29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Az tuti xD
  • MuldR
    Inokatsu jol fog jarni :)
  • Mike
    ha én nyerek, mindannyian kívánhattok valamit
  • MuldR
    Nekem a sved ruha tetszik nagyon. Majd 1x ha nyerek a lotton, lesz olyanom is :)
  • Mike
    mid van 2k-ért?
  • dragon11
    Aha értem htx.Te is swatozol?:D
  • Punker
    hát mire annyi pénzt összeszedek tuti 90 kiló körül leszek :)
    amúgy meg van biztos nagy méret ott is vannak nagydarab szumós figurák :D
    a vicc az hogy BW ruhából is nehéz kapni 110 kiló fölötti 2 méteres ruhákat, pedig Hans-ék nem feltétlenül kisnövésű emberkék :D
  • MuldR
    Es szerinted van a te meretedben?:)
  • Punker
    M16-ból csak a VN elfogadható a többit nem szeretem :D
    M4-et meg utálom.

egyszer elborul az agyam megpróbálok szerezni jelenlegi japán ruhát, szerintem zseniális :D
  • MuldR
    A felszerelesem 90-2000 kozotti :))
    M16A2+PASGT melleny+PASGT sisak+LBE in woodland. En pont ezt az idoszakot szeretem a legjobban.
    Neszojjale! :)

II VHhoz csak nemet felszerelesem van. Gondolkoztam US szerkon de soha nem lesz ra felesleges 100 000-em.
  • Punker
    ja nem úgy értettem, játékon nekem mindegy kék vagy piros, ha jó a játék elmegyek én bantuharcosnak is :D

egyszerűen a modern amcsi cuccokat főleg 90-00 között nem komálom, az azelőtti 200 év az jöhet függetlenségi háborútól panamáig :D

de a legjobban 42-45 közötti csendes-óceáni hadszíntért szeretem (meghalsz tengerészt félévente kiolvasom újra és újra) de az ilyen szomália stb ez valahogy hidegen hagy
  • MuldR
    Na igen, ilyen mindenkitgyulolo embereknek magyar gyakorloban kellene rohangalni. Baaar, multicam jo, mert US nel nincs rendszeresitve, csak a lengyeleknel. Ok meg ugye nagy barati nemzet :)
  • Punker
    mondom ezt a full Multicam ruhámmal
  • Punker
    nem szeretem a modern amcsi dolgokat, a 9. Századot 3x láttam pedig a ruszkiknál jobban csak a franciákat meg a környező népeket rühellem
  • MuldR
    Looser!
    Bestever alapmu!
    :)
  • Punker
    én, elejétől végéig sose néztem még meg, vagy az elejét vagy a végét vagy a közepét láttam, sose fogott meg annyira hogy végig nézzem egyben.....

Kelly hősei na azt bármikor vagy 50x tuti láttam :D
  • VRSDM
    nem bántás, de szerinted van itt olyan aki nem látta végtelenszer, nem tudja fejből a szövegeket, és jeleneteket, pozíciókat, neveket, ruhákat, fegyvereket... így a zene sem kivétel :)
  • SG rock
    Ezt csak ugy beraktam, hátha tetszeni fog vkinek :).
  • mstummer
    Ööö... én 2 éve 9,6-os töltővel töltöm a 8,4es aksijaimat.. semmi bajuk.
  • praksi
    eddig mindenki akksijával jó volt, szerintem a gagyi kínai falitöltő volt szar, és az tette gajra az akksimat :S

tényleg, ha már falitöltő: ha egy 8.4 V-os akksit egy 9 V-os töltővel töltök, okoz-e valami károsodást? mert ugye terhelés nélkül jóval 9 V fölött van a kapocsfeszültség...
  • DannyL
    Nekem 2e és tök király. :D
  • Punker
    az ár nem minden nekem is 17 ezer volt mégis szar gyárilag.....
  • praksi
    mármint az Imax? jónak kellene lennie, 25 rongyért :D
    (ma is vettem egy hyperion-t az egyik srácnak)
  • Punker
    a töltő jó?
  • DannyL
    A megoldást úgy hívják SANYO RC. ;)
  • praksi
    nekem van az 1500-ös gyári meg egy 2400-es Conrad-os; az előbbi jelenleg tud kb 300 mAh-át, a másik meg külön agyrém: feltettük egy intelligens töltőre (IMAX B6), első töltés után 1400 mAh-át jelzett; ekkor felraktuk egy hármas feltölt-lemerít ciklusra; azóta csak 1000 mAh környékén teljesít...

szal herótom van a merítésektől meg a formázásoktól; a kis 1100-as NiMH-nak bezzeg semmi baja. valszeg veszek egy 500 Ft-os mechanikus időzítőt a hidrides akksikhoz, és ennyi.
  • DannyL
    Nekem SANYO 2400mAh NiCD 8.4V-os akksim van. Az SP140-es M14-emet télen egész nap húzta. Igaz, hogy több odafigyelést igényel, de ugyanezt NiMh-s akksi olyan 3600mAh-nál képes teljesíteni.

Kisütésnél figyelni kell a NiCD-t nehogy túlmerítsd, mert azt nagyon nem hálálja meg, viszont cserébe addig hagyhatod a töltőn amíg akarod, mert túltöltésre nem érzékeny.

Nekem ez volt a fontosabb, mert így nem kell automata töltőt vennem.

Kinek a pap, kinek a papné. :)
  • Punker
    nekem olyan nem volt nem is lesz, GP NiMH-ek beváltak.
  • bardocz
    Hét az nekem mesze lenne vonattal+ vonatjegy is drága:S
  • praksi
    thx, akkor valszeg ilyet veszek (az összes NiCD akksim sorra megdöglött, pedig az összeset kisütöttem, formáztam, anyámkínját csináltam vele..)
  • Punker
    szerintem az átmegy, nekem 100+ $ -os csomagom is átjött és 1 db aksi nem túl nagy csomag.
  • praksi
    végülis 38 USD az olyan 5700 Ft körül van, ha erre rájön 20% ÁFA meg 5 % vám, még akkor is olyan 7K körül leszek. GP-t gondolom itthon nem kapok ennyiért ?
  • Punker
    bekerül de hogy fizetsz vagy vámmentes pecsétet kapsz az teljesen kiszámíthatatlan.
  • praksi
    arra gondoltam, hogy az akksi túl sokáig utazik, és valami károsodás érheti; de már válaszoltál :-)

vámosokhoz be szokott kerülni a cucc?
  • Mersant
    milyen buktatora gondolsz? mi is rendeltunk mar onnan, es se a behozatallal se az akksival nem volt gaz. GP egyik legjobb.
  • praksi
    Kecskemét :-P

az akksira nem tud mondani senki semmit? :S
  • bardocz
    Hovahova?:D
  • Mersant
    mar megy rendesen az oldal
  • praksi
    lejössz hozzánk játszani :-)
  • Mike
    otthon maradsz :)