Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ott kétlem hogy kilehetne próbálni,amikor alapból hullazsákba adják oda nehogy meglássa valaki
Lopott az nem az én bajom, hamisat nem veszek, mielött megvenném lövök 1 sorozatot vele. (Télleg akkot már elhozhatnátok 1 aksit hogy ki lehessen probalni vásárlás elött.)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

én holnap 14:40 kor végzek a suliban (Dozsa györgy ut metro) Aztán jöhettek ha van kedvetek...

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Mike at home
nagyvonalú voltam 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
hétvégérõl:
"-van nálam kés,minek verekedjek?"
bardocz
józsefváeosin van cyma hamisítvány,kitudja😄D
amúgy 5000x1,5=7500 :-)
de ha van anyiért aug civil akkor nekem mindenképp hozz egyet<#vigyor3>(persze csak ha aeg😉)
Mike at home
elmegyünk veled, és akkor nem kell verekednünk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem az kell amit belinkeltem
msáfélszeres ár, akkor az 8k?
kizárt dolog, hogy ennyi legyen hacsak nem lopott, vagy hamis, vagy nemtom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bardocz
well-t multkor én is láttam amikor sajátomat vettem,pont ott vett elõttem alami baráti társaság egy well mp5-öt,ha az nagyon olcsó lehet megérné veni egyet próbából,ha úgy bírja mint VRSDM-é,akkor simán megéri
Jo azért nem a gyár elé megyek... amibol van abbol van ha occcso hozok aztán lehet verekedni meg licitálni érte😄

Mike at home
na kiváncsi vagyok

oké😄 Ergo Wellfire szinte 1000x hogy van. Azt már tavaly a Balatonfüredi piacon is láttam csak akkor még nemtudtam mire jo😄 Árára nem emlékszem de 1 biztos hogy 5 számjegynél kisseb volt.

bardocz
jah és civil verzsön nem távcsöves,hanem szereléksines,aztán arra veszek inkább valami jó kis célzóberendezést,mint pl ami m4a1-en van😊
bardocz
ha tényleg van 5000-ért AEG,akkor komolyan mondom hozz nekem egy aug civil verzsönt😄
de aztán nehogy rugós legyen😄
héé ezt halootam... Holnap kimegyünk megnézzük.... egy probát megér nemde? ha lesz hozok szivesen 1,5X árért. (nektek még mindig megéri<#vigyor2><#crazya><#vigyor>)

Punker
springek és hasonlók lehetnek 5-ért.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
mondjuk egy JG MP5 RAS

bardocz
azért látom mindenki marad a megszokottnál😊
25E lesz az 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

VRSDM
nekem egy jg mp5 ris rendel.
am. meg fix hogy kamu

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
ha tényleg anyi hoznál nekem valami fullfém csodát?😊
mondjuk egy augot de a civil verziót😊 meg ha már ottvagy egy ak-47s-t is😄 de fullfémet ám😊
Mike at home
ezt mikor álmodtad? kizárt dolog
de ha mégis, hozzál már nekem 2-t is, egy G36C, meg vmi smg-t mp5, mp9 jó lesz

Ugy hallotam meg lehet venni Jozsefvárosi piacon az összes JG-t 5EFT/db. nah mi a véleményetek? valaki vette onnan a fegyoját? (az oké hogy egybõl keleti átpucoltatás átnézetés zsiroztatás)

Mire gondolsz lehetoseg alatt?

Sadist
Persze, a belsõ egészen más, de az F2000-en kívül nem igen tudnék olyan fegyvert mondani, amiben ennyi lehetõség rejlene.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike at home
off:

mondjatok nekem a jagged alliance 2-höz hasonló, de újabb játékot, amiben igazi (nem fantázia) fegyverek vannak

Punker
és ehhez társul 1 full gagyi belsõ, módosított 2-es gear stb.

"Szar, gyenge, átlátszó mûanyag a rugó vezetõ, a tappet plate és a selector plate,valamint a nózi is cserére szorul. A gearbox egyébként 2-es módosított, mert a motor döntve van benne. Magyarán, ha eltörik, nem tudom, hogy honnan szerzel másikat. Vannak elõnyei is a fegyónak, de szerintem nem kompenzálják a hátrányait. A JLS, mint márka nem túl jó minõségû, nem éri el a jg, cyma szintjét. Ennek az oka például az, hogy ha jól tudom, nem a japánokat másolja, hanem sajátot fejleszt és jelenleg még nem jó minõségben. Ja és a saját fejlesztés miatt viszonylag drága (kínai szinten)"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Mondjuk kis kínai kerekített a markolaton az eredetihez képest, meg a tûzváltó is mintha kicsit más lenne. Kíváncsi vagyok, hogy az elsõ markolatot le lehet-e szedni, és van-e alatta szereléksín.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
És valakinek esetleg van már tapasztalata vele? Vagy talált már magyar rivjút?
Ennél jobb airsoft fegyvert szerintem elképzelni sem lehet. Bullpup dizájn, hosszú csõ, kompakt méret, szereléksín, meg jó nagy tus, amibe annyi aksi is beleférne, amivel egy tankot be lehetne indítani.

degenerator
fet?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Vimin edisön 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

30 jatek utan is mukodnek. Annyira nem parazok 😊

Pedig az M4-be 6.03-as prometheus van.

A GPben is remeg a motor, sot van olyan FET ami igy ad visszajelzest. Nincs ezzel semmi baj.

degenerator
sztem állj neki. 3 játék után leállt a kosztól😊

másik tapasztalat. ma volt elõször cyma, meg úgy általában kínai a kezemben. meglepõen könnyûek. meg rmeénytelen lõtáv. legalábbis a sajátom után erõtlennek tüntek. és a kínai fegyvereknek a markolatában lövés közben van valami számomra fura rángás/vibráció, amit az slr 105nél nem tapasztaltam.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Igen. Pont a hopupom a baj. Utalom beallitani. 😊
Nem is szoktam vele torodni. 1x beallitom oszt jolvan. Multkor az M4nel gyanusan rovid volt a lotav. A jatek felet 0-ra tekert hopuppal jatszottam le 😊

Rendbe kellene mar tenni a puskaimat 😛

bardocz
én mopst szerintem nem fogok hozzányúlni😊 eleve hopupot nem tudom állítani,mert eltünt itthnról minden kis csavarhúzó,és kéne hozzá:S
Punker
vagy 1,5 óra volt amíg a hopup-ot frankón belõttük én se szivesen tekergetem el 😊

ha nagyon mocskos játék volt sûrített levegõvel szoktam kicsit átfújni

Marui SIG-552 2,5 eves sose volt takaritva
GP M4 commando 1,5 eves sose volt takaritva
Tanaka Kar98k 1,5 eves sose volt takaritva

Az elso 2bol tobb 10 000 BB kiment, a karbol csak kb 500.

Erosen gondolkodom rajta, hogy ki kellene oket takaritani. De mindig elhesegetem a gondolatot 😊
Majd eccer mostma tenyleg, ha talalok egy tisztitopalcat mostmar tenyleg talan majd egyszer ki lesz takaritva talan. Egyszer. 😊

DannyL
Átkeresztelkedem Neo-vá. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Nem, csak rossz szögben érkezett meg szerintem, nameg közelrõl. ~10m.

Bexter
Legközelebb kezddel téritsd el a feléd repülõ bb ket ne a fejeddel 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
ágyúval lõttek? 😊

DannyL
Volt rajtam sapek, tök mindegy volt. 😊

Punker
hogy a francba? kalap? maszk?

bardocz
amit tegnap kaptam én,az is sebet hagyott😊
DannyL
Engem meg ma a változatosság kedvéért megint fejbe lõttek és megint seb van a fejemen. 😊 Vonzom a bogyót.

degenerator
hát ma volt játék söptén megint, elmegy szintû. az utolsó körbõl már csak én maradtam, meg 2 ellen. épp látom õket! lõnék! de semmi. kilõnek, elhasalok, lényegtelen. beragadt a csõbe pár bb. csak puffog. itthon szédtedtem, két és fél bb kijött belõle, meg egy kis kosz.

tanulság: tényleg kell az a szilikon 5000 lövésenként😊

Punker
swiss arms zárt izé, még ennél is rosszabb, ha nincs pénzed ESS-re vegyél 1 uvex-et, az ilyen szövet maszkok csak arra jók hogy izzadj és párásodj....

89
Köszi mindenkinek az eddigi infókat...tehát ne maszkot.
Akkor Swiss Arms védõszemüveg + bevetési maszk?
Az utóbbi mennyire védi a fogakat, füleket?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

DannyL
Fegyver: JG fegyverek olcsó, belépõ szintû cuccok, de ár/érték arányban tök jó szerintem.

Maszk: túl zárt, nem fogsz tudni célozni benne, és párásodni fogsz mint állat. Inkább vegyél egy ESS Ice szemüveget, meg sálat.

Ruha: hibátlan😉

Táska: szintén zenész, nekem is olyan van, tökéletesen megfelel.

Karbantartás: KATT

ne haragudj, de ez baromira nem ide tartozik.
amúgy nem engedélyköteles sporteszköz.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.