29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#15090 Softair-en nem lehet hsz-t írni tegnap óta. Tudja valaki mi a rázás? :) -
#15089 Azért a 450 az elég nagy cucc tud lenni. ;) -
#15088 Azert szeretem a varosi leganda gyartokat:DDD mar ott tartanak hogy 10 eves gyerek 500fps-es AK-val tolja!!!!
Max kint szokott lenni a gyerek jatekon teljes vedo felszerelesben de nincs nala fegyver es alltalaban kukas mellenben van.
Az 500fps-es AK az pl 450fps na nagy cucc!! Es figyelve van mindenre olyanokra is amit nagy jatekon kurvara leszarnak.. szoval inkabb ez mert jartunk erdre meg minden fele de 100x jobbakat talalunk ki mi magunk... -
#15087 A LEGJOBB DE MEGFIZETHETŐ RÁDIÓ! INFÓ JELLEGGEL. :)
-
#15086 nem kell félinformációkból össszeképzelegni mindenfélét -
Kurfürst #15085 Bronid FX 100 PMR rádióról van vélemény?
Erről van szó:
-
kvitya #15084 Lőtávot a hopup szerkezet befolyásolja......
A csőhossz ill átmérő az torkolati energiára hat, ill ha nagyon tré a cső, akkor persze rontja a szórást.
Lásd: Marui NBB MK23: 6,08as gagyi alucső, vsr hopup gumi, 320 fps, 30-35ről mellalak stabilan.... :)) -
#15083 Ha lenne pénzem tuti olyat vennék,a közepes csőhosszúságút :) Mondjuk abból a kicsi is jól néz ki,a leghosszabb egy kicsit torz,nem tudom menyit számíthat az a + csőhossz lőtávnál meg pontosságnál. -
kvitya #15082 A markolatpanelok anyaga és kivitelezése valóban nem teljesen élethű, de maga a pisztoly nagyon cool, valóságnak megfelelően működik, másodfegyvernek igazán hangulatos. A blowback-hatás erős, nekem bejön összességében. Igényesen megtervezett és kivitelezett fegyver. Devo imádja :)
-
#15081 És az,amit keletiben árulnak 30-ért milyen?Mert azt dicsérték tesztben,bár a csávó inkább csak fegyver gyűjtő,és nem annyira érdekli a játék,ha jól fordítottam.A markolatot szidta egyedül,mert az nem élethű rajta. -
#15080 A szánhátrasiklásos elektromos pisztolyok, más néven EBB-k nem sokat érnek. Elektromos pisztolyból fix szánost vegyél azaz AEP-et. -
kvitya #15079 NP, a mk1 nbb valóban trágya......... :) tapasztaltam :)) -
MuldR #15078 6 meter a lotavja. Konkretan, mert csapattarsnak volt ilyen.
Felejtos. -
#15077 Egy használt Cyma CM 0.28-as AEG-et ami már fém gb-s, már 16-18e Ft körül megkaphatsz.
ITT NÉZELŐDJ! -
#15076 Jólvan,arról nem olvastam tesztet,csak egy GBB-s lugerről,arról meg jót írt a csóka. -
kvitya #15075 Szépen sorban:
- ha 10 éves kiscsókák játszanak 500 fps-t tudó AK-kal, részemről tegyék... beleuntam, h vitázzak ilyeneken. Max hétvégenként átugrunk szlovákokhoz játszani, ha itthon betiltják miattuk. S ha arra gerjed valaki, h kisiskolásokat lőjjön, hát tegye...
- a rádió szükséges, de egy 0,5W-os minőségi rádió bőven elég tud lenni. Hangsúly a minőségen..... vagy hasonló árban ipari rádiók is vannak, állítható (max 4-5W kimenővel), bár ugye ez illegál (hisz 0,5W a legális adóteljesítmény vége)
- edzőcipőben ideális játszani, tuti megfogja a bokát törés/ficam esetén....
- mk1 luger: túl erős, de pontatlan, pont jó választás... -
#15074 és ez ??
Eladó CM 080 Beretta
Elektromos szánhátrasiklásos!
Aksival és töltővel.
Új, nem használt.
Ára: 5000ft -
#15073 softair.hu-n nézelődj az eladó cuccok között,pár hónapja volt 15-ért cyma ak,az már legalább át van nézve. -
MuldR #15072 www.rsov.com
Tessek.
Vagy jozsefvarosi piac. Itthon az a legolcsobb. -
MuldR #15071 Inkabb egy hasznalt kinaira gyujts. Eleg olcson meg lehet kapni.
Amugy meg nekem is van egy elado WE M1911 GBB. 330 FPS, allithato hopup, a szanbol egy pici darab lepattant (1x3 mm korul), de tokeletesen mukodik. 1 tarral olyan 10k ert viheto. -
#15070 de azért még mutassatok már olcsó fegyvereket -
#15069 de nekem Aeg kell!!
akkor most nyáron inkább nem veszek Airsoft ot
mert vennék drágábaban is csak Jogsi ra kell a pénz! -
#15068 Pont ott van amit mondtam :-)
"Eladó egy KJ works MK1-es ruger.
-Múlt hétvégi airsofton mért stabil 400fps.
-GNB
-17-es tár
-Állítható hop-up "
Sajna nem tudom menyi a bolti ára. -
#15067 Ilyet semmikép se vegyél,egy pisztollyal többre mész.Nagyon gyenge ez a fegyver,valószínű műanyag GB-s is,tehát tuningolni se nagyon lehet.Vagyis van módszer,de az meg egy normális kínai AEG árába kerül.Inkább aegyél egy cyma glock-ot,vagy egy DE m81-et,egy ötössel drágábbak,de jobban egérik.Vagy van sotair-en eladó mk1 luger,400fps,pisztoly,gázos,13.000HUF -
#15066 mármint ez a Well nem ér semmit se... -
#15065 A műanyag gearbox miatt nem bír el rugó tuningot, mert széttörik.
Ennyi pénzért inkább vegyél egy fém gearbox-os Cyma CM 0.30-as Glock AEP-et, mert ez a DE szart se ér.
ITT TALÁLSZ! -
#15064 Valaki megmondaná hogy ezt a fegyvert mivel lehet tunigolni?
Nekem csak ilyenre telik :(
de amugy bolti ár 7000Ft -
MuldR #15063 "keresztmetcet" Ezert szegyenlem magam. Elgepeltem! -
MuldR #15062 Nem ugyanaz? Tisza-tisza! :)) -
#15061 az Tiszafüred, újvárost nem tom. -
MuldR #15060 tiszaujvaroson van is csapat. Asszem nadi farkasok? De majd a Punkerunk megmondja.
30 ert majdnem minden kinait megkapsz. Szal a szuk keresztmetcet, hogy melyik fegyo tetszik.
Hany eves vagy? -
#15059 Polgáron de inkább Tiszaújváros és környékén mozgok otthonosabban. -
#15058 merre lax? -
#15057 akkor előszőr próbáld ki
kimész egy játékra, kapsz kölcsön fegyót
legrosszabb esteben cc 3k-ért -
#15056 OK csak azt se tudom hogy mikor és hol szoktak játszani itt a környéken.
MEg hogy játszanak-e erre felé egyáltalán:D -
praksi #15055 előbb olvass utána, főképp a MASZ-t olvasd el!
AEP: Automaic Electric Pistol
AEG: Automatic Eletric Gun
tehát AEP csak pisztoly lehet :-)
ha még nem játszottál soha, előbb látogass ki egy játékra, rengeteg tanácsot, ötletet kaphatsz rövid idő alatt! -
#15054 Úgylátom előbb kérdeztem mint kellett volna.
Az Aep az a 2. fegyver?
Mert AEP-est csak pisztolyt látok az egyik oldalon.
Az Aegek meg naon drágák.
30 nál többet nem szívesen szánok Airsoftra mert még naon kezdő vok a témában.
Konkrétan még ki se próbáltam:D -
#15053 ez nem ilyen egyszerü
mennyi pénzt szánsz rá? -
#15052 Hali milyen Airsoftot érdemes venni?
Aep-et Aeg-et és meilyk gyártótól?
Előre is köszi. -
#15051 hát ja, én most adtam el a kis PMR-em az a 0,5 kW sajna dimbes dombos terepen kevés