAX B6), első töltés után 1400 mAh-át jelzett; ekkor felraktuk egy hármas feltölt-lemerít ciklusra; azóta csak 1000 mAh környékén teljesít...
szal herótom van a merítésektől meg a formázásoktól; a kis 1100-as NiMH-nak bezzeg semmi baja. valszeg veszek egy 500 Ft-os mechanikus időzítőt a hidrides akksikhoz, és ennyi. -
#14864 Nekem SANYO 2400mAh NiCD 8.4V-os akksim van. Az SP140-es M14-emet télen egész nap húzta. Igaz, hogy több odafigyelést igényel, de ugyanezt NiMh-s akksi olyan 3600mAh-nál képes teljesíteni.
Kisütésnél figyelni kell a NiCD-t nehogy túlmerítsd, mert azt nagyon nem hálálja meg, viszont cserébe addig hagyhatod a töltőn amíg akarod, mert túltöltésre nem érzékeny.
Nekem ez volt a fontosabb, mert így nem kell automata töltőt vennem.
Kinek a pap, kinek a papné. :) -
#14863 nekem olyan nem volt nem is lesz, GP NiMH-ek beváltak. -
#14862 Hét az nekem mesze lenne vonattal+ vonatjegy is drága:S -
praksi #14861 thx, akkor valszeg ilyet veszek (az összes NiCD akksim sorra megdöglött, pedig az összeset kisütöttem, formáztam, anyámkínját csináltam vele..) -
#14860 szerintem az átmegy, nekem 100+ $ -os csomagom is átjött és 1 db aksi nem túl nagy csomag. -
praksi #14859 végülis 38 USD az olyan 5700 Ft körül van, ha erre rájön 20% ÁFA meg 5 % vám, még akkor is olyan 7K körül leszek. GP-t gondolom itthon nem kapok ennyiért ? -
#14858 bekerül de hogy fizetsz vagy vámmentes pecsétet kapsz az teljesen kiszámíthatatlan. -
praksi #14857 arra gondoltam, hogy az akksi túl sokáig utazik, és valami károsodás érheti; de már válaszoltál :-)
vámosokhoz be szokott kerülni a cucc? -
#14856 milyen buktatora gondolsz? mi is rendeltunk mar onnan, es se a behozatallal se az akksival nem volt gaz. GP egyik legjobb. -
praksi #14855 Kecskemét :-P
az akksira nem tud mondani senki semmit? :S -
#14854 Hovahova?:D -
#14853 mar megy rendesen az oldal -
praksi #14852 lejössz hozzánk játszani :-) -
#14851 otthon maradsz :)