29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#15050 GPRS (adatforgalom ...) alapő walkie-talki szolgáltatás volt a Nokiától, aminek az volt a lényege, hogy beállítottál egy csoportot, aztán ha megnyomtál egy gombot a telefonodon, akkor a csoportból azok az emberek akiknek be volt kapcsolva a mobilján a push-to-talk az hallott mindent ... és vissza is ...
Az adatforgalom sem lett volna drága, de a %!/%!/=%/=(%*- menágerek rájöttek hogy így is le lehet húzni egy bőrt a vásárlóról, úgyhogy fizessetek ... ergó drága lett ... :( Meg szolgáltatófüggő lett mert nem ment bele mindenki ...
Pedig egy túrán vagy kocsikonvojnál meg ilyenekkor qrva jó lett volna (Vagy AS-ben ...) ... de sajna megelőzte a korát :( -
#15049 :DDDDDDDDDD -
#15048 az konkrétan micsoda? -
#15047 én kosaraztam. 15 perces futás, lazítás, 25 perces futás...részletezzem:)? -
#15046 próbáld ezt elmagyarázni egy fanatikusnak:) -
zoolee #15045 Jaja. -
#15044 Qrva push-to-talk-ot sajnálom ... Az lenne a legjobb ... csak sajna vérszemet kaptak a szolgáltatók, emiatt gyorsan dugába is dőlt a dolog ...
Bezzeg most mennyien tudnák használni ... :( -
#15043 Legjobb a mobil^^
Ami viszont fasza,amikor meg van hirdetve,hogy a szervező ezen,meg ezen a csatornán van,erre rádiót kikapcsolják,hogy ott a mobil,és senki se éri el őket^^ -
#15042 Apropó, rádió :)
Egyik játékon próbáltak kommunikálni a rajok, kevés sikerrel, erre az egyik csapattárs vidáman előkapta a mobilt, felhívta a rajpk-t, és úgy kért tőlle utasítást ... hiába, no ... 99%-os lefedeccség van :) -
praksi #15041 nekem igencsak jól jött, amikor eltévedtünk az erdőben (a telefonom már a törökbálinti körzetet vette) -
#15040 Én pl.: jégkorongoztam régen ... 2-3 meccset is végigtoltam egymás után, de utánna vagy ki kellett mennem vécére, vagy lefagyott a gépem ...
Viccet félretéve ... én alig sportolok, mozgásnak ott a bicikli, a túra a haverokkal és az AS ... mégis érzem magamon hogy 0 az állóképességem ...
Anno fociztam, floorballoztam és akkor is 0 volt ... szóval túlélem a dolgokat és élvezem hogy utánna otthon végre belecsobbanhatok a kádba és exitálatok szép nyugodtan :)
Mint "szellemi munkás" jót tesz, hogy néha teljesen kicsinálhatom magam fizikailag is ... -
zoolee #15039 Naja.Ha autótervező, vagy szakács leszek, ahogy most állok, akkor nem lesz ezzel bajom^^. -
#15038 Rádiónak én még nem sok hasznát vettem.Egyszer a fél rajt(2 ember) elküldtük,hogy segítsenek,na ők nem jöttek vissza,mi meg 2-en védtük egy állást negyed órán keresztül 8-10 ember ellen. -
MuldR #15037 Hetvegen PASGT lovedekalloba akarok kimenni. Necces necces :) Voltam mar benne 1x melegben akkor 1 kor utan levettem. Utana kellemes huvos volt, mert az egesz ruham at volt izzadva, pedig nem vagyok az az izzados tipus.
Szombaton meghalok :) -
#15036 utolsó érdi élméyem hasonló volt, pedig nem is kellett futni -
#15035 majd később amikor nem leszel ennyire pénzszükében, leszarod -
zoolee #15034 Tudom, de amÍg csak haverokkal hülyülünk, addÍg nem, majd ha jövőre betöltöm a 16 ot, akkor már majd kell.
-
praksi #15033 jó, én gimis koromban kézilabdáztam; de egy érdi "hegynek fel-hegynek le-megint hegynek fel-fuss vissza mert támadják a bázist" kör után épp csak nem ájultam el :-)
rádió pedig fog majd kelleni ;-) -
zoolee #15032 AmÍg van egy kis hály ami véd addÍg semmi probléma ^^.
Viccet félretéve Így van, e amire egyszer összespóroltam a pénzt, azt nemszeretem töntreteni. -
#15031 de
a tárgyaka lecserélhetők, potólhatóak, a te alkatrészeid kevésbé -
zoolee #15030
Bázmeg, micsoda cig.ny brigád lehetett az..-.-
Annyát meg kilóra adná, mi? XD -
zoolee #15029 Vastag gatya bele valami szivacsdarab, hogy védje amit kell, 1 maszk,1 fegyver, meg esetleg a springes desi pótnak.
Enyelőre nincs pénzem mellényre.
Bakancsnak jó a kiszuperált adidas cipő is: DD
Rádió nem kell.
BB az meg nemtudom.:DMajd meglátjuk.
Amúgy van állóképességem, gokartversenyzek..-.- -
praksi #15028 ebben sose lehetsz biztos; hallottam olyan 15 év körüli gyerekről, aki eladta az anyja ékszereit... -
praksi #15027 kezdésnek nyugodtan vehetsz műanyag testes fegyvert.
ne feledd: a fegyveren kívül rajtad van a mellény, a lábadon a bakancs; cipeled a BB-t, a tárakat, kulacsot, rádiót, esetleg az oldalfegyvert, istennyilát... ebben a nyári kánikulában nem egy leányálom; most vasárnap annyira kimerültem az első kör után, hogy váltanom kellett a tücsökre, mert a nagy dögöt nem bírtam már el.
múltkor próbaképpen felálltam full szerelésben a mérlegre; alapból 80 kiló körül vagyok, teljesen felszerelkezve meg voltam 96 :-)
[Punker, te ne szólj :D]
-
zoolee #15026 Végülis ahogy vesszük. -
zoolee #15025 De azok minőségi műanyagok...
Van egy gamo légpityum, a test fém, a markolat+ a teteje a felhúzó műanyag, de iszonyat kemény.
Ha egyszer olyat látok airsoftban, akkor veszek egy olyat.De mivel még nem nagyon láttam... -
#15024 pedig a tárgyak vannak érted, nem te a tárgyaidért -
#15023 mai fegyverek sincsenek teljesen fémből
pl. az én G36-osom műanyag a valóságban is
és ahogy a valódi, ez is 2,8 kiló -
zoolee #15022 Hát, a gyerek annya csak tudja, és beleeggyezik hova megy a gyerek. -
zoolee #15021 Fogtam.Haverom mp40 esét.az is kb annyi. Az azthiszem 3 fél..
-
#15020 hagyjuk a témát -
praksi #15019 fogtál már airsoft fegyvert a kezedben? a műanyag G3-mam a távcsövével együtt 4 kiló, és alig van benne fém. -
zoolee #15018 Hát, hamár játszunk, akkor legyen fÍlingje, és ne egy 1 kilós műanyag csúzlival futkorázzak a kezembe.Legyen meg az a 3 kiló fém.
Ha elesek akkor se magam védem, hanem az értékeim.
Szal multkor mikor 2 lábbal akartam átugrani valamit, megadadt a lábam és hasraestem, a kezem bezúzódott, de a telómon egy karc se lett. -
praksi #15017 nem kell agyon isteníteni a fém testet. a legtöbbje egyszerű spiáter, ami ugyanúgy el fog törni, ha ráesel. ráadásul egy egész napos játékon igazi élmény cipelni :-P -
#15016 barátilag szarni a biztonságra bölcs dolog, majd mikor a 10 éves kölköt meglövik melletted mond ezt az anyjának..... -
zoolee #15015 TUDOM!De ott oda volt Írva, hogy tus-markolatok kivételével full fém, itt meg egy kib@szott szót nem Írnak a fegyverről, hanem csak mindenhova be ctrl +v zik azt a szar szöveget. :( -
#15014 pedig abszolút normális a társaság
ez egy baráti társaság punki, akik 2 hetenete játszanak egyet-egyet
hehe, punki, milyen jópofa édibédi név :D -
#15013 a holdon. -
#15012 hagy tudjam már hova nem szabad még véletlenül se menni, és figyelmeztetni az embereket. -
#15011 hol volt ez?