29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike
    a "város"-nál
  • Punker
    500-as cyma? mi volt az M14?
  • degenerator
    ez bényén volt?:) az utolsó bástyáknál, nem?

mert ha igen, én is így voltam vele, nem kellemes az 500as cyma.
  • Mike
    no meg az is jópofa volt, hogy miután szarrálötték a kollégát mellettem, szó szerint fájdalmat okozva neki, mondtam, hogy engem inkább dobassanak, és télleg dobattak (védtünk, elfogytunk, 3 irányból jöttek, és nem lőttek) :))
  • Mike
    múltkor megtapasztaltam mennyivel jobb a behajtható váltámaszos, rövidcsövü puskám
    ugyanis multkor kölcsönpuskával játszottam
    guggolok fa mögött, fa jobb törzsére támasztva a puska, és ahhoz, hogy bal felé tudjak lőni, hátradőlve meg kellett emelnem a puskát, és ugye jha jön valami, mire átelemele, célzok, már le is lőttek
  • Mike
    télleg nem fogok röhögni :)
  • Punker
    ja persze :D
  • Mike
    én nem fogok röhögni, mert én rendes vagyok :)
  • bardocz
    Nem az alul lévőkre,arra sikerült rájönnöm,hogy övhöz van.Felül van,a tépőzárak alatt.
  • Punker
    horvátra semmit, nem az öv tartóra gondolsz? :D
  • bardocz
    A horvát taktikai mellénynek a hátán van 8db ilyen akasztószerűség vagy mi.Arra milyen fajta zsebeket lehet illeszteni?
  • bardocz
    Ott nincs meleg?Osztálytársam rokona most jött onnan visza(ott lakik),és 40 fok van:O Már nem tudom hova költözzek bazz,ahol hideg van:S
  • MuldR
    Tudom.
    De lehet, hogy egy worldwide gyartonak oda kellene figyelnie erre.
    Ez olyan, mintha a volvo nem rakna a kocsikba klimat, mert svedorszagban ugysincs olyan meleg. :)
  • Punker
    más égtáj más pára más elvárások :D
  • MuldR
    Zoolee:

Menj az airsoftgunba es vedd meg. Utana gyere vissza panaszkodni, es majd jot rohogunk. Ne hallgass azokra, akiknek par evvel tobb rutinja van.

Vasarlas utan a japanok kivetelevel mindet at kell nezni.
    CA, alapbol szar zsirt tesznek bele, ha tesznek egyaltalan (jott mar nekunk csontszaraz GBvel), felrefurt piston meg ilyenek. GP alig volt benne zsir, WGC detto.
  • degenerator
    hú, én most szombathelyen vagyok, szombaon megint balaton, vasárnap meg wbat war 2008 lesz
  • bardocz
    Elképzelhető,hogy lemegyek.Úgysincs most F1:-) Érdtől az is hirtelen visszatartott,amúgy lementem volna.
  • Mike at home
    28-án monorra eljöhetsz ha akarsz
    és most tényleg monorra megyünk, bénye annyira nem volt jó
    degi ha érdekel, jöhetsz te is
  • Mike at home
    hát még a részegékét :)))
  • praksi
    a legtöbb helyen ált. 1-2 szerelő van, és az esetek többségében van elég munkájuk :)
    lehet h csak napok múlva tudnak ránézni a fegyveredre
  • bardocz
    Most hétvégén van valami jó játék,ahova egy hülye is kijut?Jövőhéten mentem volna érdre,ha nem lelkiismeretes szervezi,mert nála 18 év alat nem lehet menni...
  • degenerator
    bexter, a helyszínen fog eldölni, hogy ki melyik csapatban lesz, vagy le van már osztva? mert nem szeretnék zsidó lenni.
  • Punker
    [URL=http://www.gunnerairsoft.com/catalog/product_info.php?products_id=1080]JG G36"k"[/URL]
  • degenerator
    ne vásárolj ott, ennyi. ha mégis ott veszed meg, hát ne kérd a józan emberek tanácsát.
  • zoolee
    Most fél óra ide-oda.: D
  • zoolee
  • DannyL
    Mehet be a nap vicce topikba! :)
  • bardocz
    Nehogyaszidd:)
    Szerintem nincs olyan hely,ahol előtted át tudják nézni,max egy frissen nyitott boltban,ahol te vagy az első vevő:)
  • zoolee
    Félóránál nem lehet több.
  • zoolee
    Háát, nem is úgy gondoltam, hogy otthagyom, hanem hamár annyi idejük van, akkor ott előttem nézzék át a GB-t, és kész.
  • praksi
    Guarder SP110-es rugónál erősebb nem kell; azt meg bőven elbírja
  • praksi
    az airsoftgun-os szervízről annyit: egy csapattársam leadta az ott vásárolt fegyverét javításra és tuningra; az lett az eredmény, hogy az alkatrészket nemes egyszerűséggel csak mellé adták, a Classic Army motor meg érdekes módon átalakult valami noname kínai motorrá.
  • bardocz
    Nem bírja tuningot,márpedig ha rugós tuningra van csak pénz,akkor ez nem jön jól.
  • bardocz
    Nekem is azt mondta egy barátom,de ha 200 ember azt állítja,hogy szar...
  • praksi
    látom, és? :-)
  • zoolee
    Haver eddÍg is ott vásárolt, és aztmondja, hogy jó hely.
  • DannyL
    3 éve voltam ott először és utoljára. Úgyhogy passz. Nowar, Keleti és 44-es Bázis is vállal szerintem átnézést.
  • bardocz
    Ott ne vegyél semmit,főleg ne átcsomagolt cuccokat,amikkel már lehúznak egy tízessel.
  • bardocz
    V2-es GB :S
  • zoolee
    Airsoftgun nál.