29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#15010 ja el is felejtettem mondani, ha mész monorra, és ott lesz az a hosszúhajú fickó, akkor add át neki még egyszer az üdvözletemet.
nem tudom, honnét szereztem volna célzőlécet. máshonnan. -
#15009 ok, igaz. -
#15008 nem titok, de semmi kedvem, hogy punkerék ezt csinálják -
#15007 tűzgyorsaságban igen
a fehér golfosnak van 500 fölötti ak-ja, de szerintem most nem hozta magával -
#15006 nem pofáznál ki
minek sokkolni itt az öreg AS-eseket
ugysem jönnek ki monorra, én sem hivom őket
amiről nem tudnak az meg ugye nincs
addig sem idegeskednek
nincs vita sem, stb -
#15005 bocs, nem tudtam, hogy titok. többet nem mondok semmit. -
#15004 nem azt magyarázta az egyik fickó? hogy az övé az? vagy félreértettem?
egyébként ahogy tapasztaltam, némelyik felülmúlta az enyémet. sőt, tűzgyorsaságban az összes szinte. -
#15003 és mi lenne, ha pofáznál ki mindent, főleg itt -
#15002 és egyetlem terminátorral se találkoztam. -
#15001 mondjuk ez igaz, korrektek voltak. -
#15000 a JG AK-ja egyáltalán nem rossz, sőt -
#14999 oda masz még nem tette be a lábát....:)
volt ott minden, tuning fegyver, 10 éves kölök:) -
#14998 megsúgom neked (ismét) hogy te is JG-t linkeltél, ugyanis a cibergány itt lásd colt NEM GYÁRT SEMMIT CSAK ÁTCSOMAGOL!!! -
#14997 szerintem jobb
de azt is vedd figyelembe, hogy bardocznak cymaja van, nekem jg-m
-
zoolee #14996 : ((
Akkor lehet maradok a mésiknál...Nemtudom...
Annyira jó, hogy nem tudnak Írni róla semmit, csak a ~200 fegyverhez bemásolják ugyan azt..-.- -
#14995 Szerintem műanyag,de nyugi,nem fog eltörni :-) -
zoolee #14994 Értem.
De akkor most amit linkeltem, m4C az most fém, vagy nem? -
#14993 Szerintem egy szinten van,a cyma-krol nem hallani,hogy belebasznak nagy rugót,és 450 fps-míg jg-kről gyakrabban.Ha ak-t akarsz mindenképp cyma,abból már van fullfém-fa verzió is,igaz itthon még nem kapni,csak külföldről lehet rendelni. -
zoolee #14992 Akkormost jobb, vagy nem? -
zoolee #14991 Ha kilőtték szólj, megadom a számunkat, és lesz jó fogad: DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mutkor haver egy kulcsal kidobta a fogam XD 14 éven át épek voltak a fogaim, mondom mutternek, ennek nemfogsz örülni, kidobták a fogam, monnya gratulálok.
Mondja, hogy akkor holnap megyünk megcsináljuk reggel.LOL! MOndom nem lehet hamarabb? IdegesÍt az éle..Monnya ok, mentünk rendelőbe, ez volt 9 kor, 9 20 ra odaértünk, 10 re kész is volt a fogam.. -
#14990 Höhö,nekem van védőszemüvegem,és ennyi :) Fogaimat féltem csak,de eddig mindig mázlim volt. -
#14989 Nem vagyok benne olyan biztos :-) Csak a cyma nm gyárt annyi féle fegyvert,van ak,glock,meg aszem m4-es is,ami használható,és annyi:D -
#14988 Amit szájbergányban árulnak,az JG átcsomagolva,de ezt már leírták! A cyma nagyon jó fegyver,főleg ha ak-t akarsz,és nem kel tuningolni sem.rugóvezetőt ki kell cserélteti és annyi,abban hop-up-ot sem kell,hiába írják itt páran.Cyma és JG is tökéletes kezdésnek. -
zoolee #14987 Jah, arra hogy-hogy nézek ki, multkor bementünk voltba, ismerős megkért, hogy vigyünk neki inni, mert ő dolgozott.XD
És elvettük az innit és odaraktuk, volt velem egy haver, aki fele akkora mint én, én majdnem 190 megas vagyok, és a csaj meg se kérdezte, hogy hány éves vagyok, rámnézett, nézett 2-3 mp ig, azt folytatta: DDD -
zoolee #14986 Hát, már úgy volt, hogy tavaj elkezdem, szal a 2007 es masz ki van nyomtatva valahol, cask aztán nem volt kessem, most meg pont tegnap olvastam végig.
Amúgy mindenkinek van maszkja,kesztűje, és nem 1 szál f@szban szoktunk egymásra lövöldözni. -
#14985 baj
jó eséllyel nem adják ki
bár ez attól is függ, hogy nézel ki, akár személyit is elkérhetik, tudtommal enm adhatnak el fegyót 18 év alattinak, ők ütik meg a bokájukat, tehát nem fognak miattad szívni
és szervezett játékra be sem negednek (softair) persze ez nem jelenti azt, hogy értelmesen nem játszhatnátok egymással (mit kapok én most punkertől, de ugye ez nem a softair) úgy, hogy senkinek nem okoztok sérülést (de komolyan, ez nagyon fontos, vki komolyan megsérül, bulvármédia ráugrik, az egészet betiltják, aztán nézhetünk, ezt tessék nagyon komolyan figyelembe venni, illetve a MASZ-t betartani) -
zoolee #14984 Nem látom sehova odaÍrva, hogy ez most fém, vagy ABS. -
zoolee #14983 Csepel ...
Onnan elméletileg a csepeli hévvel a borárosig,onnan akkor 4-6 a mesterutcáig, és onnan séta .Hömm.Akkor lehet, hgogy haverral elmegyünk.
Ugye az nem baj, hogy nemv agyok 18 csak 15?Kiadják a fegyvert?
A JG jobb mint a cyma? Hömm, akkor negyonjó :)
Köszi a segÍtséget. -
#14982 JG jobb int a cyma
nézz körben a nowarban is, most pl. a G36C csak 25k -
#14981 nem is volt most 500-as, nem azért de a tied volt a legerősebb -
#14980 merre lax? Bp? ha igen, nem kell autó
a Keleti Front, a keletináéél van 7-es busz, a 44-es meg 4-6 a mester utácig, majd 5 perc séta
a nowar mondjuk a világ végén van, ellenben szép környezetben -
zoolee #14979 Van ilyen Jing Gong, csakhát nemtudom..
Mondjatok róla véleményt, hogy a cyma -hoz képest mennyire szar. -
zoolee #14978 Oké, de ott a másik korlátozó tény, hogy bele kell férjen 50 rongyba, szal fegyver+maszk, mag ha marad pénz akkor egy kesztyű.
És csak itt láttam ilyen olcsóért m16 ost, de akkor megnézem megint a másikat. -
#14977 ezzel a társasággal még soha nem szedtem össze még zúzódást sem
ellentétben érden -
#14976 hagyjuk most ezt -
#14975 most nem azért de a cibergány és a keleti között mennyi a távolság? 5 perc gyalog? -
zoolee #14974 Oké, én hiszek nektek, de mivel nincs autóm Így nem a legkönnyebb utaztnom mindenfele..-.-
Sebaj, mejd megkérem muttert..
-
#14973 Hát ha mostani is ilyen lesz,elgondolkozok rajta menjek-e :-) -
#14972 500 FPS-es AK??? azzal sniperkedik valaki? amúgy meg 20 méteres rálövési távolság? -
#14971 AK