Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#idiota><#taps>

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

degenerator
én felszólítottam egyszer, elgondolkozott, aztán lött sorozatba.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
akkor mi a kérdés? amúgy mi az ami fél J-t tud? AEP?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Pedig tud az viccesebb dolgokat is csinálni ...

Például haverral védünk egy melléképületet, az egyik végében állunk kint az ajtónál ... mondom a srácnak, bemegyek az elsõ szobába, aztán szépen lassan egyre bentebb, jöjjön utánnam ...

Bemegyek az elsõ szobába, aztán elõbújok hogy kinézzek a folyosóra ... erre úgy picsánlõtt, hogy aszittem besz@rok ... "Ja bocs, aszittem ellenünk vagy ..."

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Mike at home
mondom fél joule
MASZ-t olvastam én is, köszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punker
"Belterekre, rövid lõtávolságokra korlátozott játék: maximális torkolati energia 1.1 Joule (106m/s) és RÖVID sorozatlövés engedélyezett!"

"10m-nél rövidebb lõtávolságnál, ha a szituáció lehetõvé teszi (pl. rajtaütés, hátbakerülés), tüzelés helyett szólítsuk fel az ellenfelet a megadásra! (lásd Játékszabályok, 6. pont) Közvetlen-közelrõl, rászorított csõtorkolattal SZIGORÚAN TILOS játékosra lövést leadni!"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
ez az adrenalin furcsa dolog, én eddig soha ilyet nem éreztem 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor az CQB-ra tökéletes lesz, ha mindenki csak ilyen fegyvert használ

Mike at home
világos
ha valaki csal nem az a megoldás hogy én is csalok

DummyBoy
Rambózásról jut eszembe ... elsõ 1-2 alkalommal még nem gáz szvsz ... adrenalin, meg ilyenek ... késõbb az idegesítõ ...

Elsõ játékom visszaállós, épületfoglalós volt ... próbálunk elfoglalni egy szintet. na mondom, látom hol az enemy, kommandózok egyet, ahogy a filmekben ... beugrok, Rambót megszégyenítõ pörgés a levegõben, földetérés után lövök ... látom mindenki áll és röhög ...

Mondom ... "Mivan?" erre mutogatnak a hátam mögé ... ott van még két védõ egy szobában amit észre sem vettem, és kb fél tárat lõttek a hátamba 2 méterrõl az én kis kommandósakcióm közben, én meg észre sem vettem ... Mit égett a pofám utánna ...

De tény, hogy qrvára nem éreztem semmit ... adrenalin és kész ... hozzá kll szokni ... bezzeg 5 percre rá, tudtam hol értek a lövések ...

Punker
200 alatt

Punker
nem tudom nem voltam ott, de az AS a korrektségrõl szól, ha õ nem korrekt akkor tovább kell menni és kész, nem az a megoldás ha õ nem 100%-ig becsületes akkor nekem se kell annak lennem.

Mike at home
mondjuk egyelõre az erdõ annyira nem jött be, majd kiváncsi leszek csillebérc milyen lesz, meg meg kell nézzem a infrapityukon 😊 milyen red-dot van, mert amiket tegnap láttam, hát...

softair.hu -->AS szabályok

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Mike at home
fél joule-s japó fegyverek az hány fps?

Mike at home
most szombaton volt egy-két lõálló ember

DummyBoy
Off:

Hááát ... izé ... ha már számtech ... a CnQ és az Intel hasonló fogyasztáscsökkentõ rutinja meg pont errõl szól ... arról nem is beszélve hogy direkt van ilyen proggi, hogy fusson az Észkerék is Dual-Core-on ...

Punker
számítástechnikában is széteshet a gép ha túl van húzzva, na itt gyárilag van túl tuningolva sok kínai.

Mike at home
ismertek Bp-n lõteret, ahol airsofttal ios lehet lõni?
beállítanám a puskát, igazság szerint 😊

<#lama>Még sokat kell tanulnom ezek szerint... Számitátechnikában ilyen utoljára a turbogomb volt 8-9 éve...<#nyes>

Punker
gratulálok.....

Mike at home
5 méterrõl kell megsorozni, azt már õ is érzi 😊

DummyBoy
Pedig elég gyakori ... nekem is megy a gyengébb rugó majd a Kalashba, csak azt nem tudom hogy milyen ... mert a Guarder SP110-es is lehet erõs lesz preccsõ mellé ... Vagy Guarder SP100 vagy egy Systema ...

eleg szomoru!

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

detuning? ilyenrõl még nem hallotam...<#buck><#eljen>

Punker
nem hülyeség

Ezert gondolkodom rajta, hogyha megjon a cyma fa/fem AKM-em a 400+ FPSevel, az lesz az elso, hogy kap egy alap GP rugot. Azzal visszagyengul olyan 360ra.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
"Csak érdekességképen írom,hogy kaptam ma egy JG Mp5-öst kölcsönbe Cqb-zni és el van repedve a GB orrának az egyik fele.
Fél éves,alap 340Fps 3000 lövés van benne.
A vicces az,hogy az én JG M4-emnek az egész orrát lerúgta a Guarder 110-es Rugó."

na ezért mondjuk mindig hogy agyatlanul jönnek ki a kínai fegyverek.....

a kis mérete miatt való cqb-ra, nem a pontatlansága miatt (igaz, a valódi fegyver 9x19-es lõszert használ, ami nagy távolságban már pontatlan)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

VRSDM
mp5-el játszottam ma erdõbe. mondanám ezis wellfire :] és többen is rákérdeztek hogy " MASZ?!!! FPS LIMIT??!! " mondom, ez 310fps. de mégis úgy visz mint a meszes, eszméletlen gyorsan-pontosan-erõsen 😄

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
MP5 semmivel sem pontatlanabb mint egy M16.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Igazábol ez lesz az elsõ fegyom is foglmam sincs mit vegyek<#confused><#help> 35k körül.

degenerator
m16 cbq-ra?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Punker
mp5-ös pontosabb mint az M16 a hopup-ja jobb.

Hali!
Az MP5ök télleg pontatlanok és CQB ra valók? mint mondjuk M16os...
Most érkezett a Keletibe egy JLS Aeg FN 2000. Errõl tudtok valamit mondani (strapabirás, pontosság)
thx

bardocz
" Haliho!

Az új CM 028-asok és a CM-031-esek átlagosan 360-370 fps-t tudnak "dobozból".
Elég jó minõségû a hop-up ház és a gumi.
Újabb típusú XYT fogaskerekek, és policarb piston +ventillált piston head van bennük.
A rugóvezetõ elég gagyi, átlátszó, ált. öntési hibás mûanyag.
A hézagolás és a kenés változó, a motor vagy Chao Li, vagy márkajelzés nélküli szürke, nem egy nagy szám.
SP 100 rugóval kb. a gyári fps marad
SP 110 kb. 400-410
SP 120 kb. 410-430
Csapágyazott rugóvezetõvel (ver. 3) akár több is lehet. "

WD
bardocz
a gyári,WD nem cserélte ki,bízok benne,hogy akkor tényleg jó,elvileg új cymaknak mind jó hopup gumija van
Punker
hopup milyen?

bardocz
akkor inkább kipróbálom majd 025-ös bb-t,ha azzal jobb lesz semmi tuning,max ha tudok faragtatni rokonnal fa részeket megcsináltatom vele😊
Bexter
5-10 fps

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bardocz
nem csak elírtam...395-rõl 396-ra😄
Bexter
sniperkedsz?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

bardocz
495 fps-rõl menyire nõ meg ak-nál?mondjuk ha csak 496-ra akkor lehet veszek majd😊
DannyL
Valamennyit valóban nõ az fps, de a prec csõnek nem az a lényege, hanem a szóráskép javítása. Ehhez persze normális lövedék (Marui, Blaster) is kell, különben csak szétmaszatolódik a csõ falán.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
fps nõ.

bardocz
ha a fegyverbe rakok precíziós csövet,akkor attól stabilabb lesz a golyó,vagy fps is nõ?
bardocz
+ még "pár" ember😊
nagyon jó volt,meg hangulatos,a rendes játékidõ végén a lerohanás az hatalmas volt😄
Punker
na megvolt az SG-s öldöklés?

bardocz
fú a mai játék de jó volt😊 voltunk jópáran,és folyamatos volt a játék,a végén lerohantuk az ellenfelet,picit meglepõdtek,voltak akik üvöltöttek közbe😄
Punker
30+ emberektõl is láttam már ilyet...

a becsület nem kor kérdése, a komolyság már inkább.