Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:-)))))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Neked van róka az M16-osodon? 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

SG rock
Nemtudjátok, hogy M16-nak a markolatát a (ravasznál) hol tudom meghúzni?mert már idegesítõen mozog. A robbantott ábrát vidéken hagytam 😞.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
kakukk-al majd konzultálok, mert a szivacsos arcvédõm ugyan véd frankón, az más kérdés hogy szétsül benne az arcom, és a párában is besegít. Kérdés hogy egy sablon alapján csinálja-e, vagy tud a fejemre, szemüvegemhez passzolót alkotni, ha nem akkor DIY :]

u dont have to listen anybody else but me

én a Baumaxban vettem él- és szegélyvédõ gumit, asszem egy 2 méteres csík olyan 1300 Ft körüli összeg, egyszerûen csak rá kell rakni az acélrács szélére, és ráfeszül a gumi, utána meg olyan színûre fested, amilyenre tetszik :-)

DannyL
Ja rohadt egyértelmû. 😉

VRSDM
Õ csinálja, mert a képen is Õ van:] elég egyértelmû 😄

u dont have to listen anybody else but me

DannyL
Kakukk csinálja ezeket, a softair-en utolérhetõ. 2.500 Ft-ért tolja, én is most vettem tõle egyet hétvégén.

DummyBoy
Vazz ... szomszéd szobában megy a tévé, ott is valami csirkemellet fõz valami agysebész, én meg félálomban kamillázok, hogy mivan a gáborral meg a kínai csirkemellel a piacon???

<#zavart2><#idiota>

Kéne még aludnom egy kicsit ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
már rég bekeverték csirkemell mellé amint kimondta mti szeretne😄
Mike
azért kiváncsi vagyok mire jutott the1gabor kolléga a kinain

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

bardocz
köszi,mûködik!
13460ft,lehet ilyen lesz,mert sok jót mondanak róla
Mersant
igen, ez azt jelenti hogy a gumi ne logjon a csobe, tehat alapallapotba tekered. a 2 vegallas kozul az amelyik nem porgeti meg a BB-t.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike
hm... veszprémiek csak letekerik
akkor a hozzáadott füzetben volt vmi, de az most nincs itt nálam

Mike
a tisztitásnál olvastam vmi olyat hogy állitsuk nullára? vagy alapállapotba? majd megnézem egész pontosan

A forum oldalan lepj be, es utana nezzd meg a bolt valasztekat. Akkor latod az arakat.

Amugy 13 000 korulre emlexem.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Mersant
a nulla nem kozepen van, hanem a legmagasabb pontban. utkozesig kitekered a hengert, ha nem porgeti meg a BB-t akkor az a nulla, ha a masik iranyba tekerted utkozesig, akkor meg az egbe visz. a kozepallasnak meg semmi ertelme

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Nem én csináltam, de az enyém is hasonló felépítésû.

Valahol softair.hu forumon van 1valaki aki néha csinál ilyet nem is sok pénzért. De nem nagy tudomány, kis türelem kell hozzá, megfelelõ acélrács (Szögker-bõl Bp-en), és egy csípõfogó, plusz a végén némi kozmetika meg egy gumipánt..

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Te csináltad?

Mert nagyon jó lett, tetszik.

Enyém ormótlanabb, meg még nincs is kész teljesen. Próbáltam orr részt hajtogatni bele... több kevesebb sikerrel.

He te csináltad elláthatnál pár gyártási tippel.
Én pont ilyet kezdtem el gyártani (acélrostából)

És olyan gumira is gondoltam ami a szélén van, csak nem tudom honnan kéne szerezni. (gumicsõt vágtam be, és azt húztam rá... elég idétlen 😊

Viszont enyém a füleket is takarja.
bardocz
áh,inkább megveszem,oké hogy öszerakok egy konyhát,de egy ilyet nem vállalnék😊
Mike at home
np

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

olcsóbb és egyszerûbb, ha megcsinálod magadnak, én is összeraktam a magamét, nem egy nagy vaszisztdasz

bardocz
menyibe kerül?rohadt 44-esben ha regelve vagyok,ha nem nem látni semminek az árát
Nem erre gondoltam, de ez is egy bevált kombináció sokaknak.

Személy szerint én az ilyenre gondolok mint legjobb megoldásra :

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

89
Tehát akkor ez: maszk
háló levétel, aztán ez:szemüveg

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Ha a halfmaskot felhuzod nyaron, akkor ez is beparasodik.

Volt akinek neoprene kendon keresztul lottek ki a fogat.
Duplan kell fognal hajtani (nekem is szimplan van) 😊

Fémrácsos arcmaszk az orrig, felette UVEX szemüveg. Saját gyártány, fület is védi.

Azelõtt fekete Ogre maszk volt a Nowarból, alapból használhatatlan, mert a, nem kapsz levegõt, b, párásodsz, c, nem tudsz ráhajolni a fegyverre olyan vastag a habszivacs benne..

Megoldás: oldalról habszivas kiépít, száj elõtt gyöngyvászon kivág, helyére acélháló bevarr, és voila! úgy nézel ki mint darth vader, de a és b probléma kilõve, c-re való hajlandóság csökken. A füledet is védi, cserébe kevésbé hallani benne.

Én azt mondom acélhálós maszk..

Szemüvegrõl van milsim.hu-n egy tökéletes teszt, én az egyszerû víztiszta UVEX-et használom. Nem szép, de nem torzít és nagyon erõs.

89
Pedig azt mondják, hogy még soha senkinek sem párásodott be 😊
neoprén maszk mennyire véd?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

neopréN ;-)

Scottt
Szvsz második,elsõrõl nincs kép..Illetve a második kommentjeinél láttam pozitív visszajelzéseket róla..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

En WGCrol vettem.
http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=ESS-02BKT_cat_Goggles%20And%20Glasses

De itthon is van:
http://www.airsoft.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.garden_flypage&product_id=361&category_id=45&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=7

bardocz
olyan szemüveget😊
Marmint mit?

bardocz
van valakinek tapasztalata ezzel a szemüveggel?
vagy ez
vagy valami jó szemüveget ajánlani magyar boltból?
bardocz
és ilyet hol találok?
bardocz
de az jó,csak egy idõ után kényelmetlen,de az flexet is kibírja,úgyhogy abban nem félek😊 meg találták el
duplan kell hajtani a fogaknal.

Mike at home
öcsémet megvédte a neoprém
persze cqb-ra gondolom kevés

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nyaron parasodik.
ESS "buvarszemuveg" leszedett szivacsreteggel. Nyaron sajna marad az arcvedo racs.

Most veszek egy heoprene half maskot es megprobalom normalisan megcsinalni, hogy nyaron se parasodjak vele.

Mike at home
amit adtak nem volt jó?

bardocz
de rám az az uvex nem jó:S
Mike at home
nekem a "síszemüvegem" egy grammmot nem párásodott ellentétben a rendes szemüvegemmel, ami igancsak

Mike at home
van itt vkinek JG G36C-je?
az érdekelne, hogy honnan tudom, mikor áll a hop-up középen (nullán)?

bardocz
nem párásodsz tõle?ha nem milyen szemüveg nem párásodik vele?😄
Mike at home
na jó vettem neoprém maszkot
talán többet ér mint a semmi

Neoprene kendo.

Mike at home
Jóistent

maszk

bardocz
egyenlõre semmit...