29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    akkor csak óvatosan :-)

ja, egy sztorit megosztanék (bár nem tudom mennyi a valóságtartalma): egy csapattársam mesélte, hogy az egyik ismerősének a Marui fegyverét lefoglalta a rendőrség, mert szerintük a fegyvertáska nem volt lezárva (ugye a jogszabály szerint zárt tárolóeszközben kell szállítani).

mi ezt úgy kerültük ki, hogy pár száz forintért vettünk egy csomó kisméretű lakatot, és azzal lezárjuk a táska cippzárját.
  • Mike
    nem kell ezt vérkomolyan venni, ezen hülyültünk tán egy hónapja :)
  • Mike
    nem 12 éves
    egyszerüen meghagyom az emberek döntési szabadságát, nem kezelem gyerekként őket
    ha egy felnőtt (félig felnőtt) eldönti hogy ő ezt így vagy úgy csinálja, és nekem ebből semmiféle károm nem származik, akkor ki vagyok én hogy beleszóljak

tanácsotz adhatok, amit vagy megfogad vagy nem, de ez ios az ő döntése
    ha helyette döntesz, a döntésedért te vállalod a felelősséget is
  • DannyL
    háde! :)
  • DannyL
    Hülyék a hadseregnél is ezek a bakák b+. Faszé húznak kényelmetlen surranót, mikor airmax-ben is tolhatnák!? Az sokkal kényelmesebb.

Edzőcipőt mindenkinek, hadd hulljon a férgese! :)))
  • DannyL
    Ja ami folyton csörög b+. :D
  • Jacek
    1 db k betu is eleg :P
  • Jacek
    En is ezt mondom mindig hogy bakkancs alap..
  • Mersant
    nekem mar mentette meg bakancs a bokamat jatekon, ha nem abban vagyok szakad minden...de felolem ti jatszhattok mezitlab is ;)
  • Punker
    mi köze az hogy a 10 éves kölköt véletlenül seggbe lövöd a 450-500-zal ugrik egyet gödörbe lép a bokájának annyi, másnap már gyilkos terror kiképzővagy a médiában hétvégére meg betiltják fullra itthon.....
  • Jacek
    inkabb sznob vagyok mint csörgölabda:)
  • Mike
    a bokájához mi köze a 100k cuccodnak?
  • Mike
    nem nem, a midcaptől csak sznob vagy, ha nem kinai fegyód van, akkor nem vagy olcsójános
  • Punker
    tényleg nem tudja valaki mit ír a blikk az airsoftról? a mai lap?
  • Punker
    matula bácsinak nem volt x százezer pénze a felszerelésében és nem kellett attól tartania hogy más faszságát ő szopja be......
  • Punker
    és? attól még olyan hülyeségeket beszélsz amit egy 12 évestől se várna el az ember.....
  • Kurfürst
    Ja ma megjöttek a mid-cap táraim, úgyhogy már én se vagyok olcsó János. Sőt, határozottan kúl vagyok úgy érzem, még ebbe kb melegben is. Egész normális áron sikerült cuccot (takmellény, rádió, camelbak, 5 midcap) szerezni, ha belegondolok, kvázi ingyen (egy - két régebbi, nem használt AS cucc eladásával). Remélem működnek is ezek a xarok mert gyorstöltőt még vennem kell ma. :)
  • Mike
    füstjelek
  • Mike
    van öcsém, de nem punki
  • Mike
    egyébként meg nem feleőtlen, hanem nem vállalok felelőséget mások felelőtlensége miatt
    ha akar játszon edzőcipőben
    emlékszem még a tüskevárra?
    - Mutala bácsi jobb lesz mezitláb!
    - Hát ha gondulja
  • zoolee
    Tényleg öcséd, vagy ez beszólás volt?:O
  • Kurfürst
    A Puxingról sok jót hallottam, de ennyit azért nem szánok rá (egyenlőre). A Brondit azért kérdeztem, mert havar tud szerezni... kmh... "árengedménnyel", kíváncsi vagyok terepen mennyire használható.

De nekem már az is jó ha a saját/környező rajokkal normálisan tudok kommunikálni, gondolom erre azért alkalmas.
  • Mike
    mintha picit idősebb lennék, kedves öcsém :)
  • Punker
    mert felelőtlen vagy.
  • Punker
    de :D
  • Mike
    de lehet, hogy szereti a mankót
    emlékezzetek vissza, inkább összeveri magát, semmint a mobiljának baja legyen
    tehát hagy csinálja amit akar, miért kell mindenbe beleszólni, egyszerüen enm értem
  • praksi
    a 4 W kimenő teljesítmény nem engedélyköteles?
  • praksi
    ha meg baja lesz a lábadnak, akkor már tökmindegy, hogy bakancs vagy edzőcipő...

5-6 ezer forint egy BW bakancs, nem egy nagy összeg, és olcsóbb mint később mankót venni.
  • Mike
    ja el is felejtettem te erdőbuzi :)
  • zoolee
    A tököli reptéren.^^
    A hangárokról le-fel.
  • zoolee
    Szigetelőszallag^^
  • Punker
    tököl az hol terep?
  • Mike
    no igen, de semmi baja nem lesz ha edzőcipőben megy
    Tökölön játszottam edzőcipőben, semmi bajom nem lett
  • Punker
    miből tart lebutítani?
  • Punker
    legalább hülyeségeket ne mondj a gyereknek, terepre olyan cipő kell ami fogja a bokát.
  • Mike
    teljesen jó az edzőcipő is
  • Mike
    hagyd, nem érdekes
  • Jacek
    Ez ok:) csak amikor kinabol mar ugy jon a puska hogy 430:))
  • zoolee
    Ezzel rám célzol?
    Az gáz, de mondtam, hogy mindenkinek van védőfelszerelés.
    Amúgy meg mindenki leszarja a testi épségét közüllünk, szal ha bőralá megy a skúló, vagy valahogy kilöjők egymás fogát, akkor nem az SZTK ba szaladunk..

Utállom a bakancsot.Ezért nem is veszek.AmÍg nincs baja a lábamnak, addÍg jó az edzőcipő.
  • Punker
    biztos szerver csere még mindig