Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Kompaktság, tuningolhatóság, rászerelhetõ kiegészítõk. Rövid de mégis elég tömzsi fegyvertest, amibe lehet pakolni a cuccot. Nem vagy meglõve a válltámasszal, nem kell hangtompítóval csalnod, hogy elfedd a hosszú csövet.
Tényleg, az ambidextrous szóra van valami értelmes magyar fordítás?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker
nem, de 2 csapattársnak igen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Az Öv nem is jár hozzá 😊

Azt mondjuk sejtem hogy ezért az árért nem kapok fullextrát ... csak kiindulási alapnak kellene valami amit késõbb lehet alakítani, és sokat nem akarok érte adni ... de mondjuk egyre többet jár az eszem azon, hogy inkább várok még vele ... csak közben nézelõdök ..

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

89
Neked is ilyen van?

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Mike at home
bár lehet, öcsike fegyójával várok kicsinyég, legalább a felét kifizethetné...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uHs Gerzson
Oks 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Punker
sose tudni, boltokat telefonáld körbe.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Haaaaat, gyanusan hasonlo designu volt csapattarsnak, bar nem ilyen, es nem innen vette. Az azert arulkodik, hogy az anyaga HD Nylon, es ha megnezed a hozzaadott ov vastagsagat latszik, hogy gagyi. Csapattarse pl csunyan szetszakadt(marmint nem az ov, hanem a heveder a vallanal).

Tomoren:
- Bele fogsz rohadni
- (talan)El fog szakadni
- Az ov azonnal kuka

De azt a parezret amibe kerul megeri. Max eladod egy ezressel kevesebbert. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Teljesen új. Amugy nagyon tetszik... csak kár hogy késõn szólt a gyerek. Kapásból a rendeset rendeltem volna. Elkezdi h azt csak akkor küld ha megigérem h nem megyek benne Kanadába 😄 Mondom ezt könnyen megtudom igérni 😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
próbálgatni kell, vagy veszel moduláris mellényt, rá rakasz tartót abban 2 tár összekapcsolva kényelmesen elvan 😊

Mike at home
szerintetek itthon lehet kapni JG MP5 RAS-t?
vagy úgy általában lehet, úgy mint a többi JG-t, vagyis elvétve, és ritkán 😊
vagy egyszerübb rendelni hongkongból?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

uHs Gerzson
Akkor nekem még nehezebb mellényt találni, vagy csak körül kell nézni 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Punker
igen kb ennyit saccoltam, új vagy használt?

mikor UNC-t intéztem a kanadai dollár drágább volt mint az USA 😊

Punker
G36 tár csak vastagabb nem hosszabb.

A gáz h nem eredeti. Miután megvettem a rucit utánna közölte hogy tud ám rendeset is. Mondom kösz jókor... Mindenesetre köv hónapban azt is megrendelem tõle. Kb 180 C$ lesz szállítással. A replika 120 C$ körül volt cakkpakk.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
tudom hogy nem fér bele M16-os zsebbe a szimplába 😊
nekem a dupla M4 helyre éppen.

CADPAT eredetit qrvanehéz szerezni nem adnak el sehova, elméletileg országból se lehet kivinni.

uHs Gerzson
Akkor lehet a G36 sem lenne jó?

Punker
névfelvarró helyét nézd ahhoz viszonyítsd, ebbõl a fél tár kilógna.

DummyBoy
Mennyire? (Most néztem orosz Partizan Suit-ot meg hozzá Smersh-et vagy Nerpa-t ... az se olcsó sajna ... kiváncsi vagyok mennyire vannak elszállva ...)

Holnap csinálok fényképet csak a mellényrõl. Ami a képen van az a régi mellényem még... csak a ruha cadpat, a mellény nem,az egy héttel késõbb jött meg. ( Egyébként a G3 tár se fér bele :S )

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
az aksija nem rossz, a gyári kínai töltõ az elég silány.

uHs Gerzson
Szerintem ebbe belefér az Ak tár.

Punker
szóval eredeti? mennyi?

Punker
valami rendes kép nincsen? honnan szerezted? mellénybõl sz@r se látszik.......

Amugy kanadából van egy kanadai gyerek szerzi. Rohadt drága... :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DummyBoy
Na egen ... ettõl félek én is ...

89
Valaki nem tudja, hogy mit adnak ehhez alapból? mik az alaptartozékok itt a nowar-nál? akksi? töltõ?
jg m4a1

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

na itt

link

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sajnos csak olyan kép van ahol még nemvolt meg a mellény csak a zubbony meg a nadrág:

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
amcsi mellények legtöbbször nem szeretik az AK tárat, mivel ugye az M16-hoz van tervezve.....

DummyBoy
Tessék 😊 ... van belõlle fekete is !!!

(Nnna a Cadpat-ra hogy ráugrott mindenki 😊 )

uHs Gerzson
Linkt 😊

DummyBoy
20 dodó + 20 a szállítás ...

Szép neve van: US Navy Seal CQB LBV Modular Tactical Assault Vest <#wow1>

Azért érdezem itt, mert megpróbáltam, de sem reggelni sem üzenetet küldeni nem enged ez a szar melóból ... 😞

Majd ha reggel hazamentem, akkor talán sikerülni a fog 😊 De egész éjjel enni fog a fene miatta 😊

Irj az eladonak.
CADPAT honnan?

uHs Gerzson
Mennyiért? és mi a neve a mellénynek, szerintem belefér a G36 tár az meg nekem jó lenne 😉

Mike at home
akkor kérdezze meg 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ja ok 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

degenerator
rendelni akar, nem?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DummyBoy
Ehhh 😊 E-bay 😊

Keresek mindjárt...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Mike at home
vidd el magaddal az ak tárat és próbáld bele

bardocz
és mit eszik?
DummyBoy
Nemáááá ... 😞 Végre találok olyan mellényt ami kis átalakításokkal olyan lehet amilyet szeretnék, erre lehet nem fér el benne az AK tár ... Pfhhh ... Nemtom berendeljem-e vagy ne ... épp valami leírást keresek ólla, de mondom hátha valaki ismeri ...

Mike at home
de hátha a terroristák itt szervezkednek 😊

Punker
CADPAT??? képet!!! milyen honnan mennyiért?

degenerator
kovács törzsõrmester minden nap belép a fórumra, ég megnézi, ki milyen szemüveget akar venni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Ránézésre a zsebek mérete olyan mint az én CADPAT mellényemen... abba nemfér bele normálisan... meg is szívtam :S

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
?!<#idiota><#zavart2>

már csak propeller kéne a tetejére, szélirány jelzõnek, vagy egy habcsókgyár a mellényzsebbe :CC

u dont have to listen anybody else but me

DummyBoy
Hali!

Ismeri valaki ezt a mellényt?

Belefér ennek a zsebébe az AK tár ?

Asszem eladhat.