29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
praksi #15130 akkor csak óvatosan :-)
ja, egy sztorit megosztanék (bár nem tudom mennyi a valóságtartalma): egy csapattársam mesélte, hogy az egyik ismerősének a Marui fegyverét lefoglalta a rendőrség, mert szerintük a fegyvertáska nem volt lezárva (ugye a jogszabály szerint zárt tárolóeszközben kell szállítani).
mi ezt úgy kerültük ki, hogy pár száz forintért vettünk egy csomó kisméretű lakatot, és azzal lezárjuk a táska cippzárját. -
#15129 nem kell ezt vérkomolyan venni, ezen hülyültünk tán egy hónapja :) -
#15128 nem 12 éves
egyszerüen meghagyom az emberek döntési szabadságát, nem kezelem gyerekként őket
ha egy felnőtt (félig felnőtt) eldönti hogy ő ezt így vagy úgy csinálja, és nekem ebből semmiféle károm nem származik, akkor ki vagyok én hogy beleszóljak
tanácsotz adhatok, amit vagy megfogad vagy nem, de ez ios az ő döntése
ha helyette döntesz, a döntésedért te vállalod a felelősséget is -
#15127 háde! :) -
#15126 Hülyék a hadseregnél is ezek a bakák b+. Faszé húznak kényelmetlen surranót, mikor airmax-ben is tolhatnák!? Az sokkal kényelmesebb.
Edzőcipőt mindenkinek, hadd hulljon a férgese! :))) -
#15125 Ja ami folyton csörög b+. :D -
#15124 1 db k betu is eleg :P -
#15123 En is ezt mondom mindig hogy bakkancs alap.. -
#15122 nekem mar mentette meg bakancs a bokamat jatekon, ha nem abban vagyok szakad minden...de felolem ti jatszhattok mezitlab is ;) -
#15121 mi köze az hogy a 10 éves kölköt véletlenül seggbe lövöd a 450-500-zal ugrik egyet gödörbe lép a bokájának annyi, másnap már gyilkos terror kiképzővagy a médiában hétvégére meg betiltják fullra itthon..... -
#15120 inkabb sznob vagyok mint csörgölabda:) -
#15119 a bokájához mi köze a 100k cuccodnak? -
#15118 nem nem, a midcaptől csak sznob vagy, ha nem kinai fegyód van, akkor nem vagy olcsójános -
#15117 tényleg nem tudja valaki mit ír a blikk az airsoftról? a mai lap? -
#15116 matula bácsinak nem volt x százezer pénze a felszerelésében és nem kellett attól tartania hogy más faszságát ő szopja be...... -
#15115 és? attól még olyan hülyeségeket beszélsz amit egy 12 évestől se várna el az ember..... -
Kurfürst #15114 Ja ma megjöttek a mid-cap táraim, úgyhogy már én se vagyok olcsó János. Sőt, határozottan kúl vagyok úgy érzem, még ebbe kb melegben is. Egész normális áron sikerült cuccot (takmellény, rádió, camelbak, 5 midcap) szerezni, ha belegondolok, kvázi ingyen (egy - két régebbi, nem használt AS cucc eladásával). Remélem működnek is ezek a xarok mert gyorstöltőt még vennem kell ma. :) -
#15113 füstjelek -
#15112 van öcsém, de nem punki -
#15111 egyébként meg nem feleőtlen, hanem nem vállalok felelőséget mások felelőtlensége miatt
ha akar játszon edzőcipőben
emlékszem még a tüskevárra?
- Mutala bácsi jobb lesz mezitláb!
- Hát ha gondulja -
zoolee #15110 Tényleg öcséd, vagy ez beszólás volt?:O -
Kurfürst #15109 A Puxingról sok jót hallottam, de ennyit azért nem szánok rá (egyenlőre). A Brondit azért kérdeztem, mert havar tud szerezni... kmh... "árengedménnyel", kíváncsi vagyok terepen mennyire használható.
De nekem már az is jó ha a saját/környező rajokkal normálisan tudok kommunikálni, gondolom erre azért alkalmas. -
#15108 mintha picit idősebb lennék, kedves öcsém :) -
#15107 mert felelőtlen vagy. -
#15106 de :D -
#15105 de lehet, hogy szereti a mankót
emlékezzetek vissza, inkább összeveri magát, semmint a mobiljának baja legyen
tehát hagy csinálja amit akar, miért kell mindenbe beleszólni, egyszerüen enm értem -
praksi #15104 a 4 W kimenő teljesítmény nem engedélyköteles? -
praksi #15103 ha meg baja lesz a lábadnak, akkor már tökmindegy, hogy bakancs vagy edzőcipő...
5-6 ezer forint egy BW bakancs, nem egy nagy összeg, és olcsóbb mint később mankót venni. -
#15102 ja el is felejtettem te erdőbuzi :) -
zoolee #15101 A tököli reptéren.^^
A hangárokról le-fel. -
zoolee #15100 Szigetelőszallag^^
-
#15099 tököl az hol terep? -
#15098 no igen, de semmi baja nem lesz ha edzőcipőben megy
Tökölön játszottam edzőcipőben, semmi bajom nem lett -
#15097 miből tart lebutítani? -
#15096 legalább hülyeségeket ne mondj a gyereknek, terepre olyan cipő kell ami fogja a bokát. -
#15095 teljesen jó az edzőcipő is -
#15094 hagyd, nem érdekes -
#15093 Ez ok:) csak amikor kinabol mar ugy jon a puska hogy 430:)) -
zoolee #15092 Ezzel rám célzol?
Az gáz, de mondtam, hogy mindenkinek van védőfelszerelés.
Amúgy meg mindenki leszarja a testi épségét közüllünk, szal ha bőralá megy a skúló, vagy valahogy kilöjők egymás fogát, akkor nem az SZTK ba szaladunk..
Utállom a bakancsot.Ezért nem is veszek.AmÍg nincs baja a lábamnak, addÍg jó az edzőcipő. -
#15091 biztos szerver csere még mindig